Bistro Gimis – Niin Gimis on Stadi!

Urbaani satamamiljöö, Jätkäsaari ja Punavuoren citykulttuuri – täällä "Pohjolan Berliinissä" on moderni helsinkiläinen elämänmeno parhaimmillaan ja aidoimmillaan. Ruoholahdenrantaan avattu uusi kortteliravintola, Bistro Gimis, on kuin pieni pala Helsinkiä itsessään – stadilaiset maut, liikkeellä olemisen fiilis ja meren läheisyys tekevät siitä kiinnostavan kohtaamispaikan keskellä mielenkiintoisinta kasvualuetta Helsingissä. Ravintola hyödyntää keittiössään pientuottajien helmiä ja stadilaista lähialueen ruokaa, kuten lähivesiltä pyydettyä kalaa. Juomapuolella on tuotteita lähialueen pienpanimolta ja paikallisesti kehitettyjä drinkki-luomuksia. Sen industrial-henkisessä miljöössä on aistittavissa rakennuksen teollinen historia sekä viereisen satama-alueen rouhea tunnelma.

Seaside hotellin aulan ja Gimiksen välissä sijaitseva RO-RO Bar tekee kunniaa erityisesti Stadin kaduille. Siellä voi kokea myös Anselmi Oksmanin graffititaidetta, aitoa katuruokaa sekä paikalliseen henkeen luotuja drinkkejä ja oluita. Baari on avoinna päivittäin ark. klo 11-23 ja la-su 11-23. Baarissa tarjoillaan arkisin myös maukas lounas.

Seuraa meitä myös Facebookissa ja  tiedät mitä meillä tapahtuu!

Asiakastyytyväisyys

3,5

Ruoka (3,7)
Palvelu (3,3)
Tunnelma (3,6)
Lapset (3,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.12.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvät lihapullat”
“Joskus ollut vähän heikko salaattipöytä. Lohi ylikypsää.”
“Tunnelma oli hyvä ja mun mielestä sopiva sisutus”
“Sijainti ja yleinen siisteys.”
“Laskutuksen toimimattomuus.”
“Helppo saapua vaunuilla/rattailla.”
“Ei lapsille leikkipaikkaa. Netin kautta tehtyjä varauksia ei käsitellä viikonloppuisin, mikä on ongelma, jos päättää perjantaina tulla aamiaiselle sunnuntaina. Olemme tästä johtuen jättäneet pari kertaa tulematta isolla seurueella ja menneet paikkaan, jonne saa netin kautta pöytävarauksen myös viikonloppuna.”
“Kehitys. Taso oli pudonnut alku vuonna melkoisesti niin annosten makujen, asettelun, onnistumisen sekä tarjoilun osalta, mutta nyt oli kerta kaikkiaan hyppäys tasossa kiitettävälle. Nyt kehtaa suositella muillekin kaikin osin koko ravintolaa.”
“Ystävällinen henkilökunta, hyvä ruoka”
“Ravintolaan piti tulla hotellin kautta, koska ravintolan suoraan pääsy ovi oli lukossa. Ovella kävi mni ihminen yrittämässä sisään. Ovessa ei ollut mitään infoa, että pitää tulla hotellin oven kautta sinne.”
“Alkoholittomien oluiden valikoima onneton. On olemassa paljon parempiakin kuin nuo kaksi vaihtoehtoa (crisp)”
“Ruoka oli maukasta ja annokset suuria”
“Viinilista oli vanha, jonka hinnat eivät olleet ajan tasalla, laskulla oli suuremmat hinnat. Yksi tilatuista annoksista jäi tulematta, mutta onneksi, koska annokset olivat sen verran suuria.”
“lämmin tunnelma, ystävälliset tarjoillijat ja sopiva alue.”
“Ei riittävästi tarjoilijaa”
“Helppo asioida”
“.”
“Laaja valikoima ja tunnelmallinen paikka”
“Ihmismäärä, varsinkin vklp aamupalalla”
“Luvattu S-kortti alennus ruokaa tilauksessa ei toteutunut. Harmi.??”
“Yleisfiilis ja mukava henkilökunta.”