Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin ystävät, viini ja ruoka. Koko kovan kolmikon tapaat yhdellä kertaa uudessa VENNissä. VENNin viehättävän rempseään ilmapiiriin on helppo piipahtaa drinkille ostospäivän lomassa tai unohtua iloittelemaan yksin tein vaikka iltamyöhään asti. VENNin valikoimista löydät helppoa ja herkullista purtavaa, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja. Ja pönöttäminen – sehän ei ole ollenkaan meidän juttu. Tule VENNiin ja tuo ystäväsikin, tai lainaa täältä!
 
Varaa pöytä omalle ystäväporukalle
VENN:iin voit varata pöydän omalle porukallesi kun seurueenne koko on vähintään kahdeksan henkilöä! Kahdeksan henkilöä sopii sievästi pöydän ympärille ja rennompaan oleskeluun soveltuu upottavan mukavat sohvamme. Sohvaryhmiä on kaksi ja ne istuttavat mukavasti 10 henkilöä. Ja jos mielessäsi on isommat juhlat, vaikkapa hauskat synttärit tai illanistujaiset, löytyy meiltä tilaa 28 ystävälle! 

LÖYTÖTAVARAT 
Löytötavarat toimitetaan aina kuukauden 15. ja viimeinen päivä Suomen Löytötavarapisteeseen (Narinkka 3, Kampin keskus, puh. 0600 04 401, 1,99 €/alk.min. + pvm.). Muuten voit tiedustella niitä tuntomerkkejä vastaan sähköpostilla venn@sok.fi

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 15.06.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Tunnelmallinen ja edullinen”
“"Venn on laadukas ravintola, jossa on mukava sekä ammattitaitoinen henkilöstö"”
“Tarjoilijoita sai odottaa aika pitkään ottamaan tilauksia vastaan!”
“"Hyvä palvelu, viihtyisä ravintola ja hyvä palvelu "”
“"Mukava ja rauhallinen tunnelma, helppo keskustella, yksityisyyden tunne, suuri terassi kesällä keskeisellä sijainnilla "”
“Erityisruokavaliomme oli huomioitu hyvin ja saimme tarvittavaa tietoa ruuista”
“Ravintola ei ole täysin esteetön ja sen takia en suosittelisi välttämättä”
“Mukava henkilökunta ja hyvää ruokaa ja juomaa”
“Terassilla voisi olla katetta ja sivusermiä siitepölykaudella ja istuimia voisi puhdistaa pölystä ennen asiakkaita. Muuten kokemus oli hyvin miellyttävä. Brunssilla kannattaa suositella lisäsettiä dumplingeja asiakkaille.”
“Tarjoilija suositteli tiettyä annosta ja se oli nappivalinta. Parhaimman makuinen pelti mitä olen koskaan maistanut. Kokille annoin myös kiitokset. Tulen uudestaan.”
“Ruoka on aina hyvää ja ruokalista on hiukan erilainen muihin ravintoloihin verrattuna. On mukavaa kun ravintola useimmiten tarjoaa alkupalana popcornia tai drinkit. Myös moctailit ovat aivan huippuluokkaa.”
“Ruoka oli hyvää ja paikka miellyttävä”
“Hyvä ja tasokas S - ravintola ja erityisesti hyvät ja edulliset viinit S-etukortilla.”
“"Well, its corona time so to be fair, the service side was only handled by one person which did a good job. But of course, if it was back to normal hours and service, my answer or rating might not be the same. I answered 7 as my rating because I know I can recommend other places to friends other than Venn. "”
“Keskiverto ravintola.”
“Paikka on viihtyisä ja ruoka oli hyvää.”
“"Henkilökunta ihanaa ja superkiva fiilis jäi. Valitettavasti ruoan kanssa sama kuin s-paikoissa yleensä - mausteita ei uskalleta käyttää. Esillepano lohi-rapulevyssä oli kaunis, mutta koko ravintolasta ei löydy valkosipulia?? Ruoassa ei myöskään ollut suolaa/pippuria tms. Ei siis taaskaan maistunut oikein milleen, mikä on syy miksi ei yleensä syödä s-paikoissa. Kaiken ruoan ei kuulu mennä vaivasta vaariin-meiningillä, vaan olisi kiva että uskallettaisiin tehdä kunnolla maustettua maistuvaa ruokaa. Halukkaille voi sitten jättää mausteet veke. "”
“Oli niin mukava tunnelma ja ystävällinen henkilökunta!”