Tornin ravintoloissa on tarjottu tasokasta ruokaa jo vuodesta 1931. Tänä päivänä Ravintola Tornissa yhdistellään herkullisia makuja ja visuaalisuutta kokeilunhaluisesti leikitellen, eri kausien ja vuodenaikojen mukaan. Tervetuloa maistelemaan parhaista raaka-aineista valmistettua herkullista ruokaa. Nautinnollisten aterioiden lisäksi Ravintola Torni kattaa herkkuja myös sielulle ja silmälle suomalaisen taidekokoelman muodossa. Sijaitsemme historiallisen Hotelli Tornin alakerrassa, aivan Helsingin ytimessä!

Ravintola Torni palvelee arkisin lounaalla klo 11:30-14:30, iltaisin 17:00-23:00, lauantaisin brunssi tarjoillaan klo 12:00-15:00 ja iltaisin olemme auki klo 17:00-23:00.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin aukioloajan muutoksiin.

Kokous ja Juhlapalvelut

Tornin lyömätön sijainti, uniikki tunnelma ja rauhalliset kabinetit (2-36 hengelle) tarjoavat laadukkaat puitteet kokouksille, lounasneuvotteluille, merkkipäiville ja juhlille.

Ravintola Tornin kabinetteja voi varata Sokos Hotellien myyntipalvelusta, puh. 020-1234 800, 
tai email: ravintolamyynti@sok.fi

Ravintolakabinetti

Tornin Ravintolakabinetti on viihtyisä ja tunnelmallinen tila pienemmille seurueille. Kabinetin pöydän ympärille mahtuu 8 henkeä kokoustamaan tai illastamaan.

Katso varaustilanne ja varaa tila tästä. Mikäli varauksenne ajankohtaan on vähemmän kuin yksi arkipäivä pyydämme teitä olemaan suoraan meihin yhteydessä saatavuuden varmistamiseksi.

Ritarikabinetti

Ravintola Tornin ritarikabinetti soveltuu kokous-, lounas- ja illalliskäyttöön. Ritari on rauhallinen kabinetti, joka jakautuu kahteen osaan. Tilavan kokouspöydän ympärille mahtuu 12 henkilöä kokoustamaan tai illastamaan. Kabinetin etuosa toimii viihtyisänä taukotilana ja siihen voidaan kattaa tarjoiluita toiveiden mukaan. Ritarikabinetissa on nykyaikainen kokoustekniikka.

Katso varaustilanne ja varaa tila tästä. Mikäli varauksenne ajankohtaan on vähemmän kuin yksi arkipäivä pyydämme teitä olemaan suoraan meihin yhteydessä saatavuuden varmistamiseksi.

Näköalakabinetti

Ravintola Tornin Näköalakabinetista avautuu henkeäsalpaava näköala Helsingin ylle. Näköalakabinetissa järjestät näyttävät aamiais-, lounas- sekä illalliskokoukset. Kabinetin tunnelma luo erinomaiset puitteet juhlaville tilaisuuksille, oli kyseessä hääjuhlat, juhlakokous tai yrityksen merkkipäivä. Näköalakabinetissa on nykyaikainen kokoustekniikka. Tilassa on käytössä myös piano.

Lounge
Tornin O'Malley's -irlantilaispubin alakerrassa sijaitseva lounge antaa mahdollisuuden rentoon illanviettoon jopa 40:lle vieraalle. Tilassa on mukavat sohvat pöytineen sekä oma baari, mihin saat halutessasi oman tarjoilijan. Loungeen on oma sisäänkäynti sisäpihan kautta. Loungeen voit tilata rennomman ruokailun buffetista, lautasilta tarjoiltuna tai pelkästään pientä naposteltavaa. Loungessa on käytössä nykyaikainen kokoustekniikka.