Bistro Gimis – Niin Gimis on Stadi!

Urbaani satamamiljöö, Jätkäsaari ja Punavuoren citykulttuuri – täällä "Pohjolan Berliinissä" on moderni helsinkiläinen elämänmeno parhaimmillaan ja aidoimmillaan. Ruoholahdenrannan kortteliravintola, Bistro Gimis, on kuin pieni pala Helsinkiä itsessään – stadilaiset maut, liikkeellä olemisen fiilis ja meren läheisyys tekevät siitä kiinnostavan kohtaamispaikan keskellä mielenkiintoisinta kasvualuetta Helsingissä. Ravintola hyödyntää keittiössään pientuottajien helmiä ja stadilaista lähialueen ruokaa, kuten lähivesiltä pyydettyä kalaa. Juomapuolella on tuotteita lähialueen pienpanimolta ja paikallisesti kehitettyjä drinkki-luomuksia. Sen industrial-henkisessä miljöössä on aistittavissa rakennuksen teollinen historia sekä viereisen satama-alueen rouhea tunnelma.

Seaside hotellin aulan ja Gimiksen välissä sijaitseva RO-RO Bar tekee kunniaa erityisesti Stadin kaduille. Siellä voi kokea myös Anselmi Oksmanin graffititaidetta, aitoa katuruokaa sekä paikalliseen henkeen luotuja drinkkejä ja oluita.

Seuraa meitä myös Facebookissa ja  tiedät mitä meillä tapahtuu!

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,1)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.10.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Sain juuri sitä mitä kaipasin.”
“Takuuvarma”
“Kaikin puolin positiivinen yllätys. Stadin ehdottomasti parhaat ranskalaiset!!”
“"Terassi on harvoja Helsingissä johon paistaa aurinko myöhään iltaan. Ruuan hinta oli ravintolatasoa, mutta laatu keskinkertaiselta huoltoasemalta."”
“Nopea.ystävällinen palvelu.”
“Viihtyisä paikka mutta palvelu ei ollut riittävästi tasolla.”
“"Ravintola oli sekä ilta-että aamiaisravintola. Ihmetytti hieman eri käytännöt koronan suhteen. Illalla ei haitannut suurehkon seurueemme koko vaan yhteinen pöytä järjestyi. Aamiaisella se ei tullut kuuloonkaan, kun yhteistä pöytää kysyimme. "”
“Käynnistä jäi hyvin positiivinen kuva.”
“Hyvät ruuat ja mukava henkilökunta!”
“Ruoka oli todella hyvää. Söin pastaa ja se oli hintaansa nähden todella pieni annos. Sen takia ei voi antaa täyttä arvosanaa.”
“"Hyvällä säällä kadunvarsiterassilla oli mukava istuskella koronaturvallisesti yhden kahvin/oluen ajan. Tuskin lähtisin varta vasten ko. ravintolaan viettämään iltaa, mutta hotellin asiakkaana ihan ok käynti."”
“Varmasti suosittelen jos joku kysyy.”
“"Kesämenu oli todella supppea, lihavaihtoehtoa ei ollut. Onneksi syön katkarapuja/toast Skagen."”
“"Hampurilaisiin olisin toivonut jotain erikoisempaa annosta. Ateria tuntui hieman tylsältä, mutta maistui hyvältä kuitenkin. Pihvi toki tilattiin mediumina ja saapui ihan kypsänä."”
“"Ystävällinen kiinalainen tarjoilijatar, hyvää palvelua."”