Arki erottaa, Amarillo yhdistää!

Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä.

 

 

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,2)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 07.07.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ruokalista ei ehkä tarpeeksi mielenkiintoinen makuuni sillä kertaa (kesäkuun puoliväli) mutta katsoin juuri netistä että lista taitaa taas muuttuneen ja muutama annos kuulosti niin hyvältä, että pakko varmaan uudelleen tulla lähiaikoina. Burgeriannoksiin toivoisin briossisämpylöitä, niin tulisi niitäkin maistettua, kun muuten kuulostavat hyviltä täytteineen ja lisukkeineen.”
“Liian vähän henkilökuntaa, tekivät kyllä parhaansa, mutta eivät ehdi enempää.”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää”
“Hyvä ruoka, nopea palvelu”
“Erin omainen”
“Kiva paikka, hyvä sijainti, erinomainen ruoka, ystävällinen palvelu”
“Kaikin puolin positiivinen kokemus. Hinta burgerille ei kuitenkaan edullisimmasta päästä.”
“Hyvä lounas, ei valittamista”
“Rento tunnelma, hyvää ruokaa”
“Paikka on viihtyisä ja palvelu ystävällistä, vaikkakin hieman haparoivaa. Jouduimme odottelemaan tarjoilijaa ja pieniä puutteita palvelussa oli.”
“Hyvä ja tuttu paikka jossa henkilökunta hymyilee ja ottaa vastaan kuin omaan kotiinsa.”
“Hyvät ruoka annokset, keliaakikkona arvostan gluteenittomia vaihtoehtoja. Turvallinen paikka, koskaan ei ole tullut vatsa kipeäksi. Mukava henkilökunta! :)”
“Kaikinpuolin positiivinen kokemus.”
“Hyvä ruoka, rento fiilis”
“Olemme aina viihtyneet hyvin”
“Suosittelisin arvolla 10, kun normaali ruokalista taas käytössä. Ymmärrettävistä syistä oli nyt kavennettu ruokalista käytössä.”