Praha tekee onnelliseksi!

Praha sijaitsee Kaivopihalla, Helsingin ydinkeskustassa, Rautatieaseman kupeessa. Täällä viihtyvät niin oluen ystävät, ravintola-alan ammattilaiset kuin rockmusiikin ystävät.

Prahan monipuoliseen juomavalikoimaan kuuluu kattava kavalkadi usein maailman parhaiksi mainittuja oluita. Lipan alle levittäytyvällä, vuoden ympäri auki olevalla terassilla on 24 asiakaspaikkaa - tällä terassilla et taatusti kastu tai rusketu. Ota suunta kohti Prahaa, meiltä löytyvät oikeat lääkkeet oluthampaan kolotukseen.

Musiikki 

Prahassa kävijää hemmotellaan tavallisesti raskaammansorttisella rokilla. Antia on monipuolisesti laidasta laitaan ja sen verran runsaasti, ettei samaa biisiä tarvitse kuunnella tunnista toiseen.Voit myös laittaa mielimusiikkisi soimaan älypuhelimellasi jukeboxistamme!

Päivitämme soittolistaamme vähän väliä ja otamme huomioon asiakkaittemme toiveet sen suhteen, mitä eetteriin puskemme. Näin ollen myös Sinulla on Prahan kävijänä mahdollisuus vaikuttaa siihen, millainen kattaus lauteillamme odottaa.