Nauti niin paljon kuin mielesi tekee!

Helppo ja nopea koko perheen ravintola. Sellainen on PizzaBuffa. Meillä voit nauttia herkullisista ruuista niin paljon kuin mielesi tekee. Tarjoamme meheviä pizzoja, raikkaita salaatteja, lämpimiä ruokia ja virvoittavia juomia – ja kaikki samaan hintaan! Arkisin voit nauttia myös lounasta vaihtuvan monipuolisesta lounaspöydästämme. Jälkiruoaksi maistuu pehmytjäätelö tai joku muu PizzaBuffan herkullisista jälkiruoista. PizzaBuffan jälkeen olo on aina miellyttävän muhkea ja täyteläinen.

Asiakastyytyväisyys

3,9

Ruoka (3,8)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (3,7)
Lapset (3,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 16.01.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Kiva paikka käydä lasten kanssa kun on leikkipaikka, saa aikuiset jatkaa syömistä ja lapset pääsee leikkiin.”
“Välillä perhepitsojen koot vaihtelee huimasti. Joskus on paljon pienempi kuin vaikka edellisviikolla ostettu pitsa. Olisi kiva jos perhepitsa olisi saman kokoinen. Ymmärrän, että eri tekijöillä ei voi tulla täysin samanlaista jälkeä kuin toisella, mutta välillä olemme perheen kanssa huomanneet suuria eroja pitsoissa, varsinkin pitsojen kokoissa.”
“Hyvä ruoka ja asiakaspalvelu”
“Ehdottomasti kiva leikkipaikka! Pienet lapset hinnoiteltu sopivan edulliseksi”
“Limu oli laimeaa. Astianpalautuspiste kaukana pöydistä, varsinkin kun kannettavaa ja lapset mukana”
“Ruokaa tarjolla monipuolisesti”
“Kahvila ja ruokapuoli :jos syöt joudut jonottamaan kahvin juojien seassa”
“Ruoka tulee nopeasti, palvelu on pääsääntöisesti ystävällistä ja ammattitaitoista.”
“Salaattipöytä on aika onneton ja ruoka-annokset aika valjuja, vähän teollisen näköisiä ja makuisia.”
“Ruoka oli maukasta.”
“Missään ei ole neuvoa siitä, että seisovasta pöydästä otetaan ruokaa puhtaalle lautaselle. Nykyihmiset mättävät käytetylle lautaselle 'santsiruokaa' ja se vähentää haluani ruokailla siellä.”
“Arkilounas”
“Lauantaisin lounaalla aina kana ja lihapullat (kuten myös Huikopaloissa). Toivoisin vaihtelua S-ketjun lauantailounaisiin Hämeenlinnassa (Huikopalat, ABC, Buffa). Syömme joka launtai ulkona ja alkaa todella kyllästyttää.”
“Ystävällinen henkilökunta, siisteys, viihtyisä.”
“Lämmin ruoka ei ollut tarpeeksi lämmintä juuri silloin.”
“Huomattavasti parempi tarjonta, kuin esimerkiksi Forssan Prisman Buffassa, jossa asioin useammin. Valikoima oli monipuolisempi ja tuotteet (esim. salaattipöydässä) tuoreita. Olin erittäin tyytyväinen kaiken kaikkiaan.”
“hyvät pizzat. Tilat väljät ja viihtyisät.”
“Salaattipöytä saisi olla monipuolisempi”
“Hyvä ruoka ja tilaa on”
“Siisteys, leikkipaikkaa ja sen ympäristöä tulisi pitää siistimpänä.”
“Asiointi ripeää”
“Ruokien esille oli hieman epäsiistiä”
“Kaikki toiminnot on hajautettu pitkin salia ilman merkitsemistä. Opastaulunen voisi olla suositeltavaa kun väsyneenä tai kiireessä tulee syömään.”
“Ruoka hyvän makuista”
“Helppo tulla. Helppo ja mielyttävä olla.”
“Ruokaa löytyy moneen makuun”
“Maittavat pizzat ja runsas valikoima salaattipöydässä sekä lämpimissä ruuissa.”
“Laaja valikoima, sekä hinta!”
“Kiva leikkipaikka. Pizzamakuja saa toivoa ja oudotkin toiveet on huomioitu”
“Lapsen sanomaa: liian kaukana kotoa”
“Tilat ovat väljät pyörätuolin käyttäjälle ja ruuan tarjoilu tasot tarpeeksi matalalla.”
“Enemmän tuoreita hedelmiä tarjolle :)”
“Pöydät usein sotkuisia edellisen syöjän jäljiltä.”
“Ruoka oli erittäin maistuvaa”
“Toimiva kokonaisuus. Hyvä salaattipöytä”
“siisteyttä voisi parantaa.”
“Ystävällinen henkilökunta.Samalla käynnillä voi tehdä ruoka ym. ostokset.”
“Ruoan laatu on mielestäni huonontunut viimevuotisesta.”
“Kohtalaisen hyvää pikaruokaa ostosten lomassa.”
“Linja-autolla on erilaisia pizzoja valmiina buffet myyntiin. Halusin kerran näön perusteella ostaa sellaisen. Ei onnistunut. Koska ostan pizza harvemmin haluaisin valita esim 3 valmiiksi suunnitellusta vaihtoehdosta näkemäni perusteella..”
“Valintamahdollisuudet. HUOM! Buffan lisäksi normaaleja ravintola-anokksia ei ole markkinoitu. Siksi kesti, ennen kuin itse huomasin, että ravintolasta saa muutakin kuin Buffan. Joku kampanja olisi normiannoksille poikaa, tulisi tutuksi myös näinen valikoima.”
“Hyvä yhdistelmä pizzaa plus muita ruokia. Ei ole pakko syödä koko pizzaa, joka yleensä on liian suuri.”
“Jälkiruoka saisi kuulua samaan pakettiin.”
“Hinta laatu suhde kohdallaan”
“Ajoittain asiakaspöydät pyyhkimättä ja siistimättä edellisten asiakkaiden jäljiltä”
“Melko hyvät vaihtoehdot ruuissa, jokaiselle löytyy jotakin syötävää. Leikkipaikka on loistava, ehkä parasta koko ravintolassa. Ja se, että voin syödä itse ja samalla nähdä missä lapseni ovat. Palvelu on myös aina ollut oikein hyvää.”
“Itse en löydä tuoresalaatin lisäksi syötävää. Pyrin vegaanisen ruokavalion noudattamiseen, eikä lämmintä ruokaa ole minulle tarjolla. Perheessämme on myös lapsia, joilla on maidoton ruokavalio ja myös he harmittelevat kun eivät saa pizzaa, ym.”
“Hyvä palvelu, tilaa, sujuva palvelu”
“Kassapalvelu on ystävällistä”
“Siisteyteen lisäpanostusta”
“rauhallinen ilmapiiri ja ruuat lämpimiä.”
“Henkilökunta.”
“Kokonaisuus,Nopea asiointi,ei jonoja.”
“Hyvä sijainti, tilava ja viihtyisä”
“hyvä salaattipöytä!!”
“Vain yksi pizza oli mehevän ja houkuttelevan näköinen, muut aikas kuivia lättyjä. miinusta ettei pizzoihin ole ainesluetteloa näkyvillä, tarjolla oli mm pizzaa jossa oli pestoa ja siinä kohtaa olisi ollut tärkeä tietää sisältääkö kyseinen pesto pähkinää, kuten niissä usein on. itselleni pienikin määrä hengenvaarallista. muutenkin puuttui laput, mikä mikäkin pizza on. ja vielä kritiikkiä pepperonin ja tonnikalan sekoituspizzasta, aivan ylihirveä yhdistelmä.”
“Kohtuullinen hinta-laatu”
“Sotkuisuus, ruuan laadun vaihtelu”
“Pizzat ovat tosi hyviä.”
“Riihimäellä vastaavassa paikassa jäi tuntuma että saimme enemmän/monipuolisemmin”
“Hyvä salaattipöytä, useimmiten. Miellyttävä henkilökunta, jota saisi olla enemmän.”
“Jos tulee kahville, niin ensin maksat eri tiskillä kuin haet kahvin. Kahvileivät on kassalla, minun mielestäni kahvilaite saisi olla leivonnaisten vieressä ja sitt maksu. Sekavaa. Se ei minua haittaa, mutta olen katsonut kahvinhakijoita ruokaillessani.”
“helppo asioda”
“salaattitarjonta”
“Edullinen lounaspaikka, hyvä sijainti.”
“Ei mitään negatiivista”
“Hinta-laatu-suhde on hyvä”
“Hyvänmakoinen fish and ships”
“Sekavan oloinen tila”
“Kassaneiti oli oikein ystävällinen ja kohtelias.”
“Kassaneiti ei kysynyt haluammeko jäätelöä buffan lisäksi. Jouduimme sen jälkikäteen ostamaan. Ruuan jämät lattialla oli melko ällöjä. Pitsojen maksuvaihtoehtoja voisi vaihdella, sillä allergiselle löytyi tällä kertaa vain yksi vaihtoehto.”
“On mukavaa että on mahdollista pyytää toivepizzaa jos valmiina Ei ole mieluista , tämä onnistui hyvin”
“Välillä mietin lämpöpöydän tuotteiden kiertoaikaa. Mielestäni jo pöydässä olevan ruoan päälle ei tulisi sekoittaa tuoretta ruokaa vaan vaihtaa astia kokonaisuudessa uuteen jolloin ruoan esillä oloaikaa voi seurata tarkemmin. Osasta ruoasta näkee että se on seisonut pöydässä yli sallitun ajan.”
“Siisti ja tilava”
“Helppo asioida, hyvä sijainti, edullinen.”
“Melko viihtyisä ravintola, paljon pöytiä, ei juuri jonoja, joten asiointi on sujuvaa, hyvät ja siistit WC:t, iso ja ilmainen parkkipaikka. Lähellä 3-tietä, joten voi poiketa yhtä helposti kuin kilpaileviin huoltoasemien ravintolohin tai leipomoihin matkan varrella. Ja saman pysähdyksen taktiikalla laajavalikoimainen Prisma samalla pysähdyksellä, apteekki, emotion, itsepalvelupesula ja kesällä Hankkijan taimimyymälä. Kahvilan puolella hyvä ja houkutteleva leivonnaisvalikoima sekä suolainen kahvileipävalikoima.”
“Pizzat: vähän täytettä ja kuivia. Noutopöytäruoka: mautonta blokkitavaraa Molemmat kuitenkin tyydyttävät nälän tarvittaessa. Varsinkin nuoremmalla henkilkunnalla vielä oppimista asiakkaan kohtaamisessa, esim. opastamalla asiakasta Buffa-pöydässä käyttäytymiseen.”
“Erittäin iloiset ja positiiviset työntekijät!”
“Monipuolinen valikoima noutopöydässä, jokaiselle jotakin. Runsas salaattipöytä plussaa. Gluteenittoman pizzan sai haluamallaan täytteillä buffan yhteyteen.”
“Pizzoja tuli lisää harvakseltaan eikä täytevaihtoehdot olleet aivan mieleeni.”
“Laktoosittomat tuotteet epäselvästi merkitty, mutta sain kyllä ystävällistä apua, kun kysyin. Ravintola vetää hyvin isonkin asiakasmäärän.”
“En löytänyt merkintää laktoosittomista tuotteista.”
“Vaikka asiakkaita oli melko paljon, niin silti ruokaa oli esillä kaikille asiakkaille riittävästi. Hyvä tarjolle pano.”
“Nuorisolle, lapsille ja myös aikuisille sopiva ruokatarjonta. Myösisovanhemmat voi ottaamukaan, vaikka pizza ei ole heidän suosikkinsa, löytyy 'kotiruoka-vaihtoehtoja'. Kivennäisvesien valinnaisuus iso plussa.”
“Salaattien ja Pizzojen nimet /sisältö selkeämmin esillä. esim. sisältääkö kalaa, tärkeä tieto kala-alllerkiselle. kanansiivet liian tulisi suurimmalle osalle, harmi. Voisi olla kahta vahvuutta.”
“Edullisuus runsas ruokapöytä”
“Toisinaan peruna ruuat viileitä”
“Monipuolinen ruoka tarjonta.”
“Hyvä ruoka ja nopea toiminta kauppareissun yhteydessä!”
“Hyvä sijainti”
“Niukasti vegaanille sopivaa.”
“ystävällinen henkilökunta, tuoreet pitsat”
“Helppous”
“Huoltoasemamaisuus”
“Ystävällisyys”
“Pizza perjantai on loistava”
“Hyvä ja riittävä ruoka.”
“Hyvä ruokavalikoima”
“Liian vähän kasvisvaihtoehtoja ja liian vähän vegaanisia vaihtoehtoja. Lapset.”
“Gluteeniton ruokavalio, muuten hyvin järjestetty, mutta esim. Pizzaa joka tulee erikseen niin en jaksa syödä kokonaan ja suuri miinus on että sitä loppua ei anneta minulle mukaan...erittäin iso miinus.”
“Monipuolinen valikoima ruoan suhteen. Pizzoja oli riittävästi ja tarjolla oli myös muuta maittavaa ruokaa.”
“Pienoinen epäselvyys mikä pizza oli mikäkin ja pizzojen allergioita aiheuttavia ainesosia ei ollut selkeästi lueteltu.”
“Ruokien ottopisteessä ruokakulhot tyhjiä ja ympäristö kovin epäsiisti. Myös ruokapöydät usein epäsiistejä. Lattioilla ruoantähteitä. Lounasvaihtoehdot saisi olla monipuolisemmat, ei aina niitä kovin maustettuja linnunsiipiä. Astioiden palautuspiste kovin suttuinen ja usein täynnä astioita. Taitaa olla liian vähän työntekijöitä kävijöihin nähden.”
“Paikka on ruokakaupan yhteydessä missä asioimme ja on helppo poiketa tännekin.”
“Lasten leikkipaikka oli erittäin hyvä.”
“Helppous, edullisuus”
“Siisteys, ruoka ei uudistu . Ahdas tila.”
“Ystävällinen ilmapiiri ja hymyilevät työntekijät”
“Pöydät likaiset sekä pitsoja joutui odottamaan aika kauan”
“hyvä ruoka.”
“Tiedustelin lihattomia vaihtoehtoja ja minulle tehtiin ilman lisämaksua toivepizza pyytämilläni täytteillä.”
“Aika sotkuista, likaisia astioita pöydällä.”
“Hyvä salaattipöytä ja hyvät pizzat.”
“Ihan OK ruokapaikka, monipuolista ruokaa, henkilökunta ystävällistä...”
“Portaita. Pelkään kulkea tarjotin kädessä portaita pitkin ylös. Liian avara tila, lasten meteli kuuluu häiritsevästi.”
“Sisustus ei vastaa nykyisiä suuntauksia, mielestäni vanhanaikainen. Pohjaratkaisu epäkäytännöllinen. Ravintolan tuolit epämukavia.”
“Ystävällinen henkilökunta. Valinnanvaraa ruuan suhteen. Nopeus”
“Siistiä ja tilavaa sekä herkullista ruokaa.”
“Ruokaa tuotiin hitaasti lisää.”
“maukas ruoka”
“hälyisä”
“Useita vaihtoehtoja 'sekasyöjille' kohtuulliseen hintaan. Itse kasvissyöjänä kaipaisin enemmä mm. pizzavaihtoehtoja, jotka sopisivat kasvissyöjälle.”
“Syön kalaa mutta en lihaa, joten itselleni etenkin pizzavalikoima on melko suppea. Kävisin useimmin jos minulle sopivaa tarjontaa olisi enemmän.”
“Kiva miljöö. Yllätyin buffetin juomavalikoimasta.”
“monipuolinen, maistuva ruoka kasvisruokaa saisi olla enemmän”
“kasvisruokaan lisää vaihtoehtoja”
“Pöydät siivoamatta usein klo 13-14 aikoihin. Astiat ja tarjottimet märkiä, joka saa epämiellyttävän tunteen 'tiskauksesta' ja hygieniasta.”
“Sujuva palvelu, hyvät tilat, ok hinta”
“Hiukan mitäänsanomaton ruoka, ei kuitenkaan huonoa”
“Helppo tulla. Viihtyisä.”
“hyvä sijainti ystävällinen palvelu monipuolisuus”
“Hyvä ja ystävällinen palvelu jää hyvä mieli asioinnista.”
“Tosi ystävällinen ja iloinen myyjä!”
“Pehmiskipot saisi olla isommat :)”