Frans & Amélie on rennon ranskalainen bistro, jossa yhdistyvät rakkaus hyvään ruokaan ja siitä nauttimiseen. Löydät viihtyisän ja mutkattoman Frans & Amélie -bistron Helsingin sydämestä, Rautatietorin läheisyydestä. Ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo yhdistyvät Frans & Amélie -bistrossa hyväntuulisen hurmaavalla tavalla. Tervetuloa nauttimaan yhdessäolosta, ilosta ja hyvistä mauista!

Bon appétit!

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,2)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (4,0)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 14.08.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Nizzan torin salaattipöytä on monipuolinen ja erilaisempi kun muualla.”
“Hyvä sijainti ja rauhallinen”
“Hintalaatu-suhde on ok. Ravintola on miellyttävä ja yleensä myös riittävän rauhaisa.”
“Vappubrunssilla yllätti, ettei kahvi kuulunutkaan brunssin hintaan. Jotain erikoista kaipaavalle ravintola ei välttämättä ole se oikea.”
“Miellyttävä henkilökunta ja rento tunnelma.”
“Ei mitään negatiivista, mutta kun tulen Helsinkiin, niin etsin gourmet-kokemuksia ja Frans & Amélie on enemmänkin ketjuravintola, jolla on ketjun teeman mukaiset yhteiset ruokalistat. Tulee suositeltua niitä yksilöllisiä gourmet-paikkoja, joissa sattuu saamaan onnistuneita annoksia. F & A:n ruoka oli hyvää ja siihen oli helppo tulla. Sitä asiaa voin kyllä suositella, mutta en menisi vertaamaan sitä Michelin-ravintoloihin tai fine dining -paikkoihin, joista tulee ensisijaisesti kerrottua (jos ne sen ansaitsevat - kaikki eivät).”
“Gluteenitonta saa helposti kun vain pyytää..”
“Hyvä ruoka niin lounaalla kuin listalla, ystävällinen palvelu ja erittäin hyvä hinta-laatu suhde (erityisesti Hki keskustassa)”
“Erittäin hyvä ja maukas kasvisruoka”
“Vegaanille löytyi annos listalta”
“Ei hälinää eikä hosumista Gluteenittomat merkinnät ruokalajeissa esillä hyvin”
“Vappubrunssilla on myös alacartelista käytössä! Yli 10 vuotta olemme käyneet vappubrunssilla ravintolassanne ja joskus muinakin aikoina. Tänä vuonna brunssi oli erittäin onnistunut! Osa seurueesta syö aina listalta ja maksa ansaitsee erityismainninnan,maukasta! Olemme aina saaneet toivomamme pöydän ja ystävällistä palvelua henkilökunnalta.”
“Miellyttävä Ravintola. Erinomainen sijainti.”
“Ruoka ja tunnelma”
“Tarjoilija oli täysi tumpelo. LaSkutti vääriä ruokia ymS. Vessa hoidettu huonosti. Viemärit tukossa ja vessapaperit loppu.”
“Leipä on tuoretta, salaattipöytä on monipuolinen ja pääruoka on sekin oikein hyvä.”
“Ystävilläni on ollut vaikeuksia käydä ravintolassa, koska ruoista ei aina pysty sanomaan sisältävätkö ne laktoosia / gluteenia. Salaattipöydässä on myös välillä ollut sekaisin kasviksia ja lihatuotteita. Minua nämä eivät ole haitanneet, koska syön kaikkea.”
“Erittäin hyvä ruoka! Myös sijainti on hyvä ja helpottaa löytämistä myös vieraspaikkakuntalaiselle. Lisäksi ravintola onnistuu mainiosti vaikuttamaan muulta, kuin ns. hotelliravintolalta.”
“Osa tarjoilijoista oli kyllä ystävällisiä ja huomaavaisia, mutta käytöksestä paistoi hieman ehkä kokemuksen puutteesta johtuva epävarmuus, kokonaisuus ei siis ollut täysin luontevaa, vielä.”
“Meidät otettiin hienosti huomioon, vaikka emme ole pääkaupunkiseudulta. Kiitos siitä.”
“Mukava paikka - hyvä ruoka.”
“Ravintola aika meluisa, josta johtuen keskustelu ystävän kanssa hieman hannkalaa.”
“Kiva tunnelma, maukkaat ja kauniit annokset.”
“Kaikki toimii: hyvä henkilökunta, nyt uusi valoisa ilme ravintolassa, hyvä hinta-laatusuhde, lounas erinomaisen monipuolinen, aso-viinit, sijainti (tulen maaseudulta junalla tapaamaan ystäviä).”
“Rauhallinen, kiva tunnelma, jotenkin kiireestä ja sen tunnusta pois vievä tunnelma”
“Ruuissa paremmin esillä allergeenivapaita esim kala”
“Salaattipöytä, lämmin ruoka jäi itseltäni katsomatta, koska salaattipöydästä kertyi niin maukas annos”
“Täyttämisessä taisi olla vähän hitautta Kassa henkilökunnasta jäi jotenkin tyly olo, mutta ei sillä lounaalla niin suurta väliä”
“Ruoka oli ok.”
“Ravintola on liian hämärä ,kellarimainen ,kalustus raskas ja tylsä. Kun on paljon ihmisiä lounaalla melu on kova ja epämiellyttävä ,Ravintolatila on siis epämiellyttävä eikä viihtyisä.Palvelua voisi myös parantaa esim. menin jonoon hakemaan ruokaa ja jonossa seisoi nuori naistarjoilija lautasen kanssa.Kysyin mistä saisi vettä,hän ei vastannut mitään.Toistin kysymyksen, niin .vastaus tympeänä ,että kyllä mä kuulin,mutta en ole töissä tällä puolella ( oli hakemassa ruokaa muualla olevalle asiakkaalle tai itselleen,en tiedä) Eli olipa nuori ihminen jo työhönsä tympääntynyt,ettei voi kysymykseen vastata.Pöytiä ei siivottu tarpeeksi ripeästi,töissä oli nuori mies ja nainen. Eli ainoastaan ruoka oli ok ,tosin osa kulhoista tyhjä eli ei täydennetty tarpeeksi nopeasti.Muuten en meninisi enää.Siksi en käy usein.”
“Salaattipöytä”
“Asiakaspalvelu”
“Virolaisaksenttia puhuva miestarjoilija on loistava työssään! :) Eli hyvä palvelu ja hyvä ruoka. Kellonaikoja sai valittua vain yksi, mutta olen siis käynyt sekä aamiaisella että illallisella.”
“Kuivattuja hedelmiä ei saa ulos purkista kun isot papayat on siinä päällä. Keitetyt Kananmunat ei tuntuneet tuoreilta. Useammin kaurapuuroa. Munakokkelin ainesosat, ei ilmeisesti ole gl?”
“Palvelu oli ammattitaitoista ja ystävällistä. Olin ensimmäistä kertaa ravintolassa, lounas oli todella maukasta ja täyttävää. Suosittelen!”
“Hyvä sijainti, maukas ruoka ja hyvä palvelu!”
“Lounaspöydän taso on todella hyvä, toivottavasti se myös pysyy. Usein tilanne on jopa niin, että lämmin ruoka jää vähän sivurooliin hyvän salaattipöydän vuoksi. Ongelmana kesällä lokit muuten mukavalla terassilla.”
“Salaattibuffet on todella ihana.”
“Jälkiruokana voisi olla muutakin kuin keksejä (en saa syödä niitä).”
“Salaattipöytä on runsas ja laadukas”
“Salaattipöytä on runsas, mutta samoihin kyllästyy ja pääruuan taso vaihtelee.”
“Ystävällinen henkilökunta”
“Hinta. Esimerkiksi oluen hinta oli todella korkea.”
“Yleisesti toimiva ja viihtyisä kokonaisuus.”
“Ruoka oli hyvää.”
“Leppoisa tunnelma, ystävällinen ja osaava henkilökunta ja maukas ruoka.”
“Tunnelma rauhallinen, tila siisti ja palvelu erinomaista.”
“Ruoka oli erittäin hyvää, samoin palvelu hyvää.”
“Hyvä sijainti. Monipuolinen seisova pöytä lounaalla.”
“Hyvä ruoka, siisti ja viihtyisä ravintola.”
“Vaikutelma kokonaisuudessaan.”
“Rauhallinen tunnelma!”
“Tällä kertaa menun jälkiruoka viipyi ja siitä piti muistuttaa, mutta annos korvasi odottelun, olikohan vuoronvaihto noin klo 16-17 välillä vaiko vaan unohdus, hyvä seura kuitenkin mukana, joten ei haitannut”
“Miellyttävä ympäristö”
“Tarjoilija unohti meidät pitkäksi aikaa eikä pyydellyt anteeksi”
“Alkuruokapöytä on keskustan parhaita. Pääruoka on mielestäni ihan sivuroolissa ja myös jää selkeästi alkuruokien tasosta. Näiden alkuruokien vuoksi kannattaa lounaalle tulla vaikka vähän pidempääkin.”
“Kävin ystävän kanssa oluella, hän tilasi aika harvinaisen oluen. Päättelen siis, että olutvalikoiman täytyy olla hyvä”
“edulliset s-viinit, hyvä ruoka”
“s-etu-ruokia aika vähän”
“Tää kyselyhän oli aivan idioottimainen lounasasiakkaalle! En tää teksti ei kyllä nyt ees vastaa ko kysymykseen, mutta avaudun hieman tähän. Ei tässä oikeen mikään kysymys millään liittynyt lounaskokomukseen ja jo lounaan tarjoiluaika oli alkukartoituksessa väärin. Ehkä surkein kysely ikinä! Skippaan kaikki loput vastaukset, jos niitä vielä tulee :D Mut hei salaattipöytä oli ehkä yks parhaista lounasaikaan! Kiitokset siitä! Pääruoka lounaalla oli tylsähkö, joten sillä vain seiskan arviot. Jos siihen ruokaan satsais hieman enemmän ja lounas alkais näin kesälläkin 11:00 niin meidän työporukasta kävis ihmiset useemminkin syömässä, mutta myöhäisen aukeamisen takia olemme useaan kertaan jättäneet syömättä ravintolassanne.”
“Rauhallinen paikka”
“Rauhaisa, siistit wct”
“Ruoka oli hyvää ja henkilökunta ystävällistä. Ravintola oli käyntimme aikaan aika hiljainen (vain vähän asiakkaita eikä mahdollinen taustamusiikkikaan vienyt huomiota), joten siellä pystyi hyvin keskustelemaan ystävien kanssa.”
“Vaikka söin kolme ruokalajia ja join muita juomia, piti pöytään kannetusta hanavedestä maksaa euro. Tämä tuli yllätyksenä laskun maksamisen aikaan, mikä oli harmillista.”
“Ihan tasokas kokemus, ei isoja pulmia. Mutta onhan se hotellin alakerran ravintola, sitähän ei voi muuttaa miksikään.”
“Ruoka”
“Ruoka tilausta joutui odottamaan”
“Kiva palvelu”
“Talon viini-tarjous puutuu. Tämä olisi ainakin näin kesän terassikautena kiva lisä kalliimpien viinien oheen.”
“ystävällinen palvelu maistuva aamupala tuoreet ruoka-aineet illalla lasten drinkki”
“vähän siellä on ahdasta”
“Ystävälliset ja palvelevia tarjoilijoita. Viihtyisä miljöö, kynttilät pöydissä. Tunnelmallinen ja hyvä ruoka.”
“Hei, seurueessa oli kaksi aikuista ja kaksi lasta, 11- ja 12-vuotiaat. Toisella aikuisella ja lapsella on keliakia. Lapselle löytyi helposti maistuva gluteeniton ateriavaihtoehto listalta. Aikuinen valitsi salaattilounaan. Oli todella helppoa ja miellyttävää valita salaattiin ainekset, kun jokaisen tarjoiluastien reunassa oli merkintä L,G. Ainoastaan yksi salaattiosa ei sopinut. Olisipa joka paikassa näin merkittynä salaattien osalta. Tästä asiasta vierailun aikana annoimme jo tarjoilijalle kiitoksia. Hän kävi ystävällisesti kysymässä tilanteemme ja todella nopeasti saimme vastauksia gluteenia vai ei kysymyksiimme. Oli helppo ja mukava asioida. Ihan pieni korjaamisehdotus olisi ja se liittyy jälkiruokakahviin, oli tarjolla jotain tavallista keksiä, mutta gluteenitonta vaihtoehtoa ei ollut tarjolla. Tämän olisi toki tarjoilijalta varmaankin voinut halutessaan kysäistä, mutta siinä vaiheessa pelkkä kahvi oli mainio jälkiruoka. On aina kiva, kun ei tarvitse gluteenitonta erikseen selvittää tai käydä kysymässä. Olimme tosi tyytyväisiä. Meillä oli pitkä junamatka takana ja lapset jo tarvitsivat lounasta. Ihanaa, että kaikki järjestyi niin helposti ja sujuvasti. Tästä vinkkaamme edelleen meidän keliakiatutuille. Lounasvaihto oli todella monipuolinen ja yllätyksellinen mukavalla tavalla.”
“Ei moitteen sanaa :)”
“Hyvä ruoka ystävällinen henkilökunta rauhallinen tunnelma”
“Hiukan oli kallista”