Menneinä aikoina manu oli nimitys mestarille ja oman alansa parhaalle ammattilaiselle. Bistro Manussa ruoka ja juoma tarjoillaan tämän päivän mestarillisella otteella. Meidän mestariemme kädentaidot löytyvät soppakauhan varresta, cocktail-lasista sekä vieraitamme hurmaavista ravintolaelämyksistä.

Bistro Manu kutsuu kylään nykypäivän mestarit ja arjen sankarit. Manussa kokoontuvat kaikki oman elämänsä mestarit, kuten sinä ja minä; hyvän palvelun, ruoan ja juoman äärelle.

Sinä tiedät, mitä haluat. Me tiedämme, miten tarjoilemme sen sinulle mestarillisella tyylillä!

 
 
 
 

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,2)
Lapset (5,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 15.06.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Etsin ystäväni kanssa sopivaa ja rauhallista ruokapaikkaa perjantaille,kun saavuin Helsinkiin. Hotellin vastaanotossa sain kuulla,että Bistro Manussa on tilaa. RuokaLista oli jo ""ovella"" joten saimme varmuuden erikoisannosten löytymisestä. Tarjoilija ohjasi rauhalliseen paikkaan,kuunteli toiveet ja vaikka oli viimeinen aukiolotunti niin hän loi olemuksellaan rauhallisen tunnelman. Ruoka oli hyvää ja kauniisti aseteltu: maku ja esteettinen nautinto. "”
“"Hyvä ruoka , ystävällinen palvelu ja sopiva sijainti."”
“"Jos olisin paikkakuntalainen tulisi suositeltua, mutta matkailevana puheeksi tullessa voisin suositella. "”
“Pidän paikasta ja sen tunnelmasta Tällä kertaa ruoka ei ollut niin hyvää kuin aikaisemmin. Itselläni annos oli liian mausteinen ja tulinen vaikka sitä ei oltu erikseen mainittu Seuralaisen ruoka oli annokseksi erittäin pieni. Annoksesta oli saatavana 2 kokoa. Seuralainen valitsi isomman mutta jouduimme tarkistamaan Oliko se isompi koska annos oli todella pieni. Hintaansa nähden oli kallis Jälkiruuat olivat loistavat Hyvän arvosanan yleisesti annan aikaisempien kokemusten perusteella en tämän kerran perusteella”
“Ruoka on erinomaista ja palvelu ystävällistä ja ammattitaitoista.”
“"Lounasruoka oli erittäin hyvää ja kauniisti aseteltu lautaselle (lohta, parsaa, perunoita)."”
“"Lounas erittäin hyvä. Puitteet miellyttävät. Henkilökunta reipasta, asianosaavaa ja ystävällistä. "”
“Hyvä ruoka ja hyvä palvelu”
“"Ensimmäisen käynnin perusteella olen erittäin tyytyväinen ravintolaan ja sen tarjontaan. Erittäin ystävällinen henkilökunta, hyvä laadukas ruoka ja mukava ympäristö (ehkä hieman ""ahdas"" ravintolasali)"”
“Erinomainen ruoka ja palvelu”
“Ruoka ja tarjoilijat aivan mielettömiä!!”
“"Oli erittäin miellyttävä kokemus, ruoka maistui ja näytti myös hyvältä. Palvelu oli sujuvaa ja mukavaa, ammattitaitoista"”
“"Ruoka oli hyvää ja hinta-laatusuhteeltaan hyvä paketti. Henkilökunta oli ystävällistä, varsinaisen tarjoilijan kaverina oli harjoittelija ja he molemmat palvelivat ystävällisesti. Rahastuskin sujui lahjakorttini kanssa ensikertalaisena harjoittelijalta hyvin. Turvavälit oli huomioitu pöytiin ohjauksessa."”