Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä. Ainutlaatuista kokemusta kaipaavan kannattaa varata paikkansa The Tableen. Koko illan kestävä elämys tarjoaa herkuttelua, viihdettä ja paljon iloisia yllätyksiä!

Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!

LÖYTÖTAVARAT 
Löytötavarat toimitetaan aina kuukauden 15. ja viimeinen päivä Suomen Löytötavarapisteeseen (Narinkka 3, Kampin keskus, puh. 0600 04 401, 1,99 €/alk.min. + pvm.). Muuten voit tiedustella niitä tuntomerkkejä vastaan sähköpostilla venn@sok.fi

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,0)
Lapset (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 26.05.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä sijainti, helppo tulla.”
“Mukava ja viihtyisä”
“Ruokaannoksen liha oli kamalaa, mutta palvelu ravintolassa oli erinomaista. Juoma oli kallis.”
“Ystävällinen henkilökunta, hyvä ruoka.”
“Kiva, mukava, siisti paikka ja hyvä ruoka”
“Tunnelma oli taivaallinen”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää mutta miinuksena ruoka oli haaleaa ja annos jäähtyi liian nopeasti.”
“Ihan ok paikka. Ei ihmeellistä koettavaa. Ruoka ok, mutta en söisi jatkuvasti. S-ryhmän ravintolat ovat kaikki hyvin samantyyppisiä”
“Muuten mukava ilta oli, mutta tarjoilijana ollut henkilö ei tuntunut kuulevan mitä olin haluamassa. Hän ei myöskään ollut tietoinen mitä juomia on tarjolla.”
“Ammattitaitoinen ja palveleva hlökunta. Vaikkakaan emme isolla seurueelle olleet tilanneet pöytää, sen saaminen ei ollut ongelmallista, parin minuutin kuluttua kaikki oli valmiina.”
“Ihan ok ravintola hyvällä sijainnilla ja saa s-bonusta jne”
“Rento tunnelma”
“Odotettiin ruokaa tunnin ajan. Tarjoilijat eivät ilmoittaneet että on ruuhkaa. Kun asiasta mainittiin sanottiin että vielä tulee kestämään ainakin puolituntia.mielestäni asiakkaalle pitää sanoa heti alussa että on ruuhkaa jotta osaa varautua siihen. Valitettavasti osa porukastamme lähti kesken kaiken koska palvelu oli huonoa”
“Sijainti hyvä ja ravintola tunnelmallinen ja siisti. Ruoan hinta-laatusuhde hyvä.”
“Odotimme ruokaa..odotimme että saatiin tilattua jälkiruokakahvit..odotimme laskua! Oli keskiviikko-ilta eikä paljon väkeä!”
“Tunnelma ja ruoka”
“Kaikki oli loistavaa, oikein kiva ensivisiitti ja tuskin viimeinen. Kiitos erityisesti 'tulishowlle' ja oikein maukkaille shoteille.”
“Flipperi oli iso plussa ja lapset saivat siihen ilmais poltettuja jotta saivat pelata ilmaiseksi”
“Olimme ystäväni kanssa houkuttelevan tarjouksen perässä, eli Jokerit 'läpsytin', jota kyllä suosittelemme lätkämatsissa aina.”
“Mieheni kana-annos oli maittava, näyttävä ja sopivan kokoinen. Oma hampurilaiseni oli melko mauton ja ranskalaiset vähän veteliä ja viileitä. Asiakaspalvelulle iso kiitos, toimi baarissa ja ravintolassa.”
“Ruoka useammalla kerralla asioidessa ollut erittäin hyvää ja palvelu samoin!”
“Olimme ystävänpäivänä joka oli varmasti vuoden vilkkaimpia iltoja ja vaikutti osaltaan ei parhaaseen mahdolliseen palveluun. Asiakaspalvelijoihin oli vaikea saada kontaktia ja jouduimme odottamaan pöytää huolimatta varauksesta. Tarjoilu oli myös hidasta. Palvelu oli kylläkin ystävällistä & hyvää aina silloin kun sitä sai. Edellisellä kerralla kun asioin kuulimme tarjoilijoiden sanovan että voisimme jo lähteä kerran olemme viimeiset asiakkaat, tämä tapahtui ravintolan aukiolo aikaan. Ei hyvä”
“Ruoka oli tosi hyvää.Erittäin mukava tarjoilija.”
“Vierailu olin mukava ja ravintolasta jäi hyvä kuva”