Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä.
 
Perjantaisin ja lauantaisin klo 20.00 Amarillossa katetaan The Table – elämyksellinen ateria uniikkeine juomineen ja ruokineen johon kuka tahansa voi ottaa osaa pöytävarauksella. Tämä on elämys, jonka jokaisen täytyy kokea!
 
Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,1)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 24.11.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Tarjoilija tyrkytti alkuruokia, vaikka sanoin, etten jaksaisi syödä niiden jälkeen pääruokaa. Perustelin, miksi en halua alkuruokaa, ja silti tarjoilija jatkoi tyrkytystään. Jäi sellainen kuva, että hän oli pettynyt, kun en alkuruokaa tilannut. Jäi vähän huono maku. Istuimme pöydässä pitkään lautaset ja lasit tyhjinä, ennenkuin näin tarjoilijan ja pyysin laskua.”
“Hyvä palvelu, DJ.”
“Mukava käynti, maistuva ruoka”
“Ruoka oli hyvää”
“Parasta ruokaa”
“Henkilökunta oli ammattitaitoista ja ystävällistä ??Ruoka oli täydellistä ja henkilökunnalle täydet pisteet palvelusta.Olette oikealla alalla töissä mielestäni,Kiitos????”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Kaikki toimi hyvä henkilökunta”
“Olin ”vaativa” asiakas ruokarajoittuneen ruokalistani kanssa ja sain kaiken juuri niinkuin pyysin ??”
“Ihan normaali ravintola. Ruoka oli hyvää. Erityisesti pidin siitä, että maksaminen kävi sujuvasti. Aina ravintoloissa joutuu odottamaan laskua. Tarjoilija oli ajantasalla asiakkaistaan, joten tästä johtunee. Ravintola oli kuitenkin melkein täynnä”
“Kokemus oli kaikin puolin miellyttävä”
“Saimme niin hyvää palvelua ja hyvää ruokaa, että varmasti suosittelen muillekin.”
“Palvelu oli ihan huippua”
“Henkilökunta ystävällistä ja asiantuntevaa, mukavaa ja rentoa. Ruoka todella hyvää”
“Henkilökunta erittäin ystävällistä. Ainut miinus on että hampurilaiset ovat rakennettu suht korkeiksi joten syöminen oli hieman vaikeaa ilman että ruoka levisi pitkin lautasta :)”
“Kaikki oli muuten hyvää, mutta menu on supistunut huomattavasti. Olisin kaivannut enemmän vaihtoehtoja.”
“Asiakasviini on hyvä tuote ja ruoka on hyvää”
“Huolestuttavaa, ettei näin korona-aikana kenelläkään henkilökunnasta ollut kasvomaskia, vaikka maskisuositus on annettu Kanta-Hämeeseen. Muutoin ei henkilökunnan asiakaspalvelusta pahaa sanottavaa! Pöytiinohjauksessa meidät ohjattiin pöytään, jossa ei onneksi ollut muita asiakkaita ympärillä eli turvavälit onnistui (paitsi maskittomat tarjoilijat). Viimekäynnistä ruokalista oli harmillisesti kavennettu, mutta jälkiruoka oli hyvä ja hienosti aseteltu!”
“Suoraviivaista. Tilaa on. Uudehko milieau.”
“Kaikinpuolin sujuvaa”
“Erittäin hyvää”
“Oli tosi viihtyisä ja henkilö kunta osaavaa”
“Hyvä ruoka, hyvä palvelu”
“Mikäli menu miellyttää, en näe mitään syytä, miksen voisi suositella Amarilloa (ainakin lounasaikaan).”
“Ystävällinen ja reipas henkilökunta, maistuvaa ruokaa”
“Kaikki meni hienosti.”
“Ruoka hyvää, mukava henkilökunta, mukava tunnelma”
“Ei moitittavaa!”
“Ruoka oli maistuvaa ja hintakin ihan kohtuu.”
“Hyvää kasvisruokaa, siisti ravintola ja ystävällinen henkilökunta.”
“Perus Amarillo, ketjuruokaa, mutta ihan ok setti.”
“Korona asioita huomioitu, siisteys”
“Ystävällinen, nopea ja huomioiva palvelu. Henkilökunta auttoi hyvin valinnoissa ja järjesti helposti muutamia muutoksia tilauksiin.”
“Mukava paikka”
“Ravintola oli siisti, henkilökunta ystävällistä, hintataso kohtuullinen, ruuan laatu ja maku hyvää, lapset huomioitiin ja sijainti oli keskeisellä paikalla. Lisäksi paikasta saa S-bonusta.”
“Mainitsin hyvästä ravintolakokemuksesta jo muutamalle sukulaiselle.”
“Hyvä ja miellyttävä palvelu”
“Salaattipöytä oli melkein tyhjä. Oli toki lounasaika ja salaattipöydän täyttäminen kesti sen vuoksi. Olimme lomalla ja käymässä vapaa-ajan asunnolta Hämeenlinnassa. Ihan mukava kokemus kuitenkin! Vihjeenä: ottakaa lisää henkilökuntaa, se maksaa kyllä itsensä takaisin nopeana palveluna asiakkaille.”
“Maukas ruoka”
“Ihana tunnelma ja ammattimainen ote henkilökunnalla.”
“Hampurilaispihvin kypsyyttä ei saanut valita. 'meillä on aina kypsät pihvit'. Medium - olisi maistunut.”
“Ruoka maistuvaa. Annos koko pienentynyt viimekerroista ja vanhin lapsista jäi kaipaamaan hampurilaisateriaan (aikuisten annos) tuoretta salaattia/kurkkua/tomaattia. Tarjoilijoilla ei ollut maskeja/visiirejä vaikka suositus olisi.”
“Viihtyisä, hyvä palvelu”
“Tarjoilija, nuori nainen, oli ystävällinen ja toimi hyvin mutta häiritsevää oli partaisen, kovaäänisen miehen käytös. Lasku maksettiin hänelle ja hän tuli näissä olosuhteissa aivan liian lähelle hekottelemaan ja heittämään omaa juttuaan. Normaalitilanteissa varmaan olisi ollut ok, mutta näin korona-aikaan osoitti melkoista ajattelemattomuutta käytöksellään”
“Muuten 10, mutta arvosteluasteikossani sitä saa vain ”taivaassa””
“Hyvällä paikalla vieraspaikkakuntalaisellekin”
“Viihtyisän oloinen paikka ja ruoka aina ok”
“Koska meillä oli ainakin hyvä käynti. Hlökunta Mukavaa ja kaikki sujui hyvin.”
“Kaikki tarvitsemani toimitettiin asianmukaisesti ja tunsin olevani kuin kotona❤️”
“Hyvä palvelu,erinomainen ruoka”
“Tunnelma oli hyvä ja palvelu toimivaa.”
“Henkilökunta oli erittäin ammattitaitoisia ja mukavia. Minulle ei jäänyt vierailustani hyvä mieli yhden toisen asiakkaan törkeän käyttäytymisen takia, mutta portsari oli onneksi erittäin ammattimainen ja hoiti tilanteen hyvin.”
“Kaiken kattava ja erinomainen palvelu”
“Ensimmäinen kerta ei vielä anna sellaista kuvaa että suosittelisin ehdottomasti paikkaa vaan antaisin vinkin että kokeilevat itse mitä pitävät paikasta. Kertoisin heille mistä pidin ja mistä en. Maksamisessa oli häikkää kun oli uusi tietokoneohjelma ja siten oli laskuun tullut virheellisiä tietoja. Korjaus sujui mutkitta. Palvelussa oli hyvää huumoria josta pidin. Jotain jäi puuttumaan, jäi sellainen tunne. Mitä jäi niin ehkäpä seuraavalla kertaa sekin tunne korjaantuu tai sitten ei.”
“Jäi hyvä fiilis ja sai mahan täyteen. Tarjoilijat oli mukavia ja uusi lista vaikutti hyvältä. Creme brulee oli hieman nahkea??”
“Annokset ovat pieniä. Muuten kaikki ok.”
“Palvelu hyvää ja asiantuntevaa”
“Erittäin hyvä ravintola, ruoka todella hyvää ja palvelu erinomaista”
“Maukas ruoka, mahtava asiakaspalvelu ja tilaa. Vessoista loppui käsipaperi ja hieman epäsiisteyttä mutta se on ihan perusvessaa. Arvosana laski koska kummallakin palvelutiskillä ja varsinkin yökerhon puolella todella pitkät jonot ja kauan odottelua että pääsee tilaamaan, ihmiset pakkautuivat kulkutien eteen”
“Moniallergikkona sain hyvä ja osaava palvelua. Tarjoilija kävin tarkistamassa keittiön kanssa että minulle pystyi tekemään sopivaa ruokaa ja sain turvallinen, hyvä j maukas annos. Kiitokset siitä.”
“Hyvä kokemus”
“Asioiminen oli helppoa. Käynti liittyi matkalla tehtyyn iltapalalle poikkeamiseen. Annokset olivat hyvät. Itselleni tosin liian runsas. Sain loput mukaan. Myös seurassa ollut oli tyytyväinen. Palvelu ystävällistä ja rentoa. En kaipaa ylimääräistä 'kruusailua'. Voin suositella ystävillenikin, en ihan pahimmille nirppanokille ehkä.”
“Rento ja asiantunteva asiakaspalvelu.”
“olimme ryhmänä (yhteislasku) ja varaaja oli sopinut laskumaksun. Tämä ei sitten virka-ajan jälkeen onnistunutkaan.”
“Osaava henkilökunta, hyvää juokaa, vielä paremmat juomat.”
“Ruoka on pääsääntöisesti hyvää ja ravintola sijaitsee hyvällä paikalla.”
“Ihan hyvä ruoka ja palvelu.”
“Kun tulin sisään kukaan ei moikannut vaikka kaksi entertaineria katsoi minua, tulin yksin oluelle ja 8 wingssille, kysyin saako istua ikkunan viereisiin sohvatuoleihin niin sanottiin että niis on aika huono syödä mutta mee jos haluat, muuten kaikki hyvin, niin ja välikäyntiä ei tehty eikä kysytty haluanko lisää jotain. Mutta mukava paikka ja mukava henkilökunta muuten. T: ex- entertainer ??”
“Voisiko olla muita kasviksia tarjolla kun papuja?”
“Hyvät ruuat”
“Palvelu oli todella hyvää ja ruoka myös.”
“Ruoka oli täydellistä ja juuri sitä, mitä haettiin”
“Miellyttävä, rento meininki. Ystävällinen palvelu.”
“Yksi piste tippui siitä, että olen kasvissyöjä (syön myös kalaa ja maitotuotteita) ja ruokalista oli kovin lihapainotteinen. Toki syömistä löytyi ja se oli maukasta, joskin aavistuksen liian tulista.”
“Mukavan rento tunnelmaltaan, sopivan asiallinen palvelultaan ja itse ruoka maistui erittäin hyvältä. Annosten koko oli sopiva. Hintalaatusuhde on kohdillaan. Ainut toive mitä osaan näin äkkiseltään keksiä on stella artois-oluen saaminen tähänkin ravintolaan.”
“Upea miljöö, hyvä palvelu. Olisi kiva, jos järkkäisitte K-40 illan! Mielelläni tulisin ystävieni kanssa koko illaksi aikuiseen seuraan”
“Kaikki meni hienosti, ja ruoka oli buenoo. Kun asiakas syönyt,niin toivoisin että tultaisiin heti käymään vieressä niin saisi tilattua laskun nopeammin.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Ruoat ja palvelu hyvää. Ravintola siisti sekä tunnelma miellyttävä”
“Maukas ruoka. Hieno sisustus”
“Tämä oli minun näkemys”
“Moitteetonta toimintaa ????”
“Hyvät hampparit ja pihvit sekä maistuvat jälkkärit. Henkilökunta on ammattitaitoista ja ottaa asiakkaat hyvin huomiion. Kaikkea listalla ollutta ruokaa ei ollutkaan tarjolla (Flank steak), siitä ainoat miinukset.”
“Miellyttävä kokemus ja rauhallinen hyvä fiilis”
“Ruoka oli maistuvaa ja sitä oli annoksissa riittävästi. Maut olivat kohdillaan ja ruokaa saatiin sopivan ajan kuluttua tilaamisesta.”
“Ammttitaitoisia tarjoilijoita ja maistuvat ruuat.”
“Perus hyvä lounaspaikka, tulen uudestaan”
“Ruoka oli erittäin maukasta ja annos oli sopivan kokoinen. Henkilökunta oli ystävällistä. Oli ihan mukava hääpäivän viettoilta.”
“Oli todella maittavat antimet ja henkilökunnan palvelu pelasi aivan mahtavasti.”
“Ihan ok perusravintols”
“Paikka viihtyisä ja ruoka vastasi pääosin Amarillon laatua. Söin Cobb-salaatin joka oli aika vaisu. Puolisoni söi kanaa ja hän sai vaihdettua kastikkeen helposti sellaiseen joka ei allergisoi. Mitään ylistyssanoja tuskin tuttaville tarjoilisin mutta viihtyvyyden vuoksi voisin suositella.”
“Ihan hyvä ruoka ja tunnelma”
“Vuohenjuustokana oli täydellistä ja palvelu hyvää”
“Kallis, mutta herkullinen ravintolakokemus.”
“Rento ja mukava ravintola”
“Nopeasti tuli ruoka pöytään, palvelu OK”
“Hyvä meininki kaikin puolin.”
“Kaikin puolin jäi hyvä hyvä fiilis Amarillo Hämeenlinnasta. Saman päivän aikana tuli käytyä kaksi kertaa syömässä Amarillossa kun olimme siskon kanssa viettämässä päivän Hämeenlinnassa”
“Hämeenlinnan Amarillossa on aina mukava vieraillä, koska tarjoilijat ovat aina olleet ystävällisiä ja huomioon ottavia sekä ohjeistavat vaatiessa. Myöskin ravintolassa on aina ollut hyvä ja leppoisa meininki. Teillä on erittäin mukava käydä ??”
“Hyvä ruoka, parempi mieli”
“Hyvä musiikki”
“Perus mukava ravintola, ruoka kohtuu hintsidts”
“Ensimmäinen ja ehkä ainoa kertani kyseisen kaupungin Amarillossa, rilloissa käyn kyllä noin yleensä ja voin suositella kavereillekin.”
“Ruoka oli erittäin hyvää, se jopa ylitti odotukset. Palvelu oli asiantuntevaa ja ystävällistä!”
“Aina varma valinta, valkosipulimajoneesidippi on herkullinen! Kivat drinkit, miellyttävä tunnelma. Hyvä hintataso.”
“Hyvä ruoka, hyvä palvelu”
“Todella hyvä ruoka, loistava asiakaspalvelu ja mukava tunnelma”
“Oli hyvä kokemus”
“Ruoka oli hyvää mut perus S-ryhmän massakamaa”
“Kaikki oli ihan hienosti eli palvelu ja ruoka. Ja kohtuu hintaan.”
“Asiat ovat hyvin kohdallaan ravintolassa.”
“Mukavan rento ravintola”
“Hyvä sijainti, maukas ruoka, joustava palvelu”