Bistro Gimis on poikkeuksellisesti suljettu 5.12.2020-15.1.2021. Bistro Johan Runeberginkadulla palvelee sinua tänä aikana normaalisti, tarkista Johanin aukioloajat täältä.

 

Bistro Gimis – Niin Gimis on Stadi!

Urbaani satamamiljöö, Jätkäsaari ja Punavuoren citykulttuuri – täällä "Pohjolan Berliinissä" on moderni helsinkiläinen elämänmeno parhaimmillaan ja aidoimmillaan. Ruoholahdenrannan kortteliravintola, Bistro Gimis, on kuin pieni pala Helsinkiä itsessään – stadilaiset maut, liikkeellä olemisen fiilis ja meren läheisyys tekevät siitä kiinnostavan kohtaamispaikan keskellä mielenkiintoisinta kasvualuetta Helsingissä. Ravintola hyödyntää keittiössään pientuottajien helmiä ja stadilaista lähialueen ruokaa, kuten lähivesiltä pyydettyä kalaa. Juomapuolella on tuotteita lähialueen pienpanimolta ja paikallisesti kehitettyjä drinkki-luomuksia. Sen industrial-henkisessä miljöössä on aistittavissa rakennuksen teollinen historia sekä viereisen satama-alueen rouhea tunnelma.

Seaside hotellin aulan ja Gimiksen välissä sijaitseva RO-RO Bar tekee kunniaa erityisesti Stadin kaduille. Siellä voi kokea myös Anselmi Oksmanin graffititaidetta, aitoa katuruokaa sekä paikalliseen henkeen luotuja drinkkejä ja oluita.

Seuraa meitä myös Facebookissa ja  tiedät mitä meillä tapahtuu!

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 01.12.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Palvelu erinomaista.”
“Henkilökunta oli todella ihanaa. Erityismaininta ihanalle Elinalle”
“Viihdyin erinomaisesti”
“Hyvä ruoka ja palvelu,hyvä sijainti”
“Mahtava henkilökunta”
“Miellyttävä palvelu ja hyvä ruoka”
“Näin korona-aikaan tuntui hyvin turvalliselta, koska ravintolassa ei ollut ruuhkaa ja siellä oli rauhallinen ilmapiiri.”
“Pidimme lasten synttärit yksityisessä kabinetissa. Tilaisuus oli erittäin onnistunut. Henkilökunta todella mukavaa ja ammattitaitoista,”
“Tiputin muutaman pisteen, koska tarjoilija toi ensin haaleanviileän valkoviinilasillisen jääpalan kera. Pyydettyäni korvaavan lasillisen tilalle sain sen onneksi asiallisesti. Hämmentävä ajatus laimentaa/jäähdyttää viiniä jäillä. Ruoka oli myöskin paikoitellen äärimmäisen suolaista. Mm. 11-vuotiaiden grillipihviannosten tomaattitertut.”
“Loistavaa ruokaa sekä ystävällistä palvelua”
“Rauhallinen, kiva paikka. Meillä oli kyllä oma, kabinetti, koska meitä oli n. 10hklöä. Meillä oli oma tarjoilija, joka piti kyllä meistä 'hyvää huolta'. Hän oli erittäinen kohtelias ja ammattitaitoinen, joustava. Ruoka, jonka tilasin oli hampurilainen ja ranskalaiset. Ranskalaisiin oli päälle laitettu niin paljon suolaa, että meinasin jo pyytää tarjoilijaa vaihtamaan. Eikö asiakas yleensä saa maustaa ruokansa (Suola, sokeri, pippuri), muuten purilainen oli maukas.”
“Ruoka oli hyvä ja tarjoilijat ystävällisiä. Valitettavasti palvelu on oli hidasta, vaikka asiakkaita ei ollut paljoa.”
“Cityshopparin aamupalatarjous on todella hyvä juttu! Toivoisin että se olisi jatkuva etu!”
“Oikein mukava paikka ja ruoka maistui. Ainoa miinus että terassipaikat olivat vähän kolkot, voisi olla viihtyisämmät (söimme ulkona).”
“Kokonaisuus todella onnistunut ja miellyttävä, hyvät harvinaisemmat maut.”
“Kävin aamiaisella viime viikonloppuna ja jäi todella hyvä vaikutelma! Tarpeeksi valikoimaa myös kasvissyöjälle.”