Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla! Erilaiset ruokavaliot on huomioitu listallamme hyvin: valmistamme originale-pizzat ja useat pastat halutessasi gluteenittomana, ja pizzan voit valita myös runsaskuituisen rukiisena.

Tarjoamme lounasta joka arkipäivä ja jos kiire yllättää, saa lounaan toki ottaa myös mukaansa. Muista kysyä myös päivittäin vaihtuvaa keittiömestarimme suosittelemaa kotiruoka-annosta!
 
Järjestä ikimuistoiset juhlasi meillä! Tilaisuuksiin, syntymäpäiviin tai vaikkapa kokouksiin ravintolastamme löytyy suosittu  kabinetti, johon mahtuu  20-28 henkilöä. Räätälöimme mielellämme tarjoilut tilaisuuteenne sopivaksi, kysy lisää esimerkiksi kokous- tai synttäripaketeistamme ravintolasta.
 
Benvenuti – lämpimästi tervetuloa Rossoon!

Asiakastyytyväisyys

3,8

Ruoka (3,9)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (3,8)
Lapset (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 12.02.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Esteetön kulku, olen pyörätuolissa! Nopea palvelu. Kohtelias henkilökunta. Hyvä ruoka.kiitos! ??”
“Erittäin ystävällinen palvelu. Olimme liikkeellä autistisen tytön kanssa. Heti löyty ymmärrystä ja järjestettiin meille rauhallinen pöytä. Parempaa palvelua ei olisi voinut saada.”
“sujuva ystävällinen palvelu”
“Hyvä sijainti ja luontevuus”
“Ikkunapöydissä kylmä paikka istua”
“Henkilökunta on pääsääntöisesti erittäin ystävällistä ja miellyttävää ja sekä ruoka- että juomatuote tasalaatuisia kerrasta toiseen.”
“Käyn ravintolassa melko usein ja todella monella kertaa olen kuullut asiakkaille annettavan hyvityksiä ihan turhasta. Esim. (tämä tilanne tapahtui jo aiemmalla käyntikerrallani ennen joulua) asiakas pyytää valkosipulia pizzaan. Kun pizza tulee pöytään, väittää ettei sitä ole. Tarjoilija kertoo, että on ja tarjoutuu ystävällisesti tuomaan lisää. Asiakas kieltäytyy. Kun tarjoilija myöhemmin kysyy onko kaikki hyvin, asiakas valittaa edelleen 'puuttuvasta' valkosipulista. Tarjoilija ehdottaa uudelleen tuovansa lisää, jolloin asiakas sanoo: 'unohda se valkosipuli ja anna alennusta!'. Tilanne päättyy siihen, että asiakas saa pizzan ilmaiseksi. Tämä ei tietenkään ole mitenkään tarjoilijoiden syytä, vaan ovat varmaan saaneet ylemmältä taholta ohjeistuksen ja ymmärrän kyllä, että varsinkin nykyään halutaan välttää kaikkia some-riehujia ja mieluummin hiljennetään paikan päällä. Työskentelen itsekin alalla ja harmittaa, kun tietyt ihmiset löytävät paikat, joissa hyvitetään liiankin herkästi ja sitten nämä ihmiset olettavat että näin toimitaan joka paikassa ja oppivat miten 'huijaamalla' saa parhaat alennukset ja hyvitykset.”
“Vanhahtava, kaipaisi uudistamista tilat siis”
“Ruuhkaisuus”
“Erittäin ystävällinen tarjoiuluhenkilökunta.”
“Ravintolan 'junanvaunumuoto'. Hiukan 'kulahtanut' sisustus. Saisi freesata jo. Salaattipöytävalikoiuma aika mitätön.”
“Palvelu on aina ystävällistä ja rentoa”
“Hyvä salaattipöytä.”
“Valitsemani pizza Quattro Stagioni oli melko mauton enkä pitänyt kokonaisista sienistä pizzan päällä.”
“Lapsiperheelle erittäin sopiva paikka, kiitos siitä että myös lapset (alle 2v kaksoset) viihtyvät.”
“Ystävällinen henkilökunta sekä siisti yleisilme”
“Erittäin hyvässä paikassa.Talvisin tosin liiketila hirmu kylmä.Kokille kiitos oli hyvä annos Barbaque Italiana.”
“Kylmä ravintola talvisin”
“Ainakin edullinen ja monipuolinen lounas. Tarjoilijat myös ok.”
“Sisustuksessa ja siisteydessä toivomisen varaa.”
“Mahtava henkilökunta ja hyvä hinta-laatu-suhde. Sijainti on myös hyvä.”
“Lammas ei ollut kovin kummosta ja sitä oli aika vähän.”
“Rauhallinen mukava tunnelma ja rauhaisat pöydät ja kulmaukset”
“Palvelu oli hyvää ja hinta-/laatusuhde on kohdallaan.”
“Musiikki ei viimeksi ollut ihan omaan makuuni/fiilikseen sopivaa. Tee oli todella vahvaa, kun lehtiä oli niin paljon. Mutta kyllä minä silti siis suosittelisin.”
“yleisesti aivan hyvä mausteita saisi olla kanassa reilummin”
“Ruoka oli hyvää. Ravintola on helposti tavoitwttavissa. Henilökunta palveluhaluista.”
“Haluansin ruokailuvälineet tarkistettaisiin ettei ole likaisia ilmoitin asiasta tarjoilijalle. Haarukat oli niin tylsiä ettei saanut haarukalla otettua lautaselta ilmoitin asiasta tarjoilijalle niin hän totesi että ruokailuvälineet ovat niin vanhoja ja kuluneita. Olisiko ruokailuvälineiden uusiminen paikallaan.”
“kätevä paikka,teatterin ja torin läheisyys,siisti aina sopivasti tilaa”
“Läheinen sijainti, tilava paikka jossa voi keskustella rauhassa, mukavat sohvat”
“Hyvä ruoka,hyvä palvelu,edulliset hinnat”
“Vaatimaton alkupalapöytä”
“Ystävällinen henkilökunta tai ainakin meidän kanssamme asioitaan ystävällisesti. Ravintola on siisti. Sinne menee mielellään.”
“Siellä on kylmä. Salaattipöytä on surkea.”
“Keskeinen paikka lähellä silmäsairaalaa samassa talossa”
“Ystävällinen palvelu, hyvä ruispohjapizza, mitä saa ainoasta Rossosta.”
“Salaattibuffet kuuluu hintaan. Ja koirat ovat tervetulleita joka on erittäin positiivista.”
“Viime kerta sujui erittäin hyvin. Ja isänpäivä illallinen myöskin. Mutta olen huomannut,että kaikilla henkilökunnasta ei suju perus asiakaspalvelu englanti. Olin englantia puhuvan ystäväni kanssa illallisella ja tarjoilija huomasi että ystäväni ei puhu Suomea silti ei itse tajunnut tuoda eng. menua. Jouduin pyytämään ja joka kerta hän silti puhui Suomeksi meille. Vaikka ystäväni tilasi myöskin englanniksi, hän vastasi suomeksi. Tarjoilijoiden kommunikointi ei myöskään toiminut. Sillä kukaan tarjoilijoista ei puhunut ystävälleni englanniksi. Joka teki hänelle epämukavan olon eikä tervetulleen.”
“Koiraystävällisyys ja ihana henkilökunta!”
“hymyilevä henkilökunta, kohtuulliset hinnat.”
“Ruoka on hyvää”
“Lounasajan salaattipöytä oli todella suppea ja huono. Ravintolassa oli hyytävän kylmä. Vasta pois lähtiessä huomasin että tarjolla olisi ollut huopia joita olisi voinut lainata. Erikoinen tilanne että ruokaravintolassa pitää aterioida huopaan kääriytyneenä.”
“Kaikkinensa ok paikka!”
“Ravintola toimii paremmin illalla ja viikonloppuisin kuin lounasaikaan. Lapset silloin huomioitu hyvin. Palvelu joskus hidasta, onkohan ruuhka-aikoina liian vähän henkilökuntaa sekä salissa että keittiössä.”
“Lounaslista sekava , kun piti rakentaa annos monesta osasta. Annos aika pieni eikä makukaan ihmeellinen. Salaattipöytäkin vaatimaton. Leivästä plussaa.”
“Kaikki okei! Hyvä ruoka. Ehkä ei mikään gourmet paikka. Mutta ei varmaan tarkoitus ka”
“Musiikkia ei tosiaan ole ollut ruokaillessa, mutta onhan teillä lehdet luettavana.”
“Hyvä palvelu ja tunnelma”
“Voisi sisustaa uudestasn, vähän väsähtänut värimaailma”
“Hyvän makuinen ja korkealaatuinen ruoka. Hauska, että saa itse valita oman maun mukaisen yhdistelmän lihaa, lisuketta ja kastiketta. Jokainen varmasti saa mieleisensä kombon. Selkeä ja helppo valita.”
“Parkkipaikan löytymisen hankaluus”
“Erittäin hyvät pizzat”
“Salaattipöytä”
“Ketjuravintola, joten en ehkä suosittelisi siksi. Olisi myös mukava tietää käyttääkö keittiö puolivalmisteita vai ei. Sellainen kuva jäänyt että kaikkea ei läheskään tehdä itse”
“Sijanti, siisteys, rauhallisuus, asiallinen palvelu”
“Yleisilmettä voisi uudistaa.”
“Viihtyisä sijainti.”
“Noin näkyvät tatuoinnit ei sovi mielestäni tarjoilijalle.”
“Rossosta sai aiemmin TODELLA HYVÄÄ tomaattikeittoa - ja sitä tulimme tälläkin kertaa syömään, 'ison annoksen', mutta yhtään keittoa ei listalta löytynyt. Roomalaispitsa, vegetaarinen, oli hyvä.”
“Lievä meluisuus - ja salaattipöydän 'niukkuus', esim. luumutomaatit pilkkomatta, lautaset minimaalisia.”
“Liian kallis lounaslohiannos.”
“Trevligt med lekhörna för barn.”
“Ravintolassa oli hyvä ja rauhallinen tunnelma”
“Hyvä sijainti, lounaspaikkana ok”
“vähän kolkko ja levoton”
“Meidät huomioitiin hienosti naisystäväni kanssa. Saimme erikoiskohtelun kun kerroin, että tapasimme ensimmäisen kerran samassa paikassa tasan vuosi sitten.”
“För mig nära. Maten är god. Ofta bra betjäning.”
“Ibland kanske en äldre dam blir litet förbisedd. Små rätter borde ochså finnas för fördelaktigt pris.”
“Menu vaihtuu liian harvoin; jos käy usein syömässä, vaihtoehdot on aika nopeasti syöty läpi. Kalaruokia toivoisin listalle lisää.”
“Menussa tarpeeksi mieleisiä vaihtoehtoja, hyvä sijainti”
“Ihan törkeän hintainen talon viini. Ison lasin hinnalla saa Virosta kolme litraa halvemmalla..”
“Iltapäivälehdet luettavissa, yleensä (jos joku asiakas ei ole niitä pöllinyt). Helppo sijainti, plussaa että S-market lähellä sekä taksitolppa vieressä.”
“Ruokalista olisi aika jo vaihtaa! Menu pitäisi olla laajempi (kanaruokia ja hampurilaisia kaivattaisiin), lisäksi viime vuosien annosten laatu ei vastaa hintaa. Toivottaisiin vanhoja kunnon jäätelöannoksia takaisin.”
“Tarjoilija oli oikein huomaavainen miellyttävä ja ammattiinsa sopiva! Hän sai harmaan päivänikin kirkastumaan sanoillaan.”
“Hyvä rauhallinen sijainti. Siisti.”
“Lapset huomioidaan todella hyvin.”
“hyvä ruoka”
“Vänlig betjäning!”
“SALAATIPÖYTÄÄ VOISI PARANTAA, ANTOI AIKA ANKEAN VAIKUTELMAN”
“Pizzojen hinnat liian korkeat niiden kokoon nähden. Jos pizzaa tekee mieli, menen mieluummin sellaiseen paikkaan, jossa hinta vastaa määrää.”
“- palvelu oli ystävällistä ja ripeää - ruoka oli hyvää”
“Yleisilme ihan ok. Tarjoilu hieman kangerteli, ennen ollut sujuvampaa. Samoin maksamisessa oli vähän sählinkiä. Ehkä kiireestä johtuen tai uusia työntekijöitä. Ruoka on kuitenkin aina hyvää.”
“Miellyttävä, italialainen tunnelma. Sopiva paikka ruokailuun ja illanistujaisiin.”
“Palvelu on parantunut, olen käynyt edellisen kerran vuosia sitten. Hyvä sijainti, on helppo poiketa ja ympyrätalon kaarevuus tekee tilasta mukavan intiimin vaikka se onkin iso.”
“Ruoka on välillä teollisen oloista. Pizzatäytteet löytyvät alkupalapöydästä.”
“Lasten leikkinurkka oli peruste paikan valinnalle.”
“Lasten ruoka jäi lähes syömättä. Hinta/laatusuhde ei ihan kohdallaan.”
“Oli hyvin tilaa. salaattipöytä (jonka otin ainoastaan kun aikaa ei ollut) ei ollut hinta/laatusuhteessa kunnoinen.”
“Ystävällinen palvelu ja huumorintajuinen henkilökunta.”
“Viime kerran asiakaspalvelu .”
“Hyvä palvelu, miellyttävä ympäristö, parkkipaikkoja lähistöllä”
“Musiikki, jota kai ei ollut kun en huomannut ja se oli hyvä asia. Saattoihan olla että en vain kuullut. Joka tapauksessa ei ollut häiritsevää musiikkia. Se kun harvoin on kaikille mieluisaa; makuja on niin monenlaisia.”
“Ravintolan sijainti sopii minulle ja ystävilleni, koska Hakaniemi on liikenteen solmukohta. Vaikka viimeinen käyntini ei ollut positiivinen kokemus, olen silti aiemmin ollut tyytyväinen mm. palveluun. Parina viime kertana ravintola on täyttynyt iltaa kohti ja siksi palvelu on varmaan takkuillut. Ehkä Kaupunginteatteriin menijät käyvät ruokailemassa ennen näytöksen alkamista?”
“hyvät pizzat”
“viileä lämpötila”
“Ystävällinen henkilökunta. Nopea palvelu. Maistuva ruoka.”
“Voi olla ruuhkaisa ennen teatteriesityksiä.”
“Tarjoilijat olivat ystävällisiä, mutta itseksesi pyytää lasten listan (4-vuotias mukana) ei tuotu heti. Muissa rossoissa asioidessa tiedän että lapsille on värikyniä ja ne piti pyytää. Viini unohdettiin tuoda, piti pyytää uudestaan. Rossoissa on myös lasten menu, Johdon kuuluu juoma, ruoka ja jälkkäri, niin tätä ei markkinoitu ollenkaan. Vähän kiireen tuntu ja hutulointia.”
“Viime käynti oli pettymys. Yleensä palvelu on ollut ihan hyvää.”
“Viime käynti oli pettymys. Olimme menossa teatteriin ja olisimme halunneet syödä jotain. Siellä oli paljon väkeä joten ruokaa olisi pitänyt odottaa 50 min. Mieheni otti sitten kaksi leipää ja niitäkin piti odottaa n. puoli tuntia. Laskunmaksu hoidettiin kassalla, koska henkilökunta ei ehtinyt tulla pöytään tekemään laskua.”
“Asian tunteva henkilökunta ja osaavat jutustella ??♥️”
“Erittäin ystävällinen henkilökunta etenkin tyttö Seinäjoelta,tulimme koiran kanssa ja koiramme otettiin oikein hyvin vastaan.Harvinainen eläinystävällinen ravintola??”
“Hieman nuhjuinen yleisilme ja WC tilat kaipaisivat myös päivitystä.”
“pizzat”
“Sijainti. Erinomainen startti teatteri-illalle.”
“WC-tilojen homeen haju”
“paikka, henkilökunta”
“Voisi olla pitempään auki”
“Hyvä palvelu”
“Rento ja ystävällinen ilmapiiri”
“Näkymät ulos. Iltakaupungin valot ja merellinen ympäristö”
“Vuoron vaihtuessa jäi lapsen ateriaan kuuluva jäätelö seisomaan ja tuotiin hyvin sulaneena pöytään.”
“Lapsille leikkialue, johon yleensä mukavasti mahtuu mukaan. Hyvä lastenhoitohuone.”
“Lastenvaunuille/-rattaille joskus vaikea löytää paikkaa. Läheisessä Leikkiluolassa olen suositellut tätä ravintolaa muutamankin kerran :)”
“Henkilökunta oli ystävällinen! Myös palvelu asiallista.”
“Paljosta asiakasmäärästä huolimatta kiireettömän tuntuinen mutta kohtuullisen nopea palvelu. Riittävä valikoima menu-listalla.”
“Runsas asiakasmäärä aiheuttaa meluisuutta.”
“hyvät ruuat”
“Viihtyisä paikka.”
“Salaattipöytä oli hieman surkea”
“Siisti ja miellyttävä tunnelma, ystävällinen palvelu.”
“Ruoka on maukasta ja esillepano kaunis”
“Saapumistamme ei huomioitu millään tavalla, vaan saimme odotella melko pitkään, ennen kuin tarjoilija tuli ja saimme käyttöömme myös lasten ruokalistan. Oli pettymys, ettei lasten listalla ollut mitään pihviä (esim. lehtipihvi) ja jälkiruokapuolellakin vain iänikuiset jäätelöt.”
“hyvä ruoka ja sijainti,hyvä palvelu”
“Hyvällä paikalla ja hyvät kulkuyhteydet. Rento ilmapiiri ja sinne on helppo tulla.”
“Asiakaspalvelu ennen tapahtumaa (veljeni syntymäpäivät) oli erittäin toimivaa ja tarjoilijamme itse ajankohtana oli myös erittäin ystävällinen ja hymyilevä vaikka olikin kiire ja seurueemme iso.”
“Ruoka oli kylmää!!!!! Ja odotusajat hieman liian pitkiä vaikka ymmärränkin sen, että ravintola oli täynnä ja aika kiireinen.”
“Esteettömyys”
“Liian vähän henkilökuntaa.”
“Kiva tunnelma, hyvä sijainti.”
“Hyvä palvelu. Mainio ruoka.”
“Varmaan ilalla pimeässä viihtyisä kun oli pajon lyhtyjä ja valoja. Ruoka oli hyvää ja annoskoko riittävä”
“Lapsia ei huomioitu millään lailla. Pyysimme kyniä mutta niitä ei koskaan tuotu. Oletettavasti viroilaissyntyinen tarjoilija oli hieman tyly ja poissaoleva”
“Henkilökunta oli ystävällistä, hymyilevää.”
“Viihtyisyys ja tilojen yleisilme. Sisustusratkaisu kokonaisuutena luo ja jättää jotenkin haljun tunnelman. Sisääntulo neutraali, jollakin tapaa mitään sanomaton. Ei luo tunnelmaa. Olen käynyt vuosien saatossa tässä Rossossa harvakseltaan, mutta säännöllisesti pääsääntöisesti 'etkoilla' ennen teatterinäytöksiin menoa. On jotenkin tunne, että ravintolan sisustusratkaisut pöytäilmeineen ovat jämähtäneet paikoilleen, vaikka varmasti matkan varrella sisustusta on uudistettu. Ymmärrän, että Rosso-ketjulla on oma tunnistettava brändi-ilmeensä, mutta voisiko se seurata aikaansa ja kehittyä/olla uudistuvalla tavalla tunnelmallisemman oman ilmeensä luova.”
“Kätevästi lähellä Kaupunginteatteria”
“Siisti, rento, hyvä ruoka, helppo”
“Salaattipöytä oli tyhjä”
“Ystävällinen palvelu ja.miellyttävä tunnelma”
“salaattipöytä on mielestäni hyvä ja monipuolinen yleisilme ja tunnelma hyvä viihtyisä”
“Hyvä sijainti, hinta ok , alkoholi tietysti kallista koko Suomessa”
“Ystävällinen tarjoilu henkilökunta.”
“Ruoka oli erittäin hyvää ja palvelu moitteetonta ja nopeaa.”
“Musiikki voisi soida vähän hiljempaa ja salaattipöytä kaipaisi täydennystä, mutta leipä oli erinomaista ja sen ohessa öljy ja balsamiko. NAM!”
“Erityiskiitos ammattitaitoiselle,ystävällisesti tarjoilijalle,hän oli aivan huippu”
“Hyvä tunnelma, salaattipöytä, ruuan maku, palvelu, hinta-laatu suhde.”
“Hyvällä paikalla, hyvä ruoka ja nopea palvelu”
“Ruoka on hyvää ja annokset sopivan kokosia. Hyvällä paikalla helsingissä.”
“Mukava henkilökunta ja hyvä ruoka ja miellyttävä ilmapiiri vaikka ravintola oli täynnä ja jouduin odottamaan pöytää, koska en ollut etukäteen varannut.”
“Tarjoilija oli luontevan ystävällinen ja joustava erikoisruokavalioni kanssa.”
“Kalan osuus pieni valikoimassa.”
“Sijainti, selkeä ruokalista.”
“Aika kiva henkilökunta”
“Kalaa listalle.meri vieressä halli ja tori täynnä kotimaan kalaa.ainoa kala jota rossossa on vuosiin saanut on iänikuinen Norjan kassilohi .”
“Löytyy muutama hyvä vegaani annos”
“Palvelu välillä hidasta ja likaisia pöytiä voisi siivota nopeammin.”
“Keittiö toimi nopeasti, palvelu miellyttävää. Ainoastaan maksupääte temppuili, osin ehkä useamman maksuvälineen käytöstä johtuen”
“Yhdestä pöydästä oli tehty tarjoilijoiden apupöytä ja se oli lounasaikaan vähän tolloa, koska emme meinanneet mahtua istumaan.”
“Hyvällä paikalla.”
“Kaikki seurueessa olivat sitä mieltä että kastike olisi ollut tehdasvalmisteista (4). Salaatti tiski ei ainakaan minua houkutellut.”
“Hyvät ruoat!”
“Hyvä valaistus, raikas ilmapiiri, iloinen henkilökunta??, kaikki kohdallaan, ei melua”
“Lähellä Kaupungin teatteria. Ja yleensä ollut ihan hyvät tarjoamat.”
“Helppo tulla”
“Hyväntuulinen, ystävällinen, palveleva ja joustava henkilökunta.”
“Ruoka oli hieman mautonta ja odotuksiin nähden jonkinasteinen pettymys.”
“La-ilta paljon väkeä, laskun saaminen tai siis sen tilaaminen kesti aika pitkään. Ruokani oli haaleaa, lähes viileää, mutta en kuitenkaan kehdannut siitä valittaa tarjoilijalle.”
“Palvelu pelasi hyvin, sitten kun oli alkuun päästiin. Ruoka tuli nopeasti, vaikka asiakkaita oli paljon.”
“Siitä, kun pääsimme pöytään, kesti aika kauan, ennen kuin kukaan tuli kysymään, mitä halusimme juoda tai syödä. Ruuan makuun voisi myös kiinnittää enemmän huomiota. Tuntui että raaka-aineet olivat hyviä, mutta maustamisessa ja viimeistelyssä on toivomisen varaa.”
“Laaja juomavalikoima”
“Tarpeeseen sopiva sijainti ja oli (isäinpäivä)sunnuntaina auki ennen klo 12.”