Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin ystävät, viini ja ruoka. Koko kovan kolmikon tapaat yhdellä kertaa uudessa VENNissä. VENNin viehättävän rempseään ilmapiiriin on helppo piipahtaa drinkille ostospäivän lomassa tai unohtua iloittelemaan yksin tein vaikka iltamyöhään asti. VENNin valikoimista löydät helppoa ja herkullista purtavaa, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja. Ja pönöttäminen – sehän ei ole ollenkaan meidän juttu. Tule VENNiin ja tuo ystäväsikin, tai lainaa täältä!
 
Varaa pöytä omalle ystäväporukalle
VENN:iin voit varata pöydän omalle porukallesi kun seurueenne koko on vähintään kahdeksan henkilöä! Kahdeksan henkilöä sopii sievästi pöydän ympärille ja rennompaan oleskeluun soveltuu upottavan mukavat sohvamme. Sohvaryhmiä on kaksi ja ne istuttavat mukavasti 10 henkilöä. Ja jos mielessäsi on isommat juhlat, vaikkapa hauskat synttärit tai illanistujaiset, löytyy meiltä tilaa 28 ystävälle! 

LÖYTÖTAVARAT 
Löytötavarat toimitetaan aina kuukauden 15. ja viimeinen päivä Suomen Löytötavarapisteeseen (Narinkka 3, Kampin keskus, puh. 0600 04 401, 1,99 €/alk.min. + pvm.). Muuten voit tiedustella niitä tuntomerkkejä vastaan sähköpostilla venn@sok.fi

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 01.12.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Illallinen ravintolassa sujui hyvin. Ruoka oli ihan ok, mutta ei erityisen mieleenpainuvaa. Tarjoilijan palvelu oli tosi hyvää, ja ravintolassa oli sopivan väljää. Sen sijaan aamiaisbuffet oli kauhistus. Koronasta ei juuri tietoa: väkeä oli paljon, pöydissä ei mielestäni riittäviä turvavälejä eikä niihin ohjattu mitenkään noutopöydissäkään. Olo oli jokseenkin huolestunut: oliko hotelli buukattu liian täyteen? Melkoisen ruuhkaista oli. Ruoka oli muuten hyvää kyllä, mutta koronapiittaamattomuuden takia harkitsen tarkkaan, missä ravintolassa seuraavan kerran aamiaiseni syön.”
“Venn on aina kiva. Edulliset viinit, kivaa pientä purtavaa, ystävät tykkää myös.”
“Varmaan tämä korona-aika vaikuttaa asiaan, kun ei ollut paljon ihmisiä, mutta palvelu on hyvää ja nopeaa. Tarjoilija kävi ruokalistaa läpi ja kertoi annoksista. Kaikki maistui. Ruokalista on ehkä vähän suppea ja popcornien tarjoileminen sekä alkuun että sitä oli myös jälkiruuassa, niin tuntui näin aikuisesta vähän 'hassulta'. Ehkä alkuun olisi paremmin sopineet esim. nachot tms.”
“Rento paikka”
“Kaikki toimi moitteettomasti. Ruoka oli erittäin hyvää.”
“Rento tunnelma”
“Kakki sujui hyvin, naistarjoilija 10+”
“Hyvää ruokaa ja hyvä palvelu”
“Ruoka ja juoma maistui, jäin kaipaamaan alkoholitonta viiniä ruoan kanssa, sitä ei löytynyt, vain kuohuvaa oli tarjolla”
“Rento ja välitön tunnelma. Hyvä palvelu. Hyvä ruoka. Kaikki toimi.”
“Tarjoilu ja tunnelma ylitti odotukseni siellä päin Helsinkiä. Kasvisvalikoima, valaistus ja musiikkivalinnat sekä yksityisyys olivat tärkeitä tekijöitä valinnassa käydä uudelleen.”
“Henkilökunta oli huippua, ystävällistä ja ajan tasalla, palvelu hyvää! Ruoka jäi vähän siitä jälkeen, esim kalan tuoreus jäi mietityttämään ja annoksessa oli leipää suhteessa aika paljon. Kokonaisuudessaan toki ihan ok/ hyvä annos.”
“Paikka on sijainniltaan hyvällä paikalla. Sisään tullessa musiikki soi aivan liian kovaa. Kello oli vähän vaille 15.00 la päivällä. Kävimme koko ravintolan läpi etsien paikkaa, mihin musiikki ei olisi yltänyt niin voimakkaana. Jouduimme mainitsemaan asiasta hetken istuttuamme, sillä kaverille täytyi korottaa ääntä jotta olisi kuullut. Ruokavaihtoehtoa valitessamme, kaverini ei ollut mahdollista vaihtaa kuohujuomaa valkoviiniin sillä perusteella, että ruokayhdistelmässä oli tietty koodi jo koneella. Ehkä pientä pelisilmää olisi voinut käyttää tässä kohtaa.”
“Miellyttävä ja tyylikäs ravintola keskeisellä paikalla”
“Kiva tunnelma, edullinen”
“Olen jo suositellutkin tuttaville. Yleistunnelma oli loistava. Ruoat sekä juomat olivat herkullisia. Tykkäsin laajasta ruoka- ja juomalistoista. Henkilökunta oli hyvin ystävällistä ja asiakaspalvelu onnistunutta.”
“Palvelu oli todella hyvää, luontevasti käytiin varmistamassa, että kaikki oli hyvin. Tunnelma ja sisustus viihtyisät. Ruoka kauniisti laitettua ja mielettömän hyvää. Oli kyllä onnellinen olo, kun sai ruuista ja juomista nauttia. Ainoa mitä voisi kehittää on, se että avaisi muutamalla sanalla mikä on lankku ja mikä on levy, kysymällä tämäkin toki selviää. Mitään muuta kehitettävää en keksi. Ensimmäinen kerta oli nyt, mutta ei varmasti viimeinen, nyt täytyy ehdottomasti mennä lähi venn testaamaan myös, tästä saattaa tulla uusi suosikki.”
“Ravintola on hyvällä paikalla, joten siihen on helppo tulla monesta suunnasta. Ruoka oli hyvää. Seuraavaksi ajattelin testata ravintolaa ihan pöydässä istuen (nyt olimme sohvaryhmällä).”
“Mahtava henkilökunta ja upea ravintola”
“, ihanaan henkilökuntaa :)”
“Mukava tunnelma, ystävällinen palvelu ja ruoka oli hyvää.”
“Ruoka yllätti todella positiivisesti.”
“Mukava paikka, sisustusta voisi hieman uusia.”
“Kiva tunnelma ja asiakaspalvelu!”
“Ruoka, tunnelma ja palvelu toimivat hienosti. Ainoa miinuspuoli oli ajoittainen meteli.”
“Kaiken kaikkiaan tyylikäs ja maukas kokonaisuus”
“Ruoka ei onnistunut kummallekaan erityisen hyvin.”
“Edullista, hyvää ja erikoista ruokaa (laudat), tosin jäi epäselväksi, mitä alkoholittomia juomia on tarjolla, kuten limuja.”
“Hyvä ruoka, hyvä tunnelma”
“Ruoka- ja juomatarjoilu miellyttävää ketjuravintolaan nähden.”
“Mielenkiintoinen tunnelma, hyvä ruoka ja mukava asiakaspalvelu.”
“Venn on ollut yksi kantapaikoistani jo reilun vuosikymmenen (+ent. König). Ravintolan keskeinen sijainti ja hintalaatusuhde ovat keskeisiä syitä saapua ravintolaan uudestaan ja uudestaan.”
“Tarjoilija tuli ruuan tarjoilemisen jälkeen 3 tai neljä kertaan pöytään kysymään, onko kaikki hyvin ja haluaisimmeko vielä jotain. On ymmärrettävää, että kysytään kerran tai max kaksi, mutta tuo tuntui jo vaivaannuttavalta ja alkoi häiritä. Hän myös sekoitti tilaukset ja maksoin ensiksi väärän laskun, jonka onneksi huomasin kun tarkistin kuitista.”
“Ihan mieletön henkilökunta, henkilökunnan takia suosittelen!”
“Mukava paikka piipahtaa viinillä ja pikkusuolaisella kaverin kanssa”
“Valitsin listalta vegeruoan, joka oli ERITTÄIN hyvä (tämä ei todellakaan ole aina näin ravintoloissa). Ehdottomasti tulen uudestaan. Palvelu muutoin hyvä, mut kassannut baarimikko mikko hieman sekoili ja vaikutti ärtyneen kiireiseltä. Hymy edes olis ollut kiva..”
“Kaikki meni hienosti, mutta kun emme tienneet mitä tilata, niin tämän jälkeen tarjoilijaa joutui odottamaan jonkin aikaa. Mutta tästä ei todellakaan ollut mitään haittaa. Lisäksi maksaessani huomautettiin 'tippi' mahdollisuudesta, koin tämän painostavana. Hyvin tästäkin selvittiin ??”
“Mukava paikka istuskella,hyvällä sijainnilla.Olisi mukavaa,jos tarjolla olisi myös esim.5,5% viini/skumppapulloja s-etuhintaan.Varsinkin arkena voisi silloin olla hieman pidempään.”
“Ruoka oli hyvää mutta pääruokia saimme odottaa melko kauan, vaikka ravintola oli lähes tyhjä. Jälkiruokaa saimme odottaa niin kauan, että kahvi oli jo lähes loppunut kakun saapuessa, olisimme halunneet nauttia nämä samaan aikaan. Palvelu oli hyvää mutta välillä sitä sai odottaa. Toisaalta ruokailun aikana käytiin kyselemässä miten maistuu eli sillä tavalla huomioitiin.”
“Kokonaisuutena oikein miellyttävä kokemus ja hyvä ruoka”
“Kokonaisuutena meni erinomaisesti, mutta palvelussa oli pieniä puutteita tiedon kulussa ja laskun maksamisessa......”
“Nopea ja ystävällinen palvelu??maistuva annos!”
“Jyväskylästä käsin voi olla turhaa suositella jyväskyläläisille ystäville helsingin venniä illanviettopaikaksi ?? siksi käydäänkin sitten jyväskylän vennissä ja suositellaan sitä <3”
“huippuruoka, hyvä sijainti.”
“Palvelu toimi hyvin ja annos oli maistuva.”
“Ruoka oli hyvää ja henkilökunta toimi ammattitaitoisesti. Ainut miinus oli ruuan hinta annoksen kokoon verrattuna. Maku oli kuitenkin hyvä.”
“Terassilla keskustelu kävi mahdottomaksi, kun bändi lämmitteli niin lujaa. Henkilökunta vaikutti aloittelijamaiselta. Ruoka oli ok.”
“Hyvä ruoka ja kiva lounga alue.”
“Kaikki meni hyvin.Tarjoilija oli ihana ??”
“Kivahko paikka, alkuillasta saa rupatella pöydässä siemaillen juomaansa. Loppu illasta kesäisin mummotunnelin musa ja ihmiset”
“Hintataso oli sopiva ja sijainti myös.”
“upeat juomat, palvelu toimi, siistiä”
“Hyvällä sijainnilla, tunnelma ihana, paljon erilaista listalla niin juomien kuin ruokien osalta.”
“Ei mitään moitittavaa, hyvä ruoka ja juoma valikoima”
“Hyvä fiilis, keskeinen sijainti, kansainvälinen tunnelma”
“Erittäin ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta. Paikka siisti. Helppo tulla.”