Lounaat lähelläsi

Amarillo, Hyvinkää

11:00 - 14:00
Uudenmaankatu 4-6, Hyvinkää
 • LAMB BURRITO JA RANSKALAISIA 10,40 €
  VL
 • CHICKEN DIABLO BURGER 10,40 €
  L
 • SALAATTIPÖYTÄ 9,50 €
 • FROM THE GRILL: CHICKEN DIP 13,90 €
  G L
 • BLUE CHEESE STEAK 22,00 €
  AO tunnus RGB 19,90 € G L

PizzaBuffa Prisma, Riihimäki

10:30 - 15:00
Voimalankatu, Riihimäki
 • Nakkistroganoff 9,90 €
  G L
 • Sinappinen uunikala 9,90 €
  G L
 • Pizzavaihtoehdot:
Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Coffee House, Hyvinkää
Coffee House on enemmän kuin kahvila
 
Mainio vaihtoehto aamiaispaikaksi ja ykkösvalinta päiväkahville! Me Coffee Housessa uskomme, että maukkaimmat hetket syntyvät laadukkaista aineksista rakkaudella ja ammattitaidolla. Siksi Coffee Housesta saat aina ammattilaisen valmistaman kahvin ja teen sekä meillä paistetut croissantit ja itse valmistetut bagelit, toastit ja smoothiet. Meillä nautit kahvisi aina vastajauhetun tuoreena ja hyvällä omallatunnolla. Sekä oma Momento-espressomme että toinen myymämme kahvi, Brazil, ovat UTZ-sertifioituja. Ne tuotetaan luontoa kunnioittaen ja ihmisistä huolehtien.
 
MDNGT bar & club

Synttärit, polttarit, pikkujoulut, nimpparit – järjestä juhlasi Midnightissa!

Midnight on siisti ja viihtyisä, aivan Hyvinkään keskustassa sijaitseva ravintola, joka on auki vain tilauksesta. Voimme järjestää yökerhotiloihin sopivia tilaisuuksia 50-300 hengelle kaikkina viikonpäivinä klo 09-04 välillä.

Tarjoiluista sovitaan joustavasti; tilaan on mahdollista järjestää buffet-ruokailu ja menun katsomme yhdessä. Juomatarjoilu toimii toiveidesi mukaan, tarjolla on laaja valikoima laadukkaita tuotteita niin hanasta kuin pullostakin.

Tarvittaessa järjestämme myös ohjelmaa iltaasi Wii-peleistä karaokeen ja esiintyjiä trubaduurista DJ:n kautta bilebändiin tai nimekkäämpään artistiin. Voit myös varata itse esiintyjän ja toimitamme tarvittaessa iltaan äänentoiston.

Emme peri tilavuokraa, vaan osallistujamäärän ja tilaisuuden keston mukaan sovitaan myyntitakuu.

Lisätiedot ja yhteydenotot teho.ravintolat@sok.fi tai puh 010 76 64340