Kaupunkien ydinkeskustoissa on elämää eteenpäin vievää virtaa. Sinne tullaan ja siellä tavataan, luonnollisesti. Kamppiin, kaupungin ytimeen, johtaa myös yksi Helsingin valtasuonista. On luonnollista, että Bistro Johan syntyi Runeberginkadun varrelle. Bistromme nimen lainasimme runoilijalta. Sanan mestari ja alueen historia paiskaavat näin luontevasti kättä.

Siellä missä energiaa on, tapahtuu. Sellaisessa ympäristössä meidänkin mestarimme viihtyvät. Asiakkaamme tuntevat mestareidemme otteen kaikissa asiointinsa vaiheissa. Se on aina jotain henkilökohtaista ja ainutlaatuista.

Tervetuloa kokemaan se itse. Mestareidemme otteessa, Bistro Johanissa.

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,3)
Lapset (5,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 07.12.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Paikka ok. Ruoka kohtuullista. Iso sotku jälkiruokien kanssa jotka tosin hyvitettiin.”
“Tarjoilija oli täys kymppi”
“Yllättävän positiivinen kokemus”
“Listalta löytyi poroa ja annos oli maistuva.”
“Todella viihtyisä paikka. Palvelu rentoa ja ystävällistä. Henkilökunta tuntui itsekin viihtyvän.”
“Ruoka oli erittäin hyvää ja siisti ravintola”
“"Miellyttävä avara tyylikkäästi sisustettu ravintolatila. Mukava ja ystävällinen henkilökunta. Ruokatarjonnan taso hieman laskenut sen jälkeen, kun hotelliketjun ravintoloista tehtiin samanlaisia Bistroja samanlaisin ruokalistoin."”
“Juomat olivat hyviä”
“Hintataso ei ole kaikille mieleen.”
“Miellyttävä”
“Trivsamt och god mat”