Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Rosso on perheravintola, ja lapsiasiakkaat ovat erityisen tärkeitä. Lasten omalta ruokalistalta löydät takuuvarmat herkut hetkeen kuin hetkeen, ja viihdykettä tarjoaa lisäksi lasten oma leikkinurkkaus.

Rossossa on aina runsaasti erilaisia asiakasomistajan etuja. Asiakasomistajana saat parhaiden kampanjahintojen lisäksi muun muassa lastenruoat ja jälkiruoat aina edulliseen S-Etuhintaan.

Myös ryhmille on tarjolla kimppa-alennuksia.

Benvenuti – Tervetuloa!

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,0)
Lapset (4,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.06.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ystävällinen henkilökunta ja hyvä ruoka”
“Hyvä ruoka hyvä juoma ja nopea asiallinen palvelu”
“Perusravintola”
“Asiakasta ei huomioitu sisääntullessa”
“Illallistarjoilija (muistaakseni Ville) oli todella hyvä asiakaspalvelija, oli mukava katsoa taitavaa nuorta ja positiivista henkilöä!”
“Erittäin ystävällinen palvelu ja hyvää ruokaa”
“Ystävällinen, iloinen henkilökunta!”
“Salaattipöytä ei houkutellut. ”Tylsä””
“Henkilökunta oli palvelualtista.”
“Ystävällinen ja rento palvelu”
“Pihvi voisi olla maukkaampi.”
“Hyvällä, keskeisellä paikalla Iisalmessa!”
“Pöydästä ei tultu kysymään mitä seurueemme haluaa syödä. Itse menin kysymään tiskiltä!”
“Hyvä sijainti kaupungin keskellä. Asiakkaan toiveet huomioidaan, palvelu toimii joustavasti.”
“Toiletit (M/N) samalle tasolle ravintolan kanssa.”
“Sijainti.”
“Salaattipöydässä oli vaan rippeet jäljellä. A la carte-listoja tarjoilijat voisivat suositella. Nyt söimme vain pizzan. Ihmettelimme kun ruokalista oli yhdistdtty tabletti/ruokalista vai ymmärsimmekö väärin?”
“asiakaspalvelu”
“istuinpaikat, tuolit, penkit kuluneet ja jopa pintarikkoja”
“Todella hyvä lastenlista ja lupsakka henkilökunta”
“Ruoka ei ollut ihan niin hyvää kuin se saisi olla, lisää makuja kaivattiin me aikuiset. Vertaan nyt hieman nurmeksessa olevaan trattoriaan, niin kyllä siellä ikävästi oli vaan paremmat pitsatkin.”
“Tumman oluen valikoima vähäinen!”
“Toinen ruoka-annoksista ok.”
“Tarjoilija oli hyväntuulinen mutta suhtautui vähitellen annoksesta puuttumaan osaan.”
“Paikalliset tuotteet”
“Todella ihana asiakaspalvelu, maukkaat ruuat”
“Lasten leikkipaikka hieman ahdas ja täynnä leluja/tavaraa”
“Täällä tarjolija otti huomioon mukanamme olleen lapsenlapsen alle kouluikäisen ja toi aika reeppaasti ruuan ettei kerennyt hermostua ja oli hyvin esille laitettu ruoka lautaselle,oli hyvin erinomaista gluteenitonta pizzaa.kiitoksia siitä”
“Asiakas huomioitiin heti, ja palvelu oli kokonaisuudessaan asiantuntevaa, nopeaa ja ystävällistä. Pitkän ajomatkan jälkeen (Helsinki-Iisalmi) illallinen ravintolassa oli tosi kiva elämys. Erityiskiitos henkilökunnalle niin ravintolassa kuin muutenkin hotellissa, asiakas tunsi itsensä todella tervetulleeksi.”