Rosso on suomalaisten oma italialainen ravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, niin roomalaisia kuin napolilaisiakin pizzoja – unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania italialaisia viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Rosso on ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!
 
Missä Rosso, siellä Italia

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (3,9)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (3,9)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 16.10.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Henkilökunta, ruuan taso”
“Lasten leikkipaikka ja rauhallinen tunnelma”
“Käyn harvoin ravintolassa syömässä ja tilauksen tekeminen ja jonottaminen kassalle oli minusta todella ärsyttävää. Käyn ravintolassa syömässä sen takia, että joskus minä olen se jota palvellaan. Tämä ei ravintolassanne toteutunut, ainakaan lounasaikaan.”
“Erittäin ystävällinen ja kohtelias henkilökunta.”
“Hyvin ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta! Vaikka saavuimme hieman ennen sulkemisaikaa ja ravintola oli tyhjä, onnistui ruokilu silti.”
“Henkilökunnassa mukavia ihmisiä ja ruoka ollut hyvää”
“Hyvä sijainti, ystävällinen henkilökunta. Ruokalistasta löytyy tarpeeksi valinnanvaraa.”
“Salaattipöytää pitäisi täyttää useammin, viimeksi tyhjiä kaukaloita eli ruoka-aineksia puuttui.”
“Hyvät pizzat ja mukava hlökunta:)”
“hyvä palvelu ja hyvä ruoka”
“Viihtyisä ravintola, hyvä ja ystävällinen palvelu.”
“Tarjonta”
“siel on hyvä ruoka ja palvelu.ja saa boonukset”
“Ystävällinen, välitön henkilökunta”
“Ruokalista uusiutuu tosi harvoin!”
“vegaanijuusto!”
“Henkilökunnan käytös esim.”
“Kylmäsavulohipizza oli uusi hyvä ruoka.”
“Hyvällä paikalla hyvä ja kohtuuhintainen ruoka.”
“Vegaaniset annokset menussa, hyvä ruoka, kaunis esillepano ja palvelu”
“Salaattipöytä vähän 'nuutuneen' näköinen”
“Hyvä sijainti Viihtyisä Käyn harvoin ulkona syömässä ei paljon kokemusta, riittää minulle”
“Hyvät tilat. Sujuva lounas”
“Siisti ja mukava sisustus, kiva ulkoterassi, vaikka en nyt siellä istunutkaan.”
“En osaa sanoa, kun joskus aikaisemmin pizzat oli aika kalliita, ja jos osoittautuu, että hintataso on kallis niin en tule siellä asioimaan, tietenkin pitää olla myös hyvää ruokaa”
“Risotto- ja pasta-annosten koko oli TODELLA pieni etenkin suhteessa hintaan. Jopa ns. pieniruokaisemmat pitivät annoksia hyvin pieninä.”
“Miellyttävä siisti paikka ja hyvä henkilökunta”
“Kaikki oli ok, salaattipöydän antimet aika lopussa ja gluteeniton leipä puuttui”
“Ystävällinen palvelu, kohtuullinen ruoka”
“Kasvisvaihtoehtoja voisi listalla olla lisää”
“Nälkä lähti.”
“Ihmetytti kun kukaan ei tullutkaan pöytään kysymään mitä saisi olla. Aikamme istuttuamme kun ateria oli valittu huomasin kyltin sujuvuutta parantaaksemme tee tilaus kassalla.”
“lapsille tuodaan halutessaan ruoat ensin, etteitarvitse odottaa kauaa. ystävällinen palvelu ja mahtavasti hoidettiin pizzan palaneista reunoista tullut mielipaha”
“Todella hyvää ja miellyttävää asiakaspalvelua. Lasten leikkipaikka on hyvän kokoinen ja paljon tekemistä (niin saa vanhemmatkin syödä rauhassa loppuun, kun lapsi pääsee oman ruokansa jälkeen leikkimään) niin isommalle kuin pienemmällekin naperolle :) Ruoka on maukasta ja vaihtoehtoja on useita. Lounasajan keitto on yleensä todella hyvä!”
“Hieman kolkohko tunnelma / sisustus (jonka onneksi pelastaa ihanat työntekijät positiivisella ja hymyilevällä asenteellaan!)”
“Nopeus, lounasannosten yhdisteltävyys, väljyys.”
“Yllätyksetön valikoima”
“KIVA YMPÄRISTÖ JA TUNNELMA. KERAVA JA JÄRVENPÄÄ SAISI OTTAA MALLIA”
“KILINÄ JA KOLINA JA MUSIIKKI OVAT KUULOVIKAISELLE EPÄMIELLYTTÄVÄ KOKEMUS. RAUHALLISEMPIA LOOSSEJA MEIKÄLÄISILLE. MYÖS VANHUKSILLE JA HUONOSTILIIKKUVILLE.”
“Rauhallinen siisti mukava tunnelma rauhalista”
“Salaatti pöytä surkea kaikki loppumassa”
“Olen todella iloinen siitä, että vaikka 'vegaanibuumi' on jo hieman jäänyt taakse, niin listoilta löytyy muutamia oikeasti vegaanisia vaihtoehtoja. Hyvinkään Rosson sijianti on ok. Silti kaipaisin Hyvinkään Rossoa sen entisiin tiloihin, joista se pari vuotta sitten muutti pois. :( Rosso Rossona edustaa paikkakunnasta riippumatta suht hyvää simppeliä ruokapaikkaa.”
“Juuri em Rosso on Rosso eli ketjuna se lepää tietyn kaavan harteilla. Tarjoilijat lienevät saaneet saman koulutuksen ja asiakas otetaan vastaan liki samoilla lauseilla pakkakunnasta riippumatta (olettamus). Meillä tarjoilija oli tällä kertaa hieman ärsyttävän tekopirteä ja ylipäätään liian pirteä. Tuli aavistuksen liian iholle. Viitaten myös edelliseen vastaukseen, niin Hyvinkään Rosson muutto näihin uusiin tiloihin teki siitä persoonattoman. Väkinäisen.”