Bistro Gimis – Niin Gimis on Stadi!

Urbaani satamamiljöö, Jätkäsaari ja Punavuoren citykulttuuri – täällä "Pohjolan Berliinissä" on moderni helsinkiläinen elämänmeno parhaimmillaan ja aidoimmillaan. Ruoholahdenrannan kortteliravintola, Bistro Gimis, on kuin pieni pala Helsinkiä itsessään – stadilaiset maut, liikkeellä olemisen fiilis ja meren läheisyys tekevät siitä kiinnostavan kohtaamispaikan keskellä mielenkiintoisinta kasvualuetta Helsingissä. Ravintola hyödyntää keittiössään pientuottajien helmiä ja stadilaista lähialueen ruokaa, kuten lähivesiltä pyydettyä kalaa. Juomapuolella on tuotteita lähialueen pienpanimolta ja paikallisesti kehitettyjä drinkki-luomuksia. Sen industrial-henkisessä miljöössä on aistittavissa rakennuksen teollinen historia sekä viereisen satama-alueen rouhea tunnelma.

Seaside hotellin aulan ja Gimiksen välissä sijaitseva RO-RO Bar tekee kunniaa erityisesti Stadin kaduille. Siellä voi kokea myös Anselmi Oksmanin graffititaidetta, aitoa katuruokaa sekä paikalliseen henkeen luotuja drinkkejä ja oluita.

Seuraa meitä myös Facebookissa ja  tiedät mitä meillä tapahtuu!

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (3,9)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,1)
Lapset (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 22.09.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Loistavaa ruokaa sekä ystävällistä palvelua”
“Rauhallinen, kiva paikka. Meillä oli kyllä oma, kabinetti, koska meitä oli n. 10hklöä. Meillä oli oma tarjoilija, joka piti kyllä meistä 'hyvää huolta'. Hän oli erittäinen kohtelias ja ammattitaitoinen, joustava. Ruoka, jonka tilasin oli hampurilainen ja ranskalaiset. Ranskalaisiin oli päälle laitettu niin paljon suolaa, että meinasin jo pyytää tarjoilijaa vaihtamaan. Eikö asiakas yleensä saa maustaa ruokansa (Suola, sokeri, pippuri), muuten purilainen oli maukas.”
“Ruoka oli hyvä ja tarjoilijat ystävällisiä. Valitettavasti palvelu on oli hidasta, vaikka asiakkaita ei ollut paljoa.”
“Cityshopparin aamupalatarjous on todella hyvä juttu! Toivoisin että se olisi jatkuva etu!”
“Oikein mukava paikka ja ruoka maistui. Ainoa miinus että terassipaikat olivat vähän kolkot, voisi olla viihtyisämmät (söimme ulkona).”
“Kokonaisuus todella onnistunut ja miellyttävä, hyvät harvinaisemmat maut.”
“Kävin aamiaisella viime viikonloppuna ja jäi todella hyvä vaikutelma! Tarpeeksi valikoimaa myös kasvissyöjälle.”
“Saimme tilattua listan ulkopuolelta annoksen, joka oli erittäin herkullinen! Lisäksi jokainen tarjoilija huomioi meidät ja olivat aivan ihania.”
“Hyvällä paikalla hyvän hotellin lähellä.”
“Aina ystävällinen palvelu. Pyörätuolilla hyvä paikka.”
“Brunssi oli todella täyttävä, erilainen ja ruoka maistui hyvältä. Ei ollut liian täyttä, ei tarvinnut jonottaa kauaa. En ehkä maksaisi noin paljon brunssista, koska ei se kuitenkaan niin erilainen ollut kuin melkein mikä tahansa brunssi.”
“Yksinkertaisesti kiva paikka!”
“Tulimme perheeni kanssa myöhään, vain n. 10min ennen keittiön sulkeutumista. Meidät vastaanottanut tarjoilija antoi ennen pöytiin ohjaustamme menut käteen, jotta päättäisimme nopeasti nitä syömme - luonnollisesti tästä jäi hyvin kiireinen vaikutelma, vaikkemme aikoneetkaan 'kupata' valintamme kanssa tultuamme niin myöhään. Sama tarjoilija tosin vaikutti jatkossakin kiirehtivältä. Ruoka oli erinomaista. Lapsemme on todella nirso, ja vanhempina olimme tyytyväisiä hänen edes maisteltua annostaan.”
“Ihana henkilökunta vaikka oli juhannuspäivä ja tietysti minimi henkilöstä. Ystävällistä ja rentoa oloa, tarjoilijat hauskoja ja juttelivat ja vitsailivat, tykkäsin kovasti rennosta tunnelmasta. Ruoka oli ok, perussettiä mutta hyvin tehty. Iso kiitos tulemme uudestaan kyllä!”
“Ruoka oli hyvää, mutta ei niin erityisen hyvää, että ehdottomasti haluaisin päästä sinne uudestaan syömään. Neljän hengen ruokailu oli kokonaisuudessaan kallis.”
“Bussipysäkkini on ravintolan edessä. Jos pitää odottaa bussia, käyn ravintolassa. 20 bussin päätepysäkki poistuu kuitenkin kohta ravintolan edestä, joten jatkossa en enää todennäköisesti käytä juurikaan ravintolan palveluja”
“helppo, rento ja lähellä”
“Toimiva ravintola lapsen kanssa, hyvää ruokaa koko perheelle.”