Ravintolassamme on poikkeusaukioloajat.

Tämän hetkisten rajoitusten mukaisesti anniskelutiloissa (ravintola, terassi ja kokoustilat) saa anniskella alkoholijuomia klo 17.00 saakka. Alkoholijuomia saa nauttia klo 18.00 saakka. Ravintolatilat suljetaan klo 19.00.

Muina aikoina toimitamme annoksia take away tai huonepalveluna Radisson Blu Seasidessa 22:00 saakka ja voit myös tilata ruokaa mukaan Foodoran kautta.

Gimiksen terassi on avoinna, juomat terassille ostat vastaanotosta Gimiksen ollessa suljettuna.

Bistro Gimis – Niin Gimis on Stadi!

Urbaani satamamiljöö, Jätkäsaari ja Punavuoren citykulttuuri – täällä "Pohjolan Berliinissä" on moderni helsinkiläinen elämänmeno parhaimmillaan ja aidoimmillaan. Ruoholahdenrannan kortteliravintola, Bistro Gimis, on kuin pieni pala Helsinkiä itsessään – stadilaiset maut, liikkeellä olemisen fiilis ja meren läheisyys tekevät siitä kiinnostavan kohtaamispaikan keskellä mielenkiintoisinta kasvualuetta Helsingissä. Ravintola hyödyntää keittiössään pientuottajien helmiä ja stadilaista lähialueen ruokaa, kuten lähivesiltä pyydettyä kalaa. Juomapuolella on tuotteita lähialueen pienpanimolta ja paikallisesti kehitettyjä drinkki-luomuksia. Sen industrial-henkisessä miljöössä on aistittavissa rakennuksen teollinen historia sekä viereisen satama-alueen rouhea tunnelma.

Seaside hotellin aulan ja Gimiksen välissä sijaitseva RO-RO Bar tekee kunniaa erityisesti Stadin kaduille. Siellä voi kokea myös Anselmi Oksmanin graffititaidetta, aitoa katuruokaa sekä paikalliseen henkeen luotuja drinkkejä ja oluita.

Seuraa meitä myös Facebookissa ja  tiedät mitä meillä tapahtuu!

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Hintataso isolle perheelle kohtuullisen korkea, muuten kaikki oli oikein hyvin."”
“"Ruoka oli parempaa kuin viimeksi, palvelu erinomaista ja ruoka tuli nooeasti"”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu”
“"tyytyväinen olin, tarkoitus oli syödä blinejä"”
“"Rento mutta hyvä palvelu. Blinit erinomaisia, samoin kuha. "”