Menneinä aikoina manu oli nimitys mestarille ja oman alansa parhaalle ammattilaiselle. Bistro Manussa ruoka ja juoma tarjoillaan tämän päivän mestarillisella otteella. Meidän mestariemme kädentaidot löytyvät soppakauhan varresta, cocktail-lasista sekä vieraitamme hurmaavista ravintolaelämyksistä.

Bistro Manu kutsuu kylään nykypäivän mestarit ja arjen sankarit. Manussa kokoontuvat kaikki oman elämänsä mestarit, kuten sinä ja minä; hyvän palvelun, ruoan ja juoman äärelle.

Sinä tiedät, mitä haluat. Me tiedämme, miten tarjoilemme sen sinulle mestarillisella tyylillä!

 
 
 
 

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,2)
Lapset (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 02.06.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Mukava henkilökunta,miellyttävä ympäristö”
“Ruokaa joutui odottamaan todella kauan, liki tunnin.”
“Ruoka oli hyvää, varsinkin kausiruokana olleet blinit.”
“Viihtysä paikka sopivalla paikalla. Löysin paikan vahingossa netistä. Muistot vanhasta Pressasta vaikuttavat edelleen. Paikkaanhan mahtuisi isompikin porukka siihen alaterassin eriöön.”
“Pidimme kokouksen, kabinetti on siihen sopiva, siellä sai olla omassa rauhassa ja lounastarjoilu (salaatti, keitto ja leivät haetaan itse, lämpimät tuodaan pöytään) sujui oikein hyvin. Tulemme varmasti vastakin käymään, hinta-laatu-suhde on kohdallaan, kiitos.”
“Porukkaa paljon, mutta tekeminen tuntui sekavalta.”
“Loistavaa kuhaa jota myös minulle suositeltiin”
“Mukava henkilökunta joka huolehti koko ajan että kaikki on hyvin. Erittäin hyvät ruoka ja juomasuositukset. Ruoka myös oli hyvää, erityisesti blinit alkuruokana.”
“hyvä mesta”
“Hyvällä sijainnilla ja rauhallinen paikka.”
“Positiivisesti yllättynyt. Kiva tunnelma ja hyvää ruokaa ei ollut ”tyypillinen” hotellin ravintola. Osaavaa henkilökuntaa ja tosi positiivinen palvelu. Eksyttiin vahingossa kun oltiin tapahtumassa mutta ei kaduta. Ruoka oli hyvää”
“Ihan jees paikka ??”