Helsingin päärautatieaseman välittömään läheisyyteen valmistui 1921 SOK:n pääkonttori. Arvorakennus on tänä päivänä suojelukohde, mutta ei museo. Täällä tapahtuu ja on aina tapahtunut.

Tässä talossa on nähty tekniikan ihmeitä ensimmäisen kerran koko maassa. Harley Davidson -moottoripyörä nimittäin esiteltiin talon näyttelyhallissa. Sivuvaunullinen "Harrikka" oli sittemmin myös SOK:n kiertävien myyjien kulkuväline.

Bistro Vilho on kiinteä osa Helsingin liike-elämää. Mestariemme kansainväliset vieraat ovat tottuneet vaatimaan parasta. Siihen mestarimme pyrkivät päivittäin, ainutlaatuisiin kohtaamisiin.

Tervetuloa kokemaan se itse. Mestareidemme otteessa, Bistro Vilhossa.

Lue lisää tapahtumapalveluistamme Juhlat ja kokoukset sivultamme. Tutustu myös juhlatilojen Plaza Events -sivuihimme tästä.

Asiakastyytyväisyys

4,5

Ruoka (4,5)
Palvelu (4,6)
Tunnelma (4,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.10.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Viihtyisä ja siisti uusi paikka, jossa illanistumiseen sopiva ruokalista. Ongelmana oli vain, että ravintolan ovilla ei ollut aukioloaikoja. Ravintola aukesi hieman yllättäen klo 17.00, kun jo ajattelin lähteä pois."”
“"Kaikki sujui hyvin, tila oli viihtyisä ja palvelu ystävällistä. Pidin myös ruokalistasta, oli useampi minulle sopiva vaihtoehto, siksi tehtävä uusi vierailu :)"”
“Vierailuni aikana salissa kaikui harjoittelevan bändin soundchek ja ravintolan taustamusiikki päällekkäin aiheuttaen lähes sietämättömän kakofonian.”
“"Olemme kokoontuneet kurssiporukan kanssa joka syksy. Nytkin olemme jo varanneet paikan syksyksi 2022. Vaikka elämme poikkeuksellista aikaa, meidät toivotettiin tervetulleiksi ja otettiin erityistapauksena hienosti vastaan."”
“"Keskeisellä paikalla,aseman läheisyys sopii muualtakin Suomesta tuleville. Isolle ryhmällemme omaa tilaa kabinetissa. Koronan takia ravintolan ollessa lounasaikaan muuten suljettu, tunsimme saavamme hyvää palvelua ja olevamme tervetulleita. Ruoka maistui ja annokset olivat kauniisti aseteltuja."”
“Riista-Wallenberg vaikutti pakasteelta ja muusi jauhoista tehdylle. Pakasteherneet eivät sopineet annokseen.”
“Ruoka oli erittäin hyvää”
“"Olemme olleet jo monena syksynä n.20 hengen seurueena syömässä Helsinki/Plazan takkahuoneessa ja aina kaikki on sujunut hyvin,joten palaamme taas ensi syksynä ""kurssikokoukseemme"" (opiskelukavereita vuodesta-61).Tänä poikkeussyksynä 23.9 saimme erikoispalvelua ja kaikki sujui hyvin-kiitos siitä henkilökunnalle! "”
“Olen jo suositellut. Miellyttävä kokemus.”
“Ruoka oli hyvää ja henkilökunta ystävällistä”
“Ravintolan miljöö on tunnelmallinen ja viihtyisä. Ruoka erittäin maukasta. Palvelu huippu hyvää ja huomioivaa.”