Tervetuloa Dublineriin, hyvien irlantilaisten juomien ja rennon hyväntuulisen fiiliksen ystävät! Dublinerissa virtaa laaja britti- ja irkkuoluiden valikoima niin pullo- kuin hanaoluissakin – ja Guinnessia totta kai. Kun nälkä alkaa vaivata, saat baarista myös maukasta ja mutkatonta pubiruokaa.


Dubliner sijaitsee Kaivopihalla Helsingin ydinkeskustassa, aivan Rautatieaseman kupeessa. Rock- ja pop-painotteinen musiikki ja hyvä seura takaavat viihtyvyyden – viikonloppuisin DJ pitää tunnelmaa katossa aina klo 04 saakka.

Guinness Lounge

40 hengen viihtyisässä kabinetissamme on iso screen, kaksi darts-tikkataulua, Nintendo WII pelikonsoli sekä useita lautapelejä. Tilaan voi tilata ennakkoon juomaa, ja myös ruokaa buffet muodossa ja soittaa omaa musiikkia. Voit sisustaa kabinetin tilaisuuteesi sopivaksi. Ja mikäli Dublinerissa vieraillessaan tuntee tarvetta piipahtaa myös netissä, onnistuu se helposti, onhan ravintolassa maksuton WLAN-yhteys. Varaa kabinetti "varaa pöytä" -linkin kautta. Huomioittehan että yli 20 hengen ryhmävaraus on voimassa sen jälkeen, kun olemme olleet teihin yhteydessä. Saman päivän varauksen ollessa kyseessä, pyydämme ottamaan yhteyttä puhelimitse suoraan Dublineriin puh. 010 76 64470.

Magners-Corner

Viihtyisä tila, joka sijaitsee ravintolan taka-osassa, hieman syrjemmässä suuremmasta juhlahumusta, mutta on silti osa ravintolan salia. Jos Guinness Loungemme on varattu tai liian suuri tilaisuuteesi, niin Magners-Cornerin pöydät voit varata pienemmälle porukalle! Tilaan mahtuu n. 10-30 henkilöä mukavasti istumaan vaikka lautapelien merkeissä! Ei takuuvuokraa!

Tiedustelut ja varaukset ravintola.dubliner@sok.fi 

Bushmills Corner

Bushmills Corner sopii loistavastasti kaveriporukan illanistujaisiin tai vaikkapa rentoon palaveriin. TIlaan mahtuu 10-12 henkilöä saman pöydän ääreen. Ei takuuvuokraa!

Tiedustelut ja varaukset ravintola.dubliner@sok.fi 

Easier - Cozier - Dubliner. Welcome! 

K - 22