Rosso on suomalaisten oma italialainen ravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, niin roomalaisia kuin napolilaisiakin pizzoja – unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania italialaisia viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Rosso on ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!
 
Missä Rosso, siellä Italia

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (3,9)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 14.08.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Meille on tullut tapa pysähtyä Rossoon syömään kun ajelemme Valkeakoskelle käydessämme vanhempien haudalla”
“Hml Rosso on parantanut juoksua selkeesti viime aikoina! Kiitos hlö kunnalle!”
“Rauhallinen tunnelma.”
“Ruuan tulo kesti yllättävän kauan, vaikka ei ollut ruuhkaa ko. ajankohtana.”
“Ruoan saanti kestää (niin kuin kaikissa Rossoissa) kauemmin kuin muualla. Tällainen fiilis on jäänyt yleisellä tasolla eikä koske juuri Hämeenlinnaa.”
“Erityisruokavaliota noudattavana oli ilo huomata miten tarkasti rajoitukseni otettiin huomioon ja saatiin heti vaihtoehto löydettyä. Meitä oli myös monta ja ruuan tulo ei silti kestänyt kauaa.”
“ravintolan suosittelija Kalle Tallqvist sekä tarjoilija mies hlö perjantaina 18 pv toukokuuta”
“Hyvä ruoka. Hyvä palvelu.”
“Yleensäkin ravintolassa tekopirteä kysely kesken ruokailun on ärsyttävää.”
“Rossossa on hyvä henkilökunta ja palvelu on sujuvaa. Ruoka on myös hyvää ja Italian tuulahdukset ruuassa on iso plussa.”
“Viihtyisä, hyvä palvelu myös lounasaikaan”
“Noh, pitsat ei ole kovinkaan kummoisia maultaan. Täytteitä moneen muuhun verrattuna on vähän. Salaattipöytä voisi olla runsaampi”
“Takuuvarma ruoka ja hyvä sijainti”
“Hyvä pitsa”
“Renouts, helppous, mutkattomuus, hyvät asiakaspalvelijat”
“Hyvä sijainti ja hyvä ruoka.”
“Hyvällä paikalla, kiva ympäristö, mukava henkilökunta.”
“Helppo sijainti, siisti ravintola”
“Henkilökunta on ystävällistä ja huomioi koko perheen hyvin ja lapsille on sopivasti vaihtoehtoja.”
“Aikuisten listaan kaipaisi vaihtuvuutta. Lasten takia enimmäkseen käydään ja ruokalista alkaa aikuisille olemaan jo liian tuttu. Osa lasten annoksista on 8v liian pieniä.”
“Palveleva henkilökuta”
“Ruoan taso on liian vaihtelevaa .”
“Salaattitarjonta oli surkea. jos halusi tilata juomaa lisää tarjoilijoita ei kiinnostanut ei vilkaisseetkaan pöytäämme.”
“Hei, Olin la 2.6 työmatkalla Helsingissä ja tyttäreni 16 v oli mukana. Helsingistä lähdimme la klo 18-19 autolla kohti Tamperetta takaisin ja autossa ilmoitin tyttärelle, että valitse ruokapaikka Hämeenlinnasta, mennään mihin hän halua. Hän googletti Hämeenlinnan Ravintolat ja ilmoitti autossa, että Rossoon mennään. Sanoin että ok, mennään. Rossossa tarjoilijamme oli mies, jolla pitkä parta letillä, ihan huikea palvelu suoraan sanottuna. En sano että Rosso olisi suosikkipaikani, mutta se palvelu tältä mieheltä oli aivan huikeaa, samaa sanoi tyttäreni, iso kiitos siis! Jäi todella positiivinen kuva”
“Salaattipöytä parantunut, leipä balsamiviinietikkasysteemi hyvä”
“Henkilökunta oli ystävällistä.”
“Ruokalistalla oli monta vaihtoehtoa, joissa oli kalaa. Kala-allergisena on harmittavaa, jos samana päivänä on pari kala-annosta tarjolla sillä se vähentää allergisen vaihtoehtoja.”
“Gluteeniton ja vegaaninen pizzavaihtoehto - useampiakin! Mahtavaa, että erityisruokavalioita huomioidaan!”
“Viimeksi ruoan saapuminen kesti 45 minuuttia, vaikka tilasimme vain pizzat listalta. Se vähensi lounasajan viihtyvyyttä merkittävästi! Artesaanipizza saapui lankulla, mikä on näyttävää, mutta koen, että lankut tuoksuivat hyvin voimakkaasti puulta ja se oli hieman epämiellyttävää - niiden hygieniakin mietitytti...”
“sijainti on hyvä ja maukkaat ruoat”
“Annokset tuntuvat pienentyneen.. mutta voi vaan tuntua.”
“Tarjoilijat olivat mukavia, aktiivisia, positiivisia, muttei kuitenkaan liian tyrkyttäviä. Jäi todella positiivinen olo”
“Ruokien taso yllätti myönteisesti!”
“Paikoitus lähelle on haastavaa ja maksullista.”
“Henkilökunta on osaavaa ja ripeää, ruoka hyvää.”
“Ruokaa joutuu odottamaan (30min ruokatuntiin nähden) liian kauan, lähestulkoon riippumatta asiakasmäärästä tai kellonajasta (yleensä asioin heti klo 11.00). 25.6 - 6.8(?) ei ole lainkaan lounasta tarjolla; kuulin asiasta sattumalta vieruspöydästä. Lounaspassin vanheneminen on iso ongelma, kun menee vanhaksi heinäkuun aikana!”
“Ollaan käyty kauan tässä Rossossa kun käydään Hämeelinnan keskustassa ( asutaan Espoossa, kesämökki Hauholla ) ja aina on on ollut hyvät ruuat, hyvä palvelu ja mukava ilmapiiri. Rentoa ja toimivaa ja maksaminen sujuu hyvin.”
“Vaikka oli ruuhkainen hetki palvelu oli ystävällistä”
“Loistavaa palvelua! Henkilö kunta oli iloista ja ammattitaitoista ??”
“Tarjoilijat olivat erittäin asiakaspalveluhenkisiä. Salaattipöydässä todella tuoreita tuotteita mikä oli positiivinen yllätys.”
“Ravintolan yleisilme oli hiukan vanhahtava”
“Ihanan flirttaileva kaunis neitokainen ;)”
“Hyvä palvelu ja alkusalaatti ja nopeasti sain annoksen.”
“Henkilökunnan ystävällisyys ja palvelualttius. Tunnelma ei ollut mitenkään väkinäistä palvelutilanteessa, rento ja asiallinen.”
“Helppo löytää”
“Olimme ravintolassa 11 Hengen porukalla juhlistamassa solmittua avioliittoa. Pöytävaraus oli tehty etukäteen ja pöytä oli kabinetissa. Tarjoilija oli ammattilainen, jonka nimeä en valitettavasti muista. Tunsi hyvin ruokalistan ja suositteli eri annoksia. Huomioi myös ruokailun välissä mm. juomilla. Pyynnöstä saimme jälkiruokiin myös paukkusokeria ja jäi todella hyvä mieli lähtiessä. Kokin nimi oli Karri. Kiitokset myös hänelle!”
“Mukava henkilökunta ja ihan hyvä sapuska. Hinta/laatusuhde ok”
“Aukioloaika. Kauniina kesäiltana (su) oli vaikea löytää illalla avoimena olevaa ravintolaa. Tatti-sienirisotto oli todella maukas ja positiivinen yllätys.”
“Ruokalista Pizzojen ulkopuolella on 'tavanomainen' . Tatti-sieni risotto oli maukasta, broileri - possu annos perusmakuinen.”
“Sijainti, ruoka, yleinen viihtyisyys”
“Virkistävä appelsiinikivennäisvesi.”
“Lasten juoksentelu tai kirkuminen, mutta sehän ei tietysti ole ravintolan vika..”
“Tilat pienet ja tarvitsivat muutenkin päivittämistä. Lasten leikkipaikka ahdas ja voisi sijaita siten että lapsiperheille olisi enemmän pöytiä lähellä paikkaa.”
“Viihtyisyys, hyvä ruokalista.”
“Aito ja alkuperäinen Rosso, sinne on kiva aina mennä..”
“Parkkipaikkoja ei lähellä ole, mutta sekään ei estä menemästä nauttimaan hyvästä ruoasta.”
“Henkilökunta oli ystävällistä. Salaattipöytä näytti hyvältä.”
“Se nyt on vaan niin perus...”
“Palvelu iloista ja henkilökuntaa riittävästi”
“Gluteiinittomassa pizzassa oli vähän tomaattikastiketta ja poikani annoksessa oli lämpimiä kasviksia,vaikka sanottiin että niitä ei tarvitse laittaa.Ransakalaiset oli suolaisia.”
“Aukioloajat ok, takuuvarmat ruuat, hinta/laatusuhde järkevä, S-bonus”
“Palvelu”
“Ruoka oli todella hyvää”
“Odotettiin tiskillä melko pitkään että saatiin lasku maksettua. Tarjoilija höpötteli omia juttujaan joidenkin tuttujen kanssa, eikä hänellä tuntunut olevan mitään kiirettä palvelemaan vaikka näki kyllä meidän tiskillä.”
“Erittäin hyvä ravintolapäällikkö. Toiveitani kuunnellaan ruokatilauksissa ja myös pienemmät annoskoot ovat onnistuneet.”
“Hyvä palvelu ja tunnelma, sekä salaattipöytä sopivan erilainen”
“Lista suppea”
“Keskeinen paikka, myös lapset viihtyy!”
“Tarjoilija haisi hielle, kuuma kesä, useammin vaatteiden vaihto!”
“Söimme Pori Rossossa SuomiAreenan aikaan. Verrattuna Poriin Hämeenlinnan Rosso oli raikkaampi ja ennenkaikkea siistimpi, tosin Porissa oli ruuhkaa.”
“Kaksi perheeni jäsentä söi Hämeenlinnassa Popinossa kana-aterian. Leike oli ohut ja paksusti paneroitu ylenmäärin suolalla maustettua. Ateria oli maukas (ei suolainen), slaattipöytö moderni, vuohenjuustoa reilusti. Kastikketta olisi ehkä saanut olle hiemn vähemmän. Vesi oli ihanan kylmää ja raikasta. Tarjoilia osasi hommansa ja huolehti ja neuvoi minua. Opasti pöytöön jne.”
“Asiakas palvelu on hyvää,mutta Rosson ruokalista on huononunut?”
“Kiva henkilökunta , alkupalapöytä oli tosi jees. Kerran oli sellaista kukkakaalivalkosipulijuttua, se oli Niiiin hyvää. Nyt sitä ei ollut mutta on edellisestä käynnistäkin jo aikaa.”