Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin ystävät, viini ja ruoka. Koko kovan kolmikon tapaat yhdellä kertaa uudessa VENNissä. VENNin viehättävän rempseään ilmapiiriin on helppo piipahtaa drinkille ostospäivän lomassa tai unohtua iloittelemaan yksin tein vaikka iltamyöhään asti. VENNin valikoimista löydät helppoa ja herkullista purtavaa, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja. Ja pönöttäminen – sehän ei ole ollenkaan meidän juttu. Tule VENNiin ja tuo ystäväsikin, tai lainaa täältä!
 
Varaa pöytä omalle ystäväporukalle
VENN:iin voit varata pöydän omalle porukallesi kun seurueenne koko on vähintään kahdeksan henkilöä! Kahdeksan henkilöä sopii sievästi pöydän ympärille ja rennompaan oleskeluun soveltuu upottavan mukavat sohvamme. Sohvaryhmiä on kaksi ja ne istuttavat mukavasti 10 henkilöä. Ja jos mielessäsi on isommat juhlat, vaikkapa hauskat synttärit tai illanistujaiset, löytyy meiltä tilaa 28 ystävälle! 

LÖYTÖTAVARAT 
Löytötavarat toimitetaan aina kuukauden 15. ja viimeinen päivä Suomen Löytötavarapisteeseen (Narinkka 3, Kampin keskus, puh. 0600 04 401, 1,99 €/alk.min. + pvm.). Muuten voit tiedustella niitä tuntomerkkejä vastaan sähköpostilla venn@sok.fi

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,4)
Tunnelma (4,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Paikka on viihtyisä ja ruoka oli hyvää.”
“"Henkilökunta ihanaa ja superkiva fiilis jäi. Valitettavasti ruoan kanssa sama kuin s-paikoissa yleensä - mausteita ei uskalleta käyttää. Esillepano lohi-rapulevyssä oli kaunis, mutta koko ravintolasta ei löydy valkosipulia?? Ruoassa ei myöskään ollut suolaa/pippuria tms. Ei siis taaskaan maistunut oikein milleen, mikä on syy miksi ei yleensä syödä s-paikoissa. Kaiken ruoan ei kuulu mennä vaivasta vaariin-meiningillä, vaan olisi kiva että uskallettaisiin tehdä kunnolla maustettua maistuvaa ruokaa. Halukkaille voi sitten jättää mausteet veke. "”
“Oli niin mukava tunnelma ja ystävällinen henkilökunta!”
“Pääruokatarjonta oli hieman niukka. Muuten erittäin mukava ravintola. Hyvä juomavalikoima ja palvelu oli ystävällistä. Tyylikäs sisustus.”
“"Halloumiranskalaiset olivat tosi hyvät, mutta comte burger todella kuiva. Pyysin kypsän hampurilaispihvin mutta halkaistessani sen se olikin punainen keskeltä. Pihvi todella kuiva. Myös hampurilaissämpylä todella kuiva. Juomani ”omenavarkaissa” sen sijaan oli todella hyvä drinkki, paras mitä olen viime aikoina maistanut. Juustotikkujen ja juoman takia palaan, mutta ne pelastivat täysin flopanneen hampurilaisen. Asioin Helsingin Vennissä. "”
“Overall I had very nice time with my girlfriend. And it seems there is enough room for group hangout in nice environment. Food and drinks suitable for all. I highly recommend.”
“Helppo ravintola hyvällä hinta-laatusuhteella”
“Muuten olisi tullut täydet pisteet mutta olimme varanneet pöydän 17-19 ja jo tullessamme tuli sellainen olo että meidät halutaan nopeasti pois sillä seuraava seurue tulee klo 19”
“"Kiva rento ruokapaikka kohtuuhinnalla. Meteliä kuitenkin liian paljon - kuin myös asiakkaita! Turvamääräyksiä ei ollut riittävästi huomioitu. Siksi en tulisi toistamiseen korona-aikana, mutta varmastikin ""normiaikana"", jolloin on ihan ok, että viereisessä pöydässä istuu ihmisiä. Enkä samasta syystä suosittelisi käyntiä muille ennen kuin ajat ovat normaalit."”
“"Hyvä hinta/laatusuhde, kivat ja hyvät ruuat, viinipullotarjous s- etukortilla"”
“"Mukava, monelle sopiva paikka"”
“Palvelu oli erinomaista! Vegeburgerin pihvi olisi voinut olla parempi (esim.beyond meat pihvi vai tai vastaava olisi ollut parempi).”
“Hyvä tunnelma ja ystävällinen palvelu”
“"Ravintola sopii hyvin illanviettoon ja tykkään ruuista. Välillä tilauksen tekemistä piti odotella, ei muuta moitittavaa. Hinta-laatu -suhde on hyvä."”
“"Ruoka oli erinomaista, tunnelma kotoisa ja rauhallinen, palvelu iloista. "”
“Hyvä hinta-laatusuhde ruoassa. Palvelu erinomaista. Viihtyisä paikka.”
“Hyvä palvelu ja ruoka.”
“"Paikka oli viihtyisä, henkilökunta ystävällistä sekä ruoka ja juoma maistuvaa. Plussa kampanja viini alennuksesta! Olisiko siinä olla mahdollista myös joku toinen vaihtoehto?"”
“Ravintola oli kaikin tavoin hyvä kokemus”
“Mukava ja rento paikka istuskeluun milloin vain. Herkulliset ruuat ja juomat edullisesti. Hyvä vaihtoehto baarin ja ravintolan väliltä. Mukava henkilökunta.”