Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin ystävät, viini ja ruoka. Koko kovan kolmikon tapaat yhdellä kertaa uudessa VENNissä. VENNin viehättävän rempseään ilmapiiriin on helppo piipahtaa drinkille ostospäivän lomassa tai unohtua iloittelemaan yksin tein vaikka iltamyöhään asti. VENNin valikoimista löydät helppoa ja herkullista purtavaa, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja. Ja pönöttäminen – sehän ei ole ollenkaan meidän juttu. Tule VENNiin ja tuo ystäväsikin, tai lainaa täältä!
 
Varaa pöytä omalle ystäväporukalle
VENN:iin voit varata pöydän omalle porukallesi kun seurueenne koko on vähintään kahdeksan henkilöä! Kahdeksan henkilöä sopii sievästi pöydän ympärille ja rennompaan oleskeluun soveltuu upottavan mukavat sohvamme. Sohvaryhmiä on kaksi ja ne istuttavat mukavasti 10 henkilöä. Ja jos mielessäsi on isommat juhlat, vaikkapa hauskat synttärit tai illanistujaiset, löytyy meiltä tilaa 28 ystävälle! 

LÖYTÖTAVARAT 
Löytötavarat toimitetaan aina kuukauden 15. ja viimeinen päivä Suomen Löytötavarapisteeseen (Narinkka 3, Kampin keskus, puh. 0600 04 401, 1,99 €/alk.min. + pvm.). Muuten voit tiedustella niitä tuntomerkkejä vastaan sähköpostilla venn@sok.fi

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.10.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Ravintola on helpolla sijainnilla, ruuista löytyy helposti ja monipuolisesti ruokia illanistujaisiin"”
“"Hyvää ruokaa ja juomaa, kiva tunnelma, mukavan väljä pöytäjärjestys, koronan puolesta turvallinen olo."”
“"Kiva tunnelma ja tuotteet, palvelua jouduimme hieman odottamaan. Jälkeemme saapuneita pöytiä palveltiin ensin."”
“"Venn on mukava ravintolana niin pelkille drinkeille, kun ruokailullekin. Kaunis sisustus ja mukava tunnelma. "”
“Kaikki oli ihanaa mutta laskun saaminen kesti todella kauan - se toki yksi ainoa miinus!”
“"Ravintola oli kiva ja sijainti hyvä, palvelu toimi ja tilaamani tarjoilut olivat hyviä. Ravintolassa ei kuitenkaan ollut mitään ”wow” efektiä, joten jää mieleen ihan kuin yksi muiden joukossa. "”
“Mukava kokemus”
“"Alkudrinkkinä mojito maistui pelkältä vedeltä. Menusta ei käynyt selväksi kaikkien ruokien kohdalla mitä se sisältää esim. dumplingsien täyte ja, että osa oli pizzoja. Palvelu oli hidasta ja likaisia astioita ei siivottu pois kokonaan ruokien välissä, vaan osa jätettiin pöytään. Tarjoilijat olivat kyllä ystävällisiä. Ruoka oli ihan hyvää, mutta ei kovin erikoista ja hieman hassuja yhdistelmiä esim. tapas lautasella pizzaa, joka ei käynyt menusta selväksi."”
“"Ravintola oli kivan oloinen. Jakkara jolle istuin oli hutera ja vaihdoin sen omatoimisesti toiseen. Jouduimme odottamaan ruokia aika kauan.. ihmettelin syvästi että tarjoilijoita riitti, mutta kokki työskenteli yksin vaikka sali oli täynnä asiakkaita. Tuli paha mieli kokin puolesta. Ylikuormituksesta huolimatta saimme kauniit ja hyvän makuiset annokset. Tarjoilijat olisivat voineet kysyä jossain välissä haluammeko tilata uutta juomaa. Jos olen syömässä koen ahdistavaksi huitoa huomiota. Muuten henkilökunnasta jäi positiivinen kuva."”
“"Asiointiaikaan rauhallinen paikka, joka vastasi sen hetkiseen tarpeeseen."”
“"VENN oli uusi tuttavuus, ja vastasi juuri sitä, mitä etsimme. Pientä suolaista syötävää ja hyvää juomaa."”
“Minulla on erityisruokavalio (G+M+ei punaista lihaa) ja kysyessäni sopivuudesta asia käytiin heti tarkistamassa keittiöstä ja sitä muutettiin sopivaksi veloituksetta. Loistavaa palvelua!!!”
“"Kiva meininki ja hyvä henkilökunta. Mutkatonta ja rentoa, jokaiselle jotain. Sisääntullessa on hieman epäselvää mikä on homman nimi - onko free seating vai viedäänkö pöytään ja onko erillinen alue ruokailijoille vai voiko kaikkialla syödä. Ruuat tosi hyviä ja maltillisen hintaisia. Helppo poiketa."”
“"Musiikki oli klo 19:30 alkaen todella kovalla, joutui huutamaan vieressä istuville, joten vähän ongelmallinen seurustelun kannalta."”
“"Keskeisellä paikalla, paikkoja tarpeeksi eikä liian tiheään"”
“Venn oli todella viihtyisä ravintola. Ruoka oli todella hyvää ja vielä halpaa muihin keskustan alueen ravintoloihin verrattuna. Ilta-aikaan ravintola oli hieman liian hämärä mutta varmasti pyytämällä olisi saanut valoa.”
“Ravintola oli siihen aikaan (klo 19.00) enemmän mielestäni aikuisille. Aika paljon siellä keskityttiin vain juomiseen. Voisin mennä aiemmin päivällä lapseni ja muun perheen kanssa. Ruoka oli todella hyvää :)”
“Ystävällinen palvelu ja maittava ruoka.”
“Kana-avokadolevyn laatu oli hieman huonontunut aiemmasta. Avokado ei ollut enää tuoretta (muistaakseni ennen oli?) ja majoneesia oli heitetty settiin liikaa. Oli ennen freshimpi.”
“"Kaikki oli kohdillaan,mitään en kaivannut lisää. Tunnelma oli loistava"”
“Tyytyväinen palveluun ja ruokaan”
“"Ihanan nuorekkaan tyylikäs paikka, johon voi piipahtaa töiden jälkeen hetkeksi yksin tai isommallakin porukalla. Sohvasoppi aivan kertakaikkisen bueno ?? Työntekijät iloisia ja tekivät olosta todella tervetulleen ja rennon. "”
“Kova musiikki pilasi keskustelua”
“"Sijainti, maistuva brunch lautanen, kuohari sopi tunnelmaan ja tilanteeseen, kahvi oli hyvää ja sitä oli kunnon mukillinen"”
“Hyvä palvelu ja rento fiilis”
“"Ruoka oli tosi hyvää, ja tarjoilija oli mukava ja ammattitaitoinen."”
“Hyvä palvelu ja ruoan hinta-laatusuhde ok”
“Toimii perus varma”
“Kiva”
“Viihtyisä paikka ja hyvä ruoka sekä palvelu”
“Terassi on rauhallinen ja siinä voi syödä ja seurustella rauhassa. Ruoka on ollut aina hyvää ja palvelu mutkatonta ja sujuvaa.”
“"Ravintolassa kaikki muu toimi erinomaisesti paitsi järkiruoka ei vastannut odotuksia. Jälkiruoka koostui lähinnä kermavaahdosta, mikä oli iso pettymys."”
“"Rauhallinen, oli helppo keskustella."”
“Miellyttävä paikka”
“Ruokamajat ovat erittäin onnistunut ratkaisu. Toivottavasti pysyvät auki koko talven”
“"Kiva paikka, moderni ja rento"”
“Hyvä sijainti”
“Toki”
“Ruoka on maistuvaa”
“Hyvä ruoka ja gluteenittomat vaihtoehdot esiteltiin hyvin”
“"Toiveitamme kuunneltiin hienosti, ruoka oli hyvää ja palvelu ystävällistä!"”
“"Ensin odoteltiin pöytiin ohjausta ja sitten meille annettiin pieni kapea pöytä seitsemälle hengelle. Ei siinä olisi syömään mahtunut niin neuvoimme yhdistämään ravintolan perällä pari pöytää ja kas meillä olikin hyvät tilat. Ensimmäistä juomaa odoteltiin noin 30min. Ruokailun jälkeen meidät ""unohdettiin"" ja jengi haki juomia tiskiltä jne. Lopuksi kyllä tuli henkilökunnan edustaja ja myönsi ettei mennyt ihan putkeen sekä pyysi anteeksi. Sen jälkeen tarjosi meille kuplivat juomat. Siitä olimme tyytyväisiä :)"”
“"Palvelu oli hyvää, kunhan päästiin alun ""huomaamottomuudesta"" eteenpäin. Ilta jatkui sisäpihan puolella."”
“"Ilta oli mukava, ruoka ja juoma hyvää. Asiakaspalvelu oli miellyttävää, laskua jouduimme odottamaan, sillä meidät ensin unohdettiin. Kokonaisuutena kuitenkin oikein hyvä visiitti. "”
“"Iso plussa hyvästä terassista ja tarjoilusta terassille. Hanavalikoimassa ja ruokalistassa parantamisen varaa, muuten paikka on erinomainen."”
“Musiikki soi todella lujalla ja pyynnöstä sitä hiljennettiin mutta oli silti kovalla. Ruokalistat piti hakea itse tiskiltä kun niitä ei kuulunut vaikka sanoimme tulessamme että tulemme ruokailemaan. Laskunmaksua sai odotella ja lopulta kävelimme tiskille maksamaan. Ruoka sinäänsä oli ihan oko.”
“Toivoisin että tarjoilijat huomioisivat asiakkaita paremmin. Ottaessaan toisessa pöydässä tilausta vastaan kukaan tarjoilijoista ei katsellut ympärilleen olisiko joku muu toisissa pöydissä halunnut tilata jotain lisää. yritimme kädellä antaa merkkiä mutta kaikki käänsivät katseensa maahan ja kiireen vilkkaa menivät sisälle. Hihkaisemalla ” tarjoilija ” saimme sitten huomion ja tähän huomion saamiseen meni puolisen tuntia”
“Hyvä hinta laatusuhde”
“Hyvä ruoka ja tarjoilija oli mukava ja huomioiva.”
“Hyvä hintalaatu suhde ja mielyttävä paikka istahtaa hetkeksi”