Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Rosso on perheravintola, ja lapsiasiakkaat ovat erityisen tärkeitä. Lasten omalta ruokalistalta löydät takuuvarmat herkut hetkeen kuin hetkeen, ja viihdykettä tarjoaa lisäksi lasten oma leikkinurkkaus.

Rossossa on aina runsaasti erilaisia asiakasomistajan etuja. Asiakasomistajana saat parhaiden kampanjahintojen lisäksi muun muassa lastenruoat ja jälkiruoat aina edulliseen S-Etuhintaan.

Myös ryhmille on tarjolla kimppa-alennuksia.

Benvenuti – Tervetuloa!

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,0)
Lapset (4,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.01.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Iisalmen Rosso on hyvin perustasoa, nuoret tarjoilijat on ystävällisiä, reippaita ja palvelualttiita. Jotenkin kaipaisi jotain uudistusta niin itse ravintolaan kuin listalle. Ei hirmu wau-elämyksiä tule, mutta ei tarvitse pettyäkään. Tullessaan jo tietää, mitä saa.”
“Rosso on ok perus ketjuravintola. Se on auki sopiviin aikoihin ja ruoka on ok. Se on kuitenkin persoonaton ja ruoka on tylsää verrattuna moniin muihin. Mutta tulen todennäköisesti silti aina silloin tällöin siellä käymään.”
“Hyvä sijainti ei ruuhkaa kun valitsee oikean ajan, ei ahdas”
“Hyvä palvelu.”
“viihtyisä,ystävälliset työntekijät”
“Vaihtuvuus ruokalistalla vähäistä. Lounas häviää selvästi muille lounaspaikoille. Salaattipöytä niukka ja yksinkertainen. Samat raasteet ja lisukkeet aina. Hyvällä paikalla, mutta suurin puute lounaalla. Pannupitsat takaisin. Tavallisia pistoja saa joka paikasta halvemmalla. Ravintolahampurilaisillakin asiakkaita saattaisi tulla lisää.”
“Musiikki oli liian kovalla ja salaattipöytä on heikkotasoinen.”
“Hyvä palvelu ja helppo käydä. Edelleen ideaa, Paikallisia tarjoamia esille 1-2 lajiketta. Keittotarjonta heikkoa!”
“Olen aina ollut täysin tyytyväinen ja enemmänkin Rosson ravintolapalveluun majoittuessani hotelli Koljonvirrassa.Plussaa myös henkilökunnalle rohkeudesta käyttää asiakaspalvelutilanteessa Savon murretta.Se luo aivan ainutlaatuisen atmosfäärin.”
“Huippu tarjoilijat.”
“Siisti ravintola ja huippu henkilökunta”
“Moi, kaikki toimi niinkuin pitääkin ja ravintola oli sopivan ”väljä” joten uskallettiin astua sisään. Ruoka on aina ollut onnistunutta. Jos jossain toivoisi monipuolisuutta niin salaatissa olisi vara kehittää. Lisäksi ravintolan lastentuoli ei ollut täysin puhdas. Henkilökunta oli positiivista ja huolehtivaa eikä tarvinnut odotella vaan heillä oli halu palvella ihmisiä”
“Minua jäi mietityttämään salaattipöydän 'oudot' maut ja salaatit.. Sekä vaikka tilaamani pizza oli herkullinen, niin olikohan se ihan kypsä?? Pizzapohjan reunat olivat tosi vaaleat. En tiedä liittyikö nämä asiat mitenkään mahatautiin, johon sairastuin reilu vuorokausi teillä aterioinnin jälkeen.”
“Tunnelmallinen miljöö,palvelualtis henkilökunta,maittava ruoka”
“Kkkkkkkk”
“Rosso aina varma valinta”
“Hyvä palvelu ja ruoka on hyvää, niin kuin kutakuinkin kaikissa Rossoissa.”
“Broileri oli hieman kuivaa ja todella suolaista, ravintolan ympäristö ei hirveästi houkutellut ja samaan aikaan töihin tulossa ollut tarjoilija rätkätti kovaan ääneen asioitaan nauraa hotellin respassa olleelle mummelille. Ei jäänyt kovin ammattimainen tunne.”
“Edellisestä kerrasta minulla oli jo aikaa, palvelu ja ravintolan yleisilme saavat kiitosta!”
“Keskellä kaupunkia ja S-etukortti käy.”
“Sulkeutuu melko aikaisin”
“Ihana ravintola ja mukava palvelu.”
“Ihan tavallinen ravintola ja huom huom ainoa mikä oli avoinna sunnuntaina (siis: vaihtoehdottomuus) hinnat ovat LIIAN KORKEITA esim tilattu tavallinen salaatti vuohenjuustolla oli todella tavallinen ilman sitä vuohenjuusto-osaa. Aivan liian korkea hinta tähän vihersalaattiin nähden oikea hinta n 6-8 euroa ja varmasti katetta riittävästi.”
“Se on perusturvallinen ruokapaikka”
“Mieluummin asioin yksityisomisteisissa ravintoloissa kuin ketjuravintoloissa.”
“saatiin ihan kohtuullista peruspalvelua, lounasaika,”
“Helppo ja hyvä paikka Iisalmessa”
“Erittäin hyvä palvelu, jäi hyvä mieli pitkäksi aikaa”
“Salaattipöydän salaatti oli vähän nahistunutta.”
“Ystävällinen palvelu, hyvä ruoka.”
“Olemme mieheni kanssa käyneet silloin tällöin Iisalmen Rossossa ruokailemassa ja koskaan ei ole ollut minkäänlaista negatiivista sanottavaa! Lähes 10 pistettä!!! Tulemme käymään tulevaisuudessakin!”
“Ruoka ollut vaihtelevaa, välillä erinomaista , välillä ei”
“Pientä puutteellisuutta ruokailutapahtuman (jälkiruoka, kahvi) kertomisessa.”
“.”
“Ruoka oli hyvää ja lämmintä.”
“Hyvä ruoka ja mukava henkilökunta”
“Ruoka ja juoma oli hyvää ja asiakaspalvelu oli ystävällistä. Valitettavasti raaste pöydästä oli lopetettu leipä, joka oli pettymys.”
“Hyvä sijainti, perinteinen, osaavaa osuuskauppaa, tosi ystävällinen ja osaava henkilökunta”
“Rosso on mahtava Italialaishenkinen ravintola, jossa on suorastaan nautinto asioida. Ruoka on erittäin hyvää ja ilmapiiri luo ihanan ja omalaatuisen tunnelman.”
“Palvelu on erittäin ystävällistä ja ruoka hyvää. Hinta-/laatusuhde on lounasaikaan todella hyvä.”
“Tarjoilijat tosi osaavia!”
“Se on melkein ainoa ruokaravintola Iisalmessa, joka on juhlapyhinä auki. Sieltä saa myös S-bonusta ja S-korttialennuksia omistajaetuhintaan.”
“Respassa työntekijä oli oikein mukava, puhelias ja hyväntuulinen. Ruoka tuli nopeasti ja ruoka oli oikein maistuvaa (kanasalaatti) sitruuna vinegrette oli TÄYDELLISEN HYVÄÄ!”
“Mukawa ja viihtyisä paikka,erittäin mukava ja ammattitaitoinen henkilökunta ja jaksavat hymyillä,olla iloisia coronasta huolimatta.Tsemppiä ja jaksamista kaikille.”
“Ystävällinen , iloinen palvelu. Tunsin itseni todella tervetulleeksi ja ruoka oli oikein hyvää. Asiointi oli mutkatonta.”
“Sopiva lista ja vaivattomasti tilaus, myös huoneeseen, aamupala ok.”
“Kiva kokemus”
“Kaikki meni hyvin. Musiikki voisi olla teemaan sopien italialaista.”
“Siitä huolimatta, että ensin tarjoillut henkilö unohti tuoda juomani ja piti siitä erikseen muistuttaa, oli kokemus hyvä.”
“Palvelu oli mielyttävää, sekä mukava yllätys että saimme 21.30 aikaan vielä ruokaa☺️Kiitos siitä vaalealle miespuoliselle tarjoilialle!”
“Ihan ookoo ravintola. Ei erityisempää.”
“Hyvä palvelu ja ruoka”
“Hyvä ruoka ja asiallinen palvelu.”
“Ystävällinen henkilökunta”
“Keskeinen sijainti,hyvä ruuan hinta-laatusuhde,ystävällinen palvelu. Siinä kaikki tiivistettynä,ne riittää mulle, Hyvää syksyä, terv.Lea Kajasmaa”
“Hyvä, iloinen, leppoisa hen.kunta joka auttoi ja kertoi esim vaihtoehdoista”
“Kaikin puolin onnistunut visiitti hotelliyöpymisemme yhteydessä.”
“Palvelu pelasi hyvin ja ystävällisesti, vaikka meidän jälkeen tulleita palveltiinkin ensin.”
“Ruokalistalta löytyi gluteenittomia vaihtoehtoja. Siitä plussaa.”
“Pyysin keto ruokavalioon sopivia ruokia ja tarjoilija kertoi mahdollisuudesta tehdä sellainen pitza. kokki teki äärettömän ihanan pitzan jonka johdosta käyntini tulee todennäköisesti lisääntymään. Lapset pitivät ruuasta ja jälkkäreistä. Saimme sellaiset istuma paikat että riskiryhmäläiselläkin oli mukava olla.”