Ravintola on toistaiseksi suljettu

Ravintola on suljettu 30.3.2020 alkaen toistaiseksi sopeuttaessamme toimintaamme vallitsevaan tilanteeseen. Ovien avautuessa toivotamme sinut tervetulleeksi uuteen bistroomme.

Löydät läheltämme auki olevat ravintolat raflaamo.fi palvelusta.

The restaurant is currently closed

The restaurant has been closed since March 30, 2020 for the time being, as we adjust to our importance. When again opening welcome to our new bistro.

You can find near us open restaurants from website raflaamo.fi.

**************************

 

Menneinä aikoina manu oli nimitys mestarille ja oman alansa parhaalle ammattilaiselle. Bistro Manussa ruoka ja juoma tarjoillaan tämän päivän mestarillisella otteella. Meidän mestariemme kädentaidot löytyvät soppakauhan varresta, cocktail-lasista sekä vieraitamme hurmaavista ravintolaelämyksistä.

Bistro Manu kutsuu kylään nykypäivän mestarit ja arjen sankarit. Manussa kokoontuvat kaikki oman elämänsä mestarit, kuten sinä ja minä; hyvän palvelun, ruoan ja juoman äärelle.

Sinä tiedät, mitä haluat. Me tiedämme, miten tarjoilemme sen sinulle mestarillisella tyylillä!

 
 
 
 

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,1)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (4,1)
Lapset (3,6)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 31.03.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Mukava henkilökunta,miellyttävä ympäristö”
“Ruokaa joutui odottamaan todella kauan, liki tunnin.”
“Ruoka oli hyvää, varsinkin kausiruokana olleet blinit.”
“Viihtysä paikka sopivalla paikalla. Löysin paikan vahingossa netistä. Muistot vanhasta Pressasta vaikuttavat edelleen. Paikkaanhan mahtuisi isompikin porukka siihen alaterassin eriöön.”
“Pidimme kokouksen, kabinetti on siihen sopiva, siellä sai olla omassa rauhassa ja lounastarjoilu (salaatti, keitto ja leivät haetaan itse, lämpimät tuodaan pöytään) sujui oikein hyvin. Tulemme varmasti vastakin käymään, hinta-laatu-suhde on kohdallaan, kiitos.”
“Porukkaa paljon, mutta tekeminen tuntui sekavalta.”
“Loistavaa kuhaa jota myös minulle suositeltiin”
“Mukava henkilökunta joka huolehti koko ajan että kaikki on hyvin. Erittäin hyvät ruoka ja juomasuositukset. Ruoka myös oli hyvää, erityisesti blinit alkuruokana.”
“hyvä mesta”
“Hyvällä sijainnilla ja rauhallinen paikka.”
“Positiivisesti yllättynyt. Kiva tunnelma ja hyvää ruokaa ei ollut ”tyypillinen” hotellin ravintola. Osaavaa henkilökuntaa ja tosi positiivinen palvelu. Eksyttiin vahingossa kun oltiin tapahtumassa mutta ei kaduta. Ruoka oli hyvää”
“Ihan jees paikka ??”
“Ylivoimaisesti paras blini, jonka olen aikoihin syönyt. Olisin tilannut toisenkin, jos salihenkilökunta olisi ollut valppaana, mutta tyhjää lautastani ei edes tultu korjaamaan pois. Kävin huikkaamassa kiitokset keittiön luukulle.”
“Ruoka ja juoma oli erinomaisia”
“Ruokatuote oli hyvä, blini voisi kuitenkin olla vähän kuohkeampi. Palvelu oli hyvää, koska onnistuimme tekemään ennakkotilauksen puhelimella, koska oli vähän kiire. Ruoan saapuminen kesti silti aika pitkään.”
“Myönteisten kokemusten perusteella on helppo palata sinne itse sekä myös kaverien/kollegojen kanssa ja suositella laajemminkin!”
“Allt fungerade bra utom det att varmrätten serverades genast då vi kommit till bordet, och skulle just börja med förrätten. Dessutom var varmrätten sval. Vi påpekade nog om att vi just satt ner oss och först skulle äta förrätten, men hon lämnade maten på bordet åt oss. Och vi började förståss med att äta huvudrätten så den inte skulle svalna. Men den var kall ändå. Då vi hade ätit kom en annan servitris och frågade om hon kan hämta varmrätten. Vi visade att den redan kommit och att vi ätit den och att den var kall. Hon hämtade par chokladkonfekter åt oss, som ju var trvligt. Själva stället trevligt och lugnt.”
“Mukava ympäristö hyvällä sijainnilla. Ruoka ok.”
“Hurmaava tapa viettää häämatkaa :)”
“Hyvä keskeinen paikka, viihtyisä, tilava, rauhallinen, siisti. Osaava, ystävällinen henkilökunta. Hyvä ruoka. Ruokalista ok.”
“Ei varsinainen illallispaikka. Suht nopeasti ravintoa työmatkalla.”
“Blinit ennen teatteria, blinit hyvät, blinien ja lisukkeineen hinnoittelu selkeä ja valikoima hyvä niin että molemmat sai just toivomansa lisukkeet.”
“Ruoka oli todella hyvää ja ravintolassa oli viihtyisää ja tunnelmallista. Myös hintalaatusuhde oli kohdallaan. Ainoastaan jäin kaipaan hieman isompaa annosta. muuten kaikki meni hyvin.”
“Viihtyisä, hyvä ruoka”
“Ihana asiakaspalvelijamme rebeckka teki huippu työtä!”
“Tulimme vapaapäivänä lounastamaan ystäväni kanssa. Lounaslista, jonka katsoimme netistä ennakkoon, näytti hyvältä ja siksi tulimme. Ruoka oli oikein hyvää ja annoskoot sopivat. Ja hyvä että lounaaseen kuuluu myös salaatti, keitto, kahvi yms. Ravintola on viihtyisä, mukava ja henkilökunta oli avuliasta.”
“Ihan ok, ruoissa voisi olla enemmän makua. Nyt jää hieman pliisuksi..”
“Henkilökuntaa oli liian vähän ja kertoivatkin olevansa juuri paikassa aloittaneita. Kesti kauan ennenkuin saimme tarjoilijan huomion ja pääsimme tilaamaan. Tarjoilija oli kyllä palvelualtis ja ystävällinen. Kanasalaatissa oli jänteitä kahdessa palassa. Blinit olivat kuivia koska voisulaa ei tuotu mukaan.”
“Ravintola oli todella siisti ja kivasti sisustettu. Lounas maistui hyvälle ja oli erilainen mitä olen muualla syönyt. Viime kerralla söin lounaalla mustapapupihviä ja kurpitsarisottoa.”
“Sijainti hyvä. Mikäli ei ole hotellin asukas, kuten minä en ollut, niin ehkä sisääntulo vähän 'sekava'. Muuten ihan miellyttävä paikka.”
“Helppo hyvä ratkaisu. Lounas lautaset voisi hakea pois ennen kahvia.”
“Kaikki pelas niinku pitää ja ruoka oli viimmesen päälle hyvää. Ei muuta kuin jatkakaa samaan malliin ??”
“Mukava ja rauhallinen pistäytymispaikka keskustassa.”
“Rukoa ja palvelu oli ok”
“Hyvä, hieman bulkista poikkeava ruoka/tarjoilu, mielyttävä ilmapiiri”
“Sijainti hotelli Presidentin yhteydessä ei ole ihanteellinen. Olisi hyvä, jos ravintolaan olisi joku muu sisään- ja uloskäynti. Nyt en ainakaan sitä löytänyt.”
“Tunnelma, asiakaspalvelu, tilattu annos- kaikki oli loistavaa!”
“Hyvä lounas ja mukava paikka”
“Erittäin miellyttävä palvelu ja erinomainen ruoka!”
“Lounasaikaan toisinaan hieman hidas palvelu, ruokaa joutuu odottamaan. Lounastauko venyy usein liian pitkäksi.”
“Ruoka oli ehdottomasti parempaa kuin odotin.”
“Blinit olivat maukkaita, pieni miinus täytteiden määrästä.”
“Kaikki muu toimi hyvin, mutta kabinettiin kuului melua salin puolelta.”
“S-ketju, sijainti”
“Ystävällinen henkilökunta, maistuva ruoka ja raikas yleisilme.Myös sijainti keskustassa on plussaa.”
“Kiirettä piti tarjoilijoilla, laskua sai odottaa aika kauan.”
“Hyvä kokonaisuus”
“Yleinen kokemus oli ihan hyvä. Juustoannos oli todella pieni hintaansa nähden, kolme ihan pientä juustokökkärettä laudalla. Vähän sekoilua tarjoilussa, mutta esim. lapsi huomioitiin hienosti.”
“Jos haluaa olla rauhassa niin sitten voi mennä , mutta jos toivoo että käynnin aikana käydään muutamasti kysymässä onko kaikki hyvin (eikä silloin kun pyydät laskua) niin silloin en menisi”
“Keskeisellä paikalla jonne on helppo tulla. Ystävällinen palvelu ja hyvää ruokaa!”
“Aina erittäin hyvä ruoka,erittäin hyvä salaattipöytä ja keitot,erittäin kiva sisustus ja henkilökunta,aina 10+”
“Palvelu ja henkilökunta erinomaista.”
“Ravintolalla on hyviä ja huonoja päiviä. Hyvinä päivinä 'vanha' henkilökunta on paikalla, ruoka ei ole loppu ja tulee ajoissa, silloin kaikki toimii. On taas niitä päiviä kun uusi henkilökunta on ihan pihalla ja samoja asioita joutuu käymään läpi uudestaan ja uudestaan. Ruoka on loppu tai sitä joutuu odottamaan yli 20 min.”
“Miellyttävä ympäristö”
“Hyvä ruoka, sijainti, miellyttävä sisustus ja ystävällinen palvelu”
“Siisti, kiva paikka.”
“Tarjoilijat.”
“Hyvällä paikalla. Blinit olivat lisukkeineen ihania. Olemme yöpyneet hotelissa usein, mutta ei ole tullut täällä ruokailtua”
“Kaikki sujui ihan ok, mutta ei mitään erityistä.”