Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Rosso on perheravintola, ja lapsiasiakkaat ovat erityisen tärkeitä. Lasten omalta ruokalistalta löydät takuuvarmat herkut hetkeen kuin hetkeen, ja viihdykettä tarjoaa lisäksi lasten oma leikkinurkkaus.

Rossossa on aina runsaasti erilaisia asiakasomistajan etuja. Asiakasomistajana saat parhaiden kampanjahintojen lisäksi muun muassa lastenruoat ja jälkiruoat aina edulliseen S-Etuhintaan.

Myös ryhmille on tarjolla kimppa-alennuksia.

Benvenuti – Tervetuloa!

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,4)
Tunnelma (4,1)
Lapset (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 15.06.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Kiva palvelu, kokki tuli erikseen kysymään pihvin maistuvuudesta koska oli tehnyt sen ensimmäistä kertaa????"”
“"Oikein mukava ravintola ja hyvä ruoka. On myös erittäin kiva että aamupalalla on paikallisia tuotteita, tässä tapauksessa muikkuja."”
“"Ei päässyt pyörätuolilla edes ulkoterassille. Palvelua sai odottaa, maksamista sai odottaa. Kun emme päässeet tiskille hoitamaan asioita. "”
“Ruoka ym. Oli hyvää. Tarjoilija ystävällinen mutta kiireinen. Laskua odoteltiin n. 40min.”
“"Henkilökunta oli ystävällistä. Tilasimme ruoat mukaan, joten en osaa sanoa millainen kokemus paikan päällä ruokailu olisi."”
“Ihan hyvä jos sattuu olemaan lähistöllä”
“Palvelu oli hyvä ja miellyttävä”
“"Tavallinen Rosso, ei jää mitään erityistä mieleen."”
“"Kaikki toimi hyvin, niin palvelu kuin ruokakin. Vessa oli siisti, vaikkakin todella kaukana pöydästä. Olimme hiljaisena aikana, joten oli nopeaa ja sai aika hyvin huomioitua koronan."”
“"Kaikki toimi niinkuin pitääkin, reippaita tyttöjä ja poikia töissä. Ruokalista oli hiukan suppea.Sain vatsani täyteen ja ruoka maistui hyvältä. Poikkean uudelleen tilaisuuden tullen."”
“Ystävällinen ja lupsakka sekä nopea palvelu. Savonmurre on tuohon tilanteeseen todella paikallaan. ??✌️”
“Perus ravintola. Iisalmessa ei hirveästi valinnan varaa niin jos käy ravintolassa niin useasti valitsen rosson. Kiva että rosson yhteydessä myös pubi. Siihen on helppo jatkaa mikäli juhlan aihetta :)”
“"Kiva palvelu, hyvät salaatit ja kohtuuhinnat. "”
“Vein ystäväni Rossoon . Sain hyvää palvelua ja kaikki onnistui hyvin.”
“tilaamani ruuan mausteet tarkistettiin ennen kuin vahvistin tilauksen (mausteallergia). Tarjoilija oli erittäin asiakasystävällinen .tunsin olevani tärkeä asiakkaana. sattui vieä Äitienpäivä oli suuri iloinen yllätys saada ruusu”
“"Varmat valinnat, luotettavaa tarjolla. Jos vielä saisi jotain paikallista"”
“Todella kohteliaat tarjoilijat hyvä ruoka maittava aamupala”
“hyvä ruoka ja hyvä palvelu”
“"Hinta/laatusuhde, edullinen mutta silti maistuva ruoka. Ystävällinen palvelu, olimme ohikulkumatkalla/ostoksilla."”
“Ruoka erittäin maistuvaa”
“Korona aikana erittäin rauhallinen. Tarjoilu pöytiin ja ruoka maistui. Ystävällinen henkilökunta ja siisti miljöö. Eipä voisi toivoa enempää.”
“"Taitaa olla ainut tämän tasoinen ravintola Iisalmessa? Asiallinen ja ystävällinen henkilökunta ja palvelu pelasi, mutta ehkä hieman lyhyt menuu. Mutta ymmärrettävää, kun otettaa huomioon tämä korona-ajan!"”
“Asiantunteva ja miellyttävä henkilökunta”
“ruoka oli hyvää. palvelu erittäin ystävällistä. ruokalista suppea koronasta johtuen ja ravintola vasta auennut”
“Hyvä ja viihtyisä paikka hyvällä paikalla. On toiminut tällä paikalla jo pitkään. Hyvät pizzat ja muut ruoka-annokset. Erinomainen salaattipöytä. Täyden kympin paikka. :)”
“"Hyvä palvelu, onnistunut ruokailuhetki"”
“??”
“Kaikkien edellä mainittujen seikkojen lisäksi hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla.”
“Kulunut vaikutelma jäi.Koiralle voisi varata huoneeseen hygienia alustoja.”
“Hyvää ruokaa. Ei ihan hirveän kauan tarvitse odottaa palvelua ja ruokaa. Myös maksaminen sujui ripeästi.”
“"Keskeisellä paikalla, erittäin hyvä palvelu"”
“Koronaturvallinen”