Ammattilaiseksi opiskellaan mutta mestariksi kasvetaan kokemuksen kautta. Bistro on hyvän maun korttelibistro, jonka ruoka, juoma ja palvelu muistetaan pitkään. Mestariemme kädentaidot löytyvät niin soppakauhan varresta, cocktail-lasista kuin vieraidemme ravintolaelämyksistä.

Bistrossa jokainen asiakas kohdataan ja palvellaan alusta loppuun rennon varmalla mestarin otteella. Meillä kokoontuvat kaikki oman elämänsä mestarit, kuten sinä ja minä; hyvän palvelun, ruoan ja juoman äärelle. Astu sisään Bistroon ja heittäydy mestariemme matkaan!

Asiakastyytyväisyys

4,5

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,6)
Tunnelma (4,6)
Lapset (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 26.01.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ruoka oli suuremmaksi osaksi todella maukasta, samoin esillepano. Tarjoilija oli ammattitaitoinen ja ystävällinen, vaikka oli yksin vuorossa.”
“Palvelu oli hyvää mutta ruoan odotus kesti aivan liian kauan ( tunti alkuruokaan) ja lapsille enemmän. Myös pääruoka poro ei ollut tasokas eikä vastannut hintaa. Kokonaisuus meni pilalle odotuksen ja poron vuoksi.”
“Voin suositella”
“Ruoka ja palvelu hyvää”
“Hyvä sijainti, hyvä tunnelma ja hyvä ruoka”
“Ruoka ja palvelu erinomaista”
“Hyvä ruoka ja palvelu. Lista ehkä turhankin kapea.”
“Rauhallinen tapaamispaikka”
“Henkilökuntaa oli liian vähän, muuten kelpo paikka”
“Ei moitittavaa, muistikuvat illasta heikot ??”
“Palvelu ollut aina hyvää. Ruokalistan niukkuudesta pisteiden laskua”
“Homma toimi hyvin, annos tilattiin mediunina mutta oli welldone... Kerroin kyllä asiasta ja sanoin ettei ole tarvetta vaihtaa annosta”
“Tunnelmallinen ravintola, erittäin hyvää ruokaa(söimme mieheni kanssa menut,jossa oli alkuun sokerisuolattu lohta,taivaallista, pääruoaksi poroa, jota mieheni ensin arasti kun riista kyseessä mutta liha oli todella hyvää, niin mureeta ja jälkkärit kruunas kaiken). Toddlla onnistunut ruokakokemus.”
“Mukava tunnelma, riittävät turvavälit (ei pelottanut;)”
“Ravintola oli siisti ja kivasti sisustettu. Henkilökunta oli todella mukava, joten siitä tulee plussaa paljon mutta itse ruoka ei ollu kummoista, kotiruuan tasoista.”