Bistro Gimis – Niin Gimis on Stadi!

Urbaani satamamiljöö, Jätkäsaari ja Punavuoren citykulttuuri – täällä "Pohjolan Berliinissä" on moderni helsinkiläinen elämänmeno parhaimmillaan ja aidoimmillaan. Ruoholahdenrantaan avattu uusi kortteliravintola, Bistro Gimis, on kuin pieni pala Helsinkiä itsessään – stadilaiset maut, liikkeellä olemisen fiilis ja meren läheisyys tekevät siitä kiinnostavan kohtaamispaikan keskellä mielenkiintoisinta kasvualuetta Helsingissä. Ravintola hyödyntää keittiössään pientuottajien helmiä ja stadilaista lähialueen ruokaa, kuten lähivesiltä pyydettyä kalaa. Juomapuolella on tuotteita lähialueen pienpanimolta ja paikallisesti kehitettyjä drinkki-luomuksia. Sen industrial-henkisessä miljöössä on aistittavissa rakennuksen teollinen historia sekä viereisen satama-alueen rouhea tunnelma.

Seaside hotellin aulan ja Gimiksen välissä sijaitseva RO-RO Bar tekee kunniaa erityisesti Stadin kaduille. Siellä voi kokea myös Anselmi Oksmanin graffititaidetta, aitoa katuruokaa sekä paikalliseen henkeen luotuja drinkkejä ja oluita. Baari on avoinna päivittäin ark. klo 11-23 ja la-su 11-23. Baarissa tarjoillaan arkisin myös maukas lounas.

Seuraa meitä myös Facebookissa ja  tiedät mitä meillä tapahtuu!

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (3,9)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.06.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“-”
“Hieman sekava tunnelma.”
“Aivan upea nuorekas baarihenkilökunta teki vaikutuksen upeilla drinkeillä”
“Hinta”
“Food was amazing! Also the service was excellent!”
“Sijainti ja palvelu”
“Laaja ruokavalikoima, ystävällinen palvelu”
“Henkilökunta osasi suositella hyvin ja osasi erinomaisesti kertoa myös erityisruokavaliolliselle asiakkaalle englanniksi”
“Todella paljon ihmisiä aamaisella”
“Oli mukava huomata, vaikka oli iso liuta erikoisruokavalio rajotteita, ne otettiin huomioon ja sain juuri sellaisen annoksen minkä pystyin syömään viimeistä murua myöten. Iso plussa!”
“Erittäin ystävällistä henkilökuntaa, joiden kanssa on jo vuosien varrella tullut hyvin tutuksi. Ruoka on lähestulkoon aina todella hyvää”
“Henkilökunta oli ystävällistä”
“Hinta laatu suhde huono, ei ollenkaan S-Card annosta ja oluen hinta pilvissä”
“Ihan OK monipuolinen tarjonta. Viihtyisä”
“Puoli kymmenen aikaan aamulla monet tuotteet kuten täysjyvämurot, kurkkuviipaleet, minitomaatit oli loppu ja niitä ei kyllä täytetty heti vaan kesti jopa niin kauan, etten enää malttanut odottaa. Ottimet oli aivan hankalat, vähän kuin pinseteillä olisi yksittäisiä vihanneksia noukkinu..”
“Henkilökunta, miljöö ja tuotteet, kaikki oli kohdallaan.”
“About the food sometimes it's good. I'm from Asian country sometimes I want to eat rice. Hope there's an option too in the table not only potato”
“Ruoka on hyvää”
“Buffetista kaikki loppu ja sotkuisia astioita”
“Hyvä ruoka ja hyvä mieli! Vatsa täynnä oli mukava jatkaa tapahtuman parissa.”
“Ison porukan ollessa kyseessä muodostui pitkä jono. Tapahtumajärjestäjät voisivat sisällyttää lipun hintaan aterian, jolloin ruokailu olisi sujuvampaa. Eräs tarjoilija keräsi vahingossa lautaseni pois, vaikka aterimet eivät olleet vielä 'kello viidessä'. No nappasin uuden lautasen, kun hain pienesti lisää ruokaa. Mukava meininki!”