Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla! Erilaiset ruokavaliot on huomioitu listallamme hyvin: valmistamme originale-pizzat ja useat pastat halutessasi gluteenittomana, ja pizzan voit valita myös runsaskuituisen rukiisena.

Tarjoamme lounasta joka arkipäivä ja jos kiire yllättää, saa lounaan toki ottaa myös mukaansa. Muista kysyä myös päivittäin vaihtuvaa keittiömestarimme suosittelemaa kotiruoka-annosta!
 
Järjestä ikimuistoiset juhlasi meillä! Tilaisuuksiin, syntymäpäiviin tai vaikkapa kokouksiin ravintolastamme löytyy suosittu  kabinetti, johon mahtuu  20-28 henkilöä. Räätälöimme mielellämme tarjoilut tilaisuuteenne sopivaksi, kysy lisää esimerkiksi kokous- tai synttäripaketeistamme ravintolasta.
 
Benvenuti – lämpimästi tervetuloa Rossoon!

Asiakastyytyväisyys

3,9

Ruoka (3,9)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (3,8)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 17.04.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Perusvarmaa Rosso-ruokaa”
“Salaattipöydästä oli kaksi vaihtoehtoa loppunut kokonaan, jouduimme muistuttamaan pöydän täyttämisestä. Jos tavoitteena saada vatsa täyteen perus Rosso-ruualla, paikka on hyvä ja palvelu oli ystävällistä. Jos taas haluaa jotain hieman erikoisempaa ja laadukkaampaa ruokaa, menisin muualle. Nyt syömäni risotto ja lasten Velhon eväs-lautaset olivat sellaisia, että eivät ihmeemmit kokkaustaitoja vaatineet, mutta vatsan saimme niillä täytettyä.”
“Tarjoilija huomioi hyvin mukana olleen lapsen, helppo tulla lapsen kanssa.”
“Sain henkilökunnalta suoran vastauksen suoraan kysymykseen.”
“Erittäin siisti ja rauhallinen”
“Hyvä ruoka, hyvä hinta/laatu, nopea palvelu, siisti wc”
“Varatut pöydät voisi merkata selkeämmin. Istuin aika pitkään (minut kyllä huomattiin), muttei tultu kysymään tilausta.”
“Kaikkit toimi ok.”
“Saimme erittäin hyvää palvelua vuorossa olleelta miestarjoilujailta. Palvelu jäi mieleen koko seurueellemme, lämpimät kiitokset hänelle”
“Erittäin hyvä, ystävällinen ja nopea palvelu. Tarjoilija kävi tasaisin väliajoin kysymässä tarvitsemmeko jtain tms. Niin ettei turhaan tarvinnut odottaa häntä mutta ei liikaakaan häirinnyt. Iso seurueemme sai ruuat nopeasti, myös tilaaminen ja maksaminen sujuivat mallikkaasti. Meille oli varattu erillinen tila ravintolasta joka oli miellyttävä kun oven sai kiinni ja toinen seinä oli ikkunaa.”
“Alupalapöytä hiukan ankea. Voisi olla parempia vaihtoehtoja. Ravintolan sisustus hiukan karu.”
“Olemme asioineet vuosia ystävättäreni kanssa ympyrätalossa, juuri sen tunnelman ja hyvän ruuan vuoksi. Paikka on suosikkiravintolamme, viihdymme ja nautimme aina vierailustamme. Hieno paikka, hyvää ruokaa, ei känniläisiä, omaa rauhaa, viihtyisä miljöö, kohtelias henkilökunta. Tulemme aina uudelleen tuttuun ja turvalliseen ympyrärossoon!”
“Hyvä ja kohtuuhintainen ruoka, Hyvä sijainti ja ystävällinen palvelu.”
“Hyvällä paikalla, hyvä ruokalista, siisti miljöö, nopea tarjoilu”
“Tarjoilijan , tässä tapauksessa mieshenkilö, työasu käsittämättömän epäsiisti”
“Ruoka oli oikein hyvää. Salaattipöytä oli runsas ja oli mukavaa, että tarjolla oli perinteisten lisäksi keitettyä kukkakaalia ja salaattia, jossa oli keitettyjä kuorellisia perunapaloja ja jotain lihaa/meetvurstia. Näkymä Töölönlahdelle on upea. Loosit tarjoavat rauhaa syödä ja keskustella.”
“Olimme ruokailemassa viime perjantaina 20.10. klo 14.30 eteenpäin, jolloin ravintola oli lähes täynnä. Tämä lienee vaikuttanut siihen, ettei ainoaa vapaata ikkunapöytää oltu tyhjennetty. Pyysin miestarjoilijaa tyhjentämään pöydän. Häntä ei kuitenkaan kuulunut, joten pyysin sitten n. 10 minuutin päästä naistarjoilijaa siistimään pöydän. Kerroin hänelle, että olin jo pyytänyt yhtä tarjoilijaa tyhjentämään pöydän monista laseista ja vesikannusta ym. Tarjoilija ei pahoitellut mitenkään tapausta, vaan siisti pöydän sanomatta mitään. Hieman sen jälkeen tuli ko. miestarjoilija pyyhkimään pöydän rätillä, mutta hänkään ei pahoitellut sotkua eikä sitä, että olimme joutuneet odottamaan pitkään siistimistä. Sama tilanne toistui, kun olimme ruokailleet. Lautasia ja laseja ei korjattu, vaikka ravintola ei ollut enää täynnä. Vinkattuani tarjoilijan tilatakseni jälkiruoan tämä miestarjoilija saapui tyyliin 'hoidan nyt velvollisuuteni'. Myös maksaessamme laskumme jatkui sama osittain mykkä linja. Tarjoilija sai sanotuksi kiitos, mutta ei toivottanut tervetulleeksi uudestaan, vaikka me käyttäydyimme kohteliaasti. Tulipa mieleen, että noille kahdelle tarjoilijalle oli aivan sama, olimmeko siellä vai ei. Ainoastaan eräs nuori mies (ehkä tarjoilijaharjoittelija?) kävi kysäisemässä sekä pääruoan aikana että myöskin jälkiruoan aikana, että maistuuko. Hän oli muutenkin ystävällinen ja hymyilevä.”
“Melko hyvä hinta-laatusuhde Hyvä sijainti”
“Tarjoilijasta jäi poissaoleva vaikutelma”
“Sopii hyvin lounasravintolaksi. Ruoka tulee nopeasti ja henkilökunta ystävällistä.”
“Tarjonta tuttua ja turvallista.. eli lounasravintolana ihan ok, mutta tarjonta/miljöö ei illalliselle houkuttele.”
“ihan perus-ok rafla. Rosso ei itse brändinä tai tuotteena ei ole hirveän houkutteleva ainakaan tässä elämänvaiheessa, mutta esim perheelliselle ihan suht helppo ja peruslaadukas ravintola.”
“Semisti nuhjuinen sisustus (esim. likaiset penkit) ja vähän tunkkainen ilmapiiri.”
“Siisti ja lapsiystävällinen paikka, jossa on hyvää ruokaa.”
“Tällä nimenomaisella kerralla koko Ympyrätalossa oli valitettavasti palohälytys. Laskun maksaminen ei ollut yhtä sujuvaa kuin aiemmin, uskoakseni hälytyksen takia. Tähän ravintola ei toki voinut vaikuttaa mitenkään.”
“Gluteenittomat pizzat ja muukin hyvä ruoka. Sijainti ja viihtyisyys.”
“Palvelu oli hyvää ja nopeaa. Myös lasku tuotiin nopeasti”
“Salihenkilökunta on äärettömän mukavaa ja palvelualtista porukkaa. Vanhan tarjoilijan sydän lämpiää aina, kun saa ystävällistä ja iloista palvelua. Olen käynyt ennenkin kyseisessä paikassa, eikä ole tarvinnut pettyä kertaakaan. Sijainti teatterin lähellä on hyvä asia. Toivottavasti kiitokset menevät myös henkilökunnalle tätäkin kautta.”
“Hyvällä paikalla..hyvä lounasvalinta”
“tälläkertaa erittäin ystävällinen ja asiallinen asiakaspalvelu. Nopeata ja täsmällistä lounasruokailuun. Meitä huomioitiin kokoajan ja kaikki 'toiveet' täytettiin”
“ravintola oli todella hälyinen johtuen useasta lapsiperheestä ja siivoojasta joka imuroi perällä olevaa kabinettia”
“Tarjottu ruoka oli hyvänmakuista, ja palvelu riittävän hyvää, jonkin verran odotimme että saimme lisää vettä pöytään kun seurueeseemme tuli lisää porukkaa.”
“Ehkä henkilökunta olisi voinut neuvoa meidän isohkoa seuruettamme tilaamaan ruokaa jo aikaisemmin, vaikka kaikki meistä eivät olleet vielä tulleet paikalle, kun ruokien toimitus pöytään kuitenkin kesti jonkin aikaa.”
“Kohtuuhintainen lounas. Minulla ei ole muita kokemuksia ko. ravintolasta.”
“Rauhallinen ilmapiiri kauniilla paikalla( merimaisema) hyvät tarjoilijat hyvä ruoka??”
“Henkilökunta”
“Erittäin ystävällinen palvelu”
“Henkilökuta-ruoan taso siisteys ja lasten huomioiminen”
“Henkilökunta, safka, fiilis”
“Sijainti, kiinteistö, suuret ikkunat ja näkymä kadulle. Istumaloossit, joissa on enemmän yksityisyyden tuntua, kuin monissa muissa paikoissa, joissa pöytäryhmiä on paljon vierekkäin. Lämmin värimaailma ja tunnelma. Hyvää, lämmintä, laadukasta ja tuttua ruokaa.”
“Kiireiselle kaupunkilaiselle musiikki oli vähän turhan reipastempoista ja rauhatonta. Välillä mieleeni tuli soittoääneni, vaikka tunnelma ravintolanne olisi muutoin rauhallinen pysähdys arjen keskellä. Vähän tuntui viileältä tai vetoisalta. Asiakaspalvelijamme oli hyvin hiljaa, arasti ja ujosti puhuva mies. Ystävällinen kyllä, mutta edellä mainittuja tapoja oli siihen pisteeseen asti, että me ja seurassamme olevat eläkeikäiset emme kyenneet kuulemaan mitä hän meille kulloinkin sanoi.”
“Hyvä sijainti ja rento tunnelma.”
“Helppo mennä ja olla.”
“Toivoin saavani ranskalaiset ilman suolaa ja se onnistui vaivattomasti. Lisäksi sain suosituksen kasktikkeesta. SSalaattipöytä oli pitkästä aikaa maittava, Rossojen paras”
“Hyvä sijainti.”
“Ruuan hinta/laatu suhde kohdallaan. Palvelu erittäin ystävällistä.”
“Asiointi helppoa.”
“Ravintolan yleisilme on menneestä maailmasta, tunkkainen.”
“Viihtyisä paikka, hyvä ruoka.”
“Lounas-listalta tilatessa ruoka tarjoillaan suht nopeasti.”
“Salaattipöytä voisi olla monipuolisempi.”
“Ystävällinen ilmapiiri, kaunis näkymä merelle”
“Hinta laatusuhde lounaissa erittäin hyvä. Henkilökunta mukava”
“Leikkitila lapsille”
“Hyvä sijainti, kun käy Arena-teatterissa, hyvä ruoka ja sopivan kokoiset annokset.”
“Vähän hälyisä, koska paljon porukkaa ja myös lapsia ja pöydät ovat hyvin lähellä toisiaan.”
“Yleinen ilmapiiri ja palvelu”
“Koira saa tulla mukaani sisälle kun haen pizzaa kotia:)”
“'salaattipöytä' on mennyt kehnompaan suuntaan ja nyt kahdella viime kerralla on ollut tyhjiä astioita, toki on tuotu lisää mutta mielestäni ei ole asiakkaan velvollisuus pyytää täyttämään”
“Miellyttävä ilmapiiri ja tunnelma.”
“Ravintolan sijainti on hyvä. Rukalista on suppea, mutta annokset maittavia.”
“Lohikeittoa ei enää ole listalla, eikä muitakaan keittoja.”
“Hinta-laatusuhde paikallaan”
“Ihana henkilökunta ja pikku toiveet on aina huomoitu. Kiva paikka mennä syömään työkavereiden kanssa, ei liikaa meteliä :)”
“Hyvä sijainti, ruoka ja palvelu,jos on menossa Kaupunginteatteriin katsomaan esitystä.”
“jouduimme odottamaan n. 20 minuuttia ennen kuin meitä tultiin palvelemaan. Oli niin ruuhaa ja ihmiset menossa teatteriin, joten tarjoilu ei sen takia sujunut. Kun teatteriinmenijät lähtivät, niin sen jälkeen palvelu oli erinomaista ja ruoka hyvää”
“laitan saman kommenit minkä laiton posiitiivenä palautteena myös Jouduimme odottamaan n. 20 minuuttia ennen kuin meitä tultiin palvelemaan. Oli niin ruuhaa ja ihmiset menossa teatteriin, joten tarjoilu ei sen takia sujunut. Kun teatteriinmenijät lähtivät, niin sen jälkeen palvelu oli erinomaista ja ruoka hyvää.”
“Mukava henkilökunta, hyvä sijainti”
“Siistys, rauhalinen paikka, hyvä asiakas palvelu.”
“Hinnat vähän kaliit esm pizzat tosi kaliis teille”
“Mutkaton, rento paikka ja ystävällinen palvelu. Pöydän saa aina jonottamatta tai varaamatta, myös perjantai-iltaisin. Sopii sellaisiin hetkiin kun kaipaa mutkatonta ruokailua työpäivän jälkeen ex tempore.”
“Hieman kuluneen oloinen sisustus.”
“Hyva ruoka”
“Mukava paikka, hyvä ruoka ja erittäin ystävällinen palvelu”
“Hyvä ja nopea palvelu lounasaikaan.”
“Henkilökunta olivat erittäin ystävällinen ja avulias.”
“Hyvä palvelu, tarjoilija teki paljon siinä.että kokemuksemme oli onnistunut. Mukanani oli kouluikäisiä lapsia.”
“Mukava tarjoilija ja ruoka oli juuri sitä mitä halusin.”
“Lähellä teatteria ja näin sinne on aina kiva tulla ennen näytöstä.”
“Saavuin paikalle alkuillasta vain nauttiakseni yhden oluen. Tiskillä oli nuorempi mieshenkilö(silmälasit ja hieman pidemmät hiukset). Hän suositteli heti sen hetken tarjousolutta, jokin suomalaisen pienpanimon olut, otin sen ja oli maukas. Liikuin kyynärsauvoilla, mies toi juoman pöytääni, kysyi haluanko jotain lukemista. Hän myös myöhemmin ohimennessään kysyi onko kaikki hyvin, haluaisinko jotain lisää. Jäi erittäin ystävällinen vaikutelma tästä käynnistä.”
“Ruoka ei ehkä aina ole ollut ihan parasta. Ruoka oli kerran todella suolaista, kun mainintsin asiasta etten voi syödä sitä, niin tarjoilija sanoi vain, että he käyttävät merisuolaa.”
“hyvä ruoka”
“Helposti lähestyttävissä oleva kohde.”
“Tilasin lohirapupizzan, jonka hinta oli todella korkea verrattuna laatuun ja muiden pizzojen hintoihin. Tunnelma oli kuitenkin kodikas ja rento ja palvelu ystävällistä. Suosittelisin rentoon illanviettoon.”
“Kts edellinen.”
“Hyvä sijainti, miellyttävä ympäristö, ystävällinen henkilökunta”
“Ystävällinen palvelu ja siisti ravintola. Listalla on vaihtoehtoja joka makuun.”
“Sijainti loistava, teatterista suoraan ruokailemaan: Hieno juttu! Pysykää tällä paikalla, please! Lapsilla oma lista: Hyvä! Ja piirrostehtävä tms. : Hyvä!”
“Ehkä vaatesäilytyksen ratkaisua voisi miettiä. Tulimme sisään sateesta, märät vaatteet tungettiin vaatekoukkuihin, joita ei ollut jokaisen pöydän vieressä. Oli pakko välillä vilkuilla vaatteiden säilymistäkin...”
“hyvä palvelu ja hinta/laatusuhteeltaan hyvä ruoka”
“valkosipuliperunat puuttuvat lounasruokalistalta(siivuperunat) ja puolukkahilloa ei ole.”
“Rosso o hyvällä paikalla,vuosien varrella on ollut erilaisiahyviä tarjoilijoita jjne.”
“Rauhallinen miellyttävä tunnelma tälläkin kertaa”
“Erittäin ystävällinen ja jouheva palvelu. Siisti ympäristö ja ruoka oli maukasta ja hyvää.”
“Ystävällinen henkilökunta ja ruokalista on itselleni sopiva, invawctä on helppo käyttää siisti tiloiltaan ja siellä pystyy kääntymään ympäri jotta pääsee etuperin pois.”
“Gluteenittomia ja erikoisruokavalio vaihtoehtoja voisi olla enemmän.”
“Henkilökunta”
“Hinta-laatu suhde, palvelu oli nopeaa, sijainti hyvä”
“Melko vähän tarjontaa, kun en syö lihaa lainkaan”
“Rauhallinen paikka,hienot näkymät ulos”
“Salaattipöytä myös lounasajan ulkopuolella, tosi mukava palvelu!”
“Hyvä hinta-laatusuhteeltaan.”
“Ystävällinen ja huomioonottava, ihana ja ammattitaitoinen henkilökunta!! Ruusuja! Paikassa on miellyttävää viettää aikaa kiireettömästi ja hoputtamatta.”
“Hyvä ruoka Nopeus”
“Homma toimii”
“Näin on hyvä”
“Ravintola on hyvien kulkuyhteyksien päässä”
“Leikkipaikka, ystävällinen palvelu, rentous, hyvä hintalaatusuhde.”
“Eipä mikään.”
“Erittäin ystävällinen & toiveet huomioiva tarjoilijatar”
“Jäiset ananakset salaattipöydässä.”
“Rento, mutta asiallinen”
“Hyvät yhteydet joka suuntaan.”
“koiran kanssa asioiminen sujuvaa ja tervetullutta. koiraystävälliset ravintolat ovat maailmalla normaali käytäntö”
“Ravintolan sijaiti hyvällä paikalla. Ammattitainon ja ystävällinen palvelu.”
“Mukava henkilökunta”
“Ruoka on mautonta ja annokset pieniä”
“Logistisesti erinomaisessa paikassa”
“Ruuat voi tilata valmiiksi netistä ja kaikki toimi hyvin hallitusti.”
“Keskeinen sijainti Kaunis näköala ikkunasta”
“Helppo tulla ja kotoinen tunnelma.”
“Ruoka on hyvää, se on lähellä, palvelu asiallista-”
“Olin positiivisesti ylllättynyt antipasto-pöydästä. Oikein oiva kevyt vaihtoehto. Pizza tuli juuri siinä aikana kun oli luvattukin. (Oli kiire teatteriin.)”
“Ulkona oli mainos kuoharista 3 euroa, mutta se ei ollutkaan voimassa kyseisenä aikana. Markkinoinnin pitäisi olla selvää, tässä tapauksessa se oli harhaanjohtavaa. Aika oli kyllä mainittu, mutta ei niin selvästi, että olisin huomannut.”
“Lähellä kaupunginteatteria”
“sijainti, perus toiminta ja maistuva ruoka, tietää mitä syö jos on kokemuksia rossoista ennen, ei tule yllätyksiä että hinta saataakin karata korkeaksi.”
“alkusalaatti on kehnoa kaikissa rossoissa. kaipaisin voita leivän päälle, sekä esim. pähkinöitä, paahdettua sipulirouhetta, juustokuutioita ja mahd. kinkku/pekonikuutioita sekä salatinkastiketta. Nykyisessä salaattipöydässä minulle on vain kukkakaalit ja oliivit ja salaatti kera leivänkannikan ja vinegar/öljyseoksen kanssa. Avopuolisolleni antipastasta löytyy ainoastaan lepä, salaatti, ja öljy/vinegar, koska ei pysty syömään valkosipulia jota on kukkakaalissa ja muista erikoisuuksista ei pidä.”
“Ystävällinen ja välitön henkilökunta ja erinomaiset kokit.”
“Ikkunapöydissä pakkasilla kylmä veto.”
“henkilökunta”
“määrätyt annokset pienentyneet todella minikokoon”
“Harvemmin ruuhkaa, kivat näköalat.”
“Hieman nukkavieru yleistunnelma, likainen lattia.”
“Ainakin sillä kerralla ruoka oli erittäin hyvää. Asiantunteva henkilökunta suositteli ja opasti systeemiin.”
“Yleensä on tilaa eikä tarvitse jonottaa saadakseen pöydän.”
“Ruokaa joutuu odottamaan aika kauan.”
“Tarjoilija oli erittäin ystävällinen, kävi välillä varmistamassa, että kaikki on hyvin. Ravintola oli viihtyisä.”
“Ruispohjanen pizza oli tosi hyvä”
“Yksi mun suosikeista jo vuosien ajan.”
“En keksi mitään”
“Keskeinen paikka sijainniltaan, tilava, erittäin hyvä palvelu.”
“Hyvä ja keskeinen varma paikka”
“ruoka oli hyvä, ainesosat laadukkaita.”
“ruokasalin koko ja järjestely. se on ameriikkalaisen ruokapaikan, ruokalan ja viihtyisän ravintolan sekoitus, eli ei ole mikään näistä. sali on iso ja liian avoin.”
“Gluteiinittomat olut sekä pizza. Kesällä ilta-aurinko osuu sopivasti terassille.”
“Istuimet hieman hoitamattomat, pölyä katon esineissä, ravintolahenkilökunta puhuu liian rennosti yksityisasioistaan niin , että asiakkaat kuulevat sen.”
“valoisa tila, löysi tavarat hyvin, hyvät WC tilat, lapsi huomioitu mikäli vierailisi siellä lapsenlapsen kanssa”
“Hyvällä paikalla, tuttu ja taattu laatu.”
“WC tilat olivat kylmät.”
“ilmaiset driksut ja ilmainen jälkiruoka (suklaajäätelökonvehdit)”
“Hyvä sijainti ja nopea palvelu teatterissa käynnin yhteydessä”
“Paikka lähellä ja hyvien kulkuyhteyksien päässä. Sopivan lähellä Kaupunginteatteria, jonne matka jatkui päivällisen jälkeen.”
“Paikka oli aivan täynnä mutta pari paikkaa vapautui nopeasti. Eikä siinäkään ole mitään negatiivista :)”
“Palvelu sujuu hyvin.”
“hyvät ruoat, ystävällinen palvelu, hyvä viinivalikoima”
“salaattipöytä on nuiva, mielikuvitukseton ja ei-italialainen”
“Viime kerralla olimme ysrävän syntymäpäiviä viettämänsä ja vaikka oli lounasaika niin pöytään palvelu toimi erinomaisesti ja sankari otettiin loistavasti huomioon tarjoilijoiden palvelussa yllätyksineen. Tätä arvostamme.”
“Pitsani oli paljon parempi mitä odotin!”
“vähän tylsä”
“Ystävällinen henkilökunta, erinomainen ruoka ja hyvät puitteet”
“Ihanaa, että on paikka jossa voi syödä ilman häiritsevää musiikkia. Kuulee äänensä, sekä sen mitä seuralainen sanoo, vaikka ei istukaan ihan vieressä. Hyvä paikka!!!”
“Maukasta syötävää riittää joka lajissa.”
“Tarjoilijat käyvät aivan liian usein kysymässä onko kaikki hyvin, se ärsyttää suunnattomasti.”
“Siisteys, hyvä sijainti, hyvä näköala ja ruoka oli hyvä.”
“Rento ja kotoinen. Hyvä sijainti torin ja metron lähellä. Kiva maisema.”
“Ruokalista ei uudistu. Vähän yksitoikkoisia annoksia.”
“Hyvä saavutettavuus, maukas lounas”
“kelvollinen rafla!”
“Suosittelisin ravintolan perällä olevaa kokouksiin sopivaa tilaa. Olin kuukauden aikana 2 kertaa tällaisessa tilaisuudessa ensin kokouksessa, jonka lopuksi söimme lounaan. Yhdistyksellemme on tullut tavaksi käydä joka vuosi tammi- tai helmi- kuussa kabinetissa kokoustamassa ja syömässä lounas.”
“Täytyy sanoa, että sama ruoka oli kahdella eri kerralla aivan erilaista. Toisella kertaa ihanan mehevä broilerin rintafile ja toisella kertaa kuiva ja lämmitetyn oloinen.”
“Pieni muistelo: Olin ravintolassanne edellisen kerran Kaupunginteatterin esityksen jälkeen joulukuussa 2017. Seurueessa 3 aikuista ja 1 lapsi. Myös tuolloinkin vastasin kyselyyn, jossa ylistin palvelua. Vain yhdessä asiassa toivoin parannusta: Kun talvitamineissa neljä henkilöä tuli teatterin jälkeen paikalle, takkeja ja rekvisiittaa oli runsaasti. Lähin vaatenaulakko sijaitsi aulan toisessa päässä ja oli siis vaikeasti vahdittavissa. Sinne emme vieneet tavaroitamme vaan istuimme niiden kanssa/päällä tuoleillamme. - Tuolloin kerroin kyselyssänne tästä ongelmasta. Nyt helmikuussa 2018 kävin syömässä ravintolassanne. Totesin, että jokaisen pöytäloossin molemmilla puolilla on naulakko! Toivottavasti havaintoni oli oikea. Kiitos.”
“Ei mitään!!!”
“Hyvä sijainti, sopii hyvin lapsiperheille.”
“Pieni olutvalikoima.”
“ravintolan sijainti hyvä ja ruoka hyvää”
“pöytien tyhjentäminen /siistimiseen ripakkuutta”
“Henkilökunta oli iloisia ja mukavia!”
“Palvelu on ystävällistä ja sujuvaa, ruokaa ei tarvitse odottaa kauan. Tunnelma on rauhallinen, viihtyisä ja yleisilme siisti.”
“Ruoka-annos oli herkullinen.”
“hyvä ruoka”
“Mukava tunnelma, ystävällinen henkilökunta ja ruoka oli hyvää.”
“Lounaslista oli ok, löytyi myös gluteeniton pääruoka helposti.”
“Leipää oli vain normaaleille, gluteenitonta leipää ei ollut lainkaan tarjolla. Kastikkeissa salaattipöydässä ei ollut lainkaan lappua mitä ne sisältävät.”
“Lapsi pitää tästä paikasta”
“Rauhallinen, vaikka paljon lapsiperheitä (hiihtoloma).”
“Henkilökunta olisi voinut enemmän olla 'läsnä', nyt paljon tiskin takana tai muualla. Lounaslistaa ei suositeltu, vaikka kello 13:30. Itse löysimme ruoat juuri sieltä!”
“Rauhallista. Hyvä palvelu. Sopii myös lapsiperheiden syömiseen. Paikassa oli pieniä lapsia, mutta osasivat käyttäytyä. Ei huutoa eikä meteliä. Tykkään, siisti paikka ja hyvää ruokaa”
“Wc haisi virtsalle. Yksi koppi. Siitä en pitänyt. Ja ensimmäinen tarjoilija oli joku tuuraaja, joka ei maininnut että salaatti kuuluu annoksiin. Tiesin sen ennestään ja tarkistin vielä toiselta tarjoilijalta”
“Teatterin jälkeinen käynti, varasin paikan mennessä. Helppo asioida, tiesin mitä halusin - tunnen ruokalistan.”
“Toimiva, sopivalla tavalla perinteinen konsepti, joka sopii monille.”
“ruoka”
“Helppo asioida.”
“Talvella ikkunapöydät ovat kylmiä.”
“Edellisestä kerrasta/käynnistä pitkä aika ja olin todella positiivisesti yllättynyt paitsi ravintolan ilmapiiristä, myös erittäin makoisasta ruoasta.”
“Rauhallinen tunnelma”
“Ruokalista”
“Kodikas ja miellyttävä tunnelma. Henkilökunta kohteliasta.”
“Erittäin ystävällinen henkilökunta ja maukas ruoka”
“En ole sellaista huomannut”
“Hyvä ruoka”
“kassalla ehkä menee liian kauan lounasruokailijoille, joilla usein kiire”
“Salaattipöydän antimet hyvin valittuja, raikkaita.”
“Yleisilmeeltään siisti ja viihtyisä paikka. Vapaa ja rento meininki.”
“Hiirulaisen oloinen tarjoilija mies. Hän on aina TODELLA ystävällinen.”
“Hyvät pizzat”
“Tyhjissä pöydissä käytettyjä astioita, siivous hidasta”
“Huomioi erikoisruokavaliot (vaikkakin suppeasti), mikä ensiarvoisen tärkeää, koska seurueessamme ruokavaliorajoitteisia”
“Lämpimässä lounasruokavalikoimassa voisi olla kasvisruuan suhteen tarjolla muuta kuin papupyöryköitä (tms), esim paistettua vuohenjuustoa hunajalla”
“Keskeinen sijainti, autolle löytyy parkkipaikka, ravintolassa on tilaa lounasaikaan”
“Henkilökunta toimi nopeasti ja suositteli haluamaani juotavaa sekä ruokaa. Pitsa oli maistuvaa.”
“Siellä ei ole taustahälinää, ystävien kanssa keskusteleminen on vaivatonta jopa huonokuulloiselle.”
“Kivalla paikalla. Perheystävällinen.”
“Ravintolassa palvelu ei ollut niin sujuvaa tai nopeaa.Meiltä ei tultu kysymään,haluammeko maksaa ruokamme,kun olimme jo syöneet.Kävimme maksamassa ruokamme eteisessä olevalle tiskille.”
“Hyvä pizza”
“Hyvä sijainti”
“Siisti, luotettava”
“Helppo asioida, ystävällinen palvelu”
“Pizza jota syötiin oli erinomaisen hyvää.....voisin sanoa, että parasta pizzaa mitä olen koskaan syönyt :)”
“Rauhallisuus,ei ole meteliä,nopea palvelu!”
“-”
“Hyvä sijainti .”
“Italialainen ruoka ,hyvällä paikalla .Jäsenetuja s -kortilla.”
“Ystävällinen palvelu, hyvät lounaskeitot ja salaatti/tapaspöytä.”
“Musiikki liian kovalla. Harmillinen hinnannousu suosituimpiem lounasannosten (lohi) kohdalla. Useat kollegani ovat laittaneet Rosson tämän takia boikottiin. Lounas pitää saafa lounassetelin hinnalla! Itselläni ei ole kuin yksi lounasannosten enää mahdollinen, eli pizza. Papupihvit olivat ekalla kerralla niin ala - arvoisia etten ole uskaltanut tilata uudelleen.”
“Hyvä kasvisruoka - annos, papupyörykät, jonka takia käymme Rossossa ja olemme kasvissyöjä tutuillemme suositelleet sitä. Annos on kaunis ja erittäin maukas. Sitä kannattaisi mainostaa.”
“Vähän suttuinen, likaiset paperialuset pöydässä. Salaattipöydässä voisi olla salaatinkastiketta.”
“Viihtyisä ympäristö ja yleensä hyvä palvelu, viimeksi oli erittäin hidasta-”
“Viimekerran perusteella oli huonoa hitaus vaikka aamulla lauantaina ei ollut montaakaan asiakasta.”
“Tunnelma kiva ja kodikas. Henkilökunnasta kaikki miellytäviä ja ystävällisiä!”
“Hyvä ruoka, miellyttävä fiilis.”
“Olutvalikoima.”
“Tultiin pariin eri otteeseen kyselemään että maistuuko”
“Miellyttävä henkilökunta ja ilmapiiri.”
“Keskeisellä paikalla Hakaniemessä. Kaunis merinäköala ja melko mukava sisustus.”
“Kaikki tarjoilijat eivät ole palveluhenkisiä, asiakkaitaan huomioivia ihmisiä.”
“Hyvä ruoka”