Yläkerrassa sijaitseva Amarillo Night on suljettu 9.10. lähtien. Alakerta on avoinna normaalisti. Tervetuloa herkuttelemaan! 

Arki erottaa, Amarillo yhdistää!

Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä.

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,4)
Tunnelma (4,3)
Lapset (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Aina hyvä palvelu ja miellyttävä ympäristö. Viimeksi tosin sain silti tavallisen ruoan vaikka pyysin gluteenittoman ja olin gluteenittomuudesta jo etukäteen ilmoittanut. Sain ammattitaitoiset pahoittelut ja jälkiruoan.”
“olin tyytyväinen kaikkeen”
“Kiva rento paikka! Henkilökunta aina ystävällinen :)”
“Hyvää ruokaa”
“"Kiva, rento ilmapiiri ja mukava henkilökunta :)"”
“Hyvää toimintaa”
“Perus hyvä.”
“"Kana oli kuivaa, muuten annos oli oikein hyvä. Henkilökunta oli ystävällinen, ammattitaitoinen ja palvelu nopeaa."”
“"Hyvä palvelu, hyvä ruoka. Ystävällinen henkilökunta. Lapset otettiin hyvin huomioon. Kiitos 27.2. klo 15-> henksulle. T. Nurkkaloosin porukka. "”
“noudin annokset kotiin. toimi ihan jees”
“Hyvää ruokaa hyvään hintaan ja takeaway onnistuu erinomaisesti myös.”
“"Hyvä palvelu, Ruuat tuli nopeasti. Ainut miinus pihvi erittin kuiva."”
“Amarillo on kestosuosikkini!”
“Ruokalista on supistunut ilmeisesti koronasta johtuen aika lyhyeksi. Pihviannokset melko tyyriitä.”
“"Ruoka oli loistavaa, olut vaihtoehdot hieman omaan makuun ""oudot"" mutta toimivat. Kaikki meni mallikkaasti lukuunottamatta naapuripöydässä istuvaa parin vuoden ikäistä huutavaa lasta. Siksi pieni lasku täyteen kymppiin ??‍♂️"”
“"Palvelu oli hyvää. Aiemmin olen syönyt listalta ja ruoat ja jälkkäri olleet loustavat. Viimeksi söin lounaan, pippuripihvin. Oli hyvää mutta hyvin ohut eli jatkossa otan sen listalta. Jälkiruoka oli tällä kertaa epäonnistunut. Brulee oli tehty laajaan kippoon joten oli kuiva. Aiemmin ollut herkullinen kun on tehty halkaisijaltaan pienempään kuppiin jolloin ollut mehukas. Tulen uudelleen syömään, muutama ei onnistunut ruoka ei karkota minua pois."”
“Kaikki sujui ongelmitta”
“Hyvä kokonaisuus”
“Hyvällä sijainnilla ja hyvä hinta-taso.”
“Kaikki toimii ja ruoka hyvää”
“Hyvää ruokaa ja mukava tunnelma”
“"Hinnat ovar kohtuulliset, ruoka erittäin maistuvaa & tarvittaessa ERITTÄIN maukkaan tulista ja minulla on vaimoni kanssa hyviä muistojakin ravintolakäynneistä - vaikka harvoin vierailenkin (noin kerran puoleen vuoteen). Lisäksi henkilökunta on huumorintajuista ja ammattimaista myös silloin kun ravintola on täynnä."”
“Kaikki sujui hyvin ja ruoka on hyvää”
“Ravintola oli siisti ja ruoka ja juoma oli hyvää. Sisustus oli aivan upea! Tunnelma oli mukava.”
“"Viihtyisä miljöö, maukas ruoka ja mukava henkilökunta. "”
“Hyvä ruoka”
“Hinta - laatu suhteessa jäi parantemisen varaa”