Ravintolassamme ei voi rajoitusten vuoksi asioida 8.3.-28.3.2021 välisenä aikana. Meiltä voit kuitenkin tilata ruokaa kotiin Foodora palvelusta. Toimitamme annoksia Take Away-listalta myös huonepalveluna normaaliin tapaan Radisson Blu Seasidessa.

Bistro Gimis – Niin Gimis on Stadi!

Urbaani satamamiljöö, Jätkäsaari ja Punavuoren citykulttuuri – täällä "Pohjolan Berliinissä" on moderni helsinkiläinen elämänmeno parhaimmillaan ja aidoimmillaan. Ruoholahdenrannan kortteliravintola, Bistro Gimis, on kuin pieni pala Helsinkiä itsessään – stadilaiset maut, liikkeellä olemisen fiilis ja meren läheisyys tekevät siitä kiinnostavan kohtaamispaikan keskellä mielenkiintoisinta kasvualuetta Helsingissä. Ravintola hyödyntää keittiössään pientuottajien helmiä ja stadilaista lähialueen ruokaa, kuten lähivesiltä pyydettyä kalaa. Juomapuolella on tuotteita lähialueen pienpanimolta ja paikallisesti kehitettyjä drinkki-luomuksia. Sen industrial-henkisessä miljöössä on aistittavissa rakennuksen teollinen historia sekä viereisen satama-alueen rouhea tunnelma.

Seaside hotellin aulan ja Gimiksen välissä sijaitseva RO-RO Bar tekee kunniaa erityisesti Stadin kaduille. Siellä voi kokea myös Anselmi Oksmanin graffititaidetta, aitoa katuruokaa sekä paikalliseen henkeen luotuja drinkkejä ja oluita.

Seuraa meitä myös Facebookissa ja  tiedät mitä meillä tapahtuu!

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 02.03.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ruoka oli parempaa kuin viimeksi, palvelu erinomaista ja ruoka tuli nooeasti”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu”
“tyytyväinen olin, tarkoitus oli syödä blinejä”
“Rento mutta hyvä palvelu. Blinit erinomaisia, samoin kuha.”
“Hinta laatu suhde hyvä, erittäin ystävällinen palvelu”
“Ei mitään yllättävää. Ei huono, muttei kovin ihmeellistä”
“Kävin itseasiassa aamupalalla, mutta en ollut majoittunut hotellissa. Olin todella positiivisesti yllättynyt aamupalatarjonnasta, aamupala oli tuore ja monipuolinen, henkilökuntaa oli riittävästi. Pidin erityisesti pienistä lapuista ja viesteistä ravintolassa, mieleen jäi myös bloody mary station ja kuinka helpoksi kokin tekemän munakkaan tekeminen oli tehty.”
“Mukava tunnelma ja hyvä ruoka. Aavistuksen liian kallis jotta kävisi useammin. Hyvä palvelu”