Arki erottaa, Amarillo yhdistää!

Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä.

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,1)
Lapset (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.10.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Rento, kiva paikka. Tosin Hyvinkään ravintolassa minulla on aina kylmä vaikka muualla olen ""lämminverinen"" Asiakaspalevelu ei tällä kertaa ollut sitä parasta mitä olen siellä saanut, ei tosin nyt huonoakaan. Salaatti pöytä oli todella ihan tyhjä vaikka lounasiakaa oli vielä jäljellä 1 h 10 min. Pyysin täydennystä. Pöytää täydenettiin, mutta vaikka tarjoilija kulki heti täydentämisen jälkeen ohitseni, hän ei maininnut siitä mitään. No, onneksi itse seurasin milloin voisi jotain hakea pöydästä. Pikku juttuja, mutta jää mieleen"”
“Aina yhtä mukava tunnelma. Palvelu mutkatonta ja ruoka hyvää. Yksityisyys suojattu loossien turvin. Musiikki ei häiritse keskustelua.”
“Ihan lemppari ravintola. Paras palvelu!”
“"Ammattitaitoinen henklökunta, siistiä, viihtyisää, hyvä ruoka"”
“Ruoka ja palvelu ovat aina kerrassaan hyviä.”
“Hyvä ruoka ja palvelu. Salaattipöydässä toivomisen varaa”
“Ruoka oli oikein hyvää!”
“"Palvelu oli muuten erinomainen, mutta laskua odotettiin noin 15 minuuttia ja lopulta maksettiin tiskillä. Juomat maistui erittäin hyvälle, mutta burgeri annokseen olisi kaivannut ranskalaisten lisäksi jotain dippia/kastiketta ja vähän salaattia. "”
“Kaikki toimi hyvin”
“Palvelu oli erityisen hyvää!”
“Kaikin puolin miellyttävä kokemus. Ruokalistaa olisi välillä muutettava.”
“"My biggest complaint is always the music. For dining, the music should not be competeinh with conversation with companions. The music should be quieter and calmer to ensure the diners connect to one another. A customer will not come back to eat because the music was good. The customer would return due to the connection they made with other humans. Either friends, staff or servers. The music IS The weakest link at Amarillo Hyvinkää. Id definitely go more often if it was predictably consistent. Not based on staff's random tastes. IMHO"”
“"Hyvä sijainti, hyvä ruoka, mukava tunnelma ja henkilökunta"”
“Asiallinen ja hyvä ravintola”
“Oli kivaa ja ruokaa auper hyvää”
“Ruokalista oli kovin suppea. Olisin odottanut enemmän vaihtoehtoja. Ruoan esillepano oli kovin tylsä ja arkinen.”
“Mukava rento ilmapiiri. Kivat tarjoilijat. Pippuripihvi oli tullut takaisin valikoimaan joten tulemme ainakin kerran kuussa nauttimaan siitä (tosin nyt se oli valmistettu mediumin sijasta miltei kypsäksi :( )”
“Kohtalaisen hyvä ruokaravintola”
“"Tulimme toisesta ravintolasta odotettuamme pöytiin ohjausta yli 5min, jonka jälkeen luovutimme. Täällä emme ehtineet edes pysähtyä odottamaan, kun tarjoilija jo tuli ohjaamaan meidät pöytään. Sujuvaa ja ammattitaitoista asiakaspalvelua, meidät otettiin erittäin hyvin huomioon. Ja ruoka oli erittäin hyvää ja tuli nopeasti! ??"”
“"Hyvinkään rillossa mukava henkilökunta, ammattimainen vaikutelma ja ruuat aina perusvarmoja valintoja. "”
“Hyvä ruoka ja mukava rento henkilökunta”
“"Kokonaisuus melkein 10 - pieniä asioita kuten likainen ""lautasliina"" jne tiputti pikkasen arvostelua"”
“Paikan yleisilme oli vähän tumma ja tuhruinen”
“Kaikki sujui hyvin ja ruoka oli hyvää.”
“Paikka on mukava ja ruoka maistuvaa. Yleensä paikassa on rauhallinen ja viihtyisä tunnelma. Nyt kuitenkin muutamissa eri pöydissä olevat aikalailla juopuneet seurueet huutelivat toisilleen ja seikkailivat huojuen pöytien välillä kovaan ääaneen kailottaen. Varsinkaan näin korona aikaan ei mitenkään kovin miellyttävää toimintaa. Siihen olisi saanut joku puuttua”
“Toimiva kokonaisuus”
“Tarjoilijat olivat ystävällisiä ja palvelivat hyvin. Paikalla oli myös hyvä ja rauhallinen tunnelma”
“"Siis aivan loistava henkilökunta, nopea palvelu ja kaikki sujui mallikkaasti. Erityiskiitos henkilökunnalle!"”
“"Erittäin ystävällinen henkilökunta, joka osasi ammattinsa. Asiakkaista pidettiin huolta."”
“Good food and service”
“Ihan kiva paikka”
“Erittäin hyvä ja sujuva palvelu”
“"Sujuva, asiakaslöhtöinen palvelu. Hyvää ruokaa"”
“"Ravintolaan helppo mennä, sijaintihyvä.Kasvisvaihtoehtoja kiitettävästi."”
“Palvelu oli hyvää ja ruoka maittavaa.”
“Kallista ruokaa”
“Tunsin itseni tervetulleeksi ja henkilökunta oli iloista ja asiantuntevaa. Ruoka oli maittavaa. Toivoisin menuun kuitenkin enemmän vaihtoehtoja.”
“"Kaikki toimi hyvin, vaikka yksi kala-annos vaihdettiin, koska se ei maistunut tuoreelta. Muut olivat ruokiinsa tyytyväisiä"”
“"Viihtyisä ravintola, vaikkakin pöytä pelikoneen vieressä ei ole mukava yhdistelmä. Tulee ”pubifiilis” ravintolan sijasta pelikonetta kuunnellessa. Aperol frozen spritz drinkki oli pettymys, niin ulkonäöllisesti kuin myös maultaan. Mietimme myös, miksiköhän ruokalistat ojennetaan käteen heti ovella eikä niitä tuoda vasta pöytään. Tahkoburgeri ylitti odotukset, kiva spesiaalijuttu! "”
“"Ravintola on ihan mukava, tosin talvella usein aika kylmä. Kesällä terassit ovat mukavia. Etuoven puoleinen terassi saisi olla suurempi. "”
“toimii”
“"Battaattitikut olivat lötköjä, muuten ruoka oli ok, nachot oli kiva lisä, vessat oli epäsiistit vaikka olimme päiväsaikaan paikalla, ja wc kopit on todella pienet ja ahtaat. Maksu piti hoitaa erikseen kassalla kun laitetta ei voitu tuoda ulos."”
“Uusi annos jota suositeltiin ei ollut ihan minun makuuni mutta ruoka yleisesti maistuvaa ja oman suun mukaista.”
“"Viimekerta oli kyllä surkein kerta, mutta monesti on olleet hyviä kertoja. Viimekerralla tarjoilija oli kyllä kuutamolla todella pahastl, liekkö uusi. Ei osannut kertoa Tai suositella ruokaan vaihdettavaa majoneesia joka sopisi siihen ja oli kyllä todella epävarma tai sellainen mieli jäi. Ruokaa ei kyllä Pystynyt syömään ei puoliakaan sen karmean maun johdosta ja puolisoni ei uskaltanut siitä sanoa. Minäkin totesin sen että en kyllä itsekkään sitä voisi syödä. Yleensä on suositeltu ja on maku ollut kyllä hyvä. Harmittaa toki kun tuollainen kerta mahtuu käyntiimme."”
“Perus hyvä meininki.”
“Ruoka ja palvelu oli erinomaista :)”
“Ruoka tulee nopeasti ja annokset ovat isoja.”
“Henkilökunta oli osaavaa ja ystävällistä ja osasivat suositella esim. alkuannokset. Kiitos osaavalle henkilökunnalle.”
“Keliaatikko ystäville sukulaisille hieman suppea valikoima.. Itselläkin keliakian lisäksi kala-allergia niin suppea valikoima”
“Kaikki toimii aina niin hyvin. Asiakaspalvelu on loistavaa Ja tietysti ruoka on erittäin maukasta !”
“Kiva ilmapiiri ja henkilökunta”
“"ystävällinen henkilökunta.ainoa miinus oli että ruoka jota olisin halunnut tilata sitä ei ollut saatavilla ,koska liha tuli vasta seuraavalla viikolla (entrecote),mutta uusivalinta oli kyllä hyvää ,ei jäänyt harmittamaan"”
“Asiakaspalvelu oli erittäin hyvää”
“Ystävällinen henkilökunta”
“Kaikki sujui”
“Hyvä ruoka. Ystävällinen palvelu.”
“Ihan hyvä ravintola”
“Lounas on hyvä”
“"Henkilökunta oli mukava ja huomioivat tarpeeni hyvin (ruoat tuotiin ulos terassille, missä odotin koirani kanssa ja koirakin sai vettä odotellessa)."”
“"Kaiken kaikkiaan mukava, konstailematon käynti, ympäristö kiva, ei liian steriili tai hieno, ja pääasia: ruoka on maukasta."”
“"Lohi on aina paistettu kuivaksi, vähempikin riittäisi. Muutoin ruoka on ollut hyvää."”
“"Ruokien yhteydessä ei tarkistettu tilataanko lisää juotavaa. Lasku piti maksaa sisällä laitteiden ollessa rikki. Pienelle lapselle tuli maito isossa lasisessa mukissa, josta vaikea juoda. "”
“Amarillo on varma valinta”
“"mukavat tilat, hyvä asiakaspalvelu "”
“"Ravintolassa oli rauhallinen ja miellyttävä tunnelma, ja ruoka oli maukasta. "”
“"Hyvä ruoka, ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta.Viihtyisä ravintola."”
“Ruoka on hyvää ja lounasaikaan alkusalaatti on erinomainen.”
“"Siisti, viihtyisä ravintola. Mukava henkilökunta. Helppo tulla."”
“"Ystävällinen henkilökunta, hienoa, että ulos pääsi syömään"”
“Ei ole yhtäkään syytä olla suosittelematta ??”
“Hyvä lounasravintola.”
“"Kaikki oli hyvin muuten, mutta henkilökunta maskit naamalla on erittäin epämiellyttävää. Valitsen jatkossa paikkoja, joissa kaikilla kasvot näkyvät. Tiedoksenne, että virukset ovat pienempiä kuin maskien huokoset, joten ne kyllä pääsevät läpi. Tästä ikävästä tavasta voisi aivan helposti luopua."”
“Kaikki sujui hyvin”
“"Hyvä palvelu, takuu varmasti hyvää ruokaa"”
“"Oikein miellyttävä paikka, todella hyvä ruoka ja ystävällinen sekä ammattitaitoinen henkilökunta. Hintalaatu suhde todella hyvä ??"”
“"Palvelu ja tilat täysi 10, parempia purilaisia saa kotonakin tehtyä. Ruuan taso laskenut, ennen oli aina todella hyvää, nyt perusmättöä minkä ohi menee useampikin paikka hyvinkäällä."”
“"Ystävällisyys, ruoka todella hyvää. Siisti, rauhallinen"”
“"Ympäristö on siisti, ystävällinen henkilökunta ja maittava ruoka. "”