Ravintola on toistaiseksi suljettu

Ravintola on suljettu 30.3.2020 alkaen toistaiseksi sopeuttaessamme toimintaamme vallitsevaan tilanteeseen. Ovien avautuessa toivotamme sinut tervetulleeksi uuteen bistroomme.

Löydät läheltämme auki olevat ravintolat raflaamo.fi palvelusta.

 

The restaurant is currently closed

The restaurant has been closed since March 30, 2020 for the time being, as we adjust to our importance. When again opening welcome to our new bistro.

You can find near us open restaurants from website raflaamo.fi.

 

*************

Frans & Amélie on rennon ranskalainen bistro, jossa yhdistyvät rakkaus hyvään ruokaan ja siitä nauttimiseen. Löydät viihtyisän ja mutkattoman Frans & Amélie -bistron Helsingin sydämestä, Rautatietorin läheisyydestä. Ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo yhdistyvät Frans & Amélie -bistrossa hyväntuulisen hurmaavalla tavalla. Tervetuloa nauttimaan yhdessäolosta, ilosta ja hyvistä mauista! Bon appétit!

Asiakastyytyväisyys

3,8

Ruoka (4,0)
Palvelu (3,6)
Tunnelma (3,9)
Lapset (3,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 31.03.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ruoka oli hyvää ja palvelu myös hyvää”
“Miellyttävä paikka”
“Kaikki sujui hyvin ja ruoka oli hyvää”
“Nautimme aterian ns. Kaikilla herkuilla ja kattaus oli huikea matka alkupaloista viimeisiin makeisiin makuihin! Uusitaan kyllä????”
“Ravintolassa kaikki sujuu muuten hyvin, mutta noutopöydän jonotus ei toimi. Jono kerääntyy juuri ulko-oven eteen jolloin sisääntulo, kassalle ja pöytiin meno hankaloituu. Lounaan keräys on hidasta, olisi paljon parempi jos linjoja olisi kaksi”
“Paikka oli viihtyisä ja palvelu miellyttävää. Ruoka oli maistuvaa. Asioin nyt ensimmäistä kertaa, mutta päätimme tulla ensi kuussa taas uudestaan.”
“Lounaalla lämminruokana ollut broileri oli vähän kuivaa. Alkupalat ok, paitsi en ole koskaan ymmärtänyt salaattipöydässä olevaa makaronia ja/tai perunaa.”
“Loistava kokonaisuus palvelun ja ruuan osalta.”
“Vierailimme lounasajat loppuvaiheessa. Lounas oli maistuva ja palvelu oli rentoa sekä luontevan ystävällistä.”
“Meitä palvellut henkilö ei ollut ammattitaitoinen; hän ei oikein ymmärtänyt kysymyksiä eikä osannut vastata, joskin kävi kysymässä. Maksaminen oli ihan farssi; työntekijä ei osannut maksupäätettä ja otti maksut miten sattui ja kohteli kuin idiootteja.”
“Ravintolassa mukava tunnelma, riittävä valikoima ja hyvä sijainti”
“Ihan perus-ketjulaatua.”
“Olen suositellut ja tuonut ryhmiäkin lounaalle Kasvis vaihtoehtoa lämpimän on kaivattu. .”
“Helppo sijainti, rauhallinen tila ,asioiminen kätevää ja ruoka on ollut joka kerta hyvää”
“Viihtyisä ravintola..”
“Ihan paras lounaspaikka. Ruoka on aina hyvää. Erityisesti tzatziki ja vaalea leipä, tulemme usein myös vaan, koska tekee mieli sitä leipää. Salaattipöytä myös muuten hyvä ja lämpimät ruuat myös! Jatkakaa näin!”
“Väljä ja rauhallinen. Hyvä paikka jutella ystävien kanssa ruokailun aikana”
“Käyn tyttäreni luona Helsingissä muutaman kuukauden välein ja tästä ravintolasta on muodostunut kantapaikkamme. Rauhallinen ilmapiiri, hyvä palvelu ja hyvä ruoka on ollut mieleen joka kerta käydessämme siellä. Olen suositellyt näistä syistä sitä myös ystävilleni, kun he käyvät Helsingissä.”
“Ruoka oli todella hyvää. Kaikki seurueemme jäsenet olivat todella tyytyväisinä”
“Har besökt detta ställe flera gånger förr, men då hette den Fransmanni, på nåt sätt tyckte jag den var trevligare då.”
“Saimme erittäin ystävällistä palvelua ja ruoka oli maistuvaa”
“Siisti ja mielyttävä ravintola. Koska menimme lounasajan loppupuolella oli tuotteet vähän niuukahtaneita,”
“Helppopaikka,mutkaton”
“Tila oli seurueellemme sopiva ja noutopöydän salaatit monipuolisia. Henkilökuntaa tuntuu kuitenkin olevan todella vähän, joten en tullut ollenkaan huomatuksi.”
“Mahtava miljöö. Upea lounas tarjoilu ja kattava. Mahtava paikka”
“Paikka on miellyttävä ja sujuva”
“Ruoka, juoma, tunnelma ja palvelu priimaa!”
“Aina on kaikki sujunut oikein luontevasti ja hyvällä mielellä ja huumorilla.”
“Paikka rento kulmakuppilatyyppinen, sopii kavereiden tapaamiseen”
“Kun ei odota liikoja niin...”
“Tunnelmallinen paikka, erittäin hyvä ruoka, hyvä palvelu ja s-bonukset, edullinen lounas”
“Ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka.”
“Hyvä ruoka, hyvä sijainti, kohtuullinen hinta”
“Ruoka oli todella hyvää, vaihtoehtoja oli runsaasti. Tarjoilijat olivat ystävällisiä.”
“Paremman puutteessa.”
“Lounasravintolana paremmasta päästä alueella”
“Olin tammikuun 22. pnä lounasaikaan syömässä ravintolassanne ystävättäreni kanssa. Olimme yllättyneitä melko huonosta palvelusta. Kukaan ei tullut ohjaamaan meitä pöytään eikä tuomaan ruokalistoja. Etsimme listat omatoimisesti ja kävimme kassalla tilaamassa ruokamme ja juomamme. Ravintolassa oli melko paljon asiakkaita ja näytti siltä, että vain kaksi nuorta naista oli töissä salissa, joten heiltä ei varmaan liiennyt aikaa asiakaspalveluun. Olimme tosi ihmeissämme tilanteesta, koska molemmat meistä on aikaisemminkin käynyt ravintolassanne. Niistä kerroista on jäänyt mieleen nimenomaan ystävällinen ja hyvä palvelu. No, mutta ruoka oli kuitenkin hyvää. Olen varma, että tulemme ravintolaanne vielä uudelleen, koska se on miellyttävä paikka ja ruoka on herkullista. Hyvää talven jatkoa!”
“en ole koskaan kuullut musiikkia minua ei juuri huomioitu tuloni jälkeen, mutten sitä kaivannutkaan”
“Mukava sekoitus ranskalaisia ja skandinaavisia makuja”
“Käyttämäni hotellin yhteydessä.”
“Frans Ameliessa on mukava viettää aikaa hyvän ruuan ja ystävien kanssa ja saa hyvän palvelun. Viimeksi käydessäni ystävättärieni kanssa pippuripihvi oli tosi hyvällä kypsyydellä valmistettu ja erittäin maukas.”
“Ravintolassa oli liian pimeää lounasaikaan.”
“Meitä palveltiin hyvin ja pidettiin huolta.”
“Lounasaikaan kaikki toimi sujuvasti.”
“Ruoka on monipuolista ja hyvää”
“ihan ok”
“Pöytäämme tarjoillut nuori nainen oli erittäin ystävällinen persoonallisella tavalla. Tilaamme ruoka oli hyvää ja ruokalista vaikutti muutoinkin mielenkiintoista.”
“Sopiva hinta-laatu suhde”
“Mukava seurusteluravintola, voi keskustella rauhassa.”
“Salaattipöydässä on hyvät raaka-aineet mutta usein kummallisia sekoituksia. Tuntuu että moneen sekoitetaan majoneesia tai jotain etikkapohjaista, jonka vuoksi monet salaatit eivät ole mieleeni. Esim tzatziki ja hummus maistuvat oudolta. Pöydästä löytyy aina hyvin kaikille jotain, mutta koska lounas on ympärillä olevia lounaspaikkoja kalliimpi, odotan siltä jotain enemmän.”
“Olen saanut useimmiten haluamani pyöreän pöydän (6 hengen porukka). Laskun maksu jokaiselle erikseen on onnistunut useimmiten oikein hyvin.”
“Blinit eivät olleet aivan kuumia ja lisukkeita oli vähän. Loosissa oli hieman epämukavaa istua, kun sohva jäi kauas pöydästä.”
“Vaikka ravintola on hieman kalsea, ruoka oli hyvää ja palvelu pelasi!”
“Kokemukseni ovat kaikki miellyttäviä, salaattipöydässä voisi olla hiukan enemmän vaihtelua.”
“Halusimme blinejä, ja niiden hinta-laatusuhde F&A:ssa oli erinomainen! Eli nimenomaan blineille suosittelisin menemään.”
“Ihan ok paikka, mutta välillä henkilökunta ei huomioinut mitenkään ja välillä tuntui, ettei tiedetty missä mennää. Yksi tarjoilija sanoi, että ruoka tulee 15 min kuluttua, mutta tulikin heti. Ruoka oli kuitenkin hyvää.”
“Ruoka ja juoma erittäin hyvää”
“Keskeinen sijainti, mutkatonta mennä sisälle. Mukava henkilökunta, iloinen ja osaava henkilökunta. Paikalle on ominaista tetty rentous.”
“Erittäin mukava ja palvelualtis tarjoilija, ruoka erinomaista”
“On niin paljon ravintoloita ja yleensä jokainen päättää itse..”
“Ihan ok buffet lounas,mutta palvelua pitäisi parantaa”