Ravintola on toistaiseksi suljettu

Ravintola on suljettu 20.3.2020 alkaen toistaiseksi sopeuttaessamme toimintaamme vallitsevaan tilanteeseen.

Löydät läheltämme auki olevat ravintolat raflaamo.fi palvelusta.

 

The restaurant is currently closed

The restaurant has been closed since March 20, 2020 for the time being, as we adjust to our importance.

You can find near us open restaurants from website raflaamo.fi.

********************

Helsingin päärautatieaseman välittömään läheisyyteen valmistui 1921 SOK:n pääkonttori. Arvorakennus on tänä päivänä suojelukohde, mutta ei museo. Täällä tapahtuu ja on aina tapahtunut.

Tässä talossa on nähty tekniikan ihmeitä ensimmäisen kerran koko maassa. Harley Davidson -moottoripyörä nimittäin esiteltiin talon näyttelyhallissa. Sivuvaunullinen "Harrikka" oli sittemmin myös SOK:n kiertävien myyjien kulkuväline.

Bistro Vilho on kiinteä osa Helsingin liike-elämää. Mestariemme kansainväliset vieraat ovat tottuneet vaatimaan parasta. Siihen mestarimme pyrkivät päivittäin, ainutlaatuisiin kohtaamisiin.

Tervetuloa kokemaan se itse. Mestareidemme otteessa, Bistro Vilhossa.

********************

Lue lisää tapahtumapalveluistamme Juhlat ja kokoukset sivultamme. Tutustu myös juhlatilojen Plaza Events -sivuihimme tästä.

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 26.05.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Mielyttävä paikka.”
“Miellyttävä miljöö, hyvät salaatit”
“Kävin paikassa ensimmäistä kertaa. Pidin kokemuksesta. Palvelu oli ammattitaitoista ja ruoat hyviä. Seurueelle järjestyi vielä mukava pöytä jotta saatoimme keskustella rauhassa.”
“Perinteinen paikka jossa hyvät tarjoilut”
“Entrecote mediumina oli erittäin sitkeä ja/tai veitsi tosi tylsä (23.1.2020)”
“Kävin lounaalla. Olisin toivonut useamman lämminruokavaihtoehdon sekä jälkiruuan, jotta hinta-laatusuhde olisi kohdannut paremmin. Miljöö ja palvelu on kunnossa, samoin alkusalaattipöytä, mutta laajemoi lämminruokabuffet olisi sopinut paremmin kokonaisuuteen”
“Ette kysyneet ruuasta Tarjolla ollut kana oli liian kuivaa.”