Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Rosso on perheravintola, ja lapsiasiakkaat ovat erityisen tärkeitä. Lasten omalta ruokalistalta löydät takuuvarmat herkut hetkeen kuin hetkeen, ja viihdykettä tarjoaa lisäksi lasten oma leikkinurkkaus.

Rossossa on aina runsaasti erilaisia asiakasomistajan etuja. Asiakasomistajana saat parhaiden kampanjahintojen lisäksi muun muassa lastenruoat ja jälkiruoat aina edulliseen S-Etuhintaan.

Myös ryhmille on tarjolla kimppa-alennuksia.

Benvenuti – Tervetuloa!

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,0)
Lapset (4,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 14.08.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvällä, keskeisellä paikalla Iisalmessa!”
“Pöydästä ei tultu kysymään mitä seurueemme haluaa syödä. Itse menin kysymään tiskiltä!”
“Hyvä sijainti kaupungin keskellä. Asiakkaan toiveet huomioidaan, palvelu toimii joustavasti.”
“Toiletit (M/N) samalle tasolle ravintolan kanssa.”
“Sijainti.”
“Salaattipöydässä oli vaan rippeet jäljellä. A la carte-listoja tarjoilijat voisivat suositella. Nyt söimme vain pizzan. Ihmettelimme kun ruokalista oli yhdistdtty tabletti/ruokalista vai ymmärsimmekö väärin?”
“asiakaspalvelu”
“istuinpaikat, tuolit, penkit kuluneet ja jopa pintarikkoja”
“Todella hyvä lastenlista ja lupsakka henkilökunta”
“Ruoka ei ollut ihan niin hyvää kuin se saisi olla, lisää makuja kaivattiin me aikuiset. Vertaan nyt hieman nurmeksessa olevaan trattoriaan, niin kyllä siellä ikävästi oli vaan paremmat pitsatkin.”
“Tumman oluen valikoima vähäinen!”
“Toinen ruoka-annoksista ok.”
“Tarjoilija oli hyväntuulinen mutta suhtautui vähitellen annoksesta puuttumaan osaan.”
“Paikalliset tuotteet”
“Todella ihana asiakaspalvelu, maukkaat ruuat”
“Lasten leikkipaikka hieman ahdas ja täynnä leluja/tavaraa”
“Täällä tarjolija otti huomioon mukanamme olleen lapsenlapsen alle kouluikäisen ja toi aika reeppaasti ruuan ettei kerennyt hermostua ja oli hyvin esille laitettu ruoka lautaselle,oli hyvin erinomaista gluteenitonta pizzaa.kiitoksia siitä”
“Asiakas huomioitiin heti, ja palvelu oli kokonaisuudessaan asiantuntevaa, nopeaa ja ystävällistä. Pitkän ajomatkan jälkeen (Helsinki-Iisalmi) illallinen ravintolassa oli tosi kiva elämys. Erityiskiitos henkilökunnalle niin ravintolassa kuin muutenkin hotellissa, asiakas tunsi itsensä todella tervetulleeksi.”
“Miestarjoilija iloinen ja positiivinen, tuli itsekin hyvälle mielelle.”
“Tarjoilija osasi hyvin kertoa gluteiinittoman pizzan valmistuksesta keittiössänne ja ihokeliaakikkommekin saattoi aterioida turvallisin mielin. Salaattibuffetissa oli myös hyvin erityisruokavalio huomioitu.”
“Eipä tullut mieleen. Ehkä viisi viime kuukausien vierailua on vahvistanut käsitystä sitä, että ruoka on hyvin laitettua ja hinta/laatu suhde kohdallaan. Muutamia vuosia sitten ei näin ollut- Rosso 'petti aina'.”
“Ruoka on todella hyvää joka kerta! Parempaa kuin muissa Rossoissa missä olen käynyt.”
“Joskus palvelu on hidasta vaikka ruuhkaa ei välttämättä ole. Esim. lisää ruokajuomaa on pitänyt käydä itse tiskiltä pyytämässä. Viime kerralla laskua piti lähteä pyytämään kun sitä ei alkanut kuulua.”
“Ruoka, sijainti kaupungin keskustassa, ilmainen pysäköinti.”
“Kiva henkilökunta, hyvä ruoka, perinteikäs ravintola”
“Henkilökunnan pukeutuminen ja olemus epäsiisti. Pitsa oli korppua.....kuivunutta ja mautonta.”
“Ammattitaitoinen henkilökunta, hyvä ruoka.”
“Rosso Iisalmessa on tilava ulkoilmaterassi, joka sijaitsee sisäpihalla. Sinne myös tarjoillaan ruokaa. Tarjoilu toimi nopeasti ja moitteettomasti. Henkilökunta oli ystävällistä ja asiallista.”
“Erittäin hyvä ja persoonallinen palvelu”
“Lounas oli hyvä”
“Ala Carter ruokien laatu vaihtelevaa. Riippuu kokista. Joskus ruoka on pitänyt palauttaa keittiöön, koska kana on paistettu kuivaksi korpuksia tai sienet olleet lämpimissä lisukkeissa kylmiä ja raakoja. Joskus taas ruoka todella hyvää.”
“Olimme automatkalla Kajaaniin ja pari päivää myöhemmin takaisin etelän suuntaan ja lounasaika oli Iisalmen kohdalla. Ensi kerta oli niin positiivinen, että poikkesimme paluumatkallakin. Hyvä, että lounas on noutopöydässä ja ruoka oli hyvää. Palvelu oli ystävällistä. Hyvä lounastaukopaikka matkaa tekeville.”
“Perushyvä pizzeria keskeisellä paikalla”
“Paljon erilaisia ruokia ja yleensä mahtuu hyvin istumaan.”
“Liian vähän työntekijöitä, vain kaksi oli illalla ja he olivat molemmat kassalla selvittelemässä jotain ongelmia siellä. Meidän piti kävellä kassalle, että saimme maksettua nopeasti.”
“Mukava ja huomioiva henkilökunta.”
“Paljon kärpäsiä sisällä”
“Ketjun ravintola josta tietää mitä saa ja tietyt annokset erittäin hyviä. Hyvä lounas. Normaalisti asioin Rosso Kuopiossa”
“Ulkoterassi”
“Reipas ja ystävällinen palvelu ja ruoka tuli aika nopeasti - ravintola oli tosi Sunnuntaina päivällä melko tyhjä.”
“Vanhanaikainen ja aika kulunut ilme sisätiloissa.”
“Lasten leikkinurkkaus”
“Lasten lista saisi olla monipuolisempi, tässä elämäntilanteessa se aina vaikuttaa, yksi lapsi olisi halunnut hampurilaisen”
“Keskustassa. Lyhyt matka kävellen juna - asemalle. Viihtyisä paikka.”
“Ystävällinen henkilökunta”
“Asiakkaan huomiovalo henkilökunta, hyvä lounasruoka (3) eri vaihtoehtoa ja salaatti pöytä.”