Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla! Erilaiset ruokavaliot on huomioitu listallamme hyvin: valmistamme originale-pizzat ja useat pastat halutessasi gluteenittomana, ja pizzan voit valita myös runsaskuituisen rukiisena.

Tarjoamme lounasta joka arkipäivä ja jos kiire yllättää, saa lounaan toki ottaa myös mukaansa. Muista kysyä myös päivittäin vaihtuvaa keittiömestarimme suosittelemaa kotiruoka-annosta!
 
Järjestä ikimuistoiset juhlasi meillä! Tilaisuuksiin, syntymäpäiviin tai vaikkapa kokouksiin ravintolastamme löytyy suosittu  kabinetti, johon mahtuu  20-28 henkilöä. Räätälöimme mielellämme tarjoilut tilaisuuteenne sopivaksi, kysy lisää esimerkiksi kokous- tai synttäripaketeistamme ravintolasta.
 
Benvenuti – lämpimästi tervetuloa Rossoon!

Asiakastyytyväisyys

3,8

Ruoka (3,8)
Palvelu (3,8)
Tunnelma (3,7)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.12.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“pizzat”
“Sijainti. Erinomainen startti teatteri-illalle.”
“WC-tilojen homeen haju”
“paikka, henkilökunta”
“Voisi olla pitempään auki”
“Hyvä palvelu”
“Rento ja ystävällinen ilmapiiri”
“Näkymät ulos. Iltakaupungin valot ja merellinen ympäristö”
“Vuoron vaihtuessa jäi lapsen ateriaan kuuluva jäätelö seisomaan ja tuotiin hyvin sulaneena pöytään.”
“Lapsille leikkialue, johon yleensä mukavasti mahtuu mukaan. Hyvä lastenhoitohuone.”
“Lastenvaunuille/-rattaille joskus vaikea löytää paikkaa. Läheisessä Leikkiluolassa olen suositellut tätä ravintolaa muutamankin kerran :)”
“Henkilökunta oli ystävällinen! Myös palvelu asiallista.”
“Paljosta asiakasmäärästä huolimatta kiireettömän tuntuinen mutta kohtuullisen nopea palvelu. Riittävä valikoima menu-listalla.”
“Runsas asiakasmäärä aiheuttaa meluisuutta.”
“hyvät ruuat”
“Viihtyisä paikka.”
“Salaattipöytä oli hieman surkea”
“Siisti ja miellyttävä tunnelma, ystävällinen palvelu.”
“Ruoka on maukasta ja esillepano kaunis”
“Saapumistamme ei huomioitu millään tavalla, vaan saimme odotella melko pitkään, ennen kuin tarjoilija tuli ja saimme käyttöömme myös lasten ruokalistan. Oli pettymys, ettei lasten listalla ollut mitään pihviä (esim. lehtipihvi) ja jälkiruokapuolellakin vain iänikuiset jäätelöt.”
“hyvä ruoka ja sijainti,hyvä palvelu”
“Hyvällä paikalla ja hyvät kulkuyhteydet. Rento ilmapiiri ja sinne on helppo tulla.”
“Asiakaspalvelu ennen tapahtumaa (veljeni syntymäpäivät) oli erittäin toimivaa ja tarjoilijamme itse ajankohtana oli myös erittäin ystävällinen ja hymyilevä vaikka olikin kiire ja seurueemme iso.”
“Ruoka oli kylmää!!!!! Ja odotusajat hieman liian pitkiä vaikka ymmärränkin sen, että ravintola oli täynnä ja aika kiireinen.”
“Esteettömyys”
“Liian vähän henkilökuntaa.”
“Kiva tunnelma, hyvä sijainti.”
“Hyvä palvelu. Mainio ruoka.”
“Varmaan ilalla pimeässä viihtyisä kun oli pajon lyhtyjä ja valoja. Ruoka oli hyvää ja annoskoko riittävä”
“Lapsia ei huomioitu millään lailla. Pyysimme kyniä mutta niitä ei koskaan tuotu. Oletettavasti viroilaissyntyinen tarjoilija oli hieman tyly ja poissaoleva”
“Henkilökunta oli ystävällistä, hymyilevää.”
“Viihtyisyys ja tilojen yleisilme. Sisustusratkaisu kokonaisuutena luo ja jättää jotenkin haljun tunnelman. Sisääntulo neutraali, jollakin tapaa mitään sanomaton. Ei luo tunnelmaa. Olen käynyt vuosien saatossa tässä Rossossa harvakseltaan, mutta säännöllisesti pääsääntöisesti 'etkoilla' ennen teatterinäytöksiin menoa. On jotenkin tunne, että ravintolan sisustusratkaisut pöytäilmeineen ovat jämähtäneet paikoilleen, vaikka varmasti matkan varrella sisustusta on uudistettu. Ymmärrän, että Rosso-ketjulla on oma tunnistettava brändi-ilmeensä, mutta voisiko se seurata aikaansa ja kehittyä/olla uudistuvalla tavalla tunnelmallisemman oman ilmeensä luova.”
“Kätevästi lähellä Kaupunginteatteria”
“Siisti, rento, hyvä ruoka, helppo”
“Salaattipöytä oli tyhjä”
“Ystävällinen palvelu ja.miellyttävä tunnelma”
“salaattipöytä on mielestäni hyvä ja monipuolinen yleisilme ja tunnelma hyvä viihtyisä”
“Hyvä sijainti, hinta ok , alkoholi tietysti kallista koko Suomessa”
“Ystävällinen tarjoilu henkilökunta.”
“Ruoka oli erittäin hyvää ja palvelu moitteetonta ja nopeaa.”
“Musiikki voisi soida vähän hiljempaa ja salaattipöytä kaipaisi täydennystä, mutta leipä oli erinomaista ja sen ohessa öljy ja balsamiko. NAM!”
“Erityiskiitos ammattitaitoiselle,ystävällisesti tarjoilijalle,hän oli aivan huippu”
“Hyvä tunnelma, salaattipöytä, ruuan maku, palvelu, hinta-laatu suhde.”
“Hyvällä paikalla, hyvä ruoka ja nopea palvelu”
“Ruoka on hyvää ja annokset sopivan kokosia. Hyvällä paikalla helsingissä.”
“Mukava henkilökunta ja hyvä ruoka ja miellyttävä ilmapiiri vaikka ravintola oli täynnä ja jouduin odottamaan pöytää, koska en ollut etukäteen varannut.”
“Tarjoilija oli luontevan ystävällinen ja joustava erikoisruokavalioni kanssa.”
“Kalan osuus pieni valikoimassa.”
“Sijainti, selkeä ruokalista.”
“Aika kiva henkilökunta”
“Kalaa listalle.meri vieressä halli ja tori täynnä kotimaan kalaa.ainoa kala jota rossossa on vuosiin saanut on iänikuinen Norjan kassilohi .”
“Löytyy muutama hyvä vegaani annos”
“Palvelu välillä hidasta ja likaisia pöytiä voisi siivota nopeammin.”
“Keittiö toimi nopeasti, palvelu miellyttävää. Ainoastaan maksupääte temppuili, osin ehkä useamman maksuvälineen käytöstä johtuen”
“Yhdestä pöydästä oli tehty tarjoilijoiden apupöytä ja se oli lounasaikaan vähän tolloa, koska emme meinanneet mahtua istumaan.”
“Hyvällä paikalla.”
“Kaikki seurueessa olivat sitä mieltä että kastike olisi ollut tehdasvalmisteista (4). Salaatti tiski ei ainakaan minua houkutellut.”
“Hyvät ruoat!”
“Hyvä valaistus, raikas ilmapiiri, iloinen henkilökunta??, kaikki kohdallaan, ei melua”
“Lähellä Kaupungin teatteria. Ja yleensä ollut ihan hyvät tarjoamat.”
“Helppo tulla”
“Hyväntuulinen, ystävällinen, palveleva ja joustava henkilökunta.”
“Ruoka oli hieman mautonta ja odotuksiin nähden jonkinasteinen pettymys.”
“La-ilta paljon väkeä, laskun saaminen tai siis sen tilaaminen kesti aika pitkään. Ruokani oli haaleaa, lähes viileää, mutta en kuitenkaan kehdannut siitä valittaa tarjoilijalle.”
“Palvelu pelasi hyvin, sitten kun oli alkuun päästiin. Ruoka tuli nopeasti, vaikka asiakkaita oli paljon.”
“Siitä, kun pääsimme pöytään, kesti aika kauan, ennen kuin kukaan tuli kysymään, mitä halusimme juoda tai syödä. Ruuan makuun voisi myös kiinnittää enemmän huomiota. Tuntui että raaka-aineet olivat hyviä, mutta maustamisessa ja viimeistelyssä on toivomisen varaa.”
“Laaja juomavalikoima”
“Tarpeeseen sopiva sijainti ja oli (isäinpäivä)sunnuntaina auki ennen klo 12.”
“ystävällinen henkilöknta”
“Ruokalista vaihtuu liian hitaasti. Se kuvaa itseään italialaiseksi ravintolaksi, mutta sieltä ei saa GRAPPAA!”
“Hyvä sijainti, helppo löytää, teatterikäynnin yhteydessä. Tilattu annos oli todella maukasta.”
“Kannattaa varmistaa pöytä etukäteen ettei joudu odottelemaan. Ruokailupäätös tuli ohi kulkiessa.”
“Tilava ja hyvällä paikalla. Sopii torikäynnin yhteyteen ja kulkeminen joka puolelle kaupunkia hyvä.”
“Aivan mahtavaa,kun saa tulla pienen koiran,mopsin kanssa.Sille oli vesikippo ja luu heti ensimmäisenä.Jo tästä syystä olen suositellut ja tulen suosittelemaan ympyrän Rossoa kaikille tutuille.Ja tykkään kovasti myös ruuasta,varsinkin pizasta :) Ja henkilökunta on ystävällistä ja reipasta!!”
“Sijainti. Pizzat takuuvarmoja valintoja.”
“Helsingin kalliit hinnat. Äänekäs ja päihtynyt seurue mellasti kovalla äänellä. I Love Me messuilla töissä 3 päivää vaikutti omaan sietokykyyni. ??”
“On ainakin hyvällä paikalla Hakaniemessä.”
“Tulimme ravintolaan melko kiireellä ja palvelu oli sujuvaa ja saimme annokset nopeasti pöytään ja selvisimme tiukasta aikataulusta huolimatta ajallaan jatkamaan matkaa.”
“Salaatti buffet”
“Muutamat epäammattilaiset työntekijät”
“Ystävällinen palvelu, herkullinen ruoka”
“Hyvä ruoka tietenkin, mutta myös se että asiakkaana ei tarvinnut kuunnella henkilökunnan keskinäistä sananvaihtoa tai heidän henkilökohtaisia asioitaan ryhmässä puimassa, se ei nimittäin kuulu asiakkaan kuulla ja nähdä, usein törmää tälläiseen valitettavasti. Mutta ei täällä, oli oikein kiva.”
“Ikkunapaikalla oli kylmää vetoa ikkunasta, ei muuta negatiivista.”
“Hyvä sijainti hyvä ruoka”
“Hyvällä paikalla, lyhyt kävelymatka keskustaan.”
“Ravintolassa on jotenkin vilpoisaa, minun piti pukea takki päälleni, mutta toisaalta olen vilukissa.”
“Henkilökunta oli todella ystävällistä ja toimivat kiitettävästi, vaikka itse mokailun tilauksen kanssa”
“Hyvä,nopea palvelu,hyvä sijainti”
“Vessassa oli pieni pönttö lapsille, ja oikeastaan juuri sen takia kävimme kyseisessä Rossossa kahtena päivänä peräkkäin. 3v tyttäreni oli ihmeissään että myös lapsille on oma wc-istuin.”
“Kävimme kahtena peräkkäisenä päivänä syömässä ko.paikassa ja ruokailutilaa ei oltu siivottu. Pöydät olivat toki pyyhitty mutta tasoilla oli pölyä, lattioilla hiekkaa,pölyä ja ruokaa. Käytimme samaa syöttötuolia ja sekin oli putsaamatta. Ensimmäisellä käynti kerralla palvelu oli nopeaa ja loistavaa mutta toisena päivänä koimme olevamme vain pakollinen paha jota täytyy palvella. Meidän jälkeemme tulleet asiakkaat palveltiin ensi.”
“Lounasruoka (savulohipasta) oli hyvänmakuinen ja suhteellisen edullinen.”
“Salaattipöytä on todella huono verrattuna edelliseen raastepöytään. Kastikkeet ja kaikki on muuttuneet eikä todellakaan parempaan suuntaan. Ennen oikein odotti raastetta ja sinappikastiketta! Toinen asia, olisin halunnut ostaa isälleni (81v) keittoa mukaan, se ei onnistunut ja kun olisin ostanut hänelle kipon keittoa, olisimme syöneet sen siinä, niin se maksoin 8,50€! Todella järkyttävä hinta pieniruokaisen eläkeläisen kupista keittoa. Näillä on oikeasti merkitystä kun seuraavan kerran mietimme mihin mennä syömään.”
“aina ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka”
“Henkilökunta on pääsääntöisesti ystävällistä ja ravintolan tunnelma on rauhallinen. Jos tietää etukäteen, mitä tilaa, homma toimii ihan hyvin, vaikka ruoan tasossa sinänsä olisi kyllä parantamisen varaa.”
“Pienillä maustamiseen ja viimeistelyyn liittyvillä toimilla voisi kohentaa ruoan tasoa. Pöydistä voisi myös poistaa iänikuiset vanhat pippuripurkit ja korvata ne pippurimyllyillä. Toisaalta esim. oliiviöljy on mielestäni oikein hyvälaatuista. Liharuokien ja pitsojen kanssa pitäisi tarjolla olla kunnolliset veitset. Ruokalistaa voisi päivittää hieman useammin jne. Periaatteessa ravintola toimii ihan ok, mutta tuntuu siltä, että rahallisesti vähäisillä panoksilla saisi parempaa tarjottavaa asiakkaille. En tiedä, onko kokki taitamaton vai mistä on kyse. Käyn ravintolassa melko usein, koska se on lähellä kotia. Harmittaa, kun ei oikein muuta viitsi tilata kuin pitsaa, koska hinta ja laatu eivät oikein kohtaa.”
“Hyvä sijainti, mukava tunnelma ja perheystävällinen.”
“Salaatti pöytä voisi olla houkuttelevampi ja anakset usein ollut pitkään kupissa tai näyttävät nuhjuisilta.”
“Sopiva sijainti ja hintataso sekä ok palvelu ja kohtalaisen hyvä ruoka.”
“Salaattikastikkeissa voisi lukea mitä ne ovat. Nyt luulin kellertävää vinegretteä oliiviöljyksi ja laitoin sitä salaattiini. Olen allerginen etikalle, joten tulin kipeäksi siitä. Oliiviöljy voisi olla myös yhtenä mahdollisena salaattikastikkeena siinä leipäpöydällä. Pienenä ihmisenä en yletä kovin korkealta ottamaan mausteita tai öljyä. Muitakin lyhyenläntiä teillä varmasti käy.”
“Heillä on kabinetti joka voisi olla vielä hiukan suurempi. Olemme (kerhomme) päättäneet pitää Rosson kabinettia vakio paikkana.”
“Lounaslista on fiksusti rakennettu, kun voi itse rakentaa haluamansa annoksen.”
“Lounasvaihtoehdoista puuttuu vihanneslisäke. Ainakin aina ennen se on ollut hengiltä keitettyjä juureksia, jotka eivät ole vihanneksia, vaikka kasvisten maailmasta tulevatkin.”
“pienten lasten kanssa kiva paikka käydä”
“se häiritsee kovin kun pöydissä on jo muutamaan kertaan käytetyt paperi'tabletit' ruokailualustana ja lasten värikynät varmaan maailman halvimpia. niistä ei lähde väriä... hävetkää”
“Sijainti.”
“Ruuan pystyy muuttamaan oman makuiseksi helposti.”
“Lista voisi muuttua useammin ja merenantimia listalle.”
“Asiakasomistajan punaviini. Pizzani oli hivenen viileä, ei siis kuuma. Kun valitin siitä, minulle tarjottiin mahdollisuus pizzan lämmitykseen tai että saisin kokonaan uuden pizzan. Se oli hyvä juttu.”
“Pizza ei ollut kuuma.”
“Hyvä ruoka ja kodikas ravintola”
“Mukava ympäristö”
“Oli laitettu kukkia ja Marabou -konvehteja lahjaksi äidilleni, kun vietimme 70-v-päivää. Kiitokset huomioimisesta!!”
“Hyvä sijainti, hyvä, jos on tilaa, huono, jos täynnä”
“Jos on täynnä niin en mene edes yrittämään”
“On meitä lähellä”
“Huono salaattipöytä”
“Sijainti, perheystävällinen”
“Teatterin läheisyys, ihan hyvä ruoka.”
“Paljon asiakkaita hidastaa, tilaaminen nopeaa...ruokaa joutui odottamaan”
“-keskeinen sijainti -lasten leikkipaikka -laatu/hinta suhde”
“sijainti”
“vesikannusta ruokailun yhteydessä perittiin maksu”
“Ruuan odotusaika oli todella pitkä eikä tarjoilija maininnut meille salaattipöydästä.”
“Hyvä sijainti, hyvä ruoka”
“Saa lasten annoksia, jotka sais olla tosin isompia, aikuisille! :)”
“Huomioiminen tervehdyksellä, pienellä lahjalla tms. ois kiva!”
“Henkilökunta olivat niin ystävällisiä. Ravintola kiva paikka ja ulkonäky”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu.”
“Viime käynnillämme oli meille tarjoilemassa mukava tarjoilija!”
“Lounaaseen kuuluviin salaatteihin kannattaa panostaa enemmän”
“Monipuolinen ruokalista, ystävällinen henkilökunta, sai helposti muokattua omaa tilausta mieleisekseen”
“Joitain kertoja on ollut pitkä aika odottaa ruokaa n. 40 min! Toki silloin on ollut ruuhkaa ja tarjoilijat ovat kertoneet asiasta tilattaessa. Salattipöytä voisi olla hieman monipuolisempi!”
“Sijaitsee mainiosti kahden eri teatterin lähellä. Siellä on sujuvaa käydä ennen näytäntöön menoa. Pöytäkin on helppo varata netin kautta. Kiitos!”
“Ruokalistalle voisi ehkä tuoda uusia ajankohtaisia sesonkiannoksia.”
“Hyvin tilaa, rauhallinen tunnelma”
“Musiikin laatu vaihtelee häiritsevästi, vuoroin hidasta musiikkia, vuoroin nopeaa, meluisaa”
“Henkilökunta ottaa asiakkaan hyvin huomioon ja erttäin ystävällisiä. Rosso on lähellä teatteria joten helppo tulla.”
“Hyvät kulkuyhteydet, hyvä ruoka, ystävällinen palvelu.”
“Hyvä sijainti. Perushyvä ruokapaikka, löytyy monentyyppistä syötävää. Asiakasomistaja hinnat, erityisesti viineissä hyvä asia. Tarjoilijat nyt miellyttäviä, parannus aiempaan nähden.”
“Sisustusta voisi modernisoida.”
“Ruuat ovat hyviä ja hinnaltaan sopivia.”
“Lasten ruokalista oli muuttunut hieman heikommaksi, lapsen suosikki bolognese oli kadonnut. Maksaminen oli todella vaikeaa ja minun piti itse kävellä tiskille maksamaan, koska kahvin jälkeen pöytäämme ei enää huomioitu.”
“Hyvä ruoka, nopea palvelu, ystävällisyys,tunnelma”
“Helppo tulla ja rauhallinen ympäristö”
“Antipastopöytä oli tyhjä ja epäsiisti. Piti odotella tarjoilijaa jolle olisin voinut sanoa, että pöydässä ei ole mitään. Juoksivat ohi kun yritin ottaa kontaktia heihin.”
“Hyvä sijainti, kiva henkilökunta ja tietenkin hyvä ruoka.”
“jos lapset meluaa ravintolassa, hyvä jos heille on varattu oma tila”
“Hyvät pizzat”
“Lasten leikkinurkkauksen taso olisi voinut olla parempi. Värikyniä todella vähän eikä teroitinta ollenkaan :(”
“Hyvällä paikalla, rauhalliset maisemat, tasainen palvelun ja ruoan laatu, riittävästi tilaa isommallekin joukolle.”
“Tällä kertaa tuntui olevan paikalla lounasaikaan paljon lapsiperheitä. Ja toisaalta ehkä palveluhenkilöstössä oli paljon harjoittelijoita, joten tunnelma oli erilainen - ei välttämättä huonompi - kuin yleensä aiemmilla kerroilla. Erilaista kuitenkin...”
“Kokonaisuus”
“Sijainti, melko mutkatonta ruokaa, perus...”
“Noh...allergiselle tarjonta on tärkeää...laktoosi ja voimakkaat mausteet rajoittavat henkilökohtaisesti ruokailuani ja se pistää valitsemaan ruokapaikan huolella...”
“Ei liian hieno tai hienosteleva ravintola, vaan konstailematon meininki, hyvät murkinat, hyvä sijainti sekä viihtyisät tilat. Myös henkilökunta on ystävällistä ja mukavaa.”
“paikka, valoisuus”
“sisustus hiukan tunkkainen”
“Ruuan hinta-laatusuhde hyvä”
“Sisustus on hieman karu”
“Hyvä sijainti, hyvä palvelu.”
“Hyvä sijainti”
“Ohjeistettiin/neuvottiin sekä puhelimessa että paikan päällä kuinka saadaan aikatauluun sujuvasti ruoka koko porukalle ja ruoka tuli sovitun reippaasti.”
“Hyvä ruokavalio lapsille.”
“Sijainti.”
“Keitto loppui heti ,kun astuin ovesta sisään. Pakastekeitto tuotiin tilalle.Pahanmakuista. Luonasaikana tuoretta listassa mainittua tuotetta pitää olla saatavilla. Huono,sopimaton salaattikastike.”
“hyvällä paikalla mutkaton ruokaravintola, jossa otetaan lapset huomioon.”
“Hyvä, maistuva ruoka. Lasten leikkipaikka”
“Hyvä sijainti, hyvä näkymä.”
“Kasvisruokatarjonta heikko.”
“nopea asioida, ystävällinen henkilökunta”
“Salaattipöydässä voisi olla useampia laatuja, samoin leipää (tarjolla vain yhtä vaaleaa leipälajia).”
“Keskeisellä paikalla, helppo asioida, ruuan saa nopeasti, ruoka on hyvää”
“Ihana henkilökunta”
“Kaukana kotoa”
“Leikkinurkkaus”
“sijainti ja väljyys”
“pitsojen maku vaihtelee yllättävän paljon käyntikertojen välillä.”
“Gluteenittomien annosten valikoima”
“Astiat ovat aina likaisia (huulipunaa, likaa, tahroja) Henkilökunta ei ole aina aivan varma, että oliko tuote sittenkään gluteeniton ja esimerkiksi tietoa siitä onko pasta luontaisesti gluteenitonta ei ole saatavilla edes kysymällä. Tämä sama pätee myös muihin allergioigin. Ehkä henkilökunnalla voisi olla kassalla esim vihko, josta voisivat asiat tarkistaa ja vaikka yhdessä käydä koko henkilökunnan kanssa läpi erikoisruokavalioita.”
“Selkeä toimiva lounas, jonka saa itse valita.”
“siisti , perus ravintola”
“tylsä”
“Siisteys, valoisuus, tarjoilijan (Cihan) huomiointikyky, vaikka maksamista varten sainkin käyttää vähän energiaa huomion saamiseksi.”
“Muutama aamukaljalainen, mutta minkäpä heille voi....”
“Ruoka oli hyvää ja tarjoilu toimi”
“Ei mitään”
“Useimmiten löytyy tilaa, vaikka ei olisi pöytävarausta.”
“Talon tarjoama alkusalaatti (buffet) oli ja on ollut ennenkin aika vetinen ja mauton”
“Ihan ok, rento tunnelma”
“Sisällä oli kärpäsiä”
“Sijainti,tunnelma,ruokalista ei ole liian laaja”
“hyvä sijainti ja hyvä lounas arkisin”
“-Sijainti, -koko, -ei kovaa taustamusiikkia, joten kuuli kavereiden puheen”
“Tunsimme olevamme ystäväni kanssa tervetulleita asiakkaita. Ruoka oli hyvää ja se oli kauniisti esillä. Tarjoilijan palvelu on kiitettävää tasoa. Kaiken kaikkiaan vierailusta jäi hyvä mieli.”
“Hyvä ruoka ja sijainti sekä hyvä tunnelma”