Rosso on suomalaisten oma italialainen ravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, niin roomalaisia kuin napolilaisiakin pizzoja – unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania italialaisia viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Rosso on ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!
 
Missä Rosso, siellä Italia

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,0)
Lapset (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 22.02.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Lounasvaihtoehdot hyviä ja kohtuuhintaisia. Myös listalta löytyy mieleisiä vaihtoehtoja. Henkilökunta on ystävällistä.”
“Hyvä salaattipöytä lounaan yhteydessä. Viihtyisä ok ympäristö. Mutkaton paikka tulla lounaalle tai syömään illalla.”
“Yksi huomio lounasannoksista: Jos lounasannoksessa on KASVIKSIA niin mielellään muita kasviksia kuin niitä joita on jo salaattipöydässä. Jos samat kirsikkatomaatit tulee lämpimän ruoan kanssa paistettuina niin antaa hieman huonon vaikutelman että 'ettekö nyt muuta keksineet, mä just söin näitä samoja salaattipöydästä!' Eli vaihtakaa annoksiin esimerkiksi juureksia yms. joita ei ole salaattipöydässä. Voihan siinä nyt jotain samaa olla HIEMAN mutta ei useampaa täysin samaa.”
“Hyvät pitsat, iloinen osaava henkilökunta,ruoka tuli nopesti,laskun sai nopeasti pyydettäessä....”
“Ainakin omalla asiointikerralla sai auton helposti lähelle parkkiin. Henkilökunta palveli todella hyvin ja ammattimaisesti.”
“Kiva kokonaisuus”
“S ryhmää, asiakasetuja esim viinit kuoharit. Bonus omistajajäsenelle”
“Hyvä palvelu!”
“Edellisellä kerralla maksatettiin laskua ihan pienellä laitteella, mistä ei edes näkynyt lausetta 'tunnusluku' eikä se tunnuslukuja hyväksynyt, vaikka taatusti oli oikein. Sitten haettiin isompi laite, joka toimi heti. Samanlailla kävi yhdessä kampaamossa; samanlainen pieni laite, mikä ei hyväksynyt tunnuslukuja, silloin rahani onneksi riitti maksamiseen. Toisten en mene sinne! Enkä toiste 'yritäkkään' maksaa sellaisella laitteella.”
“Todella mukava henkilökunta :)”
“Mukavan leppoisa tunnelma ja kiva tarjoilija.”
“Istuin ehkä vähän turhan pitkään pöydässä odottamassa, että tarjoilija huomioi tuloni.”
“Keskeisellä paikalla, helppo poiketa.”
“Pikkusuolaisten valikoima on tosi pieni.”
“Kiitos erittäin hyvästä palveluista??”
“Nopea palvelu ja edulliset hinnat”
“Varsinaisesti ei mitään negatiivista, mutta esim treffien ravintolaksi valitsisin jonkun tunnelmallisemman paikan”
“Erittäin ystävällinen henkilökunta, maistuva lounas.”
“Kelvollinen ruoka, sijainti, lähes ainut käyttökelpoinen ravintola Hämeenlinnassa”
“Hiukan nuhruinenhan ja kulahtanuthan se on...”
“Ruoka (risotto) oli parempaa kuin odotin! Palvelu ystävällistä ja nopeaa (tosin ei ollut paljon porukkaa meidän siellä ollessamme).”
“Kahvi oli minun mielestäni pahaa, maistui seisseeltä. Sanoin siitä tarjoilijalle, mutta hän vakuutti ystävällisesti, että se oli tuoretta, vahvaa Lavazza-kahvia. Ilmeisesti ei ole minun makuuni.”
“Erittäin hyvä asiakaspalvelu”
“Kiitos mahtaville tarjoilijoille! Ruokalistalta löytyy myös aina houkuttelevia aterioita!”
“Ilmarin laatu oli heikentynyt, mitä olin aikaisemmin kokenut ja pitsat tuotiin pöytään jäähtyneinä, jotka kyllä lämmitettiin uudelleen kun pyydettiin.”
“Sijainti, avaruus, helppo tulla, ystävällisyys”
“Tarjoilijat on oikein asiantuntevia ja loistavia asiakaspalvelijoita. Ruoka oli tosi hyvää:)”
“Kotoinen ruokapaikka,nopea palvelu.”
“Salaattipöytä aika mitätön.”
“Antipasto-pöytä oli siisti. Samoin yleisilme.”
“Hyvä palvelu, monipuolinen ruokalista.”
“Ruoka, palvelu, tunnelma”
“Ravintolasali ehkä hiukan liian avoin - lisää seinäkkeitä, looseja”
“Hyväruoka ja palvelu”
“Ruoka oli hyvää ja tuotteita suositeltiin oikeaan aikaan. Tilaamani pihvin esille pano oli melko jännä sillä ranskalaiset olivat kipossa erikseen. Italialaiseksi ravintolaksi todella monessa annoksessa ranskalaisia lisukkeena. 'salaattipöytä' Joutaisi mielestäni kokonaan pois, toki uudistusta oli tullut viimekerrasta ja enää ei ollut perinteistä raastepöytää mikä on suuri plussa! Palvelu oli hyvää ja ammattitaitoista :) Kiitos paljon hyvästä palvelusta ja ruuasta :)”
“Iltalialainen ravintola ja todella monessa annoksessa oli ranskalaisia. Ei nyt silleen iso asia, mutta hämmentävä.”
“Ruoka , jota useimmiten syömme oli hyvää ja hyvin valmistettua”
“Hyvä valikoima hyviä ruokia.”
“Salaattipöytä ja artesaanipitsat!”
“Yllätyin hyvästä palvelusta ja ilmapiiristä Edellisestä käynnistä on vuosia ja silloisesta negatiivisesta vaikutuksesta johtuen en ole ko paikassa käynyt.Positiivisesti yllätyin, tulen käymään useammin.”
“Tosi mukavaa henkilökuntaa, yes”
“Parikin ystävääni suositteli Rosson pizzoja. Nyt voin itsekin suositella. Meidän tarjoilija ainakin selvästi tykkäsi työstään.”
“Salaattipöytä oli hieman suppea, mutta tyhjää parempi.”
“Ketjuravintola, ei isommin yllätyksiä tarjonnassa.”
“Tällä kertaa ruokalistalla oli monta sellaista ruokalajia mitä olisi voinut tilata. Tilasimme kaikki eri ruokia ja kaikki olivat tyytyväisiä annoksiinsa.”
“Tarjoilijat keskustelevat asiakkaiden kanssa melko kovaäänisesti. Tuntuu että perälle asti kuuluu mitä asiakas on tilaamassa. Äänen volyymiin kannattaa kiinnittää huomiota, äänen kovuudella ei uskottavuus parane :( Saman huomion teki koko meidän pöytäseurue.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Sisustus on vähän ankea”
“Aitoa italialaista hyvää pizzaa. Hintataso sopiva, puolitus ilmaista, allergiat huomioidaan.”
“Hyvät ruuat, suht edullista. Perus rosso, tietää mitä saa eikä pety :)”
“Hämeenlinnan Rossossa on kylmä! Täytyy aina muistaa laittaa villapaita ja huivi kaulaan, muuten tunnelman pilaa vilu. Myös lapseni sanoi että pöydässä ”tuulee” ja on kylmä. 2-3 kertaa on käynyt niin, että kun tilaamme jotain erityistä, esim ”ei jäitä limuun, kiitos” tms niin jäät kuitenkin tulee.”
“Perusturvallinen ruokalista”
“Huono salaattipöytä.”
“Hyvä palvelu ja ruoka”
“Hyvä sijainti, monipuolinen ruoka- ja juomalista, viihtyisä ympäristö ja ystävällinen henkilökunta”
“Kokonaisuus.”
“Tarjoilijanme oli ystävällinen ja otti lapset hyvin huomioon.”
“Koen Rosson 'arkiravintolaksi', johon voi mainiosti piipahtaa lapsen kanssa pizzalle, mutta jos tarkoitus olisi juhlistaa jotain tai viettää intiimi päivällinen puolison kanssa, en valitsisi Rossoa. Mielikuvat ovat leikkipaikassa, pizzassa ja raastepöydässä (vaikkei sitä enää olekaan).”
“Tarjoilijasta jäi oikein positiivinen kuva. Ammattitaitoista ja miellyttävää palvelua. Susanna taisi olla meitä palvelemassa.”
“Mukava henkilökunta ja yleinen siisteys.”
“Salaattipöytä on huono, lisää valinnanvaraa. Mallia voi ottaa Hämeenlinnan Popinosta.”
“Yleisilme”
“Ruokalista.”
“Lapset huomioitiin erinomaisella tavalla!”
“Ystävällinen, mutta kiireinen henkilökunta. Hyvä sijainti”
“Ravintola voisi olla siistimpi, mm. pöydät.”
“ystävällinen henkilökunta, hyvä salaattipöytä”
“Olimme lounasaikaan ravintolassa mutta meille ei kerrottu eikä esitelty lounaslistaa...huomasin sellaisen , kun kuljin tiskin ohi. Listalla olisi ollut monta hyvää vaihtoehtoa mutta emme saaneet tilaisuutta valita niistä.”
“Juomat, pääruoat ja jälkiruoka”
“Uudenvuodenaattona salaattipöytä oli pettymys kun oli helmitomaatteja ja ne olivat jäässä. Niitä oli vaikea syödä. Salaattipöytä on liian suppea.”
“Hyvällä paikalka”
“Salaattipöytä huono. En ottanut salaattia ollenkaan, kun kävin katsomassa mitä tarjotaan. Isohkoja minitonaatteja kokonaisena. Salaatin palaset isoja. Samoin oliivit. Siinä kaikki. Onneton salaattipöytä.”
“Yleisilme, väreineen, oli tilavuuden tuntu pöydät ei ollut kiinni toisissaan.”
“sijainti”
“hälinä/härdelli, joka ilmeisesti johtui ajankohdasta”
“salaattipöytä erinomainen ja palvelu erittäin hyvää. Annokset tulevat samanaikaisesti koko seurueelle”
“Ruuan taso on laskenut viimeisen puolentoistavuoden aikana, tuntuu että on hutiloiden tehtyä ruokaa. Lisäksi toivoisin että teillä saisi itse tehtyä gluteenitonta pizzaa - ei siis valmispohjaa...”
“Ruuan ja palvelun taso!”
“Siellä on mukavaa henkilökuntaa ja kohtuuhintaista, hyvää ruokaa.”
“Hiukan nuhraantunut sali, olen käynyt siellä aktiivisesti viimeiset viisi vuotta. Sinä aikana ei muistaakseni ravintolan ulkonäössä ole tapahtunut mitään korjausta.....Eli, kaipaisi päivitystä!”
“Mukava poiketa lasten kanssa: 7 ja 10v”
“Olin huolissani pihvini kypsyydestä, koska olin edeltävänä päivänä joutunut palauttamaan medium pihvin jonka olin pyytänyt kypsänä. Raskaudesta johtuen en voinut sitä syödä. Kerroin tästä Rossossa ja huoleni otettiin erittäin hyvin huomioon. Tarjoilija kävi jopa kysymässä, että onhan pihvi varmasti oikean kypsyinen. Ruokailun päätteeksi saimme laskun todella nopeasti ja tarjoilija (Elsa) oli jätti todella hyvän vaikutelman muutamalla vitsillä ja iloisella palvelulla. Mainittakoon vielä, että ruokailukokemus oli joka osa-alueella täydellinen, saapumisestamme lähtöön asti!”
“Tunnelma oli hyvä, sopi lapselle vaikka leikkipaikka aika suppea. Mutta sellainen oli ja tunne että ravintolaan voi tulla vaikka on lapsi. Palvelu hyvää.”
“Suppea leikkinurkka.”
“Ruoka maistuu.”
“Salmiakkikossu puuttui.”
“Mukava perheravintola.”
“Alkusalaattipöytä ei ole minun mieleen.”
“Henkilökunta oli todella ystävällistä ja osaavaa. Lapset otettiin kivasti huomioon. Suuri kiitos hyvästä palvelusta heille! Olivat aidosti ystävällisiä ja palvelualttiita (tarjoilijana oli mies ja tyttö sinisellä tukalla, valitettavasti en tiedä nimiä. Toivottavasti palaute menee heille asti) Ruoka oli hyvää ja annokset reiluja.”
“WC- tilojen kunto. Invalidi/lastenwc oli epäsiisti, lavuaari tukossa eikä Wcpaperilaite toiminut.”
“Palvelu oli ystävällistä, ammattitaitoista ja huomioivaa. Miljöö oli miellyttävä ja ruoka oli hyvää.”
“Ystävällinen palvelu, mutkaton meno ja ruoka oli hyvää”
“Ehkä tietynlainen tavanomaisuus”
“Pihvin liha ei ollut kokonaan leikattu poikkisyin osa pitkinsyin.”
“Helppo asioida, ystävällinen palvelu.”
“Hyvä sijainti. Monipuolisuus valittavissa tuotteissa.”
“Synkkä/pimeä yleisilme”
“Ruoka on ollut lähes jokaisellä käyntikerralla erinomaista ja henkilökunta ystävällistä.”
“Sisustus/tunnelma voisivat olla paremmat. Pari kertaa pöytään on tullut epäonnistunut annos.”
“Meidän seurueella oli aivan super ihana ja kohtelias herratarjoilija.Hänen eleensä, puhetapansa, iloisuutensa, tietämyksensä olivat aivan ykkösluokkaa.En voi muuta kuin kiittää moisesta palvelusta. Ruoka, juomat yleistunnelma erittäin hyvä.”
“Meitä palvellut kyseinen nais tarjoilija oli todella mukava ja ammattitaitoinen”
“Mahtava hekilökunta.”
“Henkilökunta on erittäin palvelualtista ja ystävällistä! Mukavaa tulla paikkaan missä työntekijäkin näyttää voivan hyvin. Ruuan laatu on parantunut todella paljon viimeisen parin vuoden aikana.”
“Menut ovat ehkä turhan pitkään samanlaiset. Kaipaisin vaihtelevuutta, ihan vaan vaikka että jokaisessa osiossa olisi muutama vaihtuva ruoka”