Menneinä aikoina manu oli nimitys mestarille ja oman alansa parhaalle ammattilaiselle. Bistro Manussa ruoka ja juoma tarjoillaan tämän päivän mestarillisella otteella. Meidän mestariemme kädentaidot löytyvät soppakauhan varresta, cocktail-lasista sekä vieraitamme hurmaavista ravintolaelämyksistä.

Bistro Manu kutsuu kylään nykypäivän mestarit ja arjen sankarit. Manussa kokoontuvat kaikki oman elämänsä mestarit, kuten sinä ja minä; hyvän palvelun, ruoan ja juoman äärelle.

Sinä tiedät, mitä haluat. Me tiedämme, miten tarjoilemme sen sinulle mestarillisella tyylillä!

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,3)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 18.09.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Siisti paikka, ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka.”
“Henkilökunnan palvelualttius ja asiantuntemus!”
“rauhallinen tunnelma, joka lounasaikaan on harvinaista. Salaattipöytä on erinomainen. Ja ruokakin on ihan hyvää :)”
“Kassalle kertyy usein jonoa, jostain syystä tilaaminen ja maksaminen sujuvat hitaasti, vaikka itse maksaminen kortilla sujuu sitten ihan ok.”
“Teimme tilauksen ja tarjoilija kysyi haluammeko salaattia kalan rinnalle,sanoin en ota mitään alkuruokaa,johonka tarjoilija vastasi,kysyin haluatko salaattia kalan kanssa,ajattelin että salaatti laitetaan annokseen lisäksi,jos haluaa.Sanoin ,että ok voin ottaa.Salaatti tuli ennen pääruokaa pienessä kulhossa,joka oli tietenki huomioitu laskussa 6e,kallis annos noin mitättömästä salaatista.Asikkalle voi mainita,että kyseistä salaattia saa kalan rinnalle hintaan 6e.”
“Kaikki: ruoka, palvelu, sisustus, sijainti, S-bonukset”
“Lounaan hinta voi olla monelle liian kallis”
“MiesTarjoilijalla oli huumorintajua”
“Ruoka oli maultaan erinomaista ja palvelu pelasi tosi hyvin.”
“Helposti lähestyttävät tarjoilijat”
“Pöytävaraustamme ei huomioitu, jouduimme epämukaville pystytuoleille, menu ei tarjonnut lapselle oikeastaan mitään syötävää.”
“Palvelu oli hyvää :)”
“Seuralaiseni toivoi pihvinsä kypsänä, mutta oli selvästi medium. Ja annos ei näyttänyt pippuripihviltä. Mutta emme jaksaneet odottaa hänelle uutta joten söimme omamme, hyvää oli silti.”
“Kaunis remontoitu miljöö. Hyvä palvelu ja ruoka maittavaa. Hyvä sijainti Helsingin Kampissa.”
“Tyylikäs ravintola ja erinomainen ruoka”
“Henkilökunta on todella ystävällistä”
“bistro manu on niin kodikas ja tunnelmallinen.siinä voisi viettää vaikka koko illan”