Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin ystävät, viini ja ruoka. Koko kovan kolmikon tapaat yhdellä kertaa uudessa VENNissä. VENNin viehättävän rempseään ilmapiiriin on helppo piipahtaa drinkille ostospäivän lomassa tai unohtua iloittelemaan yksin tein vaikka iltamyöhään asti. VENNin valikoimista löydät helppoa ja herkullista purtavaa, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja. Ja pönöttäminen – sehän ei ole ollenkaan meidän juttu. Tule VENNiin ja tuo ystäväsikin, tai lainaa täältä!
 
Varaa pöytä omalle ystäväporukalle
VENN:iin voit varata pöydän omalle porukallesi kun seurueenne koko on vähintään kahdeksan henkilöä! Kahdeksan henkilöä sopii sievästi pöydän ympärille ja rennompaan oleskeluun soveltuu upottavan mukavat sohvamme. Sohvaryhmiä on kaksi ja ne istuttavat mukavasti 10 henkilöä. Ja jos mielessäsi on isommat juhlat, vaikkapa hauskat synttärit tai illanistujaiset, löytyy meiltä tilaa 28 ystävälle! 

LÖYTÖTAVARAT 
Löytötavarat toimitetaan aina kuukauden 15. ja viimeinen päivä Suomen Löytötavarapisteeseen (Narinkka 3, Kampin keskus, puh. 0600 04 401, 1,99 €/alk.min. + pvm.). Muuten voit tiedustella niitä tuntomerkkejä vastaan sähköpostilla venn@sok.fi

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 12.11.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Rento mutta aikusmaisen tyylinen”
“Ruoka oli aika basic”
“Ilmapiiri & menu & hinnat”
“eipä mitään”
“Mukava rauhallinen paikka, jossa oli kiva kokoontua pikku porukalla.”
“Keskeinen sijainti”
“Kova musiikki”
“Erilainen ja ystävällinen”
“Sisustus ok”
“Tarjoilu”
“nopea, ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta”
“Aivan mahtavan ystävällinen nuori nainen tarjoili meille. Huomioi heti ovesta sisään tullessamme ja koko ajan, muttei tuonut itseään liikaa tykö. Kerta oli ensimmäinen ja tunnelma ja palveli puhumattakaan ruuan mausta ja asiantuntemuksesta valitessamme viiniä ylitti heti odotukset. Kiva lisä oli annos popcornia kun valittiin ja odoteltiin ruokaa. Kaunis ympäristö, hyvä valaistus ja musiikki sopivan hiljaisella, jotta voitiin jutella ystäväni kanssa.”
“Oikein maukas ruoka, mukava tunnelma jos sattuu saamaan rauhallisemman istumapaikan”
“Oli melko hektinen ja rauhaton tunnelma, ruokailu baaripöydässä hankala, kannattaisi panostaa mukavampiin istumapaikkoihin ja ympäristön rauhoittamiseen esim. loosseilla, verhoilla tms. Myös menusta oli vaikea ymmärtää mitä oli tilaamassa, esim. kuvat olisi helpottaneet tai jokin kattavampi kuvaus.”
“Minulla oli syntymäpäivä ja tultiin kavereiden kanssa syömään ekaa kertaa VENN:iin. Saimme ilmaiset popcornit pöytään ja raikkaat hedelmäshotit. Lisäksi talo tarjosi tilaamani jälkiruuan. Todella ihana yllätys! :)”
“Helppo sijainti, kiva after work paikka”
“Ruoka oli tällä kertaa valitettavsti ehtinyt viilentyä ennen tarjoilua.”
“Vähän kolho yleisilme!”
“Mukava ilmapiiri, hyvää ruokaa, erinomianen palvelu.”
“Lista on vähän suppea, kovin montaa kertaa sieltä ei löytäisi mitään uutta kokeiltavaa.”
“Paikan viihtyvyyteen on panostettu, ruoka ja juoma todella hyvää.”
“Viikonloppuisin paikka on aika täynnä, joten välillä voi olla haasteellista saada istumapaikka.”
“Musiikki oli ruokaravintolaksi loppuvaiheessa aivan liian kovalla. Vierailimme kohteessa noin 17-19 eli emme suinkaan vielä edes etkoilu aikaan. Juttelu ei sujunut enää, oli pakko lähteä.”
“Hyvä palvelu, viihtyisä miljöö”
“Pöytien osittainen sijoittelu ”käytävälle”. Korkeilla tuoleilla syöminen ei paras mahdollinen vaihtoehto.”
“Rento paikka”
“Mukava tunnelma, ystävälliset tarjoilijat, mukavia annoksia pieneen nälkään, hyvä sijainti”
“Rento tunnelma, ystävällinen palvelu ja popparit kivana lisänä.??”
“Hyvä ruoka ja Venn Mule juoma (vai mikä olikaan kuparimukissa) oli 5/5.”
“Tykkään itse sellaisesta privaateista alueista eniten, että ei tarvitse muita ottaa huomioon kun puhuu. Voi puhua mitä sattuu ilman muiden paheksuntaa. Alue missä söimme, oli kyllä ihan hyvä, sanotaan 8/10. Tämän asian parantaminen tosin saattaa vaatia niin isoja muutoksia, että se ei välttämättä ole mahdollista, etenkin kustannussyistä.”
“Yhdelle seurueestamme tuotiin vahingossa väärä annos. Vika korjattiin nopeasti ja koko seurue sai ilmaiset jälkiruoat. Loistavaa palvelua! Samoin ruokien ja viinien suosittelu on erinomaista, vaikka tarjoilijamme oli ensimmäistä päivää töissä.”
“kaikki sujui, tosin baaritiskillä on aina kiire, mutta ei henkilökunnan vika”
“Ilmaiset popcornit on ihan parasta!”
“Skumppatarjous, paljon istumapaikkoja ja pöytiä. Popkorneista iso plussa.”
“Jonoja on sekä sisälle että tiskille viikonloppuna. Baarimikot on toisinaan pahantuulisia kiireessä.”
“Hyvä ruoka ja viini. Miellyttävä henkilökunta, kiva ulkoterassi”
“Aika meluisa katusoittaja aivan vieressä jos istuu terassilla.”
“ruoan maku ja iloinen henkilökunta”
“Jälkkäri menu oli niukka”
“Hyvä, joustava ja ammattitaitoinen palvelu”
“Musiikki soi mielestäni liian kovaa arki-iltana kun ravintola oli lähes tyhjä.”
“Sijainti. S-etu, maukas ruoka, rento paikka.”
“Musiikki oli niin kovalla että se teki keskustelusta isossa porukassa 10 hlöä hankalaa. Salaatti annokset oli maukkaita mutta hintaan nähden hieman pieniä.”
“Sijainti, henkilökunta”
“Mummotunneli, tietysti, siis kesäaikaan :o)”
“Pöytiin tarjoilu terassille olisi ollut kiva”
“Rento ja mukava tunnelma, hyväntuulinen henkilökunta. :-)”
“Happy Hour -viini ja sen mainostaminen & myynti suoraan pöytään.”
“Hinnat Happy hourin ulkopuolella!!”
“Ruoat ja juomat sai tilattua tiskiltä, ei tarvinnut odottaa tarjoilijaa, kun oli saanut rauhassa miettiä, mitä tilaa. Positiivinen henkilö otti tilauksen vastaan.”
“maukkaat popparit ja herkullinen kalalauta”
“Sijainti”
“Suppea ruokalista”
“Rento tunnelma, joka sopii erinomaisesti afterworkiin. Meidän isolle porukalle ei saapuessamme löytynyt sopivaa pöytää, mutta ystävällinen tarjoilija auttoi yhdistelemään pöytiä ja haalimaan tuoleja siten, että saatiin lopulta koko porukka saman pöydän ääreen. Palvelu oli jouhevaa. Ikinä ei ehtinyt pitkään ”kaipailemaan” palvelua kun sitä jo sai.”
“Liian suosittu, ei löydy aina tilaa...:)”
“Nopea ystävällinen palvelu”
“Musiikki saisi olla pehmeämpää”
“Asiakaspalvelu oli nihkeää. Ei tuntunut tervetulleelta.”
“Levyt hyvillä täytteillä”
“Pöytien alla oleva jalkatila on pieni ja pöydän runko tiellä”
“Minusta oli hauska kun ravintola tarjosi seurueellemme alkoholittomat alkujuomat/snapsit. Maku ei ollut erityisen hyvä, mutta eleenä kiva.”
“Seureessamme tilattiin sekä zero colaa että normi colaa. Juomia ei ollut merkitty mitenkään ja maistelumme perusteella juomat olivat kyllä sekaisin.”
“Hyviä drinkkejä”
“Hyvä ruoka, hyvä sijainti”
“Asiakas unohdettiin, maksaminen viivästyi vaikka olimme terassilla siinä vaiheessa ainoat asiakkaat. Tajoillija käytti liikaa vastauksena tilaukseen sanaa 'jes'. Tiedusteltaessa voiko tilauksen tehdä ulkona pöydästä vai pitääkö tilata tiskiltä vastaus oli 'kyllä me nyt tässä ehditään juoksemaan'; ei kovin ammattitaitoista ja hyvää kuvaa ravintolasta antanut.”