Varaa terassin ruokamaja!
Nyt voit herkutella turvallisesti omalla porukalla myös tunnelmallisessa ruokamajassa Memphis Hakaniemen terassilla. Varattavissa 2–4 hengen seurueelle. Varaa ruokamaja »

The best place to energy chill in Helsinki!

Memphis on kupliva etkoilu- ja afterworkpaikka, jossa nostetaan tunnelmaa ystävien kanssa tai ladataan rauhassa akkuja. Juuri se, mitä etsit silloin, kun ei olla etukäteen päätetty, lähdetäänkö syömään, juomaan vai juttelemaan. Energy chillauksen salat voivat aueta muutamalla drinkillä, mutta oikeastaan aina tulee myös syötyä jotakin. Valitse muutama hauska annos iltapalaksi tai nautiskele pitkän kaavan mukaan kunnon dinneri ystävien kanssa.

Memphiksen ruokalista perustuu jaettavuuteen ja yhdessä kokemiseen. Mauissa on vahvasti vivahteita Aasiasta sekä tietysti Amerikasta. Ihanan pehmeät täytetyt baot ja maukkaat dumblinit ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoisia! Myös hiiligrillissä paistettu Char Char Chicken on herkullinen klassikko, jonka saa tuunattua kastikkeella ja lisukkeella juuri omaan makuun sopivaksi annokseksi.