Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä. Ainutlaatuista kokemusta kaipaavan kannattaa varata paikkansa The Tableen. Koko illan kestävä elämys tarjoaa herkuttelua, viihdettä ja paljon iloisia yllätyksiä!

Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!

LÖYTÖTAVARAT 
Löytötavarat toimitetaan aina kuukauden 15. ja viimeinen päivä Suomen Löytötavarapisteeseen (Narinkka 3, Kampin keskus, puh. 0600 04 401, 1,99 €/alk.min. + pvm.). Muuten voit tiedustella niitä tuntomerkkejä vastaan sähköpostilla venn@sok.fi

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.10.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Kaikki toimi hienosti ja ruoka oli hyvää”
“Loubasaika oli juuri alkanut. Ravintolassa ei ollut muita asiakkaita siihen aikaan. Saimme Hyvää palvelua.”
“Poislähtiessä tyytyväinen mieli ja vatsa.”
“Hyvä ruoka keskeisellä paikalla??”
“"Oikein hyvää ja ammattitaitoista asiakaspalvelua miestarjoilijalta pe 1.10. klo 22.45 jälkeen, pääsimme saapumaankin niin myöhään, silti palvelu hyvin ystävällistä."”
“Ruoka oli hyvää ja annokset olivat runsaat. Koronarajoitusten vuoksi ei tunkua ja pöytään pääsi jonottamatta.”
“"Hyvä ruoka, ei liian kallis, mukava henkilökunta, kivalla paikalla, ja hyvät juomat. Suosittelisin silti varmaankaan pöydän jos illalla tulee"”
“Ihan kiva perustason ravintola. Musiikki olisi voinut sopia paremmin ravintolan imagoon.”
“Erittäin ystävällinen tarjoilija Max nimeltään muistaakseni. Puhui myös kunnioittaen työkavereilleen. Tunnelma oli todella rento ja miellyttävä.”
“Tunnelma ja palvelu oli hyvä. Ruoka itsessään ei niinkään. Nachoja ei tarjottu.”
“Ihan ok koonaisuus”
“Miellyttävä kokemus viettää kolmen sukupolven synttäreitä. Nuoriso huomioitiin kivasti.”
“Todella mukava henkilökunta. Kaiksita meitä palvelleista jäi positiivinen mieli.”
“"Sain dippikastikkeen syliini, josta tosin vähennettiin kahden limsan hinnat loppulaskusta... Viereisessä pöydässä oli perhe, jouden lapset huusivat kilpaa ""tarjoilija kakka"". Ruoka menetteli."”
“"Ruoka oli hyvää, mutta pientä miinusta siitä, että musiikin yli joutui välillä huutamaan ja odottelimme juomia ja annoksia aika kauan."”
“Oli onnistunut ilta”
“Hyvä palvelu ja hieno paikka. Hyvät ruuat ja juomat.”
“Amarillo on entuudestaan tuttu paikka omalta paikkakunnalta. Hinta/laatusuhde kohdallaan.”
“"Hyvä ruoka, hyvä palvelu, mukava miljöö, keskustassa! "”
“Tulin töistä viettää iltaa ystävän kanssa. Ruoka oli todella mahtavaa ja ravintola on kotoisa ja kauniisti sisustettu. Olemme joskus varanneet The table myös ja kaikki sujui hienosti. Tällä kertaa ystäväni kanssa koettiin epämiellyttävää tarjoilijan kohtelu. Lyhyehkö nutturapäinen tyttö tuntui olevan kiukkuinen ja aina kun haluttiin tilata jotain hän meni ohi ja sanoi odottakaa hetki eikä tullut. Ei kertaakaan hymyillyt tai ollut yhtään asiakaspalvelu henkinen. Tuli toisaalta epämiellyttävä olo ettei uskalla tilata lisää. Jäi ikävä kokemus. Ruoka oli täys 10. Se alkupala lautanen varsinkin❤️”
“Ruoka ollut aikaisemmin erinomaista mutta nyt pihvi ei ollut kovin hyvää (hampurilaisessa). Vegaanivalikoima aika pieni.”
“Tunnelma hyvää ja ruoka maistuvaa! Ystävällinen henkilökunta.”
“"Koska olimme tyytyväisiä kaikkeen, hyvää ruokaa ja mainio henkilökunta! :)"”
“"Ruoka oli todella hyvää ja palvelu pelasi aivan mainiosti. Ainoa miinus on ehkä se, että ruuassa kesti hetken, mutta oli niin hyvää ruokaa, että se voitti kaiken."”
“Ruoka erittäin hyvää ja S-etukortilla viinipullo suhteellisen edullinen.”
“Ravintolassa on maukkaat ruuat ja laadukkat juomat”
“Ruoka oli ihanaa palvelu ystävällistä.”
“"Ravintolassa oli todella paljon asiakkaita, joten palvelua joutui hieman odottamaan - nälkäisten lasten kanssa se oli vähän haastavaa. Ruoka oli hyvää ja palvelu mainiota!"”
“Hyvä perus ravintola”
“Hyvä ruoka ja juoma. Viihtyisä.”
“The atmosphere and the food went hand in hand with eachother really nicely. The waiters were also very friendly which helped us enjoy Amarillo more.”
“"Ruoka hyvää, hinta/laatu kohdallaan"”
“"Jos ystäväni etsii hyvää perusravintolaa, mutta ei halua mitään erityistä, Amarilloa voin hyvin suositella."”
“"Seurueen pöytä oli huonossa paikassa, vaikka oli paikkoja vapaana? tarjoilija vaihtui kesken ruokailun."”
“"Käynnistä jäi kaikenkaikkiaan miellyttävä vaikutelma: hyvä tunnelma, ystävällinen henkilökunta jne."”
“Hyvä ruoka ja hyvä palvelu :)”
“"Tarjoilija, joka meitä palveli oli erittäin mukava. Oli mukava maksaa laadukkaasta ruuasta ja palvelusta!"”
“"Tunnelma ok hyvä, asiakaspalvelu toimivaa ja kohteliasta. Vasikan entrecote tilattiin medium -, mutta oli kypsyydeltään lähempänä raakaa."”
“Hyvä palvelu ja maittava ruoka”
“"Henkilökunta ei ollut syöjien tasalla. Pääruoka tuotiin pöytää, kun alkuruoka oli vielä pahasti kesken. Musiikki soi aivan liian kovalla."”
“ruokailun aikana pitäisi varmistaa ettei juoma lopu ja kun tilaa lisää niin ei se auta jos juoma tuodaan myöhässä ja kaikki ovat jo syöneet”
“"Hyvä sijainti,S-kortin edut,miellyttävä ja osaava henkilökunta."”
“"Kokonaisuutena ihan hyvä, olen käynyt siellä usein ennenkin vaikka en kovin lähellä asukaan. Pienenä miinuksena ihmettelimme sitä, että meidät laitettiin aivan muiden ruokailijoiden viereen (selät vastakkain), vaikka salissa olisi ollut tilaa pitää turvaväli (korona). "”
“Ihana asiakaspalvelu ja mukava työntekijä”
“"Tilasin ruuan, sain väärän, jouduin hieman tinkaamaan tarjoilijan kanssa että mitä olin tilannut. Lopulta paljastui että tilaus oli kirjattu väärin. Sain pahoittelut ja oikean ruuan myöhemmin kuin muut. Olisin mielelläni ottanut jotain ekstraa ns hyvitykseksi, mutta en viitsinyt pyytää."”
“Ilmapiiri ravintolassa oli mukava ja ruoka tuli nopeasti.”
“Perus amarillo”
“Kiva mesta??”
“"Hieno miljöö, tarjoilija (Milana) oli ammattilainen ja ystävällinen, ruoka oli maistuvaa, laadukasta ja esillepano lautasella oli beuno! "”
“Erittäin hyvä ruoka ja palvelu”
“"Kiva sijainti, ruoka ja palvelu ok. "”
“"Tarjoilija oli todella ystävällinen ja pätevä, harmi etten huomannut katsoa nimeä. Ihan täydet pisteet heille <3"”
“Hyvä asiakaspalvelu ja ruoka hyvällä sijainnilla”
“"Edullinen, viihtyisä ja hyvä ruoka."”
“Herkullista kohtuuhintaista ruokaa ja viihtyisä paikka”
“Kala ruokia ilman muita mereneläviä voisi olla listalla. Esim. lohi taipuu monenlaiseen muotoon ja makuun.”
“"Tilasin salaattia joka ei ole ilmeisesti kyseisen tavistolan vahvuus, eli oma oli vikani! Muut ruuat olleet aiemmin hyviä ??"”
“"Musiken spelades aningen högt. Prisnivån är också i övre kant med tanke på portionsstorlekarna, särskillt lax och scampi som min fru åt. Själv åt jag kyckling och halloumi burgare som i sig var god, men här kunde kanske potatisen varit aningen mer (potatis kostar ju inte så mycket extra för restaurangen). Tallriken var också aningen färgfattig."”
“"Kasvissyöjälle valikoima ei ehkä ollut kymppi eikä makujen puolesta ole muutenkaan maailman mielenkiintoisin paikka - mutta tulisin miljoona kertaa uudestaan tänne siksi että palvelu oli hyvää. Tulimme huomioiduksi, vaikka istuimme ulkona poissa muusta ravintolan hälinästä. "”
“"Ruokien kanssa oli hieman sähellystä, tarjoilijalta kysyttiin ja varmistettiin että annoksessa joka tilataan ei ole pekonia, silti siinä oli. "”
“"Tunnelma oli hyvä ja sisustus viihtyisä, amarillo on kokenut hyvän kasvojen kohotuksen mikonkadun 'rillosta oikeaksi viihtyisäksi ruokaravintolaksi. "”
“"Siisti ja hieno paikka, hyvä ruoka"”
“Hyvä ruoka”
“"Snack annokset/alkupalat saisivat olla suurempia. Esim. mozzarella tikkuja oli vain 3 kpl, joka on aivan liian vähän. "”
“"Ruoka oli todella mautonta. Jaettu pääruoka, missä oli entrecote pihviä sekä ribsejä oli mielestäni hyvin mauton. Jouduimme itse lisäämään suolaa, eikä siltikään maku ollut kovin ihmeellinen. Entrecote pihvin kuuluisi olla maukas, mutta tuo oli jotain aivan muuta. Ruoka ei siis ollut pahaa, mutta ei mielestäni ollut rahan arvoista ja petyin todella pahasti."”