Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Rosso on perheravintola, ja lapsiasiakkaat ovat erityisen tärkeitä. Lasten omalta ruokalistalta löydät takuuvarmat herkut hetkeen kuin hetkeen, ja viihdykettä tarjoaa lisäksi lasten oma leikkinurkkaus.

Rossossa on aina runsaasti erilaisia asiakasomistajan etuja. Asiakasomistajana saat parhaiden kampanjahintojen lisäksi muun muassa lastenruoat ja jälkiruoat aina edulliseen S-Etuhintaan.

Myös ryhmille on tarjolla kimppa-alennuksia.

Benvenuti – Tervetuloa!

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,0)
Lapset (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 20.02.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Nuoret jäivät syömään talon toiseen päähän hampurilaisateriaansa, joten saatiin olla saman katon alla. Toinen nuorista sai mobiilin kautta jonkun alennuksenkin. S-bonusetu. Maukas ruoka.”
“Perusturvallinen valinta. Lapset huomioitu.”
“Palvelu, laadukkaat salaatit.”
“Hyvä ruoka”
“Pieni 16kk ikäinen tyttömme huomioitiin ja pyynnöstä saatiin alkupalapöydästä puuttuvaa sisältöä.”
“Asiakaspalvelu ja viihtyvyys”
“Hyvää ruokaa silloin kun löytyy kasvis- tai kalavaihtoehto!”
“Useina päivinä viikossa ei ole kasvis- tai kalavaihtoehtoa. Salaateissa voisi olla merkinnät (kala, kasvis, liha) erikoisruokavalioita varten.”
“Hyvä palvelu, työntekijät ovat todella mukavia! Se, että lounaalla saa gluteenittoman pizzan, jos ei ole muita vaihtoehtoja, on todella hyvää palvelua, joka saa tulemaan ravintolaan uudelleen. Kiitos siitä!”
“Ei varsinaisesti Iisalmen Rosson vikoja, mutta kaikkien Rossojen: menu voisi olla parempi ja hinnat ovat koko ajan kallistuneet. Esim. Fantasiapizza taitaa olla jo jotain 17€ ja pizzan raaka-aineet ovat menneet huonompaan suuntaan.”
“Ystävällinen , hyvä ilmapiiri.”
“Mukava henkilökunta”
“Vähän sekava ja vanhanaikainen”
“hyvä ruoka”
“Kiitos kokille, joka valmisti 4-vuotiaalle keliaakikolle lounastarjousta vastaavat tuotteet gluteiinittomina. Maistui!”
“Tullessani ravintolaan en oikein tiennyt mihin mennä, jotta pääsen tilaamaan ruokaa.”
“Salaattipöytä raasteineen oli hyvä yllätys. Entinen antipasto ei ollut meidän makuun.”
“Ystävällinen palvelu”
“Joskus sotkua ja kiirettä (liian vähän työvoimaa)”
“Kiva rento tunnelma”
“Ystävällinen palvelu”
“Katkarapurisoton piti olla kermaista listan mukaan. Olikin vetistä ja mautonta.”