Arki erottaa, Amarillo yhdistää!

Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä.

Perjantaisin ja lauantaisin klo 20.00 Amarillossa katetaan The Table – elämyksellinen ateria uniikkeine juomineen ja ruokineen johon kuka tahansa voi ottaa osaa pöytävarauksella. Tämä on elämys, jonka jokaisen täytyy kokea! Varaa paikkasi The Tableen tästä »

Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!

Amarillo Night on auki:

ma–ti suljettu
ke–to 22–04:30
pe–la 22–05
su 24–04:30

 

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,0)
Lapset (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 20.08.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Henkilökunta on erittäin mukavaa!”
“Ystävällinen palvelu, rauhallinen tunnelma”
“Ruokalista oli niukahko. Seuralaiseni muisti, kuinka joskus aikaisemmin listassa on ollut huomattavasti enemmän valinnanvaraa. Olisin itse kaivannut enemmän kalavaihtoehoja, myös alle 20€.”
“Henkilökunta”
“Mukava kokemus”
“Henkilökunta huomioi aivan mahtavasti mukanamme olleen 3-v. Joonan. Meitä palvellut tarjoilija - Sali 5 - antoi vielä Joonalle pari kolikkoa flipperiin, kun se Joonaa niin kiinnosti. Loistavaa huomioimista tarjoilijalta!!!”
“Aina iloinen henkilökunta”
“Ihana henkilökunta”
“Mahtavat ammattilaiset työssään.”
“Henkilökunta”
“Asiakaspalvelu”
“Ruokalista huononee vuosi vuodelta. Texmex ravintolan status häviää ja tarjolla on tavallista hampurilaista jne. Raaka-aineissa säästetään ja hintaa nostetaan. Ostin myös mansikka margaritan ja se oli kirpeä ja pahanmakuinen. Ennen niin hyvää! Kaipaan kovasti vanhoja annoksia! Silloin ei tiennyt mitä söisi, kun oli niin paljon hyviä vaihtoehtoja.”
“Perheen allergenen lapsi sai ravintola ruokaa joka ei ole itsestään selvyys että hänelle sopivaa ruokaa pystytään/halutaan tarjoilla”
“Hyvä meininki. Mutta missä oli kaikki 30-40 vuotiaat yksinhuoltajat. Kauheen nuorta porukkaa. DJ oli hyvä.”
“Aika nuorta väkeä.”
“Poletit flipperiin lapsille”
“Siis kaks vuotiaan annos maksoi 12.50e ja muuten 12&14vuotiaiden annokset oli 10 e !!!!!!joutusin maksamaan dipistä myös hintaaa vaikka einkerrottu että on lisähinta :(”
“Tietyt annokset listalta oikein hyvän makuisia.”
“Useimmiten palvelu on ollut kohtuullisen hyvää tai tyydyttävää, mutta viimeisimmällä käynnillä tarjoilijan oma epävarmuus osoittautui epäkohteliaana käytöksenä asiakasta kohtaan. Seurueestamme tilattiin pihvi roseena, tarjoilija ei ymmärtänyt termiä selkeästi ja melko nenänvartta pitkin kyseli että raakanako muka. Annosta tilannut ei uskaltanut korjata tarkoittaneensa mediumia, joten jouduin hieman avittamaan tilannetta. Muutoinkin viimeisin kerta sai meidät kokemaan olomme hieman epämukavaksi henkilökunnan osalta. Yleensä tällaista ongelmaa ei ole ollut.”
“Kaikki”
“Siisti ilme ja monipuolisuus”
“Aikansa jättänyt DJ-musiikki (jos vakkari talossa)”
“Ruoka maistui, rauhallista.”
“Hyvä palvelu ja ruoka.”
“Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja huumorintajuista. Lapset otettiin hyvin huomioon ja saatiin apua nopeasti, kun juomat kaatui pöytään. Lapset sai poletteja flipperiin ja se oli vielä extrapiste iin päälle”
“Kaikki toimi erittäin hyvin Ei tarvinnut odottaa ruokaa eikä Tarjoilijaa missään vaiheessa”
“Maukas ruoka ja hyvä palvelu.”
“Ystävällinen palvelu.”
“Yleensä hyvin tilaa. Nopea tilausten toimitus. Hyvä tunnelma.”
“Pöydät ja tuolit usein epäsiistejä. Monesti pöydiltä pyyhityt roskat yms. on pudonnut tuoleille. Viime aikoina lattiat pöytien alla ja ympärillä olleet ruoantähteistä tahmaisia.”
“Iloinen henkilökunta jamaittava ruoka”
“Kokonaisuutena ruokailu oli erittäin mukava ja henkilökunnalla oli hyvin aikaa. Arki-ilta saattoi kyllä vaikuttaa kun ravintola oli melkein tyhjä.”
“Asiakaspalvelu oli äärimmäisen hyvää, en muista koska olisin viimeksi saanut missään niin hyvää ja ystävällistä palvelua”
“Listalla on harvoin ruokia, joita oikeasti haluaisin syödä”
“Hyvä, nopea palvelu. Mukava ja asiantunteva henkilökunta. Maittava ruoka.”
“Ei mitään suurta. Perheen kanssa tullessa syömään pitää miettiä mihin aikaan tulee, ettei ole liian juhlivaa porukkaa syömässä ja juomassa.”
“Henkilökunta on aina ystävällistä sekä asiantuntevaa. Omaan erityisruokavalion allergian takia, ja koen että tarpeeni otettaan huomioon erittäin hyvin. Olen saanut tietooni ilman pyytämistä annoksien tiedot sisällöstä ja palvelu on ollut todella sujuvaa. Amarillo Hyvinkäästä saa aina herkulliset ja maistuvat annokset ja iloinen ja osaava henkilökunta tekevät asioinnista sujuvaa sekä miellyttävää! Kiitos!”
“oli vähän liiankin nopeaa, tosin söin eurooppalaisittain eli ateriointi kesti n. 2h muuten toimi hyvin”
“Ystävällinen, joustava palvelu. Ruokalistalta voi vaihtaa, jättää tai lisätä tuotteita. Siksi hyvä, jokainen löytää näin sopivan annoksen”
“Hyvä ruoka”
“Ystävällinen henkilökunta ja hyvä palvelu.”
“Mukava henkilökunta”
“Aurinkoinen takaterassi”
“Maidoton löytää hyvin syötävää listalta”
“Aluksi tarjoilija kävi kiertelemässä ja kysymässä halutaanko jotain. Lasku jouduttiin tilaamaan kuitenkin tiskiltä.”
“Hyvä palvelu ja ruoka”
“Hyvä ruoka ja nopea palvelu.”
“todella loistava (ja iso) ruoka-annos ala carte listalta, asiakkaan toiveen mukaan muokattu, maku ja ulkonäkö/tarjolle laitto ihan Super, olimme positiivisesti yllättyneitä”
“suosittelen kyllä, ruoka merkitsee niin paljon, mutta ravintolaan sisään mennessä ensikertalaisen mukaan hieman hämärä ja tunkkainen”
“Oli ystävällinen tarjoilija”
“Hyvä tunnelma, hyvä ruoka, rento paikka”
“Kallis lounas, valikoima lounaalla ei kovin iso. annos ok kokoinen. Salaatti pöytä ei ollut kaksinen.”
“Niukka valikoima menussa”
“Hyvä sijainti, rento meininki, hyvä ruoka, ystävällinen henkilökunta”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu.”
“Paikat hieman 'epäsiistit', ainakin sunnuntai iltapäivällä.”
“ystävällinen henkilökunta, kiva terassi ja hyvä ruoka”
“Ruoka sekä henkilökunta”
“Tarjoilija oli ihana, jäi todella mukava tunne tarjoilijoiden ammattitaidosta.”
“Likainen, varsinkin wc tilat.”
“Tuotteet annosten kesken oli helppo vaihtaa, keskihintainen ja hyvätasoinen ravintola hyvällä paikalla ja ruoka maistui.”
“Osaava henkilökunta ottaa asiakkaan toivomukset huomioidaan”
“Asiakaspalvelutaitoinen henkilökunta”
“Hitaahko palvelu.”
“Chicken pocket ja asiakaspalvelu”
“Iloinen, reipas ja osaava nuori tarjoilija- neito hoiti homman hienosti! Ruoka oli hyvää ja riittävästi.”
“Tuttu ruoka ja tuttu paikka. Perusvarma suoritus”
“Valaistus oli varmasti imagoon nähden ok, mutta esim. lasten piirtämiseen liian heikko. Ei ollut erillistä leikkipaikkaa (aikoinaan oli).”
“Palvelu oli heti ulko-ovelta asti ystävällistä ja asiantuntevaa, minut ja seurueeni huomioitiin ja ohjattiin pöytään, vaikkei ollut edes varausta. Ruokia suositeltiin ja niistä kerrottiin monipuolisesti. Koko vierailun ajan tunsin olevani tervetullut ja minut huomioitiin, samoin koko seurueeni. Tunnelma oli mukava, musiikki sopivan kovalla ja henkilökunta mielettömän ystävällistä! Ruoka oli myös maistuvaa viimeiseen muruseen asti. Suosittelen ehdottomasti kavereille ja varmasti tulen uudelleen.”
“Hyvä palvelu”
“Siisti. Rento tunnelma. Hyvä lista.”
“Hyvä mesta ja mukava henkilökunta”
“Erittäin ystävällinen palvelu!”
“Listalla runsaasti melko raskaita ruokia. Keveitä vaihtoehtoja kaipaisin lisää.”
“hyvä, ja perus viihtyisä paikka.”
“Hyvä sijainti”
“Sisusta alkaa olla vähän kulahtanut ja ruokailijat ja juomailijat voisivat olla paremmin erillään.”