ARVOISAT ASIAKKAAMME!  

Haluamme kiittää teitä nöyrästi kuluneista vuosista. Raffaellon toiminta päättyy ja ravintolan viimeinen aukiolopäivä on sunnuntai 10.3.2019.

Heti seuraavana päivänä 11.3. alkaa remontti ja liiketilaan avataan uuden liikeidean mukainen Amarillo torstaina 25.4.2019. Königin Kulman muut ravintolat palvelevat normaalisti ja lounasta saa Tapas BarCelonasta.

Amarillon uusi liikeidea korostaa yhteisöllisyyttä, elämyksellisyyttä ja vieraiden viihtyvyyttä.

Sosiaalinen syöminen ja raikkaan värikäs sisustus esittävät nyt ravintolassa pääosia. Uuden Amarillon ytimenä ovat yhteisöllinen The Table -pöytä, tuoreet ja näyttävät meksikolaiset ruoka-annokset sekä Amarillon suositut burgerit. Uusi Amarillo on paikka, jossa tapahtuu koko ajan.

The Table tarjoilee yllätysmenun

Uusi tapa palvella asiakkaita on The Table, pöytä, jonka äärellä 10 henkilöä syö yhdessä keittiöhenkilökunnan tarjoileman yllätysmenun. Illallisella kaikki pöytään kannettavat ruokalajit jaetaan seurueen kesken. "Amarillon annoksia on aina ollut kiva syödä yhdessä. Nyt teimme jaettavuudesta oman tuotteensa. Kokemus on elämyksellinen ja hyvin sosiaalinen. Ruokailu kestää koko illan, joten seurueella on hyvin aikaa tutustua toisiinsa.

Viihdyttäjät ovat Amarillojen uusi ammattikunta

Myös henkilökunta saa uusituissa Amarillossa aivan uuden roolin. Tarjoilija on nyt "entertainer", mikä viestiikin hyvin, mistä on kyse. Tehtävämme on pitää asiakkaista elämyksellisesti huolta, alkudrinkeistä illallisen loppuun saakka. Palvelun nuotit saa päättää kukin viihdyttäjä itse.

Amarillo-ketjuun kuuluu yli 20 ravintolaa ja kaikki ketjun ravintolat uudistetaan lähivuosien aikana.