Arki erottaa, Amarillo yhdistää!

Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä.

 

 

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,1)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 28.07.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ruuassa ylipäätään on petrattavaa.Vähän pliisua ruokaa saa nykyisin Amarillosta.Asiakaspalvelija ei ollut ehkä parhaimillaa tai omana itsenään,aitona.”
“Mukavan tilavaa ja saa rauhassa jutella loossissa ystävien kanssa.”
“Ravintolaan tultaessa meidän toivetettiin tervetulleeksi, mutta sen jälkeen palvelun saaminen oli hidasta. Mietimme, otammeko itse menun pöydältä vai tuodaanko ne pöytiin. Pöytää johon meidän laitettiin istumaan ei ollut siivottu. Haimme itse menut tiskiltä. Ruoka oli ok ja tuli tavalliseen tapaan suht nopeasti. Tyytyväisyyttämme kyseltiin ruuan aikana mutta laskua emme saaneet pöytään, joten kävimme maksamassa tiskille. Luulen, että työntekijöillä oli kiire kyseisenä aikana vaikka asiakkaita ei ollut kovin montaa”
“Lounas aikaan ei ollut paljoa muita syömässä ni sai laskun odottamatta tuntia ylimääräistä pöydässä”
“En juurikaan käy ravintoloissa syömässä, vain ryhmien kanssa isommissa paikoissa ja siksi se oli kiva kokemus.”
“Tulimme seitsemän hengen porukalla, 4 aikuista ja 3 lasta (0,5-3v), henkilökunta järjesteli kiitettävästi meille paikat vaikka se ilmeisesti vaati vähän miettimistä. Lapsille tuotiin syöttötuolit. Iso plussa alkusipseistä, joita saimme kaksi koria pöytään ja siitä riitti hyvin kaikille! Ruoka oli hyvää. Ainut pieni miinus siitä ettei kesken aterian käyty kysymässä miten maistuu, niin että samalla olisi saanut lisää juotavaa. Tilaus onnistui kyllä vaivattomasti sitten kun sai katsekontaktin tarjoilijaan. Joka tapauksessa todella miellyttävä ruokailuhetki viikonloppuna alkuiltana lasten kanssa jotka yllätykseksi malttoivat loppuun asti istua nätisti paikoillaan!”
“Tarjoilija oli oikein avulias. Noudatan gluteenitonta ruokavaliota ja siinä oli hiukan haasteita että saan sellaista ns. pikku purtavaa ja sainhan sen ja vielä mukaani. +++”
“Hyvinkään Amarillo on hyvä paikka jos kaipaa menoa kaveriporukan kanssa. Toki se on illalla/yöllä täynnä nuoria.”
“Ravintolasta on moneksi, ja sinne voi mennä niin pienemmällä kuin suuremmallakin kokoonpanolla. Asiakaspalvelu on aina ystävällistä ja nopeaa.”
“Ekakerta ja tykästyin paikkaan. Tulen jatkossakin syömään????”
“Kaikki toimii ja ruoka hyvää.”
“Tunnelma on viihtyisä, ruoka on hinta -laatusuhteeltaan hyvää”
“Vähän ruuan esillepano jäi kesken kun pöytäämme jätettiin metallikuppi jossa lihat olivat jotka olisi pitänyt tarjoilla tarjottimelta ja drinkki ei vastannut ollenkaan oikeaa makua.”
“Hyvää ruokaa ja loistava palvelu”
“Tarjoilija oli todella mukava ja sai minut tuntemaan itseni tervetulleeksi”
“Ruoka oli todella maistuvaa ja palvelu laadukasta. Suosittelen tottakai tuttavilleni paikkaa, mutta itse en käy jatkossa kuin Hämeenlinnan amarillossa koska 25% henkilökunta-ale houkuttelee aina paremmin ja ruokia en maksa vihreällä kortilla. HOK voi hävetä toimiaan pahemman kerran sitä, että henkilökuntaa pakotetaan käyttämään vihreää korttia jotta saavat alennukset.”
“Kaikki sujui hyvin”
“Ihan hyvä perusravintola”
“Kaikki toimi aivan hyvin”
“Siisti ja kiva ravintola, aina hyvää palvelua ja ookoo ruoka.”
“Miellyttävä ympäristö ja kohtelias henkilökunta. Kiva kun sai auton ilmaiseen parkkiin ravintolaa vastapäätä. Ihanan kylmä iso olut. Aika hintavaa. Hyvä menu.”
“Ruokalista ei ehkä tarpeeksi mielenkiintoinen makuuni sillä kertaa (kesäkuun puoliväli) mutta katsoin juuri netistä että lista taitaa taas muuttuneen ja muutama annos kuulosti niin hyvältä, että pakko varmaan uudelleen tulla lähiaikoina. Burgeriannoksiin toivoisin briossisämpylöitä, niin tulisi niitäkin maistettua, kun muuten kuulostavat hyviltä täytteineen ja lisukkeineen.”
“Liian vähän henkilökuntaa, tekivät kyllä parhaansa, mutta eivät ehdi enempää.”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää”
“Hyvä ruoka, nopea palvelu”
“Erin omainen”
“Kiva paikka, hyvä sijainti, erinomainen ruoka, ystävällinen palvelu”
“Kaikin puolin positiivinen kokemus. Hinta burgerille ei kuitenkaan edullisimmasta päästä.”
“Hyvä lounas, ei valittamista”
“Rento tunnelma, hyvää ruokaa”
“Paikka on viihtyisä ja palvelu ystävällistä, vaikkakin hieman haparoivaa. Jouduimme odottelemaan tarjoilijaa ja pieniä puutteita palvelussa oli.”
“Hyvä ja tuttu paikka jossa henkilökunta hymyilee ja ottaa vastaan kuin omaan kotiinsa.”
“Hyvät ruoka annokset, keliaakikkona arvostan gluteenittomia vaihtoehtoja. Turvallinen paikka, koskaan ei ole tullut vatsa kipeäksi. Mukava henkilökunta! :)”
“Kaikinpuolin positiivinen kokemus.”
“Hyvä ruoka, rento fiilis”
“Olemme aina viihtyneet hyvin”
“Suosittelisin arvolla 10, kun normaali ruokalista taas käytössä. Ymmärrettävistä syistä oli nyt kavennettu ruokalista käytössä.”