Bistro Gimis – Niin Gimis on Stadi!

Urbaani satamamiljöö, Jätkäsaari ja Punavuoren citykulttuuri – täällä "Pohjolan Berliinissä" on moderni helsinkiläinen elämänmeno parhaimmillaan ja aidoimmillaan. Ruoholahdenrannan kortteliravintola, Bistro Gimis, on kuin pieni pala Helsinkiä itsessään – stadilaiset maut, liikkeellä olemisen fiilis ja meren läheisyys tekevät siitä kiinnostavan kohtaamispaikan keskellä mielenkiintoisinta kasvualuetta Helsingissä. Ravintola hyödyntää keittiössään pientuottajien helmiä ja stadilaista lähialueen ruokaa, kuten lähivesiltä pyydettyä kalaa. Juomapuolella on tuotteita lähialueen pienpanimolta ja paikallisesti kehitettyjä drinkki-luomuksia. Sen industrial-henkisessä miljöössä on aistittavissa rakennuksen teollinen historia sekä viereisen satama-alueen rouhea tunnelma.

Seaside hotellin aulan ja Gimiksen välissä sijaitseva RO-RO Bar tekee kunniaa erityisesti Stadin kaduille. Siellä voi kokea myös Anselmi Oksmanin graffititaidetta, aitoa katuruokaa sekä paikalliseen henkeen luotuja drinkkejä ja oluita. Baari on avoinna päivittäin ark. klo 11-23 ja la-su 11-23. Baarissa tarjoillaan arkisin myös maukas lounas.

Seuraa meitä myös Facebookissa ja  tiedät mitä meillä tapahtuu!

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.11.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Sisustus on tehty olohuonemaiseksi. Erilaisia istumapaikkoja. Iso tila, mutta jotenkin kodikas.”
“Kiva ja poikkeava ympäristö, ylätasanteella. Mutkaton toimintatapa. Todella palveleva hankilökunta. Jutut toimivat jopa pyytämättä, siis mukavasti tarjoten.”
“Hyppysen verran vähemmän suolaa kokonaisuuteen.”
“Suomenkielen taito voisi olla henkilökunnalla parempi, olemmehan sentään Suomessa jossa luulisi pärjäävän omalla kielellä. Se ei näytä olevan nykyisin mahdollista.”
“Sijainti, siisti, hyvä aamupala ??”
“Kiva henkilökunta ja erittäin maukkaat ja laadukkaat lounaat.”
“Hyvä ruoka ja todella hyvä jälkiruoka.Kauniisti esille laitto.Todella ystävällinen ja iloinen tarjoilija.”
“Erityisruokavalioni neuvottelujen jälkeen toteutui”
“Jonomuodostelmaa syntyi; viikonloppuseminaariimme osallistui noin 400 henkilöä ??”
“Sometimes the food is really good”
“Sometimes it's not that good”
“Katto Lounge oli oikein tyylikäs ja viihtyisä tila.”
“Lounasaikaan paikalla aina positiivinen (mahdollisesti äitinkielenä Viroa puhuva) tarjoilija.”
“Alkupalan maku oli hyvä”
“Tarjoilija viivytteli ruokien tuomista kauan. Ensin vei usean seurueen pöytiinsä vaikka kello oli jo soinut aikoja sitten merkiksi ruokien valmistumisesta, joten ruoka oli jo ehtinyt jäähtyä”
“Viihtyisä tila, hyväntuulinen palvelu ja yleensä kohtuuhyvä salaattipöytä.”
“joskus esillepano vaikuttaa hieman huolimattomalla/kiireessä tehdyltä: tarjolla kylmää saaneita kurkkuja, valtavan kokoisia paloja, lämmin ruoka loppu heti alussa eikä lisää tuoda”
“Väldigt trevlig personal som kunde tala svenska. Allt gick smidigt och speciellt drinkarna vi beställde med arbetskollegorna gick behändligt.”
“Svårt att säga. Det är trevligt med personal som kan inhemska språket. Servitricen Grace verkade vara på fel branch då hon verkade vara sur någon orsak. Hon betjänade inte vårt bord som tur.”