Iloisia uutisia - avaamme ravintolamme 1.6.!

 

Menneinä aikoina manu oli nimitys mestarille ja oman alansa parhaalle ammattilaiselle. Bistro Manussa ruoka ja juoma tarjoillaan tämän päivän mestarillisella otteella. Meidän mestariemme kädentaidot löytyvät soppakauhan varresta, cocktail-lasista sekä vieraitamme hurmaavista ravintolaelämyksistä.

Bistro Manu kutsuu kylään nykypäivän mestarit ja arjen sankarit. Manussa kokoontuvat kaikki oman elämänsä mestarit, kuten sinä ja minä; hyvän palvelun, ruoan ja juoman äärelle.

Sinä tiedät, mitä haluat. Me tiedämme, miten tarjoilemme sen sinulle mestarillisella tyylillä!

 
 
 
 

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,2)
Lapset (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 26.05.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Mukava henkilökunta,miellyttävä ympäristö”
“Ruokaa joutui odottamaan todella kauan, liki tunnin.”
“Ruoka oli hyvää, varsinkin kausiruokana olleet blinit.”
“Viihtysä paikka sopivalla paikalla. Löysin paikan vahingossa netistä. Muistot vanhasta Pressasta vaikuttavat edelleen. Paikkaanhan mahtuisi isompikin porukka siihen alaterassin eriöön.”
“Pidimme kokouksen, kabinetti on siihen sopiva, siellä sai olla omassa rauhassa ja lounastarjoilu (salaatti, keitto ja leivät haetaan itse, lämpimät tuodaan pöytään) sujui oikein hyvin. Tulemme varmasti vastakin käymään, hinta-laatu-suhde on kohdallaan, kiitos.”
“Porukkaa paljon, mutta tekeminen tuntui sekavalta.”
“Loistavaa kuhaa jota myös minulle suositeltiin”
“Mukava henkilökunta joka huolehti koko ajan että kaikki on hyvin. Erittäin hyvät ruoka ja juomasuositukset. Ruoka myös oli hyvää, erityisesti blinit alkuruokana.”
“hyvä mesta”
“Hyvällä sijainnilla ja rauhallinen paikka.”
“Positiivisesti yllättynyt. Kiva tunnelma ja hyvää ruokaa ei ollut ”tyypillinen” hotellin ravintola. Osaavaa henkilökuntaa ja tosi positiivinen palvelu. Eksyttiin vahingossa kun oltiin tapahtumassa mutta ei kaduta. Ruoka oli hyvää”
“Ihan jees paikka ??”
“Ylivoimaisesti paras blini, jonka olen aikoihin syönyt. Olisin tilannut toisenkin, jos salihenkilökunta olisi ollut valppaana, mutta tyhjää lautastani ei edes tultu korjaamaan pois. Kävin huikkaamassa kiitokset keittiön luukulle.”
“Ruoka ja juoma oli erinomaisia”
“Ruokatuote oli hyvä, blini voisi kuitenkin olla vähän kuohkeampi. Palvelu oli hyvää, koska onnistuimme tekemään ennakkotilauksen puhelimella, koska oli vähän kiire. Ruoan saapuminen kesti silti aika pitkään.”
“Myönteisten kokemusten perusteella on helppo palata sinne itse sekä myös kaverien/kollegojen kanssa ja suositella laajemminkin!”
“Allt fungerade bra utom det att varmrätten serverades genast då vi kommit till bordet, och skulle just börja med förrätten. Dessutom var varmrätten sval. Vi påpekade nog om att vi just satt ner oss och först skulle äta förrätten, men hon lämnade maten på bordet åt oss. Och vi började förståss med att äta huvudrätten så den inte skulle svalna. Men den var kall ändå. Då vi hade ätit kom en annan servitris och frågade om hon kan hämta varmrätten. Vi visade att den redan kommit och att vi ätit den och att den var kall. Hon hämtade par chokladkonfekter åt oss, som ju var trvligt. Själva stället trevligt och lugnt.”
“Mukava ympäristö hyvällä sijainnilla. Ruoka ok.”
“Hurmaava tapa viettää häämatkaa :)”
“Hyvä keskeinen paikka, viihtyisä, tilava, rauhallinen, siisti. Osaava, ystävällinen henkilökunta. Hyvä ruoka. Ruokalista ok.”
“Ei varsinainen illallispaikka. Suht nopeasti ravintoa työmatkalla.”
“Blinit ennen teatteria, blinit hyvät, blinien ja lisukkeineen hinnoittelu selkeä ja valikoima hyvä niin että molemmat sai just toivomansa lisukkeet.”
“Ruoka oli todella hyvää ja ravintolassa oli viihtyisää ja tunnelmallista. Myös hintalaatusuhde oli kohdallaan. Ainoastaan jäin kaipaan hieman isompaa annosta. muuten kaikki meni hyvin.”