Menneinä aikoina manu oli nimitys mestarille ja oman alansa parhaalle ammattilaiselle. Bistro Manussa ruoka ja juoma tarjoillaan tämän päivän mestarillisella otteella. Meidän mestariemme kädentaidot löytyvät soppakauhan varresta, cocktail-lasista sekä vieraitamme hurmaavista ravintolaelämyksistä.

Bistro Manu kutsuu kylään nykypäivän mestarit ja arjen sankarit. Manussa kokoontuvat kaikki oman elämänsä mestarit, kuten sinä ja minä; hyvän palvelun, ruoan ja juoman äärelle.

Sinä tiedät, mitä haluat. Me tiedämme, miten tarjoilemme sen sinulle mestarillisella tyylillä!

 
 
 
 

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,2)
Lapset (3,5)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 20.10.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Tarjoilija oli hieman hajamielinen, mitä hieman ihmeteltiin. Hän sanoikin, että oli tehnyt tuplavuoron ja siksi aivan väsynyt. Tämän jälkeen hajamielisyys ei häirinnyt kun tiesimme syyn siihen :-)”
“Koko illallinen sujui moitteetta. Tarjoilija varmisti että kaikki oli hyvin koko illan ajan, hän suositteli menun tuotteita ja kaikki osui nappiin. Viini oli erinomaista ja ruoka varsinkin. Pyysin tarjoilijaa sanomaan kokille kiitokset. Kokonaisuudessa todella miellyttävä kokemus. Varmasti tulen asioimaan uudelleen.”
“Ruoka oli aivan taivaallista, söimme kalaa ja uutuus kokemus fenkoli, joten kokille myös kiitokset. Tarjoilusta haluan antaa erikseen 10+, meille tarjoili Sidi, palveluvastaava. Hänen ammattitaitonsa on huikea.Haluaisinkin, että henkilökohtaisesti hänelle menee palaute. Hän varmaan ehkä muistaa kaksi naista, joille tarjoili. Hän ehdotti jälkiruokaa, eikä todellakaan tiennyt että olimme ajatelleet tilata iriscoffeen, hän sitä tuli ehdottamaan. Joten vielä jotain 'telepaattista' kykyä asiakkaisiin nähden. Söimme lauantaina 3.10. ja pöytävaraus 15.30. Molemmat sitä mieltä, että tässä on nainen omassa ammatissaan parhaimmillaan.”
“Hyvä ruoka ja palvelu. Siisti paikka.”
“Ei mitään moitittavaa. Hieman sokkeloinen tila …. piti kiertää rappusten kautta baarin edestä alas 'saliin' ja takaisin.”
“Hyvällä paikalla ja kohtuullinen hinta.”
“Viihtyisän oloinen. Asiakkaana ei tuntunut täysin tervetulleelta tarjoilijamme kohdalta. Olemme parikymppisiä niin tuli vähän sellainen olo mutta viereisen pöydän tarjoilija vaikutti kyllä erittäin vastaanottavalta. Mutta aina ei ole paras päivä tarjoilijallakaan liekkö siitä johtui. Otimme molemmat poikaystäväni kanssa naudan sisäfile pihvit mediumina. Oma pihvini oli enemmänkin kypsä kuin medium. Tykkään kuitenkin medium well pihvistä joten se ei itseäni kauheasti haitannut. Poikaystävän pihvi kylläkin oli se pyydetty medium.”
“Vegaaninen menu kokonaisuus kiinnostaisi varmasti ystäviäni.”
“Kaikki sujui hyvin ja ruoka oli maittavaa”
“Viihtyisä paikka, huomioon ottava asiakaspalvelu ja todella hyvä kasvisburgeri! Muuten liian suppea kasvisruokavalikoima.”
“Ihan jees!”
“Ravintolassa oli miellyttävä tunnelma, rauhallista ja viihtyisää. Istuimme 4 ystäväni kanssa 15-22, joten se kertonee meidän viihtyvän. Ravintolassa oli kiva keskustella ystäväpirukalla.”
“Kasvisruuat ovat kuulemma hyviä, täytyisi maistaa. Odotan toiveikkaana myös blini-kautta - toivottavasti korona ei sotke kuvioita.”
“Mukava lounaspaikka hyvällä sijainnilla.”
“Hyvä kokemus, ei valittamista.”
“ainoa mutta oli kun Sidi ei ollut työvuorossa, mutta kollega paikkasi hyvin”
“Meitä palveltiin erittäin ystävällisesti ja ammattitaitoisesti. Jäi hyvä fiilis.”
“Kabinetti hyvä.henkilökunta hyvä.joustavaa palvelua.”
“Hintataso hieman korkea”
“Ammattimainen ja lämmin palvelu, erinomainen mutta kohtuuhintainen ruoka, miellyttävä sisustus ja tunnelma.”
“Laskun saaminen oli hiukan vaikeaa, mutta siitäkin selvittiin kun itse menin tiskille sitä pyytämään.”
“Siisti ja viihyisä paikka”
“siisti nopea palvelu”
“Illallisemme oli oikein onnistunut.”
“Erittäin positiivinen kokemus, sijainnin, sisustuksen, palvelun ja ruuan osalta. Yllätti positiivisesti meidät molemmat.”
“Kokonaisuus palveluineen oli aivan huippulaadukasta! täyden kympin rafla! :)”
“Reipas, asiantunteva työntekijä josta näkyi ja kuului hänen persoona! Ruoka hyvää & runsas annos!”
“Henkilökunta oli aivan ihanteellinen...tarjoilija erittäin kohtelias ja ammattilainen alallaan ja kokki teki aivan ihanan ja herkullisen lounaslautasen,aivan herkkua???? Tulen taatusti toistekkin ??”
“Helppo asiointi, perusravintolaruokaa”
“Hyvä palvelu”
“Hyvä sijainti. Riittävän toimiva menu (laatu/hinta) pistäytymiseen. Siisti ja mukava sisustus. Ystävällinen ja ripeä henkilökunta.”
“Viihtyisä ravintola, hyvä ruoka.”
“Hyvä”
“Harvoin suosittelen kenellekään mitään ravintolaa, jos tulee puheeksi presidentti, tulen luultavasti maininneeksi hyvän ravintolan. Seurasimme mielenkiinnolla kokin työtä, olimme aitiopaikalla. Se toi kivaa lisäarvoa ravintolakäynnillemme.”
“palvelu erittäin hyvää , ammattitaitoista. Tarjoilijana tummaihoinen nainen erittäin mukava ja miellyttävä. Nimeä en muista.Söin elämäni parhaan sisäfilepihvin”
“Valkosipulietanat olivat suussa sulavat. Pääruuan pihvi ei oikein vastannut mediumia mutta maistui silti tosi hyvältä. Palvelu oli oikein ammattitaitoista.”
“edellä näkyy,erityisen mukava henkilökunta”
“Ruoka oli erittäin hyvää, tarjoilia reipas, iloinen ja palveluhaluinen!”
“Kaikkein parasta oli tarjoilija. Erittäin ystävällinen ja iloinen.”