Ammattilaiseksi opiskellaan mutta mestariksi kasvetaan kokemuksen kautta. Bistro on hyvän maun korttelibistro, jonka ruoka, juoma ja palvelu muistetaan pitkään. Mestariemme kädentaidot löytyvät niin soppakauhan varresta, cocktail-lasista kuin vieraidemme ravintolaelämyksistä.

Bistrossa jokainen asiakas kohdataan ja palvellaan alusta loppuun rennon varmalla mestarin otteella. Meillä kokoontuvat kaikki oman elämänsä mestarit, kuten sinä ja minä; hyvän palvelun, ruoan ja juoman äärelle. Astu sisään Bistroon ja heittäydy mestariemme matkaan!

Asiakastyytyväisyys

4,5

Ruoka (4,4)
Palvelu (4,6)
Tunnelma (4,5)
Lapset (4,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 20.10.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ihan ok, mutta tunnelma ei ehkä ollut mun tyylinen.”
“Kaikki edellä olevat asiat olivat mielestäni erittäin hyvin.”
“Rennon ammattitaitoinen palvelu ja hyvä ruoka.”
“Meidän molempien ruoka-annokset (sisäfilepihvi ja paistettua lohta) olivat erittäin suolaiset. Muuten ruoka oli hyvää.”
“Paras!”
“Oli hyvää!!”
“Olimme ainoat asiakkaat joten palvelu pelasi loistavasti.”
“Hyvä vaihtoehto 'luokassaan'.”
“Hintalaatusuhde hyvä ja todella ystävälliset ja ammattitaitoiset tarjoilijat. Viihtyisästi sisustettu”
“Miestarjoilija oli erittäin positiivinen yllätys! Harvoin törmää noin sujuvaan ja ammattitaitoiseen tarjoilijaan, joka osasi tehdä lisämyyntiä ilman lipevää otetta. Tarjoilukokemus oli mukava piristys, ja harrastan kuitenkin ravintoloissa käyntiä viikoittain. Ruoka oli maistuvaa ja sitä oli riittävästi. Olin ravintolassa arki-iltana, veikkaan että viikonloppuisin tunnelma olisi tiiviimpi, ravintolamaisempi mahdollisesti? Nyt, kun oli vain muutama asiakas, ei ravintoloissa ollut sitä jopa vähän ravintoloihin kuuluvaa pientä 'hälinää', puheensorinaa, tunnelmaa.. :)”
“Hyvä sijainti, hyvä ruoka ja palvelu.”
“Kaikki sujui hyvin ja nopeaasti.”
“Ammattitaitoinen henkilökunta ja laadukasta ruokaa herkullisella esillepanolla.”
“Helppo, rento miellyttävä miljöö, tuote ja palvelu.”