Pala rakkautta ja kasa ammattitaitoa. Niistä on kahvihetket Coffee Housella tehty. Tuo hymyn huulillesi sitten tuoreen kahvin tuoksu, croissantit tai bagelit, tule meille. Aamulla, päivällä tai illalla, jokainen hetki on oikea. Coffee House tarjoaa piristystä päivään.

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,3)
Lapset (3,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 13.01.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Take away valikoima voisi olla laajempi, sekä enemmän lounastarjouksiam Esim patonki ja kahvi yhteishintaan.”
“On vaan 1 kassa ja sen takia hidasta”
“näin coronan aikaan kahvila vaikuttaapimältä ja ahtaalta”
“Mutkaton kiva kahvila.”
“Siistin ja houkuttelevan näöinen paikka - keidas ostosretken yhteydessä”
“Ihan kiva, siisti, kotoisa peruskahvila ja mukava palvelu henkilökunnalla!”
“Viihtyisä.”
“Hyvä paikka”
“Perus mukava paikka, johon voi mennä nauttimaan kahvia. Kiva uusi ilme remontin jälkeen. Ruoka tuotteisiin toivoisi silti enemmän monipuolisuutta ja ei niin paljoa tuotteita jota löytyy esim prisman pakkasesta. Olisi kiva, että heillä paistettaisiin enemmän tuotteita ja valikoima olisi monipuolisempi, myös näin kasvissyöjän puolesta. Kahvi on hyvää, mutta ruuan haen sitten mielummin fafasista, koska valikoimasta ei oikein löydä itselle mieleistä syötävää.”
“Ahdas ja siksi liian ruuhkainen... liian usein,jos eteen sattuu se 'tupla erikoiskahvin' tilaaja, niin jono seisoo....pitkään. Entinen sijainti yläkerrassa oli parempi.”
“Kahvilassa ei oikein ollut mitään kasvispainotteista syötävää, kaikissa leivissä oli juustoa ja/tai leikkelettä. Vihreä smoothie oli tosi hyvää ja olin todella iloinen että sellainen löytyi. Lapselle löytyi sämpylä ja pulla. Kahvilanne on kuitenkin ainoa Kaaressa, jossa on niin laaja ja monipuolinen valikoima.”
“Helppo asioida,sijainti hyvä”
“Hyvällä paikalla kaaressa”
“Hyvät kahvit :)”
“Tuötteet ja palvelu olivat hyyviä.mutta tilat olivat ahtaita.”
“Tämän alueen paras kahvila”
“Nopea palvelu”
“Olen useamman kerran saanut minulle sopivan suolaisen syötävän omasta toiveesta jos sellaista ei ole ollut esillä/valmiina. Työntekijät ovat kohteliaita ja iloisia, ja siitä tulee itselle tervetullut olo.”
“Erittäin viihtyisä ja tunnelmallinen, helposti saavutettava sekä sopivan rauhallinen paikka kahvitteluhetkiin puolison ja/tai ystävien/kavereiden kanssa. Myös tavallisen hyvät kahvilatuotevalikoimat ja ok hintataso.”
“Kiva kahvila, nätisti sisustettu, hyvät kahvit. Tosin kun kävin ennen joulua, olisin halunnut jonkun jouluisen kahvijuoma mitä monissa Coffee Housessa tarjotaan ennen joulua. Täällä ei ollut sellaisia mainoksia, mutta kun erikseen kysyin niin sain kyllä.”
“Ystävällistä henkilökuntaa”
“Helppoa asioida”
“Kahvilassa on hyvä tunnelma, ja on hyvä valikoima kaikenlaista hyvää.”
“Palvelu erittäin hyvää ja tuotteet ok.”
“Bra. Hoppas ni kan svenska också!”
“Siisti kahvila ja hyvä palvelu.”
“Helpossa paikassa, huolehdittu mm. asiakkaiden käsihygieniasta, tunnelma kahvilassa on kiva ja ystävällinen henkilökunta.”
“Viihtyisä ja tunnelmallinen kahvila, jonka asiakaspalvelu rentoa ja asiallista. Mukavasti erilaisia istuinpaikkoja erilaisille ihmiselle. Korona-aikana kahvilatyöntekijä voisivat kiinnittää huomiota, että jonossa pidettäisiin turvaväli.”
“Miellyttävä ulkoasu ja ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta! Kahvi on hyvää, ruokatarjonta on hiukan niukkaa.”
“Kiva, lämminhenkinen kahvila.”
“Sopiva sijainti”
“Siisti.Tunnelmallinen,ei mikään paljas halli.”
“Hyvä, viihtyisä paikka, hyvä palvelu, ystävällinen ja iloinen henkilökunta”