Ravintola on poikkeuksellisesti kiinni toistaiseksi. Avaamme jälleen kun matkustus- ja kokoontumiskiellot puretaan. Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa haittaa.

*****

Aamiainen

Albertissa on tarjolla monipuolinen buffet-aamiainen viikon jokaisena päivänä hintaan 17 €/hlö, punaisella tai mustalla S-Cardilla 12€. Aamiainen on tarjolla seuraavasti: maanantai-perjantai 07:00-10:00, lauantaina ja sunnuntaina 08:00-11:00.

*****

Ravintolamme on toistaiseksi suljettu.

Punavuoren ytimessä, ravintola Papa Albertissa ruoka on herkullista, juomat maistuvia ja ihmiset hyväntuulisia. Listallamme on monenlaisia saapasmaan herkkuja, kuten antipastoja, pizzoja, reheviä salaatteja ja maukkaita pasta-annoksia. Tervetuloa nauttimaan suomi-italo fuusioherkuista ja leppoisasta tunnelmasta.

Hyvän ruoan ja rennon tunnelman lisäksi Papa Albert Jazz Club viihdyttää asiakkaita joka toinen perjantai klo 20 alkaen. Tapahtumaan vapaa sisäänpääsy!

Lounas

Arkisin kello 11:00 - 14:00 tarjoilemme maittavan ja kattavan kotiruokabuffetin johon kuuluu valtava salaattipöytämme sekä päivittäin vaihtuvat liha- ja kasvisruuat ja päivän keitto. Seisovan pöydän hinta on 10,80 € ja erilaisia lounasseteleitä voi käyttää. Kesäisin ruokailla voi myös terassillamme!

Kokoustilat

Albertissa on kaksi kabinettia, Rööperi ja Punavuori. Kabinetit soveltuvat monenlaisiin, maksimissaan 16 henkilön, kokous- ja juhlatilaisuuksiin. Rööperi edustaa rentoa, viihtyisää ja hauskaa paikallista tunnelmaa ja Punavuori tarjoaa ainutlaatuiset puitteet esimerkiksi elämysillallisille.

Kokouksia varten olemme luoneet omat kokouspakettimme ja ainahan on mahdollista räätälöidä juuri Sinun näköisesi tarjoilu kokoustiloihin.

Tilaussauna

Albertin sauna tarjoaa kuumaa kyytiä kaikkina vuodenaikoina. Lauteilta löytyy reilusti tilaa, ja ruoka- ja juomatarjoilu onnistuu myös samoihin tiloihin.