Vaikka Bistro Manu on suljettu toistaiseksi, olemme avoinna Vappulounaalla 1.5. klo 12-17. Tervetuloa!

Jatkosta ilmoittelemme lähemmin. Pahoittelemme tilanteesta syntyvää vaivaa.

Bistro Manu is temporarily closed, but you are very welcome to May Day Lunch 1.5. at 12-17We apologize for the inconvenience. 

 

***

 

Menneinä aikoina manu oli nimitys mestarille ja oman alansa parhaalle ammattilaiselle. Bistro Manussa ruoka ja juoma tarjoillaan tämän päivän mestarillisella otteella. Meidän mestariemme kädentaidot löytyvät soppakauhan varresta, cocktail-lasista sekä vieraitamme hurmaavista ravintolaelämyksistä.

Bistro Manu kutsuu kylään nykypäivän mestarit ja arjen sankarit. Manussa kokoontuvat kaikki oman elämänsä mestarit, kuten sinä ja minä; hyvän palvelun, ruoan ja juoman äärelle.

Sinä tiedät, mitä haluat. Me tiedämme, miten tarjoilemme sen sinulle mestarillisella tyylillä!

 
 
 
 

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,2)
Lapset (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 20.04.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Oli erittäin miellyttävä kokemus, ruoka maistui ja näytti myös hyvältä. Palvelu oli sujuvaa ja mukavaa, ammattitaitoista"”
“"Ruoka oli hyvää ja hinta-laatusuhteeltaan hyvä paketti. Henkilökunta oli ystävällistä, varsinaisen tarjoilijan kaverina oli harjoittelija ja he molemmat palvelivat ystävällisesti. Rahastuskin sujui lahjakorttini kanssa ensikertalaisena harjoittelijalta hyvin. Turvavälit oli huomioitu pöytiin ohjauksessa."”
“Ruoka on hyvää ja mukava tunnelma”
“"Koronasta huolimatta ystävällinen palvelu onnistui ja tarjoilijan suosittelema annos ja juoma olivat tosi makoisia. Pidin siitä, että tarjoilija tohti suositella sitä mikä ainakin itselleen maistui erinomaisesti. Olen allerginen vastauksille, että sehän riippuu asiakkaan omasta mausta."”
“"Hyvä ruoka, todella mukava hlökunta"”
“Mukava henkilökunta sekä hyvä ruoka. Lapsetkin muistettiin ja hotellin asukkaana ilmaiset ruokajuomat olivat tosi jees.”
“"Parasta ja kaunista ruokaa, täydellistä!"”
“Olimme 4 hengen porukalla istumassa iltaa ja syömässä. Meidät huomioitiin koko vierailumme ajan erittäin hyvin. Ruuan suhteen toteutettiin pyydetyt muutokset. Tarjoilijamme oli erittäin mukava. Tulemme taas varmasti uudelleen.”
“Parempi hotelli-ravintola johon mielellään voi tulla ilman yöpymistä”
“"Viihtyisä ravintola, mainiot ruuat, ihana henkilökunta, keskeinen sijainti."”
“Mukava paikka”
“Ystävällinen ja osaava tarjoilija. Erittäin hyvin paistettu pihvi. Maistuva ruoka. Kuohuviini tarjottiin alkuun pöytänsä varanneille ilmaiseksi. Varauksen paikkatoive oli huomioitu. Yleisilmeltään viihtyisä paikka.”
“Asiakaspalvelu oli hyvää ja viihtyisät tilat.”
“"Kiva paikka, hyvä ruoka sekä palvelu. "”
“"Ihan ok kokemus, joten voi suositella."”
“"Mutkaton rauhallinen paikka, hintalaatusuhde hyvä"”
“Blinit olivat todella herkullisia ja annoskoko oli reilu. Tarjoilu oli erittäin ystävällistä ja kaikki sujui muikavasti. Ruokailusta jäi ihana muisto! Kiitos!”
“Henkilökunnan keskinäiset työhön liittymättömät keskustelut kuuluivat pöytäni häiritsevästi.”
“Tosi hyvät .blinit ja mukava henkilökunta”
“"Everything about the restaurant was great specially the customer service. The staff was really polite, thoughtful, friendly and caring. She smiled the whole time and helped us picking a good food from the menu. In my opinion the restaurant has a really good food but I liked the customer service more. I would recommend this restaurant to others if we are close to the area. "”
“"Kaikki meni nappiin. Ruoka oli maistuvaa, henkilökunta ystävällistä ja ammattitaitoista sekä miljöö viihtyisä."”
“Palvelu on ystävällistä ja turvavälit on huomioitu ravintolassa hyvin joten uskaltaa tulla myös nyt korona-aikaan syömään.”
“Perushyvä konsepti. Menulista oli aika suppea.”
“Ruoka ja palvelu olivat erinomaisia.”