Punavuoren ytimessä, ravintola Papa Albertissa ruoka on herkullista, juomat maistuvia ja ihmiset hyväntuulisia. Listallamme on monenlaisia saapasmaan herkkuja, kuten antipastoja, pizzoja, reheviä salaatteja ja maukkaita pasta-annoksia. Tervetuloa nauttimaan italiaisista herkuista ja välittömästä tunnelmasta.

Hyvän ruoan ja rennon tunnelman lisäksi Papa Albert Jazz Club viihdyttää asiakkaita joka perjantai klo 20. Tapahtumaan vapaa sisäänpääsy.

 

Aamiainen

Albertissa on tarjolla monipuolinen buffet-aamiainen viikon jokaisena päivänä hintaan 12 €/hlö. Aamiainen on tarjolla seuraavasti: maanantai-perjantai 6.30-9.30, lauantaina ja sunnuntaina 8-11. Kesäaikaan 3.7.-6.8.2017 ma-pe klo 7.30-10, la-su klo 8-11.

 

Kokoustilat

Albertissa on kaksi kabinettia, Rööperi ja Punavuori. Kabinetit soveltuvat monenlaisiin, maksimissaan 16 henkilön, kokous- ja juhlatilaisuuksiin. Rööperi edustaa rentoa, viihtyisää ja hauskaa paikallista tunnelmaa ja Punavuori tarjoaa ainutlaatuiset ja yllätykselliset puitteet esimerkiksi elämysillallisille.

Kokouksia varten olemme luoneet omat kokouspakettimme ja ainahan on mahdollista räätälöidä juuri Sinun näköinen tarjoilu kokoustiloihin.

Katso varaustilanne ja varaa PUNAVUORI -kabinetti tästä.

Katso varaustilanne ja varaa RÖÖPERI -kabinetti tästä.

Mikäli varauksenne ajankohtaan on vähemmän kuin yksi arkipäivä pyydämme teitä olemaan suoraan yhteydessä meihin tai myyntipalveluumme saatavuuden varmistamiseksi.

 

Tilaussauna

Albertin sauna tarjoaa kuumaa kyytiä kaikkina vuodenaikoina. Lauteilta löytyy reilusti tilaa, ja ruoka- ja juomatarjoilu onnistuu myös samoihin tiloihin.

Katso varaustilanne ja varaa sauna tästä. Mikäli varauksenne ajankohtaan on vähemmän kuin yksi arkipäivä pyydämme teitä olemaan suoraan yhteydessä meihin tai myyntipalveluumme saatavuuden varmistamiseksi.

 

Varaukset ja tiedustelut:

Myyntipalvelu, puh. 020 1234 800 tai ravintolamyynti@sok.fi

Puhelun hinta 020-alkuisiin numeroihin:
Lankapuhelimesta 8,35 snt/puh + 7,02 snt/min
Matkapuhelimesta 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min