Arki erottaa, Amarillo yhdistää!

Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä.

Perjantaisin ja lauantaisin klo 20.00 Amarillossa katetaan The Table – elämyksellinen ateria uniikkeine juomineen ja ruokineen johon kuka tahansa voi ottaa osaa pöytävarauksella. Tämä on elämys, jonka jokaisen täytyy kokea! Varaa paikkasi The Tableen tästä »

Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!

Amarillo Night on auki pe–la klo 22–04.30

 

 

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,1)
Lapset (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 31.03.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Menu ei ole pitkään aikaan uudistunut ja näin kasvissyöjänä se alkaa jo tökkiä. Ruuat on hyviä, mutta kaipaan jo uusia makuja.”
“Olemme aiemmin käyneet useammin ja nyt asuinpaikan vaihdon myötä harvemmin. Aina on kuitenkin kiva käydä ja palvelu pelaa, vaikka ravintola oli tällä kerralla todella täynnä.”
“Kaikki toimii hyvin ja ruoka on hyvää.”
“Henkilökunta alennus ei tulostunut kuitille, jouduin käydä korjauttamassa tapahtuman”
“Kiva ravintola, mutta henkilökuntaa oli vaikea saada pöytään, jotta voisi tilata. Vesi unohdettiin tuoda, vaikka sitä oli pyydetty. Osa henkilökunnasta oli nihkeän/ kyllästyneen oloista.”
“Viihtyisä, ystävällinen ja siisti paikka”
“Mukava henkilökunta,nopea palvelu ja hyvää ruokaa!”
“Pyysin annokseen bataattiranskalaiset. Myyjä ne lupasi. Mutta annoksessa oli tavalliset ranskalaiset. Niitä en syö. Myyjä sanoi unohtaneensa pyytää bataatit annokseen.”
“Ravintola on siisti, palvelu hyvää ja ruoka maistuvaa.”
“Takuuvarma paikko jossa hyvä henkilökunta ja todennäköisyys huonolle ruoalle todella pieni”
“Syömäni vegaani ruoka oli hyvää”
“Aika perussettiä, ei mitenkään säväyttävän hyvä paikka”
“Ruoan taso on laskenut muutaman vuoden takaisista joista paljon ja silloin kävin kyseisessä Amarillossa syömässä 2-3 kertaa kuukaudessa.”
“Ruoka monipuolista”
“Palvelu ollut useamman kerran hyvää ja ruoat olleet todella maistuvia. Mielestäni pääkaupunkiseudun parhaimpia ravintoloita!”
“Kaikki sujui hyvin, meitä huomioitiin riittävästi ja pääasia eli ruoka oli hyvää. Kiitos!”
“Hyvä ruoka, parempi juoma, paras asiakaspalvelu!”
“Helppo ja toimiva”
“Ketjuravintolan perushyvää ruokaa. Saattaisin suositella turvallista vaihtoehtoa ja hyvää palvelua etsivälle. Ehkä.”
“Rauhallinen, viihtyisä, laadukas”
“Ruokaa jouduttiin odottamaan hieman pitkään, mutta siitä kyllä henkilökunta kertoi heti tullessamme.....ja hyvää kannatti odottaa... ruoka oli erinomaista ja heti kun ilmoitin etten syö perunaa yms. tarjoilija sanoi heti että sopiiko että laitamme kasviksia enemmän ja sehän sopi!! Kiitos henkilökunnalle ja erityis kiitokset kokille!!!!”
“Onniatunut, neutraali kokemus”
“Lounas aikaan ruoka ja palvelu aina hyvää, eipä ole ikinä tarvinnut kauaa ruokaa odottaa”
“Ihan perus lounaspaikka. Salaattipöytä oli hyvä.”
“Hyvä palvelu ja erityisruokavalio otettiin hyvin huomioon.”
“Hyvä ruoka, palvelu. Ruokalista voisi olla laajempi.”
“Kaikin puolin hyvä kokemus ??”
“Ihan ok lounaspaikka. Ei oma ykkösvalinta kuitenkaan.”
“Pidän ruuista + keliaakikkona ainut paikka Hyvinkäällä jossa maha ei ole tullut kertaakaan kipeäksi. Siitä isot plussat ?? Käyn niin usein ja otan aina melkeinpä saman annoksen joka on lempparini mutta kertaakaan en ole tästä saanut vielä mitään alennuksia, sellainen voisi olla hyvä että kymmenen kertaa ja yksi ilmainen ?? Yksi miinus viime käynnistä että tulin varta vasten siksi kun on smartumeita käyttämättä mutta sen käyttö ei onnistunutkaan vaikka lukee että käy smartun, niin harmitti että piti maksaa rahana eikö saanut käytettyä smartumia kun ne menevät umpeen.”
“Tämä ei suinkaan ollut ensimmäinen kerta. Olen jo useamman vuoden ajan käynyt Amarillossa syömässä kahden kesken. Ja aina on jäänyt hyvä tunne päälle.”
“paras henkilökunta,hyvät ruuat ja juomat.Hyviä esiintyjiä”
“Henkilökunta on todella ystävällistä ja lämmintä. Ruoka maistui todella hyvältä.”
“Amarillo on sopivalla paikalla.”
“Hyvä ilmapiiri hmja mukava henkilökunta”
“Olimme kokeilemassa The Tablea, oli oikein onnistunut konsepti, suosittelen sitä kyllä tuttaville. Ainoa ongelma sen suhteen on kuitenkin sen täyteen saaminen, niin ”uhkana” on illan peruuntuminen..”
“Tarjoilija oli mukava. Ainoa miinus ettei ollut light energiajuomia!”
“Amarillo big burgerit olivat tällänkertaa huonot ja kuivat. Normaalisti tykkäämme paljon.”
“Hyvä ruoka ja siisti paikka.”
“Viihtyisä, leppoisa ilmapiiri, flipper-peli lasten kanssa plussaa sekä mukava henkilökunta”
“Olimme ystävieni kanssa syömässä The Table:ssa. Henkilökunta oli todella ammattitaitoista ja ilta sujui todella rattoisasti heidän(kin) kanssaan ?? Ruoka oli hyvää ja sieltä löytyi paljon uusia makuja ja tuttavuuksia. Todella iso peukku ja kiitos meitä palvelleille henkilöille (la 8.2.2020)! ❤️”
“Hyvä ruoka, missä tarvittaessa on riittävästi makua.”
“Oli viimesenpäälle”
“Miellyttävä ympäristö ja henkilökunta ja hyvää ruokaa”
“Viihdyn itse paikalla joten uskoisin että ystäväni viihtyisivät myös”
“Ravintolalta jää tosi paljon myyntiä saamatta, koska tarjoilija ei käy kysymässä lisärilausta juomille, meillä puolet ruoasta syömättä ja lasit tyhjänä. Odotellessa tarjoilijaa meni tovi. Uusi hampurilaisateria maistui todella tunkkaiselta.”
“Kilpailu Hyvinkäällä on kovaa, ja siksi käyn täällä ehhä vain kerran kuukaudessa. Mutta ruoka on hyvää, ja siksi kuuluu vakipaikkoihin. Lounasjan salaattipöytä on melko vaatimaton eli siihen voisi panostaa.”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu.”
“Henkilökunta on aivan ihana❤️”
“Kävi niin, että sain itse ruokani viimeisenä, porukan ainoa naishenkilö, tilattu kahvi tuli pyynnöstä ja lopuksi tilattu jälkiruoka ei tullut minulle ollenkaan, muut saivat ja söivät jo, piti käydä ihan erikseen vielä mainitsemassa, vaikka siitä neuvoteltiin tilattaessa aika paljonkin.”
“Tyttöjenilta oli oikein onnistunut aamun pikkutunneille asti”
“Kaikki toimi hienosti”
“Siisti ravintola, tyylikäs sisustus, hyvä ruoka ja palvelu”
“Hyvä tunnelma, ammattitaitoinen henkilökunta”
“Hampurilaiset (2 erilaista) olivat aivan liian tulisia (chili ja mustapippuri).”
“Ruoka erittäin hyvää!”
“Ravintolan ilme oli uusiutunut edukseen, oli siistimpi kuin ennen. Henkilökunta ystävällistä ja palvelualtista.”
“Kokonaisuus kokemuksena hyvä. Ruoka hyvää ja yleisilme viihtyisä ja intiimi.”
“Ruoka on ihan hyvä, mutta lista suppea.”
“- osa henkilökunnasta ystävällistä ja palvelualtista, osa ei - vegehampparin pihvi levisi muruiksi - musiikin voimakkuus hyvä - monipuolinen lista”
“Ehdottomasti paras lounaspaikka hyvinkäällä”
“Ravintola on nuhruinen ja ruokalista nopeasti syöty läpi. En uskalla suositella koska palvelun laatu vaihtelee tarjoilijasta riippuen. Ruoka hyvää kuitenkin!”
“Olen jo aiemmin suositellut ravintolassa käyntiä perheelle ja myös käynyt perheen kanssa.”
“Mukava ja viihtyisä paikka, loistavat ovimiehet ja muu henkilökunta.”
“Hyvää ruokaa ja kiva tunnelma.”
“Ruoka ei lämpötilaltaan ja maultaa, ollut mitään erikoista.”
“Kaikki meni suunnitelmien mukaisesti. Kyseessä artisti esitys ja tällaisiä kannattaisi markkinoida näkyvämmin paikallislehdissä ja katukuvassa. Hyvin paljon ihmisiä, jotka eivät tienneet keikasta yhtään mitään. Itsekkin aivan sattumalta huomasin Facebookissa. Onneksi jo loppu vuodesta.”
“Ruoka on maittavaa”
“Toistuvasti palvelu on hidasta, tilausten ottaminen kestää (eli tarjoiljan saapumista joutuu odottamaan), juomien tuominen kestää. Ruokien saaminen on joka kerta ravintolan täyttöasteesta riippumatta kestänyt suhteettoman kauan, jopa laskua saa odottaa hämmentävän kauan. Ruoka on hyvää ja juomat kylmiä, siitä iso plussa. Nopeutta kun saisi lisää.”
“Palvelu oli hyvää ja ruoka maistuvaa. Ei likaa ihmisiä ja tunnelma on mukava.”
“Hyvä ravintola, ruoka maistuvaa, joskus vain tarjoilijan huono päivä paistaa liikaa läpi.”
“Amarillossa on hyvää ruokaa ja siellä viihtyy”