Rosso on suomalaisten oma italialainen ravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, maukkaita pizzoja – unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Rosso on ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Asiakastyytyväisyys

3,9

Ruoka (3,8)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (3,9)
Lapset (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 26.10.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ihan ok kaikenkaikkiaan mutta ruokavaihtoehtoja saisi olla enemmän. Tarjoilija oli todella loistava :-)”
“Palvelu ja ruoka olivat hyviä.”
“"Sijainti hyvä, sisustus siisti mutta hieman kylmä ja karu, muistuttaa laitosruokalaa."”
“Ruoka oli todella hyvää ja palvelu erinomaista.”
“"Tarjoilijamme oli loistava! Asiakkaita oli todella paljon koska Hyvinkäällä oli isot markkinat yms. tapahtumaa. Henkilökuntaa oli tilanteeseen nähden todella vähän, tämä kerrotiin jo pöytävarausta tehdessämme. Yllätyimme miten loistavasti ja hyvällä fiiliksellä tarjoilija toimi. Ei millään tavalla osoittanut kiirettään, ainoastaan kivasti pahoitteli, ettei ollut käynyt kysymässä lisätilausta. Saimme viettää kabinetissa rauhassa aikaa, hyvä tunnelma. Tänne tulemme toistekin!"”
“"Perusilmeeltään ravintola oli viihtyisä. Sisään tullessa leppoisasti pitsauuni tulineen toi lämpimän tunnelman kokin siinä toimiessa. Lounasannos oli iso , maukas. Salaatti oli tuoretta. Kahvi jälkiruoan kanssa oli superhyvää, suklaakakku suklaakastikkeen kera,nam."”
“Kiitos! Hyvä palvelu.”
“Helppoa”
“"Pitkästä aikaa Rossossa ja kaikki annokset oli erittäin maistuvia. Raastepöydän paluu oli kiva, leipää olisin toivonut lisäksi mutta sitä ei ollut. Hieman epäsiisti vaikutelma tuli raastepöydästä, tuotteita vähän tarjolla ja pöytä oli sotkuinen. Ravintolassa oli kylmä, ilmastointi puhalsi suoraan pöydän yläpuolella."”
“Perusasiat kunnossa”
“Keskitasoa. Mausteissa (tuoreissa) toivomisen varaa”
“"Käyn ravintolassa usein ja ennen olen poistunut tyytyväisenä. Tällä kertaa ruokaa odotettiin tavallista pidempään, lohi oli raakaa ja muussi kuivaa, kastike oli erinomaista. Maahanmuuttotaustainen tarjoilija, jonka puheesta ei saanut selvää. Jätin siis reklamoimatta, kun nälkäkin oli kova."”
“"Oli mukava paikka istua ja nauttia . Tarjoilijat rentoja, silti asiallisia. Kiva fiilis jäi. ??"”
“Kun käy suhteellisen usein niin ruokalista käy niin tutuksi että saisi vaihtua useammin kuin kerran kolmessa vuodessa tai harvemmin.”
“Asiakasetuhintaan voisi olla enemmän vaihtoehtoja.”
“"Hyvä ruoka,nopea palvelu,ystävällinen tarjoilija"”
“En osaa sanoa”
“"Olimme 31.8. lounasaikaan syömässä. Juhlimme ystäväni kanssa ystävyytemme 63-vuotisjuhlia. Meidät huomioitiin todella hienosti. Toivon, että työvuorossa ollut tarjoilija saisi erikoiskiitokset. Pannacotta voisi toimia avainsanana, muistinvirkistäjänä."”
“"Ihana ja ystävällinen henkilökunta, hyvä ja tasalaatuinen ruoka joka kerralla, viihtyisä, rauhoittava ja rentouttava tila ja tunnelma"”
“Hyvä ruoka parempi mieli”
“"Tasavarma valinta, sunnuntaiaukiolo hyvä."”
“Tulemme Nurmijärveltä ja ostosten lomassa miellyttävä käynti Rossossa.”
“Ruoka ok ja palvelu mukavaa.”
“"Se on perushyvä,mutta asiakaspalvelu oli hiukan hidasta koska henkilökuntaa oli liian vähän sunnuntaina ravintolan juuri avauduttua. "”
“"Restaurangen var på många sätt en positiv upplevelse. Servitören tipsade om en utmärkt maträtt, som smakade mycket gott. Det ända jag inte helhjärtat gillade var bakgrundsmusiken som kunde helt lämnas bort. Restorang Rosso i Hyvinge kommer jag att besöka även i fortsättningen."”
“Ruokalistaan lisää kalavaihtoehtoja.”
“"Ruoka hyvää, siisti ja mukava ilmapiiri."”
“Hinta-laatusuhde on erinomainen.”
“Ihan ok”
“Rosso aina erinomainen hyvin siellä on ihan hyvää pizzat olen tyytyväinen!”
“"Ruoka oli hyvää, palvelu ystävällistä. ei mitään valittamista!"”
“Ihan OK ketjuravintola”
“"Hyvä palvelu, ihastuttava henkilökunta. "”
“"Pöytään juuri tuotu vesi oli haaleaa, kaukana kylmästä. Tilattiin kummityttöni kanssa pitsaa ja se oli hyvää mutta minun pitsastani löytyi uunin puhdistus harjan jouhi. "”
“Saa hyvää gluteenitonta pitsaa.”
“Helppo käydä ruoka ostoksien teko reissulla. Muutoin ei erityisen viihtyisä ravintola tai hieman on meno mennyt tilaa tiskiltä ja maksa menoon. Arvostaisimme myös lounas aikaan palvelua ????”
“"Enää ei ole nähnyt facesta paikallisia lounastarjouksia, kuten ennen oli kuva viikon listasta. On tullut sen takia harvemmin käytyä..."”
“Halusimme gluteenitonta pizzaa ja sitä löytyi ja oli hyvää”
“"Ei tee vaikutusta kumpaankaan suuntaan. Lapsi ihmetteli kun tuotiin värityskuva ja kerrottiin, että kohta tuodaan värikynät, eikä kyniä tuotu koko ruokailun aikana..."”
“Mässy on Perus. Settiä. Vatsavaivojen tai korona viruksen pelkoa ei ole. Eli iso plussa.”
“"Hyvää ruokaa, hyvä hinta/laatusuhde, siisti paikka, ystävällinen henkilökunta."”
“Maukas ruoka. Lapsille oma leikkipaikka.”
“"Hyvä palvelu. Annos jotka vaimoni kanssa aioimme syödä, oli ""pakettihinnoiteltu"" alkuleivän sekä jälkiruoan kera. Emme tätä tienneet, mutta suosituksen perusteella otimme sen. Hyvinkään Rosso on siisteydeltään erinomainen. "”
“Pizza ei ollut kuuma kun tuotiin pöytään.”
“"Kokemus oli hyvä, korona ajasta huolimatta. "”
“"Paikka siisti ja mukava, ruoka hyvää mutta palvelu kovin hidasta, vaikka asiakkaita oli vain muutama."”
“Kaikki toimi”
“Aina olen saanut Hyvää palvelua .”
“"Hyvä ilmapiiri, ruoka maukasta, henkilökunnan palvelu moitteetonta"”
“"Erittäin hyvä tarjoilija, vanhempi naishenkilö. Oli lisäksi hauska / huumorintajuinen! Ja ravintola on aina ollut mukava käydä, jos menemme Willaan ostoksille. Tavallaan luottopaikka, minne uskaltaa mennä hyvin ronkelin maun omaavien lasten kanssa."”
“"Tullessa on vaikea hahmottaa, miltä tiskiltä lounas tilataan/maksetaan. Luvattu sinappi jäi tuomatta. Ruoka oli hyvää."”