Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Haminan Seurahuone

Haminan Seurahuoneen historiallisen rakennuksen juuret ulottuvat aina 1890-luvulle. Vanhat seinät kätkevät sisäänsä tuhansia ja taas tuhansia tarinoita. Vuosien varrella Seurahuoneella on syöty, juhlittu ja välillä levätty. Vielä tänäkin päivänä, me synnytämme uusia tarinoita, upeita juhlia, tarjoilemme herkullista ruokaa ja majoitamme väsyneitä reissulaisia.

Haminan Seurahuoneelta löydät 12 hotellihuoneen lisäksi arkisin klo 11-14 palvelevan maistuvan ja edullisen lounasravintolan, tiistaista lauantaihin avoinna olevan Kellaripub Kompassin sekä viikonlopun suosituimman menopaikan, Klubin. Lisäksi kesäisin Sinua palvelee aina aurinkoinen terassimme Katu-Kompassi.

Tervetuloa synnyttämään uusia tarinoita kanssamme!

 

Presso Prisma, Kotka

Kahvittelu piristää

Presso on positiivinen pilkahdus päivässä ja kiireen seisauttava lepohetki sinua varten. Lämminhenkiseen kahvilaan on mukava poiketa tuoreelle kahville vaikka joka päivä. Tuoksu houkuttelee uunituoreiden leivonnaisten ääreen ja reilusti täytetyt leivät tarjoavat rehtiä vatsantäytettä. Osa Presso-kahviloistamme tarjoaa myös monipuolisen lounaspöydän.

Tapahtumat
24.2.2018 lauantai

Brädi Haminan Seurahuoneella 24.2.

Haminan Seurahuone

Pikkuympyräkatu 5, Hamina
Brädi Haminan Seurahuoneella lauantaina 24.2.2018!

3.3.2018 lauantai

Veeti Haminan Seurahuoneella 3.3.

Haminan Seurahuone

Pikkuympyräkatu 5, Hamina
Veeti Kallio Duo Haminan Seurahuoneella lauantaina 3.3.2018!

17.3.2018 lauantai

Spekti Haminan Seurahuoneella 17.3.

Haminan Seurahuone

Pikkuympyräkatu 5, Hamina
Haminan Seurahuoneen lauantaissa 17.3. SPEKTI!