Arki erottaa, Amarillo yhdistää!

Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä.

Perjantaisin ja lauantaisin klo 20.00 Amarillossa katetaan The Table – elämyksellinen ateria uniikkeine juomineen ja ruokineen johon kuka tahansa voi ottaa osaa pöytävarauksella. Tämä on elämys, jonka jokaisen täytyy kokea! Varaa paikkasi The Tableen tästä »

Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!

Amarillo Night on auki:

ma–ti suljettu
ke–to 22–04:30
pe–la 22–05
su 24–04:30

 

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,0)
Lapset (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 15.10.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä ja ystävällinen palvelu”
“Hyvä ruoka. hyvä sijainti.”
“Vegaani ruuat”
“Mukava henkilökunta ja henkilökunta-alennus”
“Muu kuin lounaslista ok.”
“Liian nuoria ja kokemattomia työntekijöitä. Ei tervehditä tullessa eikä osata suositella mitään. Salaattipöytä kyhätty pimeään nurkkaan minne osuu sattumalta lounasaikaan. Lounasannokset todella pieniä ja nälkäisenä takaisin töihin!”
“Mukavat työntekijät”
“Hyvä sijainti, ruoka ja palvelu”
“Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta, hyvä huumorintaju ehdottomasti plussaa! Tarjoilija piti koko ajan huolen, että juomaa ja ruokaa riittää.”
“Tilaamani annos todella kallis siihen nähden, että annoksen hintaan ei sisältynyt edes dippiä. Useimmissa ketjuravintoloissa dippi sisältyy annokseen. Olen syönyt halvemmalla dipin sisältäneen ja paremman makuisen annoksen muualla, joten en näe järkeä käyttää enemmä rahaa moiseen. Annos siis erittäin iso pettymys.”
“Ystävällinen/ammattitaitoinen henkilökunta.”
“Lounas-aikaan ei tarvinnut odottaa kauaa.”
“Vegaaniannos”
“Oli erittäin ilonen, rento, mutta reipas palvelu. Ei miljoonaa lounas vaihtoehtoa, oli helppo valita, ruoka tuli nopeasti, maha tuli täyteen.”
“Ehkä oli vähän viileätä, mutta toisaalta ulkona alkoi sataa vettä ja vähän kastuin, ehkä se oli siitä...”
“Olemme käyneet monissa amarillo ravintoloissa ja ehdottamasti teillä paras ruoka ollut.”
“The table”
“Mukava henkilökunta”
“The Table oli aivan mahtava kokemus”
“Henkilökunta on todella ystävällistä ja mukavaa. Asiat hoituvat mukavan rennosti. Lisäksi tietenkin ruoka on erinomaisen hyvää.”
“Listan voisi uusia, on ollut jo pitkään sama menu. Lohi on ollut jo kahdella kertaa kuivaa?”
“Pääsääntöisesti henkilökunta on aina mukavaa”
“Ruokalista on pysynyt samanlaisena jo liian pitkään. Olisi aika tehdä kunnon muutos eikä muuttaa vain paria annosta”
“Ystävällinen palvelu”
“Ruoka oli hyvää, palvelu ystävällistä”
“Olutta”
“Liikaa olutta”
“Hyvä palvelu, kiva tunnelma, hyvä ruoka.”
“Listan suosikki ruuat”
“Liian suppea ruokalista”
“Henkilökunnan huumorintaju kesti ja taipui meidän 'fiksujen' asiakkaiden juttuihin. KIITOS ja anteeksi :)”
“Hyvä ruoka”
“Salaattipöytä oli yksipuolinen, tarjoilija ehkä vielä harjoitteli asiakaspalvelua. Ystävällinen oli mutta esimerkiksi pöytään istutuutumisen jälkeen pyyti tilauksen tekemään kuitenkin tiskillä.”
“Kallista”
“Ruoka oli ok, mutta ei sellaista että haluaisi tulla uudestaan. Lasten ruoka oli myöskin mautonta eikö mitenkään houkuttelevan näköistä. Hinta-laatu suhde ei kohtaa.”
“Ystävällinen palvelu, hyvä tunnelma”
“Hyvä ruoka ja kiva henkilökunta.”
“Aivan ihana henkilökunta!”
“Burgerit ja tacot on ainakin erittäin hyviä ja täyttäviä. En ole ihan hirveän montaa kertaa käynyt, mutta niillä kerroilla olen saanut hyvää palvelua ja ruokaa”
“No spritessa oli ehkä vähän laimeesti hiilihappoja :D ei muuta valitettavaa”
“Uusi sisustus on ihan hauska ja palvelu ystävällistä.”
“Tilasimme pääruokien jälkeen jälkiruuat ja kahvit ja niiden tulemisessa kesti aika kauan ja jouduimme kyselemään niiden perään. Oli hieman erikoista koska pääruuat tulivat pikaisesti pöytään ja ravintolaan ei tullut asiakkaita välissä.”
“Mielestäni ruoka oli oikein maistuvaa, erikoisruokavaliot huomioitiin lounasaikanakin hyvin ja miljöö oli hauska ja kivalla tavalla esteettinen.”
“Ainoa negatiiviinen asia oli se, että jonkinlainen nuhjuinen olo jäi ravintolasta. Ikäänkuin siistin pinnan alla olisi vuosien tahmeus. En osaa eritellä, mutta se jotenkin vaivasi. Olisiko lattia ollut hiukan likainen tai jotakin. Lounas oli myös suhteellisen kallis hyvinkääläiseksi lounaaksi, vaikkakin oikein hyvä.”
“Hyvä sijainti, ystävällinen myyjä, hyvää ruokaa ja paikka oli ihan viihtyisä”
“Yläkerran aukioloajat ja alakerran baarimaisuus viikonloppuisin yöllä.”
“Aivan liian pieni olutvalikoima, muut asiakkaat.”
“Loistava paikka!”
“Tila viihttisa ja palvelu hyvää”
“Ruoka oli hyvää”
“Erittäin hyvä ruoka ja todella ystävällinen asiakaspalvelu”
“Osaava ja hyvin palveleva henkilökunta. Keskeinen sijainti. Riittävän monipuolinen ruokalista. Hinta laatu suhde”
“Ulkana ruokailu mahdollisuus.”
“Henkilökunta on erittäin mukavaa!”
“Ystävällinen palvelu, rauhallinen tunnelma”
“Ruokalista oli niukahko. Seuralaiseni muisti, kuinka joskus aikaisemmin listassa on ollut huomattavasti enemmän valinnanvaraa. Olisin itse kaivannut enemmän kalavaihtoehoja, myös alle 20€.”
“Henkilökunta”
“Mukava kokemus”
“Henkilökunta huomioi aivan mahtavasti mukanamme olleen 3-v. Joonan. Meitä palvellut tarjoilija - Sali 5 - antoi vielä Joonalle pari kolikkoa flipperiin, kun se Joonaa niin kiinnosti. Loistavaa huomioimista tarjoilijalta!!!”
“Aina iloinen henkilökunta”
“Ihana henkilökunta”
“Mahtavat ammattilaiset työssään.”
“Henkilökunta”
“Asiakaspalvelu”
“Ruokalista huononee vuosi vuodelta. Texmex ravintolan status häviää ja tarjolla on tavallista hampurilaista jne. Raaka-aineissa säästetään ja hintaa nostetaan. Ostin myös mansikka margaritan ja se oli kirpeä ja pahanmakuinen. Ennen niin hyvää! Kaipaan kovasti vanhoja annoksia! Silloin ei tiennyt mitä söisi, kun oli niin paljon hyviä vaihtoehtoja.”
“Perheen allergenen lapsi sai ravintola ruokaa joka ei ole itsestään selvyys että hänelle sopivaa ruokaa pystytään/halutaan tarjoilla”
“Hyvä meininki. Mutta missä oli kaikki 30-40 vuotiaat yksinhuoltajat. Kauheen nuorta porukkaa. DJ oli hyvä.”
“Aika nuorta väkeä.”
“Poletit flipperiin lapsille”
“Siis kaks vuotiaan annos maksoi 12.50e ja muuten 12&14vuotiaiden annokset oli 10 e !!!!!!joutusin maksamaan dipistä myös hintaaa vaikka einkerrottu että on lisähinta :(”
“Tietyt annokset listalta oikein hyvän makuisia.”
“Useimmiten palvelu on ollut kohtuullisen hyvää tai tyydyttävää, mutta viimeisimmällä käynnillä tarjoilijan oma epävarmuus osoittautui epäkohteliaana käytöksenä asiakasta kohtaan. Seurueestamme tilattiin pihvi roseena, tarjoilija ei ymmärtänyt termiä selkeästi ja melko nenänvartta pitkin kyseli että raakanako muka. Annosta tilannut ei uskaltanut korjata tarkoittaneensa mediumia, joten jouduin hieman avittamaan tilannetta. Muutoinkin viimeisin kerta sai meidät kokemaan olomme hieman epämukavaksi henkilökunnan osalta. Yleensä tällaista ongelmaa ei ole ollut.”
“Kaikki”
“Siisti ilme ja monipuolisuus”
“Aikansa jättänyt DJ-musiikki (jos vakkari talossa)”
“Ruoka maistui, rauhallista.”
“Hyvä palvelu ja ruoka.”
“Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja huumorintajuista. Lapset otettiin hyvin huomioon ja saatiin apua nopeasti, kun juomat kaatui pöytään. Lapset sai poletteja flipperiin ja se oli vielä extrapiste iin päälle”
“Kaikki toimi erittäin hyvin Ei tarvinnut odottaa ruokaa eikä Tarjoilijaa missään vaiheessa”
“Maukas ruoka ja hyvä palvelu.”
“Ystävällinen palvelu.”