Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä.
 
Perjantaisin ja lauantaisin klo 20.00 Amarillossa katetaan The Table – elämyksellinen ateria uniikkeine juomineen ja ruokineen johon kuka tahansa voi ottaa osaa pöytävarauksella. Tämä on elämys, jonka jokaisen täytyy kokea!
 
Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,4)
Tunnelma (4,3)
Lapset (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 18.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Kaikki toimi hyvin.”
“"Välitön tunnelma, helppo tulla"”
“"Kaikki oli hyvä, paitsi se maksaminen… odotettiin ainakin reilut 10 minuuttia, vaikka kysyttiin lasku.."”
“"Todella viihtyisä seurusteluravintola, laadukkaat tuotteet, ammattimainen palvelu. Huippu sijainti. "”
“"Viihtymistä kysyttiin ehkä liiankin tiheästi ja useamman toimesta.. tapasin ystäväni pitkästä aikaa, joten ihan niin useaa viihtymistiedustelua ei tarvita"”
“Tiskin takana käyty keskustelu ei minun mielestäni kuulu tehdä asiakkaiden sen kuullessa”
“Hyvä perustaso”
“"Paikka on siisti, sisustus kaunis, henkilökunta mukavaa ja ruoka hyvää. Amarillo on kuitenkin Amarillo ja kaupungissa on muitakin hyviä ravintoloita."”
“Tilasin chiken pocketin kasviksilla. Annoksen kasvikset suurimmilta osin erivärisiä paprikoita. Tästä iso miinus.”
“Ok ruoka mutta lista muuttunut enkä tykännyt uudesta menusta mistä puuttui tortillat ja quesadillat..”
“"Ruoka hyvää,asiantunteva henkilökunta"”
“Erikoistuote: mocktail-kurssi pienryhmälle. Onnistui❤️”
“"Hyvä, nopea ja mukavaa asiakaspalvelua"”
“Hyvä ja tunnelmallinen paikka. Ei valittamista.”
“"hyvä lounaspaikka, tarpeeksi vaihtoehtoja, ruoka tulee nopeasti, salaatti kuuluu pakettiin"”
“"Olen allerginen, niin pyysin jättämään osan annoksen aineista pois. Nämä täydennettiinkin muilla tuotteilla. Annos oli niin täydellinen, etten ollut koskaan syönyt niin hyvää ruokaa ??"”
“"Asiointi oli turvallista näin korona-aikaan, ruoka oli erittäin maittavaa ja palvelu oli iloista ja ystävällistä. Jäi tosi hyvä mieli!"”
“Paikka on viihtyisä. Henkilökunta ystävällistä ja mukavalla paikalla ??”
“"Olimme viimeisenä iltana ennen ravintoloiden sulkua. Jättikatkaravut, jotka tilasimme alkupalaksi olivat mauttomia ja nahkeita. Jälkiruokaa kysyttiin, mutta sitä varten ei tuotu listaa, vaan piti muistella mitä siellä oli. "”
“"Ihan hyvä ja asiallinen ravintola. Jos joku kysyisi neuvoa tämän tyyppisistä ravintolavaihtoehdoista HML:n keskustassa, voisin ihan hyvin suositella."”
“Kaikki toimii!”
“Hieno kokemus kokonaisuutena. Palvelussa tuli hetkellinen hikka kun alkuruoat tuotiin pöytään mutta ei tuotu aterimia. Ensimmäinen tarjoilija lupasi korjata asian mutta taisi unohtaa ja melkein tuli harmitus ennen kuin saatiin lopulta aterimet ja päästiin nauttimaan illallisesta. Tämän palvelulapsuksen korjasi erinomainen ruokatuote ja esillepano. Kokonaisuudesta jäi hyvä fiilis”
“Miellyttävä ravintola hyvällä paikalla.”
“"Hyvä sijainti, rauhalliset loosit ja hyvä keittiö, ainakin tilauksemme osalta. Lapsiperheiden osalta hieman arveluttaisi."”
“"Ruoka oli hyvää, asiakaspalvelu kohdallaan hyvä ravintola??"”
“"Sujuva palvelu, ystävällinen henkilökunta. "”
“Hyvä ruoka!”
“"Väldigt bra service, personalen var underbar!"”
“Ruoka ja palvelut toimivat. Kyllä suosittelen ehdottomasti muillekin.”
“"Siisti uusi ravintola, isot tilat. Ystävällinen hlökunta. Ruokalista melko suppea ja salaattipöytä lähes tyhjä."”
“vierailusta jäi hyvä maku”
“"Perus hyvä paikka, hieman kallis vain"”
“"Helppo, mutkaton, nopea käynti - kivasti tilaa ja omaakin rauhaa, sopivat ja maistuvat tuotteet. Palvelu nuorekkaan rentoa, mutta kohteliasta ja huomaavaista. S-etujen myötä hintalaatusuhde kohdillaan :)"”
“Ystävällinen ja nopea palvelu”
“Tunnelmallinen ravintola. Jotain pieniä kömmähdyksiä oli mutta ne ei vaikuttanut lopuksi kokonaiskuvaan. Ruoka /juoma erittäin maistuvaa. Tämä aika hyvin otettu huomioon. Turvallinen olo asioida.”
“Palvelun laatu oli todella hyvä ja ruoka oli hyvää”
“Tuttu ketju ja laatu hyvä”
“"Ystävällinen henkilökunta, hyvä ruoka ja kiva miljöö."”