Bistro Gimis – Niin Gimis on Stadi!

Urbaani satamamiljöö, Jätkäsaari ja Punavuoren citykulttuuri – täällä "Pohjolan Berliinissä" on moderni helsinkiläinen elämänmeno parhaimmillaan ja aidoimmillaan. Ruoholahdenrannan kortteliravintola, Bistro Gimis, on kuin pieni pala Helsinkiä itsessään – stadilaiset maut, liikkeellä olemisen fiilis ja meren läheisyys tekevät siitä kiinnostavan kohtaamispaikan keskellä mielenkiintoisinta kasvualuetta Helsingissä. Ravintola hyödyntää keittiössään pientuottajien helmiä ja stadilaista lähialueen ruokaa, kuten lähivesiltä pyydettyä kalaa. Juomapuolella on tuotteita lähialueen pienpanimolta ja paikallisesti kehitettyjä drinkki-luomuksia. Sen industrial-henkisessä miljöössä on aistittavissa rakennuksen teollinen historia sekä viereisen satama-alueen rouhea tunnelma.

Seaside hotellin aulan ja Gimiksen välissä sijaitseva RO-RO Bar tekee kunniaa erityisesti Stadin kaduille. Siellä voi kokea myös Anselmi Oksmanin graffititaidetta, aitoa katuruokaa sekä paikalliseen henkeen luotuja drinkkejä ja oluita. Baari on avoinna päivittäin ark. klo 11-23 ja la-su 11-23. Baarissa tarjoillaan arkisin myös maukas lounas.

Seuraa meitä myös Facebookissa ja  tiedät mitä meillä tapahtuu!

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,2)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 24.12.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Yleisesti miellyttävä henkilökunta ja maistuvat ruoat”
“Harjoittelijoiden ammattitaito, gluteenittoman ruoan maku”
“Monipuolinen salaattipöytä”
“Juomien (esim maito) puuttuminen.”
“Aina rauhallista ja tilaa ruokailla”
“Palvelu välillä ontuu ja samoja asioita joutuu pyytämään useamman kerran”
“Hyvä ruoka”
“Palvelu”
“Sisustus on tehty olohuonemaiseksi. Erilaisia istumapaikkoja. Iso tila, mutta jotenkin kodikas.”
“Kiva ja poikkeava ympäristö, ylätasanteella. Mutkaton toimintatapa. Todella palveleva hankilökunta. Jutut toimivat jopa pyytämättä, siis mukavasti tarjoten.”
“Hyppysen verran vähemmän suolaa kokonaisuuteen.”
“Suomenkielen taito voisi olla henkilökunnalla parempi, olemmehan sentään Suomessa jossa luulisi pärjäävän omalla kielellä. Se ei näytä olevan nykyisin mahdollista.”
“Sijainti, siisti, hyvä aamupala ??”
“Kiva henkilökunta ja erittäin maukkaat ja laadukkaat lounaat.”
“Hyvä ruoka ja todella hyvä jälkiruoka.Kauniisti esille laitto.Todella ystävällinen ja iloinen tarjoilija.”
“Erityisruokavalioni neuvottelujen jälkeen toteutui”
“Jonomuodostelmaa syntyi; viikonloppuseminaariimme osallistui noin 400 henkilöä ??”