Rosso on suomalaisten oma italialainen ravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, maukkaita pizzoja – unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania italialaisia viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Rosso on ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Asiakastyytyväisyys

3,9

Ruoka (3,9)
Palvelu (3,8)
Tunnelma (3,9)
Lapset (3,6)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 26.05.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“hyvällä paikalla”
“Tilaamani pizza oli todella hyvä. tarjoilijatar erittäin ystävällinen ja herttainen. Tuli oikein hyvä mieli käynnistä.”
“Henkilökunta oli ystävällistä.”
“Mukava rauhallinen tunnelma ja busineksiä voi puhua rauhassa. Ruoan laatu ei ollut ihan 100% hyvä - salaatti ei näyttänyt täysin tuoreelta.”
“Hyvät tuotteet,mukava ilmapiiri,mainiot tarjoilijat”
“Salaattipöytä oli tosi vaatimaton ja kana pizza oli mauton. Muuten ihan ok!”
“ruoka ei kovin kummoista. aika mauton, lounasannoksessa ei kasviksia (itse koottu annos)”
“Hiukan hälyisä ja ahdas”
“Vieraillessani tyttäreni luona Hyvinkäällä käymme yhdessä aina Rossossa syömässä. Sopiva ruoka salaatteineen ja juoma löytyvät kummallekin.”
“Lapset otettu huomioon tosi hyvin, selvästi helppo tulla pienten kanssa”
“Miksipä ei, ei huono”
“Hyvä ruoka,palvelu”
“Positiivinen kokemus ja hyvä ruoka.”
“Helppo ruokailupaikka.”
“Helppo paikka asiaoida. Pysäköintihallissa sähköauton latausmahdollisuus.”
“Kaikki sujui hyvin ja ruoka oli hyvää ja on myös gluteenittomia vaihtoehtoja.”
“Vaikka tulimme yli 10 hengen porukalla kerralla, saivat kaikki ruokansa lähes yhtäaikaa ja äärimmäisen nopeasti. Kaiken tämän hyvän lisäksi oli ruoka äärimmäisen maistuvaa ja sen tarjoili miellyttävän ystävällinen ja hymyilevä henkilökunta jouhevasti. Käynnistä jäi kehuttavan hyvä kokemus kaikenkaikkiaan!”
“Hyvä ruokaa.”
“Perushyvä ruokapaikka.”
“Hyvä meininki henkilökunnalla”
“Aito pizzauuni ja siinä paistetut pizzat.”
“Kaikki meni hienosti, laskun tilaaminen taisi ajoittua huonoon kohtaan (lisää asiakkaita, kiireinen henkilökunta joten piti odottaa hetki että pääsi pyytämään laskua). Kiitos miellyttävälle henkilökunnalle mukavasta illalliskokemuksesta!”
“Ok”
“Ruoka melko mautonta ja salaattipöytä niukka. Ruoka usein haaleaa. Keitot hyviä. Missä ennen niin hyvät lihapullat?”