Rosso on suomalaisten oma italialainen ravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, maukkaita pizzoja – unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Rosso on ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,0)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 02.03.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“No joo”
“Ruoka on ollut aiemmin parempaa. Lounaslohi ei ollut kummoista. Muusi mautonta ja annoksessa olleet vihannekset mitättömät.”
“Helppo asioida (kun vähän löytää), maistuva ruoka (ainakin pizza), kiva henkilökunta”
“Eipä mithään, kotoinen olo”
“Tuttu paikka”
“Palvelu hyvää ja ruoka maittavaa”
“Perus hyvä ruoka ja mukava henkilökunta”
“Ihan hyvä paikka”
“Palvelu oli hyvää ja henkilökohtaista. Suositukset hyviä. Jäi mukava ja tervetullut olo käynnistä. Tarjoilija oli ystävällinen ja miellyttävän rento.”
“Ruoka ja palvelu OK.”
“Palvelu on aina hyvää, samoin ruoka. Itse tunnen olevani todella tervetullut ravintolaan.”
“Hyvä ruoka, jonka saa mukaan on hyvä asia. Hyvä sijainti, jossa myös muut liikkeet.”
“Ravintolan pasta oli oikein hyvä, mutta liian vähän oli suolaa. Tarjoilija oli aidosti ilahtuneen oloinen asiakkaista ja huomioi pöydällä olleen vinyylin, joka oli ostettu kirppikseltä ennen ravintolaan tuloa. Tunnelma oli välitön. Salaattipöytä olisi voinut olla hieman hohdokkaampi, mutta ymmärrettävää tässä tilanteessa ettei ole normaalilla tasolla. Listalla luki kysy paikallisia juomasuosituksia tms. Mieheni tätä kysyi tarjoilijalta ja hän suositteli ainoastaan normaaleja oluita. Ilmeisesti valikoimassa ei ollut paikallisia juomia. Tämä olisi hyvä lisä listalle.”
“Jos minulta kysytään tämän hintaluokan ruokapaikkaa, niin suosittelisin Rossoa.”
“Hyvä palvelu ilonen henkilökunta ja hyvä pannakotta”
“Ruoka oli oikein maukasta.”
“Hyvä palvelu ja maittava ruoka.”
“Hyvää perusruokaa, ystävällinen ja nopea palvelu. S-korttipaikka.”
“Ystävällistä palvelua, hyvää ruokaa, siisti ravintola. Ollut sitä myös ennen tätä korona-aikaa.”
“Paikallisista ruokaravintoloista kuuluu kolmen parhaan joukkoon.”
“Todella hyvä pippuripihvi, hyvät salaatit ja ammattitaitoinen henkilökunta.”
“Olin erittäin positiivisesti yllättynyt lounaalla tarjottavasta siika-annoksesta, koska mielestäni Rosson ruoan taso on laskenut jo vuosia sitten, enkä ole siksi ketjua käyttänyt.”
“Maksutilanne oli hieman monimutkainen kun maksoin osan lahjakortilla.”
“Kaikki oli sujuvaa”
“Hyvä perus ruoka, salaattipöytä heikko.”
“Ravinlan yleis ilme oli siisti ja vuorossa oleva salipäällikkö oli ystävällisen ammattitaitoinen ja kertoi miksi menee pieni hetki ennen kuin saan palvelua(n 1-2 min)”
“Helpossa paikassa, hinta-laatusuhde hyvä.”
“Hyvin toimii”
“Ravintolakokemus oli kokonaisuudessaan hyvä, ainoa miinus oli ettei ollut ollenkaan taustamusiikkia ym, joten muiden asiakkaiden keskustelut kuuluivat todella selkeästi”
“Palvelu sujuvaa ja lapset huomioivaa. 8-vuotias erikseen vielä jälkikäteen mainitsi että olipa kiva tarjoilija”
“Erittäin hyvä palvelu :)”
“Ruoka perus, mutta henkilökunta oli iavan huippua. Aivan sama minkälaista gourmeeta tarjolla jos palvelu ei pelaa, tässä rossossa henkilökunnalle täysi 10. Yes.”
“Kaikki pelasi niinkuin oletin ja koko tuote oli odotetunlainen ja hommasta jäi hyvä fiilis”
“Covid19 aikana; n hyvä että paikka junalla on yksi ylihintainen ketju pizzeria jossa saa syödä yksin. syrjäkylän Lounas asukkaat viihtyvät muualla. ABC, Sveitsi Vanha tehdas. Todella sai olla yksin ja sepä maistuu. Harkitsen todella muuttamista Hyvinkäälle.”
“Helppo tulla, on hyvin tilaa, ruokakin maistuvaa yleensä”
“Salaattipöydässä suppea valikoima ja leipää vain muutama kuiva kannikka”
“Tunnettu brändi, joten tietään etukäteen mitä saa. Menu on lyhentynyt ja roomalaiset pizzat ovat kadonneet listalta. Korona-aikana supistetun valikoiman voi ymmärtää. Toivottavasti tilanteen parannuttua ketjukin palaa aiempaan listaan.”
“Laajalla kokemuksella alkupalat ja ruoka oli hyvää. Jälkiruoissa petraamisen varaa. Ravintola saisi olla hieman viihtyisämpi. Enemmän yksityisyyttä pöytiin. Palvelu oli muuten hyvää. Kesällä terassia voisi kehittää viihtyisämmäksi. Voisitte ottaa valikoimiin myös vuodenaikojen mukaan vaihtuvia drinkkejä Suomalaisista marjoista. Tulemme kyllä uudelleen.”
“Kätevästi kauppakeskuksessa Prisman vieressä, ja toimii hyvin.”
“Loistava palvelu”
“Kiva rauhallinen ja lämminhenkinen fiilis.”
“Lapsiperheelle hyvä ravintola. Henkilökunta huomioi lapset todella hienosti. Ruokalistaan kaipaisin vaihtuvuutta.”
“Hyvää ruokaa ja salaattipöytä on kiva ja ruokalista selkeä”
“Käynti oli vaivatonta alusta loppuun”
“En edes tiennyt, että Rossoja on enää olemassa. Pyörin kiukkuisena jouluostoksilla ja pöllähdin Rosson eteen. Päätin mennä lounaalle. Tilasin pizzan ja lasin viiniä ja kokemus oli todella nautinnollinen! Koronan takia ei paljoa ole ravintoloissa käynyt, oli nyt ihanaa syödä pizzaa valkoiselta posliinilautaselta (eikä pahvilaatikosta sohvalla istuen...).”
“Pidän villassa parhaana”
“Tarjoilijoilla on aikaa palvella ja huomioida asiakkaita, koska käyntieni aikana on ollut hyvin hiljaista, johtunee tästä poikkeuksellisesta ajasta, jota elämme”
“' kaikki hyvin'!”
“Siisti paikka, mukava henkilökunta, hinta laatusuhde ei paras mahdollinen”
“Hyvä ja varma valinta, ruoka on aina tasalaatuista”
“Rauhallinen ja viihtyisä miljöö.”
“Aikaisemmin olen käynyt kyseisessä paikassa syömässä ja ruoka on ollut hyvää mutta nyt oli kokille käynyt joku moka lautasella oli kaksi kanafilettä toinen oli hyvä toinen oli hirveän suolainen ei pystynnyt syömään mistä lie johtui ?”
“Todella mukava ja viihtyisä paikka, henkilökunta ystävällistä ja palvelevaa”
“Ruoka ei ole maukasta. Entisen Rosson aikaan ruoka oli herkullista, mutta nyt ei houkuta. Mielelläni kävisin perheen kanssa ruokailemassa, mutta perhe 12-45 vuotiaat eivät halua enää tulla. Rosson sijainti on hyvä, mutta mistä johtuu ruuan mauttomuus?”
“Olin tyytyväinen meitä palvelleseen henkilökuntaan. Näin korona aikaan sai valita turvallisen pöydän.”
“Jos ei liian pitkää jonoa niin oikein hyvä lounaspaikka”
“Keskeinen paikka.”
“Pizza ois voinu olla uunissa kauvemmin Ja possu ei maistunut tuoreelta Mutta,oisko korona vaikuttanut? Ruuan laatuun?? Muina kertoina hyvää,ja Hyvinkäällä ravintoloita vähän,eli vaihtoehtoja ei.”
“Salaattipöytä laajemmaksi. Esim perusraasteita kaivattiin”
“Ravintolaa ja kahvio ei voi sanoa viihtyisäksi, kun tehdään kompromisseja, aina molemmat kärsii, tässä tapauksessa yksi tila jaettiin kahtia, joka oli epäonnistunut. Pöytiä peräkkäin pitkissä riveissä, ei voi sanoa viihtyisäksi. Mieleen tulee työmaa ruokala. Kahvila tila näyttää aina kuin siellä olis epäjärjestys. Ravintolan Yleisilme on epäonnistunut”
“Salaattipöytä saisi olla huomattavasti monipuolisempi ja nätimpi.”
“Toimiva kokemus ja hyvä ruoka”
“Hyvä asiakaskokemus”
“Bra upplevelse. Inget speciellt som skulle vara negativt”
“Palvelu aina hyvää ja ruoat pääsääntöisesti hyviä.”
“Kaikki sujui hyvin.”
“Perushyvä ruokailu”
“Mukava ja siisti paikka. Hyvä gluteeniton valikoima.”
“Jäi hyvä olo käynnistä ja ruoka oli hyvää”
“ruoka oli maukasta”
“Varmaa Rosso-laatua, Hyvinkäällä kiva henkilökunta.”