Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla! Erilaiset ruokavaliot on huomioitu listallamme hyvin: valmistamme originale-pizzat ja useat pastat halutessasi gluteenittomana, ja pizzan voit valita myös runsaskuituisen rukiisena.

Tarjoamme lounasta joka arkipäivä ja jos kiire yllättää, saa lounaan toki ottaa myös mukaansa. Muista kysyä myös päivittäin vaihtuvaa keittiömestarimme suosittelemaa kotiruoka-annosta!
 
Järjestä ikimuistoiset juhlasi meillä! Tilaisuuksiin, syntymäpäiviin tai vaikkapa kokouksiin ravintolastamme löytyy suosittu  kabinetti, johon mahtuu  20-28 henkilöä. Räätälöimme mielellämme tarjoilut tilaisuuteenne sopivaksi, kysy lisää esimerkiksi kokous- tai synttäripaketeistamme ravintolasta.
 
Benvenuti – lämpimästi tervetuloa Rossoon!

Asiakastyytyväisyys

3,8

Ruoka (3,9)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (3,7)
Lapset (3,6)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 16.10.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Monipuolinen ruokalista, ystävällinen henkilökunta, sai helposti muokattua omaa tilausta mieleisekseen”
“Joitain kertoja on ollut pitkä aika odottaa ruokaa n. 40 min! Toki silloin on ollut ruuhkaa ja tarjoilijat ovat kertoneet asiasta tilattaessa. Salattipöytä voisi olla hieman monipuolisempi!”
“Sijaitsee mainiosti kahden eri teatterin lähellä. Siellä on sujuvaa käydä ennen näytäntöön menoa. Pöytäkin on helppo varata netin kautta. Kiitos!”
“Ruokalistalle voisi ehkä tuoda uusia ajankohtaisia sesonkiannoksia.”
“Hyvin tilaa, rauhallinen tunnelma”
“Musiikin laatu vaihtelee häiritsevästi, vuoroin hidasta musiikkia, vuoroin nopeaa, meluisaa”
“Henkilökunta ottaa asiakkaan hyvin huomioon ja erttäin ystävällisiä. Rosso on lähellä teatteria joten helppo tulla.”
“Hyvät kulkuyhteydet, hyvä ruoka, ystävällinen palvelu.”
“Hyvä sijainti. Perushyvä ruokapaikka, löytyy monentyyppistä syötävää. Asiakasomistaja hinnat, erityisesti viineissä hyvä asia. Tarjoilijat nyt miellyttäviä, parannus aiempaan nähden.”
“Sisustusta voisi modernisoida.”
“Ruuat ovat hyviä ja hinnaltaan sopivia.”
“Lasten ruokalista oli muuttunut hieman heikommaksi, lapsen suosikki bolognese oli kadonnut. Maksaminen oli todella vaikeaa ja minun piti itse kävellä tiskille maksamaan, koska kahvin jälkeen pöytäämme ei enää huomioitu.”
“Hyvä ruoka, nopea palvelu, ystävällisyys,tunnelma”
“Helppo tulla ja rauhallinen ympäristö”
“Antipastopöytä oli tyhjä ja epäsiisti. Piti odotella tarjoilijaa jolle olisin voinut sanoa, että pöydässä ei ole mitään. Juoksivat ohi kun yritin ottaa kontaktia heihin.”
“Hyvä sijainti, kiva henkilökunta ja tietenkin hyvä ruoka.”
“jos lapset meluaa ravintolassa, hyvä jos heille on varattu oma tila”
“Hyvät pizzat”
“Lasten leikkinurkkauksen taso olisi voinut olla parempi. Värikyniä todella vähän eikä teroitinta ollenkaan :(”
“Hyvällä paikalla, rauhalliset maisemat, tasainen palvelun ja ruoan laatu, riittävästi tilaa isommallekin joukolle.”
“Tällä kertaa tuntui olevan paikalla lounasaikaan paljon lapsiperheitä. Ja toisaalta ehkä palveluhenkilöstössä oli paljon harjoittelijoita, joten tunnelma oli erilainen - ei välttämättä huonompi - kuin yleensä aiemmilla kerroilla. Erilaista kuitenkin...”
“Kokonaisuus”
“Sijainti, melko mutkatonta ruokaa, perus...”
“Noh...allergiselle tarjonta on tärkeää...laktoosi ja voimakkaat mausteet rajoittavat henkilökohtaisesti ruokailuani ja se pistää valitsemaan ruokapaikan huolella...”
“Ei liian hieno tai hienosteleva ravintola, vaan konstailematon meininki, hyvät murkinat, hyvä sijainti sekä viihtyisät tilat. Myös henkilökunta on ystävällistä ja mukavaa.”
“paikka, valoisuus”
“sisustus hiukan tunkkainen”
“Ruuan hinta-laatusuhde hyvä”
“Sisustus on hieman karu”
“Hyvä sijainti, hyvä palvelu.”
“Hyvä sijainti”
“Ohjeistettiin/neuvottiin sekä puhelimessa että paikan päällä kuinka saadaan aikatauluun sujuvasti ruoka koko porukalle ja ruoka tuli sovitun reippaasti.”
“Hyvä ruokavalio lapsille.”
“Sijainti.”
“Keitto loppui heti ,kun astuin ovesta sisään. Pakastekeitto tuotiin tilalle.Pahanmakuista. Luonasaikana tuoretta listassa mainittua tuotetta pitää olla saatavilla. Huono,sopimaton salaattikastike.”
“hyvällä paikalla mutkaton ruokaravintola, jossa otetaan lapset huomioon.”
“Hyvä, maistuva ruoka. Lasten leikkipaikka”
“Hyvä sijainti, hyvä näkymä.”
“Kasvisruokatarjonta heikko.”
“nopea asioida, ystävällinen henkilökunta”
“Salaattipöydässä voisi olla useampia laatuja, samoin leipää (tarjolla vain yhtä vaaleaa leipälajia).”
“Keskeisellä paikalla, helppo asioida, ruuan saa nopeasti, ruoka on hyvää”
“Ihana henkilökunta”
“Kaukana kotoa”
“Leikkinurkkaus”
“sijainti ja väljyys”
“pitsojen maku vaihtelee yllättävän paljon käyntikertojen välillä.”
“Gluteenittomien annosten valikoima”
“Astiat ovat aina likaisia (huulipunaa, likaa, tahroja) Henkilökunta ei ole aina aivan varma, että oliko tuote sittenkään gluteeniton ja esimerkiksi tietoa siitä onko pasta luontaisesti gluteenitonta ei ole saatavilla edes kysymällä. Tämä sama pätee myös muihin allergioigin. Ehkä henkilökunnalla voisi olla kassalla esim vihko, josta voisivat asiat tarkistaa ja vaikka yhdessä käydä koko henkilökunnan kanssa läpi erikoisruokavalioita.”
“Selkeä toimiva lounas, jonka saa itse valita.”
“siisti , perus ravintola”
“tylsä”
“Siisteys, valoisuus, tarjoilijan (Cihan) huomiointikyky, vaikka maksamista varten sainkin käyttää vähän energiaa huomion saamiseksi.”
“Muutama aamukaljalainen, mutta minkäpä heille voi....”
“Ruoka oli hyvää ja tarjoilu toimi”
“Ei mitään”
“Useimmiten löytyy tilaa, vaikka ei olisi pöytävarausta.”
“Talon tarjoama alkusalaatti (buffet) oli ja on ollut ennenkin aika vetinen ja mauton”
“Ihan ok, rento tunnelma”
“Sisällä oli kärpäsiä”
“Sijainti,tunnelma,ruokalista ei ole liian laaja”
“hyvä sijainti ja hyvä lounas arkisin”
“-Sijainti, -koko, -ei kovaa taustamusiikkia, joten kuuli kavereiden puheen”
“Tunsimme olevamme ystäväni kanssa tervetulleita asiakkaita. Ruoka oli hyvää ja se oli kauniisti esillä. Tarjoilijan palvelu on kiitettävää tasoa. Kaiken kaikkiaan vierailusta jäi hyvä mieli.”
“Hyvä ruoka ja sijainti sekä hyvä tunnelma”
“hyvät pizzat”
“< lounaslista monipuolinen <henkilökunta ystävällinen”
“* mukava ilmapiiri”
“Lapsiystävällinen paikka”
“Perus ruokaa”
“Ruoka oli maukasta ja henkilökunta miellyttävää”
“Vierailen siellä teatteriin mennessä ystäväni kanssa. Hyvä tapaamispaikka. Hinnat kohtuulliset. Äärettömän mukava ja palvelualtis henkilökunta. Meillä on ollut erikoistoiveita ruoan suhteen ja ne on aina toteutettu mallikkaasti. Jää todella hyvä fiilis lähtiessä nauttimaan teatterista. Toivottavasti kiitokset menevät myös henkilökunnalle.”
“Paikka ei ulkonäöllisesti ole paras mahdollinen, mutta sijainti paikkaa puutteet.”
“Koska meillä oli koira mukana kysyimme että voimmeko ottaa koiran terassille, sinne ei ollut tarjoilua joten saimme tuoda koiran sisälle. Tämä oli todella mukava asia koska ulkolämpötila oli korkea eikä koiraa olisi voinut jättää autoon. Koiralle tuotiin heti juoma-astia ja palvelu muutenkin erinomaista.”
“Henkilö, jolle minä ja ystäväni teimme tilauksemme ja maksoimme, ei kertonut, että annoksiimme kuuluu myös leipä ja salaatti. Kun huomasimme, että muut asiakkaat hakevat leipää ja salaattia, kysyimme asiasta toiselta tarjoilijalta, joka kertoi niiden kuuluvat annokseen.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Hyvällä paikalla ja lounasaika alkaa ajoissa”
“Sisustus on vanhanaikainen eikä houkutteleva. Jonottamaan joutuu ovensuussa. Ruoan tulo kesti, vaikka asiakkaita ei juuri ollut”
“Tarjoilivat ammattitaitoisia; osaavat suositella Ruoka on hyvää ja maistuvaa Hyviä tuotteita”
“Yleensä tullessani ravintolaan niin jos on henkilökuntaa tiskillä niin on aina tervehditty (tulee tervetullut olo asiakkaalle). Nyt tarjoilivat näkivät tiskillä, että tulimme mutta eivät tervehtineet(panneet merkille) että tulimme ravintolaan vaan juttelivat keskenään. Musiikki ei ollut tällä kertaa ”päällä” (luo tunnelmaa)”
“Siellä saa (ainoana ravintolana Helsingissä) Ilmari-pizzaa ruispohjalla. Juuri sen vuoksi käyn siellä sillointällöin! Erittäin hyvä *****”
“Henkilökunta oli mukavaa ja ammattitaitoista”
“Suosin nykyään enempi ei ketjuravintoloita.”
“Lapsien huomioiminen”
“Alkusalaattipöydän yhteydessä oli tarjolla todella hyvä alkukeitto. Tätä kasvissosekeittoa olisin syönyt paljon mieluummin enemmänkin ja se pesi pääruuan ihan mennen tullen.”
“Söin pääruuaksi lounassalaatin mutta se oli todellinen pettymys. Kanaa oli säälittävän vähän suhteessa saa salaattiin ja se olikin enemmänkin vihersalaatti kuin kanasalaatti. Salaattilounasta en siis voi suositella kenellekään.”
“ilmapiiri”
“-palvelu on aikas nopeaa -hyvällä paikalla.”
“Pöydät oli sopivan kaukana toisistaan, mukavampi syödä ja keskustella seuralaisen kanssa kun on riittävän väljää.”
“Salaattien ja leipien sijoittelu oli kummallinen. Emme huomanneet että leivät ja salaattikastike oli sijoitettu niin erilleen. Luulimme ettei tarjolla ole niitä enää ollenkaan. Näimme ne vasta kun olimme jo aterioineet ja joku muu meni ottamaan leipää.”
“Lapsi asiakasta huomioitiin hyvin. Löytyi kyniä ja värikyniä vaikkakin pienellä odotuksella. Lasten ruoka- ja juomalista on hyvä. Ystävällistä palvelua. Helppo paikka tulla. Kylmää vettä tarjolla.”
“Ruoka-annos oli hyvä ja runsas, mutta oli päässyt vähän jäähtymään ennen pöytään saapumista.”
“Ystävällinen henkilökunta aina, hyvä ruoka, mukavan rauhallinen paikka, helppo tulla”
“Ei ole mitään :)”
“Minulle lähiravintola, siisti, löytyy sopiva kalaruoka, aika edullinen.”
“Joskus ehkä ruuhkatilanteissa palvelu voisi olla sujuvampaa.”
“Hyvä sijainti keskellä Hakaniemeä, meri vieressä.”
“Terassi on aivan lähellä autotietä, katua.”
“Hyvä sijainti, kauniit näkymät terassilta ja kuitenkin rauhallinen vaikka keskeinen sijainti. Mukava henkilökunta. Ei pönöttävä, muttei kuitenkaan räkälä. Rento ja mukava paikka johon on helppo mennä ja löytää varmasti aina itsellä sopivaa syömistä ja juomista.”
“Terassia voisi päivittää, jotain viihtyvyyttä lisäävää kuten kasveja tai uudistaa pöydät ja tuolit.”
“Hyvää sijantii ja ruuhkaton ruokailuaika klo 15-17 ,tuttu ruokalista ja tarjouspizzaa löytyy myös lounas ajan ulkopuolelta. Toivoisi että esim noin 12 euro hintaista pizza ois aina saatavana TERASSI on iso plussaa!!! Raastepöytä on parantut siitä aikasemmasta porkkana-kaalisalaati raastesta melko tapas tyyliseksi tykkäsin! En huomaneet enää patonkikoria vai onko se jäänet kokonaan pois?”
“wc tilaat on vanhentuneet ,suht menetelee kunnossa mutta esimerkikis kun wc pisuaari katetu mustalla muovilla koska se ei toimii aiheutta minulle joksekin remppatunnelmaa.”
“Hyvät pizzat, kohtuu hintataso, salaattipöytä”
“Kuumana päivänä markiisit voisivat olla paremmin suojaavia. Henkilökunta ei aina vaikuta kovin ammattitaitoiselta. Paikka ei anna vaikutelmaa että haluttaisiin tehdä ravintolasta entistäkin houkuttelevampi ja viihtyisämpi. Paikat usein vähän hujan hajan. Kuitenkin hyvät pizzat, joiden takia tulen uudelleen.”
“Kiva että Stadista löytyy Rosso, kun Tikkurilastakin lähti ja seuraava taitaa olla Keravalla.”
“Hyvä sijainti. Mahdollisuus myös syödä 'pientä naposteltavaa'.”
“Keväällä kun kävin ja oli paljon hämminkiä laskun kanssa ja otin siitä yhteyttä. MInulle palattiin ja toivotettiin tervetulleeksi uudestaan!”
“Hyvä palvelu ja hyvä sijainti !”
“Lasten ruoka oli ala-arvoista ja ylihintaista. Lihapullat olivat einespullia!!! Vaikka siellä on hyvä leikkipaikka lapsille niin en aio tuoda lastenlapsia enää syömään ylihintaisia eineslihapullia! Salaattipöytä on myös aikansa elänyt ja suppea.”
“Tulimme kuultuanme, että ko. ravintola on uudistunut niin ruoan kuin palvelun suhteen, Olen erittäin positiivisesti yllättynyt verrattuna siihen, mikä aiempi kokemus ja mielikuva minulla on ollut. Kallio on täynnä hyviä ravintoloita ja nykyinen Rosso pärjää siinä hyvin. Ja kun meidän koirammekin huomioitiin hienosti niin vielä parempi.”
“Jos sisustukseen saisi vähän tyyliä, modernimpaa tunnelmaa olisi kiva, mutta ruoka ja palvelu täysi 10.”
“Aika iso ulkoterassi kesäisin.”
“Terassi oli aika epäsiisti”
“Oli tilaa, siisti, ystävällinen palvelu.”
“Keskeinen sijainti ja mielyttävä puisto-ja merenlahtimaisema”
“Hinta-laatusuhde, iso terassi, bonus, sijainti”
“Lyhyt aukioloaika sunnuntaina. Jo 1.5 tuntia ennen sulkemista ruoat ja juomat piti tilata baaritiskiltä terassille ja kantaa juomat itse pöytään”
“Lähes jokaiselle löytyy jokin mieluisa annos, tosin lista voisi olla hiukan laajempi.”
“Hyvä ruoka, viihtyisä terassi.”
“Oli jo toinen kerta, kun tarjoilija tai kokki ei kuunnellut tilausta vaan toi aterian ranskalaisilla, kun nimenomaan oli pyydetty korvaamaan ranskalaiset muusilla.”
“Siisti WC”
“Ihan kiva , terassi ja miljöö”
“Samaa ruokaa lähistöllä joka ravintolassa ei omaa ideaa”
“Lounas on ihan ok. Tosin kesäaikaan sitä ei saanut joten jouduimme tilaamaan listalta.”
“Lounasta ei saanut kesäaikaan. Lasten leikkipaikka oli epäsiisti ja lelut likaisia. Leikkipaikalle pääsee vain portaita pitkin ja minulla oli vaunut mukana, joten jouduin koskemaan rattaita rappusia ylös. Henkilökunta ei auttanut. Henkilökunta oli kuivan oloista.”
“Hyvä lasten menu ja todella maistuvat pitsat. Lapsille leikkipaikka.”
“Rosso on perinteinen mutta myös uudistunut. Mihin katosivat muut Rossot? City, Lahti, Tampere?”
“Hyvä palvelu, hyvä ruoka”
“En kokenut mitään negatiivista”
“Paikka ja oavelu”
“Asiakkaat huomioidaan nopeasti ja tyytyväisyyttä käydään pöydissä kyselemässä ruokailun aikana.”
“Hyvä sijainti. Siisteys ja rauhallisuus.”
“Erittäin mukavaa asiakaspalvelua :)ja ruoka fantastisen hyvää!:)”
“Olin viettämässä syntymäpäivääni ja minut ja seurueeni huomioitiin todella hyvin koko illan ajan!”