Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Rosso on perheravintola, ja lapsiasiakkaat ovat erityisen tärkeitä. Lasten omalta ruokalistalta löydät takuuvarmat herkut hetkeen kuin hetkeen, ja viihdykettä tarjoaa lisäksi lasten oma leikkinurkkaus.

Rossossa on aina runsaasti erilaisia asiakasomistajan etuja. Asiakasomistajana saat parhaiden kampanjahintojen lisäksi muun muassa lastenruoat ja jälkiruoat aina edulliseen S-Etuhintaan.

Myös ryhmille on tarjolla kimppa-alennuksia.

Benvenuti – Tervetuloa!

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,1)
Lapset (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.08.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Miellyttävä tunnelma ja ruoka oli todella hyvää!”
“Ruoka ihan hyvää, joskaan ei buffet ja pari euroa kalliimpi lounaalla kuin muut”
“Hyvä palvelu ja henkilökunta ystävällistä. Tulemme uudelleen jos ajelemme lomamatkalla Iisalmessa.”
“Hyvä ruoka”
“Vegaanille saisi olla enemmän vaihtoehtoja.”
“Henkilökunta erittäin osaava ja tunnelma oli mielyttävä.”
“Hyvä tasoinen pitsapaikka”
“WC tilat olivat epäsiistit ja haisivat erittäin pahalta. Lisäksi naisten huoneen WC lukko oli rikki ja tyttäreni koki todella ikäväksi sen että joku avasi oven kun hän oli asioillaan. Iso miinus siis WC tilojen siisteydestä. Olimme automatkalla ja tarvitsimme nopeasti ruokaa. Siinä onnistuttiin. Pizzat maistuivat ihan hyvältä.”
“Asiakaspalvelu oli hyvä ja ystävällinen. Hän huomioi koko meidän perheen. Hänen suosittelemat ruuat olivat meidän mieleen”
“Sinänsä perussettiä, mutta savon kieli on aina upeaa.”
“Ruoka oli erittäin maukasta ja annoskoko oli riittävän suuri. Miellyttävä ilmapiiri.”
“Seurueessamme oli useita moniruoka-allergikkoja ja tarjoilija sekä keittiö huomioi tämän todella upeasti. Suuret kiitokset maistuvasta ruuasta!”
“Salaattipöytä oli suppea.”
“Ystävällinen henkilökunta ja erittäin hyvä ruoka”
“Ok”
“Ystävällinen henkilökunta, mutta ihan ns. perus Rosso. Iisalmeen kaipaisi hieman laajennettua Rossoa eli laajempaa listaa esim. Amarillon suuntaan.”
“Erittäin ystävällinen palvelu ja ruoka oli todella hyvää”
“Hyvä ruoka ja juoma, mutta palvelu huomioimatonta. Ei päivää, ei nyökkäystä mutta ehkä se kuuluu rossouteen, en vain oikein pidä siitä”
“Kaikki toimi loistavasti, ruoka oli todella hyvää ja palvelu ystävällistä ja toimivaa.”
“Rosso saa useamman kerran saanut kylmää ruokaa ja yleensä Ruan tulo kestää. Iisalmen Rossassa saimme iloista ja nopeaa palvelua sekä ruoka oli hyvää. Tämä kokemus palautti hiukan meille Rosson käyntikynnystä. Kiitos.”
“Palvelu oli todella hyvää. Niiiin hyvää glut pitsaa saimme”
“Perusvarma.”
“Kävimme pizzalla, joka oli aivan loistavasti tehty! Pohja oli ihanan rapea ja täytteet hyvät. Yksi parhaista pizzoista, mitä Suomessa olemme syöneet.”
“Sain nopeasti mukaan ruokaa koko perheelle, ja henkilökunta varmisti että kaikki tuli mukaan mahtavalla tavalla. Iso kiitos.”
“Miellyttävä kokemus”
“Rosso on perusluotettava.”
“Tuttu paikka vuosien takaa.”
“Söimme n. klo 15. Salaattipöydässä oli osin aika vähäinen määrä otettavaa. Syömäni ateria oli pieni pettymys, vetinen. Mainitsin asiasta, taisin saada kolmen euron hyvityksen.”
“Henkilökunta oli miellyttävä, hyvää asiakaspalvelua ja luontevaa. Liekö Itäsuomalaista lupsakkuutta,mutta näin Lounais=Suomalaiseen upposi hienosti!”
“Hyvä ruoka, siisti WC”
“Olimme tosi tyytyväisiä kaikkeen saa maamme palveluun.”
“siisti, hyvä ruoka, nopea ja hyvä palvelu.”
“Tosi mukava henkilökunta ja hyvää ruokaa.”
“Aina hyvä tunnelma, erinomainen ruoka ja viihtyvyys. Miinus siitä että lasten listalta lihapullat on nykyään kaupasta eikä itsetehtyjä. Tuli fiilis että olisin voinut heittää kotonakin lihapullat nakit ja ranskalaiset uuniin.”
“Loistava palvelu”
“Perus”
“Ei hohdokasta ruokaa, mutta perushyvää.”
“Asun helsingissä ja vierailessani kotiseudulla useasti vuoden aikana. Niin siihen sisältyy lounas Rossossa. Kiva paikka, henkilökunta ystävällistä ja ruoka hyvää??”
“Palvelu oli harvinaisen ystävällistä ja luonnikasta.”
“Erittäin hyvä ja maukas ruoka, hyvä palvelu!”
“Yleisilme siisti ja palvelu oli toimivaa”
“Tarjoilat olivat iloisia ja kohteliaita. Ruoka tuli nopeeta pöytään ja oli hyvää.Mukavan rauhallinen paikka.Koronarajoituksua oli mutta ei haitannut.”
“Hyvää ruokaa keskellä kaupunkia, kiitos siitä.”
“Lounas pizza ruispohjalla on huippu”
“Supistettu menu rajoitti ymmärrettävästi valikoimaa”
“Ruoka oli erinomaista, oli mausteet kohdillaan, nam!”
“Miellyttävä palvelu, olimme tervetulleita, hyvä ruoka. Entisenä Iisalmelaisena Rosso on tuttu ja lounas järjestelyineen toimi korona-aikana.”
“Mukava henkilökunta”
“Hyvä palvelu.Viihtyisä.Hyvällä paikalla.”
“Ystävällinen henkilökunta ja herkullinen ruoka.”
“Ystävällinen henkilökunta ja palvelu erittäin sujuvaa.”
“Ei ole reitilläni kovin usein”
“Menu todella supistettu.”