Arki erottaa, Amarillo yhdistää!

Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä.

Perjantaisin ja lauantaisin klo 20.00 Amarillossa katetaan The Table – elämyksellinen ateria uniikkeine juomineen ja ruokineen johon kuka tahansa voi ottaa osaa pöytävarauksella. Tämä on elämys, jonka jokaisen täytyy kokea! Varaa paikkasi tästä The Tableen tästä>>

Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!

Amarillo Night on auki:

ma–ti suljettu
ke–to 22–04:30
pe–la 22–05
su 24–04:30

 

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 23.04.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Työntekijät vaikuttavat innokkailta joka ei lannista omaa juhlatunnelmaa ja he ovat lähes koko ajan iloisia. Yökerhossa on tervetullut tunnelma ja hyvä mukava ilmapiiri. Positiivista on myös ettei paikkaa ahdata yleensä täysin liian täyteen.”
“Välillä tuntuu että pöytiä olisi liian vähän.”
“Etukäteen seurueelle varattu pöytä oli sijainniltaan loistava. Ruuat koko seurueelle tuotiin tarjolle samanaikaisesti. Maksamisen helppous jaettavien viinipullojen hintojen osalta.”
“Siellä oli täyttä, mutta myös paljon henkilökuntaa. Aikataulu piti siinä, kuinka kauan kestää ruuan tilaamisesta ruuan saamiseen. Hyvä käyntikerta!”
“Tarjoilijat ammattitaitoisia”
“Maukkaat ruuat”
“Ruoka liian tulista, vaikka merkintää listassa ei ollut.”
“Vähän liian synkkä sisustus makuuni. Maisemattomuus.”
“Rauhalliset ruokailupaikat, loosit. Iloinen henkilökunta. Maistuva ruoka.”
“Salaattipöydän puute.”
“Pitkä aukiolo”
“Henkilökunta”
“Iloinen henkilökunta”
“Kokonaisvaikutelma”
“Tarjoilu, henkilökunta on kyllä ihan parasta a-luokkaa! Ruokakin oli kyllä hyvää.”
“Yleisilme alkaa hieman rapistua. Loosi, missä istuimme oli muuten siisti, mutta mieheni penkin selkänojassa oli kohden paljon ilmeisesti kaatuneesta juomasta jääneitä roiskeita.”
“Asiallinen, kohtelias ja palveluhenkinen. Erittäin miellyttävä poikkeus Hyvinkään ravintoloissa. Täydet pisteet meitä palvelleelle henkilölle.”
“Ehkä sisustus vaatisi päivitystä. Valoisammaksi. Eläviä kasveja ja kukkia tuomaan vihreyttä ja silmäniloa. Ympäristö lisää viihtyvyyttä.”
“Ystävällinen palvelu, hyvä ruoka”
“Allergioihini littyen, minulle räätälöitiin oma ruoka. Loistava palvelu ja hyvä ruoka”
“Ihana ja osaava henkilökunta, hyvä ruoka ????”
“Tilasimme vai pääruoan ja juomat. Ruoan tuonti pöytään kesti noin tunnin.”
“Ammattitaitoinen henkilökunta,ja turvallinem ilmapiiri.”
“Henkilökunta oli / on todella ystävällistä”
“Harmi kun niitä Tahkon nimikkohampurilaisia ei muistettu suositella. Pöydät olivat täynnä ja teimme tilauksen baaritiskillä. Huomattiin vasta pöydässä ne Tahkon purilaiset.”
“Nopea palvelu”
“Tarjoilijatytön sanoma ”Jess” joka paikassa... voisi koikeilla ”kyllä”, ”aivan niin” jne.”
“Henkilökunta oli mukavaa ja tuntui että he oikeasti halusivat palvella parhaalla mahdollisella tavalla. Heillä oli hymy koko ajan kasvoilla.”
“Ei mitään negatiivista”
“The Table oli mieletön kokemus ❤️ tarjoilija, kokki ja koko henkilökunta oli ihania! Tunsimme itsemme todella tervetulleiksi kun vuoropäällikkö tuli juttelemaan, kysymään kuulumisia (käymme kaveriporukalla täällä vähintään kerran kuukaudessa) ja kertomaan että hänen vuoronsa päättyy pian. Kaikki huomioitiin koko illan ja päätimme jo ottaa tämä uusiksi.”
“Ystävällisyys, ammattitaito, maistuva ruoka”
“Hinnat nousseet”
“Mukava henkilökunta, hyvät annokset. Ja aina kun tilataan ruokaa puhelimitse noudettavaksi, palvelu puhelimessa on ollut erinomaista! Kaikkien ruokia on saatu take-away annoksina ja nopeasti.”
“Edellä mainitut”
“Ihana ja huomioiva henkilökunta ja siisitit tilat”
“Tarjoilijat olivat hyvin huumorintajuisia ja reippaita muutekin.”
“Musiikki oli tällä kertaa ihan hyvää. Silloin kun olen käynyt syömässä, ruoka on ollut hyvää.”
“Yökerhon puolella on hyvin nuorta väkeä, todella vähän omanikäisiä. Juomien hintataso aika korkea (niinkuin joka paikassa).”
“Ruoka oli hyvää ja ravintolasali viihtyisä”
“Vessat ei sopinut sisustukseen (kuluneet ja yksi ovi säpäleinä). Olisin kaivannut lisäksi suosittelevampaa palvelua”
“Miellyttävä sisustus, mukava henkilökunta”
“Hieman suppea ruokalista”
“Ysrävällinen henkilökunta.”
“Kävin syömässä opiskelijatapahtuman aikana, jolloin asiakkaita oli paljon ja he olivat ehkä ”normaalia vaikeampia”, mutta palvelu oli silti todella sujuvaa ja nopeaa.”
“Henkilökunta ja heidän käytös ja asiantuntijuus oli erittäin plussaa”
“Musiikki oli huonoa ja aivan liian kovalla.”
“Mukava tunnelma, ravintola täynnä tasaista puheensorinaa. Vaikutti suositulta paikalta.”
“Hyvä palvelu”
“Ruoka OK ja palvelu hyvää”
“Asiakaspalveluu”
“Laskua ei saanut pöytää. Se piti mennä kassalle maksamaan”
“Hyvä ruoka, tyylikäs sisustus”
“Tarjoilija oli yksin,mutta silti kerkisi huomioimaan kaikki asiakkaat.”
“Ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka”
“Ruoan valmistuminen kesti pitkään,luultavasti liian vähän henkilökuntaa”
“Ei tarvinnut jonottaa missään vaiheessa.”
“Tupakoiville ei ole tarpeeksi takkeja/vilttejä. Ei viitsi narikasta ottaa takkia ulkona käymisen ajaksi. Viltit oli sijoitettu naulakkoon jossa oli myös asiakkaiden takkeja, oli mustia joten luulin että on talon. Otin siitä, onneksi portsari huomasi ja huikkasi että sulla on jonkun oma takki??.”
“Palvelu on aina ollut erittäin ystävällistä ja nopeaa. nyt taisi tarjoilija olla Noora, erityis plus ja kiitos ystävällisyydestä ja suosituksista. Lisäksi annokset tulevat nopeasti, mikä ei ole kaikissa Amarilloissa, esim Jumbossa tapahtunut.”
“Ruoka ja maku”
“Annoskoot ovat pienentyneet listsn vaihduttua.”
“Mukava henkikökunta.”
“Huonosti autopaikkoja.”
“Teillä huomioidaan ihanasti lapsiasiakkaat tarjoilijoiden toimesta”
“palvelu oli nopeaa, ravintolassa oli siistiä”
“musiikki soi niin lujalla, että vastapäätä istuvan kanssa keskustelu oli ajoittain vaikeaa”
“Viihtyisä”
“Kylmä sisäilma, joka latisti tunnelmaa!!!”
“Ruoka oli kaikilla asiallisen hyvää”
“Musiikki ei vie mihinkään tunnelmaa, en ymmärrä mitä tämä sekavuus yritti tavoittaa. näin talvisin, riittää kun juoma lasissani on kylmää, mutta pakkanen saisi jäädä ovien ulkopuolelle, eikä ylettää ensimmäisiin pöytiin näin hyvin.”
“Hyvä henkilökunta ja mukavan rentoravintola esim. Lapsiperheiden tulla syömään.”
“Hampurilais annosta kuvattiin isoksi mutta olikin normaalikokoinen. Rankalaiset tarjoiltiin ilman majoneesia. Hampurilais ateria tarjoiltiin ns. Mökki lautaselta tai epämiellyttävästi korissa. Mistä sen syöminen oli hankalaa ja paperit rikkoituivat korissa kun hampurilaisen täytteet valuivat korin sisälle. Jokin muu tarjoilu tapa olisi suotavaa.”
“Palvelut”
“texmex - ruoka”
“Hyvä ruoka, kiva tunnelma”
“Asiakaspalvelu ja vaikka kyse 's-ryhmän' paikasta niin asiakaspalvelun taso oli todella paljon tason yläpuolella. Tuntui siltä että työntekijät oikeasti tykkäävät siitä mitä tekee. Ruoka myös muihin pääkaupunkiseudun Amarillon paikkoihin huomattavasti parempaa.”
“Siisteys vaikka siis Amarillon tasoon nähden paikka on siisti ja viihtyisä. Lähinnä kun vertaa Ragu/Farang yms tyylisiin paikkoihin.”
“Hyvä asioida. Hyvä ruoka - siististi tarjoiltuna. Rauhallinen tunnelma aterioida.”
“Erittäin ystävällinen, iloinen ja palvelualtis henkilökunta, joka opasti ruoan valinnassa. Asiakaspalvelu oli todella hyvää.”
“WCt oli rikki (kolmesta kopista yhden ovessa reikä, toisesta wc-istuimesta puuttui rengas) ja siksi epäsiisti vaikutelma. WC-tilat koko perheen ravintolassa ei saisi näyttää sunnuntaina päivällä yökerhon vessoilta, vaikka ne sitä ovat.”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen henkilökunta.”
“Ystävällinen henkilökunta”
“Olimme ystäväporukalla syömässä 2.2. the tablessa. Tarjoilijamme oli kerta kaikkiaan ihana, mukana omalla persoonallaan ja jaksoi nauraa jutuillemme koko illan ajan. The table on suorastaan loistava keksintö, jota olen suositellut kaikille ystävilleni.”
“Ystävällinen palvelu ja sisustus upea”
“Hyvä ruoka, hyvä tunnelma, henkilökunta mukavan välitöntä, tuntuu hyvältä mennä sinne :)”
“pitäisi olla myös kalaa ruokalistalla aina”
“Positiivinen suhtautuminen ja huolellinen perehtyminen meidän erikoisruokavaliota noudattavan porukan luonasmenun suunnitteluun. Hienoa ammatillista sitoutuneisuutta ja palveluhenkisyyttä.”
“Rikkinäiset vessan ovet.”
“Asiakas palvelu meni sujuvasti ruoka oli todella hyvää.”
“Tunnelma on mukava, sisustus toimii, ruoka on kohtuuhintaista ja hyvää”
“Olutvalikoima on hämmentävän heikko”
“Lämmin kiitos vielä su 27.1. illalla (klo 16-18) vuorossa olleille tarjoilijoille. Poikamme vietti ravintolassa 12-vuotis syntymäpäiviään kavereidensa kanssa ja kaikki meni enemmän kuin nappiin. Ruoka maistui kaikille, palvelu oli ensiluokkaista ja ravintolasta lähti 9 tyytyväistä asiakasta.”
“Naisten vessat olivat alakerrassa erittäin huonossa kunnossa. Oli 3 wc, yhdestä puuttui lukko kokonaan ovesta, yhdestä ei ovea saanut lukkoon ja toinen lavuaari vain toimi.”
“Hyvä ruoka ja juoma. Uusittu ilme vaikutti positiivisesti yleiseen tunnelmaan.”
“Tarjoilija vaihtui useasti, joka tuntui hieman sekavalta. Menussa ruokani ei ollut merkattu tuliseksi, mutta oli kuitenkin tulinen.”
“Hinta/laatusuhde ok. Vaivatonta ja helppoa.”
“Kasvisvaihtoehtojen vähyys. Liian usein saan sipulia annokseeni vaikka pyydän sen aina ilman.”
“Ruoka oli hyvää”
“Wc-tilat, ravintolan miljöö”