Kappelin vetovoimalla on pitkät perinteet. Espan puiston kauneus, lasiverannan avaruus, rakennuksen arvokas olemus ja moderni keittiö ovat valmiina tämän päivän asiakkaille. Kappelin salissa on tunnelmaa pariskunnille ja puitteet suuremmille seurueille. 

Huom! 18.–26.9. poikkeuksia salin aukioloajoissa. Sali on avoinna ma–la klo 17–23, su kiinni. Kaikki lämpimät annokset ovat tilattavissa normaalisti, mutta emme valitettavasti pysty tarjoamaan kyseisellä viikolla lainkaan alkupaloja tai jälkiruokia. Kahvila ja baari palvelevat normaalisti!

Kappelin kahvila on yksi perinteisimmistä tapaamispaikoista Helsingissä. Lounasaikaan tarjolla on päivittäin vaihtuva keitto, muuten vitriineistä valittavissa herkullisia makeita ja suolaisia vaihtoehtoja. Kahvilan ja salin väliin sijoittuu tunnelmallinen baari, jossa on hyvä valikoima olutta, viinejä ja klassikkojuomia.

Kappelin terassi on saavuttanut legendaarisen maineen. Eikä suotta, sillä kesäinen Esplanad, Kauppatorin vilske ja Espan lavalta kantautuvat rytmit luovat ainutlaatuisen tunnelman. Terassi avataan keväällä heti säiden salliessa ja pidetään auki syksyyn.

Kappelin Kellarissa järjestät unohtumattomat juhlat! 

Pöytävaraukset ja myyntipalvelu puh. 010 76 63880

Muut asiat puh. 010 76 63883