Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin ystävät, viini ja ruoka. Koko kovan kolmikon tapaat yhdellä kertaa uudessa VENNissä. VENNin viehättävän rempseään ilmapiiriin on helppo piipahtaa drinkille ostospäivän lomassa tai unohtua iloittelemaan yksin tein vaikka iltamyöhään asti. VENNin valikoimista löydät helppoa ja herkullista purtavaa, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja. Ja pönöttäminen – sehän ei ole ollenkaan meidän juttu. Tule VENNiin ja tuo ystäväsikin, tai lainaa täältä!
 
Varaa pöytä omalle ystäväporukalle
VENN:iin voit varata pöydän omalle porukallesi kun seurueenne koko on vähintään kahdeksan henkilöä! Kahdeksan henkilöä sopii sievästi pöydän ympärille ja rennompaan oleskeluun soveltuu upottavan mukavat sohvamme. Sohvaryhmiä on kaksi ja ne istuttavat mukavasti 10 henkilöä. Ja jos mielessäsi on isommat juhlat, vaikkapa hauskat synttärit tai illanistujaiset, löytyy meiltä tilaa 28 ystävälle! 

LÖYTÖTAVARAT 
Löytötavarat toimitetaan aina kuukauden 15. ja viimeinen päivä Suomen Löytötavarapisteeseen (Narinkka 3, Kampin keskus, puh. 0600 04 401, 1,99 €/alk.min. + pvm.). Muuten voit tiedustella niitä tuntomerkkejä vastaan sähköpostilla venn@sok.fi

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 24.12.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Mukava tunnelma, hyvä asiakaspalvelu varsinkin kun pöytään tuotiin terveysshotti! Kiva paikka ehdottomasti uusiksi!”
“Ainut asia oli, että musiikki soi liian kovalla! Ei kuullut kunnolla puhua. Hyvää musaa mutta hiljaisemmalle voisi laittaa”
“Jopa pe-la yöllä klo 0-2 suhteellisen viihtyisä. Varmasti päivällä vielä viihtyisämpi”
“Alkoholittomien olueiden valikoima oli todella kehno, musiikki oli yläkerrassa hieman turhan yökerhovolyymillä. Lattiat hieman likaiset (popkornia)”
“Kiva, kodikas, lämminhenkinen sisustus. Ystävällisen mutkaton palvelu.”
“Hyvä ja nopea palvelu”
“Viihtyisämmät ja kauniimmat ruokapöydät”
“Hyvä valikoima laseittain myytävissä viineissä. Riittävästi tilaa pöytien välissä. Taustamusiikki ei soi liian lujaa. Sijainti keskeinen.”
“Puuttuu pikku annoksia naposteluun.”
“Siisti, hyvä sijainti, hyvä valikoima cocktailien suhteen”
“Iltaisin on vaikea löytää vapaata pöytää, varsinkaan isoille seurueille”
“Helpot ja vähän erilaiset ruoat”
“Musiikki on ehkä vähän liian kovaa”
“Keskeinen paikka ja hyvä tunnelma”
“Ilmapiiri ja ulkoasu, hyvä ruoka ja juoma. Kiva tarjoilija.”
“Kiva ilmapiiri”
“Sijainti on hyvä, ravintola on viihtyisä”
“Ruoka ei ollut suositeltavan hyvää”
“Ravintola oli käyntimme aikana (tiistaina alkuilta) melkein tyhjä. Palvelu oli hyvää. Joulukoristelu ikkunalla oli todella kaunis, kiinnitti heti katseemme.”
“Suosittelen mielelläni ravintolaa.”
“Kivan näköinen paikka”
“Tunnelma. Kiva valaistus. Tarjoukset.”
“Erityisruokavaliot huomioitiin erinomaisesti. Henkilökuntaa oli hyvin paikalla ja heihin sai yhteyden vaikka ilta oli ravintolassa kiireinen ja ravintola oli melko täynnä.”
“Yleinen fiilis ja henkilökunta”
“Rento mutta aikusmaisen tyylinen”
“Ruoka oli aika basic”
“Ilmapiiri & menu & hinnat”
“eipä mitään”
“Mukava rauhallinen paikka, jossa oli kiva kokoontua pikku porukalla.”
“Keskeinen sijainti”
“Kova musiikki”
“Erilainen ja ystävällinen”
“Sisustus ok”
“Tarjoilu”
“nopea, ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta”
“Aivan mahtavan ystävällinen nuori nainen tarjoili meille. Huomioi heti ovesta sisään tullessamme ja koko ajan, muttei tuonut itseään liikaa tykö. Kerta oli ensimmäinen ja tunnelma ja palveli puhumattakaan ruuan mausta ja asiantuntemuksesta valitessamme viiniä ylitti heti odotukset. Kiva lisä oli annos popcornia kun valittiin ja odoteltiin ruokaa. Kaunis ympäristö, hyvä valaistus ja musiikki sopivan hiljaisella, jotta voitiin jutella ystäväni kanssa.”
“Oikein maukas ruoka, mukava tunnelma jos sattuu saamaan rauhallisemman istumapaikan”
“Oli melko hektinen ja rauhaton tunnelma, ruokailu baaripöydässä hankala, kannattaisi panostaa mukavampiin istumapaikkoihin ja ympäristön rauhoittamiseen esim. loosseilla, verhoilla tms. Myös menusta oli vaikea ymmärtää mitä oli tilaamassa, esim. kuvat olisi helpottaneet tai jokin kattavampi kuvaus.”
“Minulla oli syntymäpäivä ja tultiin kavereiden kanssa syömään ekaa kertaa VENN:iin. Saimme ilmaiset popcornit pöytään ja raikkaat hedelmäshotit. Lisäksi talo tarjosi tilaamani jälkiruuan. Todella ihana yllätys! :)”
“Helppo sijainti, kiva after work paikka”
“Ruoka oli tällä kertaa valitettavsti ehtinyt viilentyä ennen tarjoilua.”
“Vähän kolho yleisilme!”
“Mukava ilmapiiri, hyvää ruokaa, erinomianen palvelu.”
“Lista on vähän suppea, kovin montaa kertaa sieltä ei löytäisi mitään uutta kokeiltavaa.”
“Paikan viihtyvyyteen on panostettu, ruoka ja juoma todella hyvää.”
“Viikonloppuisin paikka on aika täynnä, joten välillä voi olla haasteellista saada istumapaikka.”
“Musiikki oli ruokaravintolaksi loppuvaiheessa aivan liian kovalla. Vierailimme kohteessa noin 17-19 eli emme suinkaan vielä edes etkoilu aikaan. Juttelu ei sujunut enää, oli pakko lähteä.”
“Hyvä palvelu, viihtyisä miljöö”
“Pöytien osittainen sijoittelu ”käytävälle”. Korkeilla tuoleilla syöminen ei paras mahdollinen vaihtoehto.”
“Rento paikka”
“Mukava tunnelma, ystävälliset tarjoilijat, mukavia annoksia pieneen nälkään, hyvä sijainti”
“Rento tunnelma, ystävällinen palvelu ja popparit kivana lisänä.??”
“Hyvä ruoka ja Venn Mule juoma (vai mikä olikaan kuparimukissa) oli 5/5.”
“Tykkään itse sellaisesta privaateista alueista eniten, että ei tarvitse muita ottaa huomioon kun puhuu. Voi puhua mitä sattuu ilman muiden paheksuntaa. Alue missä söimme, oli kyllä ihan hyvä, sanotaan 8/10. Tämän asian parantaminen tosin saattaa vaatia niin isoja muutoksia, että se ei välttämättä ole mahdollista, etenkin kustannussyistä.”
“Yhdelle seurueestamme tuotiin vahingossa väärä annos. Vika korjattiin nopeasti ja koko seurue sai ilmaiset jälkiruoat. Loistavaa palvelua! Samoin ruokien ja viinien suosittelu on erinomaista, vaikka tarjoilijamme oli ensimmäistä päivää töissä.”