Menneinä aikoina manu oli nimitys mestarille ja oman alansa parhaalle ammattilaiselle. Bistro Manussa ruoka ja juoma tarjoillaan tämän päivän mestarillisella otteella. Meidän mestariemme kädentaidot löytyvät soppakauhan varresta, cocktail-lasista sekä vieraitamme hurmaavista ravintolaelämyksistä.

Bistro Manu kutsuu kylään nykypäivän mestarit ja arjen sankarit. Manussa kokoontuvat kaikki oman elämänsä mestarit, kuten sinä ja minä; hyvän palvelun, ruoan ja juoman äärelle.

Sinä tiedät, mitä haluat. Me tiedämme, miten tarjoilemme sen sinulle mestarillisella tyylillä!

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,2)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 13.11.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Erittäin ystävällinen palvelu. Viihtyisä ravintola sisustuksineen. Ruoka oli hyvää.”
“Söin vuohenjuustosalaatin. Mielestäni salaatin koko olisi voinut olla huomattavasti isompi/ruokaisampi hintaan nähden.”
“Kallista.”
“Tarjoilijamme oli todella mukava ja välitön ihminen, todella palvelualtis ja ihanan iloinen, vaikka kello oli jo lähellä sulkemisaikaa. (Joskus tällaisina viime hetkinä jossain muualla on kokenut olevansa lähinnä rasite ja välttämätön paha :). Valitettavasti nimeä en muista, mutta olimme ravintolassa 22.10. noin klo 22. Cesar-salaatti jäämeren katkaravuilla oli kaunis, maukas ja raikas, myös tuoksultaan.”
“tyylikäs”
“hymyä olisi saanut olla enemmän”
“Paikka on hyvä.”
“Tarjoilijoilla oli jotain erimielisyyksiä, jotka olisi pitänyt salata asiakkailta. Koko pöytäseurueemme huomasi sen.”
“Ystävällinen henkilökunta. Ammattitaitoinen viinisuositus.”
“Bistro tyyppiseksi annosten tulo oli melko hidas.”
“Ruoka oli oikeasti oikein hyvää, tosin söin lounasta 2 perättäisenä päivänä, Mutta lounasruokien annoskoko oli kertakaikkisen hämmästyttävän suuri. Vrt jättikatkarapurisotto ja olikohan pekoniburgerannos....ja hinnaneroa tuskin korkeintaan kahta euroa enempää jos sitäkään..”
“Ravintolaan tulo/ tilaus / 2 kassa/ 1 kassa herätti hämmennystä ei selkeää oviaukosta sisään astuessa , kuinka ravintolassa tulisi toimia!!”
“Lounasaikaan kalaruoka, salaattipöytä ja keitto! Mukava paikka!”
“Hyvä sijainti. Siisti. Ystävällinen asiakaspalvelu.”
“keskeinen paikka, kivan näköinen, miellyttävä, hyvä ruoka ja lista”
“minulle osui valitettavasti sitkeä liha - mutta muuten ilta oli tosi miellyttävä”
“Ruoka on todella hyvää ja ravintola on todella siisti ja kaunis”
“Tarjoilijamme oli hieman tökerö, ei suositellut mitään juomia, ruokia ja ei kertonut oluista muita kun hanatuotteen ja kaiken lisäksi se olut unohtui. Juomissa ja ruoissa kesti todella kauan, ja muut pöydät saivat ennen meitä. Ensimmäisellä kerralla kun kävin ravintolassa niin palvelu ja kaikki onnistui täydellisesti ja tämä viime kertainen kyllä oli selvä pudotus. Toivoisin palveluun enemmän tasaisuutta, suositelluja ja vähemmän 'alentavaa' puhetta asiakkaille.”
“Aina olen saanut hyvää ruokaa:)”
“Viime kerralla satuin ilmeisesti ruuhka-aikaan. Valitettavasti se näkyi asiakaspalvelussa ja ruokia piti odottaa melko pitkään. Ymmärrettävää kyllä:)”
“sijainti”
“Ainakin päivällä oli rauhallinen tunnelma. Ravintola oli siisti ja kalustus kaunis. Lounas oli hyvä; lounaaseen kuulunut salaatti oli raikas ja monipuolinen. Henkilökunta oli miellyttävä.”
“Tarjoilija otti zsiakkaat huomioon ja tarjoilijalta löytyi aina jokin ystävällinen sana asiakkaiden huomautuksiin ja toivomuksiin.”
“Kassatoiminta vaatisi parantamista. Asiakkaiden S-korttien ja alennuskuponkien (3+1) kirjaaminen laskuun vaikutti alkeelliselga ja aikaa vievältä Tarjoilijan kirjaustyötä tulisi helpottaa.”
“Hyvä palvelu. Hyvää ruokaa tarjolla. Tunnelma oli sopivan erilainen.”
“Ilmapiiri oli hyvä. Tarjottavat maistuivat hyviltä. Palvelu oli ammattitaitoista ja ystävällistä. Miinuksella: itse otettavien tarjoilujen tiedot puuttuivat erityisruokavalioiden valossa = gluteenittomien ja laktoosittomien tarjoilujen nimeämistä piti tiedustella vuorossa olevanta kokilta.”
“Miljöö oli erittäin rauhallinen ja miellyttävä. Kokonaisuus näytti uudelta ja siistiltä. Tarjoilijat olivat nuoria ja erittäin ystävällisiä. Syömämme annos oli tuore ja raikas. Ei nuutuneita salaatinlehti!.”
“Lounasannokset on aikas pieniä... Salaattipöydälle peukku!”
“Huomioonottava, lämminhenkinen ja todella kohtelias henkilökunta :)”
“Hieno miljöö ja hyvä ruoka.”
“Tarjoilijamme oli vielä hiukan kokematon ja epäröivä.”
“Moderni ja miellyttävä tunnelma. Lounasruoka herkullista.”
“Usein lounasruuhkassa salaattipöytä vajavainen tai keitto loppu.”
“Palvelu. Meitäkin palvellut nuori lappalaistarjoilijatar teki illastamme täydellisen. Ihanan persoonallisia ja ammattitaitoisia ihmisiä töissä. Ja ruoka oli upeaa.”
“Harvinaisen hyvää asiakaspalvelua”
“Hyvä ruoka, siisti ja tyylikäs ympäristö ja mukava henkilökunta.”
“Viinilista voisi olla parempi ja monipuolisempi.”
“Siisti ravintola ja hyvä ruoka.”
“Siisti paikka, ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka.”
“Henkilökunnan palvelualttius ja asiantuntemus!”
“rauhallinen tunnelma, joka lounasaikaan on harvinaista. Salaattipöytä on erinomainen. Ja ruokakin on ihan hyvää :)”
“Kassalle kertyy usein jonoa, jostain syystä tilaaminen ja maksaminen sujuvat hitaasti, vaikka itse maksaminen kortilla sujuu sitten ihan ok.”
“Teimme tilauksen ja tarjoilija kysyi haluammeko salaattia kalan rinnalle,sanoin en ota mitään alkuruokaa,johonka tarjoilija vastasi,kysyin haluatko salaattia kalan kanssa,ajattelin että salaatti laitetaan annokseen lisäksi,jos haluaa.Sanoin ,että ok voin ottaa.Salaatti tuli ennen pääruokaa pienessä kulhossa,joka oli tietenki huomioitu laskussa 6e,kallis annos noin mitättömästä salaatista.Asikkalle voi mainita,että kyseistä salaattia saa kalan rinnalle hintaan 6e.”
“Kaikki: ruoka, palvelu, sisustus, sijainti, S-bonukset”
“Lounaan hinta voi olla monelle liian kallis”
“MiesTarjoilijalla oli huumorintajua”