Bistro Gimis – Niin Gimis on Stadi!

Urbaani satamamiljöö, Jätkäsaari ja Punavuoren citykulttuuri – täällä "Pohjolan Berliinissä" on moderni helsinkiläinen elämänmeno parhaimmillaan ja aidoimmillaan. Ruoholahdenrantaan avattu uusi kortteliravintola, Bistro Gimis, on kuin pieni pala Helsinkiä itsessään – stadilaiset maut, liikkeellä olemisen fiilis ja meren läheisyys tekevät siitä kiinnostavan kohtaamispaikan keskellä mielenkiintoisinta kasvualuetta Helsingissä. Ravintola hyödyntää keittiössään pientuottajien helmiä ja stadilaista lähialueen ruokaa, kuten lähivesiltä pyydettyä kalaa. Juomapuolella on tuotteita lähialueen pienpanimolta ja paikallisesti kehitettyjä drinkki-luomuksia. Sen industrial-henkisessä miljöössä on aistittavissa rakennuksen teollinen historia sekä viereisen satama-alueen rouhea tunnelma.

Seaside hotellin aulan ja Gimiksen välissä sijaitseva RO-RO Bar tekee kunniaa erityisesti Stadin kaduille. Siellä voi kokea myös Anselmi Oksmanin graffititaidetta, aitoa katuruokaa sekä paikalliseen henkeen luotuja drinkkejä ja oluita. Baari on avoinna päivittäin ark. klo 11-23 ja la-su 11-23. Baarissa tarjoillaan arkisin myös maukas lounas.

Seuraa meitä myös Facebookissa ja  tiedät mitä meillä tapahtuu!

Asiakastyytyväisyys

3,7

Ruoka (3,8)
Palvelu (3,5)
Tunnelma (3,8)
Lapset (3,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 09.10.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Laaja valikoima ja tunnelmallinen paikka”
“Ihmismäärä, varsinkin vklp aamupalalla”
“Luvattu S-kortti alennus ruokaa tilauksessa ei toteutunut. Harmi.??”
“Yleisfiilis ja mukava henkilökunta.”
“Rauhallinen kiva ilmapiiri, kiva sisustus ja osaava palveleva henkilökunta.”
“Viime sunnuntaina 19.8 ravintolapuoli oli kiinni kun olisimme olleet tulossa syömään.”
“Olin aamiaisella, pannukakut olivat hyviä. :)”
“Olin aamiaisella, eikä omeletit kuuluneet hintaan. :( Mikonkadun hotelliaamiaisella omeletit sisältyvät ja muutenkin kyseinen Mikonkadun Radissonin aamupalasta saisivat kaikki ottaa mallia.”
“Terassi. Ruoka.”
“Terassille tilaaminen hieman kömpelöä.”
“Hyvä ruoka ja miellyttävä palvelu.”