Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Rosso on perheravintola, ja lapsiasiakkaat ovat erityisen tärkeitä. Lasten omalta ruokalistalta löydät takuuvarmat herkut hetkeen kuin hetkeen, ja viihdykettä tarjoaa lisäksi lasten oma leikkinurkkaus.

Rossossa on aina runsaasti erilaisia asiakasomistajan etuja. Asiakasomistajana saat parhaiden kampanjahintojen lisäksi muun muassa lastenruoat ja jälkiruoat aina edulliseen S-Etuhintaan.

Myös ryhmille on tarjolla kimppa-alennuksia.

Benvenuti – Tervetuloa!

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.02.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ystävällinen henkilökunta ja hyvä ruoka”
“Koira pääsi mukaan ravintolan sivuosaan ja henkilökunta oli mukavaa.”
“Tekniset ongelmat kuten palohälytys kesken ruokailun, joka ei ollut uutta kiinteistössä, henkilökunta hoiti kuitenkin tilanteen kiitettävästi ja iltamme hotellissa voi jatkua mukavasti.”
“siellä on mukava tarjoilija”
“ehkä voisi välillä uusia sisustusta ja ruokalistaan enemmänkin vaihtoehtoja kasvissyöjälle”
“Hyvää ruokaa, hyvässä seurassa!”
“Ruokailu hetkellä siellä oli viileää, takki päällä piti syödä.”
“Hyvä iloinen henkilökunta”
“Lounasruokailu muuttui vuoden alusta ja siitä katosi kotiruokamaisuus, keitot, kalaruoka ym. Olen joutunut ikävä kyllä etsimään muualta toiveitani vastaavan lounaan”
“lounas jaettiin nyt pöytiin ja lämmin ruoka oli osittain viileää, mutta muuten hyvää. Kyseessä oli etukäteen varattu lounas ryhmälle”
“Vanhempi nainen palveli erittäin hyvin ja kohteliaasti”
“Ystävällinen henkilökunta ja maukkaat tuotteet”
“Bonus”
“Kastike oli viileää”
“Lounasaikaan palvelu oli erittäin nopeaa ja sujuvaa.”
“Ystävällinen hehkilökunta, ruoka hyvää ja palveluhyvää.”
“Salaattipöytä oli huonomipi kuin aiemmin.”
“Ruokalistassa ei juurikaan tapahdu muutoksia”
“Henkilökunta mukavaa, ruoka aina maistuvaa, vapaa pöytä löytyy yleensä helposti.”
“Yleisilme auttamattomasti vanhentunut, pinnat vähintäänkin kaipaisi remonttia (esim juomatiski). Välillä soi hirveä italiankielinen ulina tai joku muu ihme musiikki, yhteen aikaan soi hyvä rento nykypoppi, se sopi todella hyvin etenkin viilonloppuiltoihin.”
“Positiivinen ilmapiiri”
“Yleisesti ottaen olinme tervetulleita vaikka kiireinen aika oli meneillää kun saavuinme. Gluteenittomat valikoimat olivat miellyttäviä!”
“Parkkipaikat”
“Tuttu ja turvallinen, välillä tulee mieleen, että onko jo vähän liiankin tuttu! Oisko vaihtelu paikallaan Amarillo tms.”
“Ulkoasu on siistiytynyt ikkunapöytiä lukuunottamatta, esim. salaattipöydän asettelu ja salaattiainekset olivat edellistä kertaa paremmat.”
“Loosseissa isutessa selkä väsyy, kaverit jaksaa istua pidempään, minun on pakko poistua. Ikkunan vieressäkin saisi olla kunnolliset selkänojatuolit, että voisi rauhassa puhua ja ruokailla. Keskellä lattiaa keskustelu on hankalampaa, kuuleeko kunnolla, mitä toinen sanoo vai kuuleeko jo naapuripöytäkin. Tulen sinne yleensä tapaamaan ystäviä, joten hyvät selkää tukevat istuimet ovat arvostettava asia.”
“Ystävällinen henkilökunta, hyvää ruoka.”
“Tarjoilijat ystävällisiä,tilaaminen sujuvaa eikä ruokaa tarvitse odottaa kovin pitkään. Ruokalista kohtalaisen monipuolinen ja ruoka hyvää❤️”
“Ruokalista saisi olla monipuolisempi??”
“Ilme ja palvelu muuttunut vuoden alusta positiivisesti”
“Asiakaspalvelu (nuori mies) plussaa”
“Yleisesti ottaen aina perushyvä ruoka, hyvä palvelu”
“Mukava henkilökunta. Asiat hoitui, kuten ravintolassa asioiden pitää hoitua, eli sai aikaa miettiä ruokavaihtoehtoja, ruoka tuli kohtuu nopeasti ja maksaminen oli sujuvaa.”
“Kahvin maku ja salaattipöydän niukkuus.”
“Laskua sai odottaa turhan pitkään.”
“Ystävällinen tarjoilija, joka tuli heti.”
“Ruoka viipyi aika kauan eikä ollut täysin kypsää. Halusin well done, en saanut. Ainoat vapaat paikat ovensuussa, missä oli kylmiä tuulahduksia.”
“Erittäin ystävällinen tarjoilija sekä hyvä ruoka.”
“Asiakaspalvelu oli loistavaa.”
“Olin pettynyt ruoka-annokseen”
“Tarjoiluhenkilökunta todella hyvä oli ainakin tällä kertaa ja ruoka viimeisen päälle.”
“Ihana henkilökunta. Aina kiva tulla ja tuntea olevansa tervetullut. Viihtyisä paikka. Hyvät parkkipaikat. Helppo tulla. Hyvä ruoka!!??”
“Kaupungin toinen ravintola.”
“Suppea lista”
“Ruoka oli hyvää.”
“Salaattipöytä oli huono. Ruoka-annokset oli pieniä.”
“Kaikki oli miellyttävää.”
“Useimmiten palvelu hyvää ja sujuvaa, ruoka lähes aina todella herkullista. Anni on taitava tarjoilija, samoin se nuori mies.”
“Musiikki oli yhdessä vaiheessa järkyttävää italialaisista ulinamusiikkia tai jotain lässyballadeja. Nyt se on hiukan parantunut. Asioin yleensä iltaisin, joten silloin toivoo vähän menevämpää musiikkia eikä mitään ulinaa :)”
“Iloinen ja asiantunteva asiakaspalvelu. Syömäni katkarapubruschetta oli todella herkullinen ja tuore.”
“Iisalmen Rossossa ei erityisesti mitään, mutta suosin yleensä muita kuin ketjuravintoloita.”
“Lounas on aina hyvä”
“Tarjoilija oli ystävällinen ja aito asiakaspalvelija. Hänellä oli myös hyvä Savon murre, jolla palveli asiakkaita.”
“Ystävällinen henkilökunta ja erittäin hyvät pizzat.”
“Iloinen hekilökunta??”