Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä.
 
Perjantaisin ja lauantaisin klo 20.00 Amarillossa katetaan The Table – elämyksellinen ateria uniikkeine juomineen ja ruokineen johon kuka tahansa voi ottaa osaa pöytävarauksella. Tämä on elämys, jonka jokaisen täytyy kokea!
 
Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!

Asiakastyytyväisyys

3,9

Ruoka (3,9)
Palvelu (3,8)
Tunnelma (3,9)
Lapset (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 08.10.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ystävällinen tarjoilija.”
“Alkupala-nachoja piti pyytää erikseen, drinkkilista samoin. Osa tarjoilijoista oli hyvin kiireisen oloisia mikä teki tunnelmasta hieman hätäisen.”
“Hyvä sijainti, viihtyisyys”
“Siisti tila!”
“Burgerin tarjoilua voisi miettiä uudelleen, nyt se tuotiin tarjolle jossain pussissa. Tarjoilija unohti myös tuoda laskun ja kävin sitten maksamassa tiskillä”
“Sisustus/valaistus. Olisi mukava tulla isommallakin porukalla illalliselle, tunnelmallisesti valaistuun ravintolaan. Vaikka sen isopöydän ääreen.”
“Ruoka oli kyllä hyvää ja sitä oli riittävästi.”
“Listat ovat pitkälti vieraalla kielellä.Ruuan odotus oli melkoisen pitkä.”
“Hyväntuulinen ja palvelualtis henkilökunta, kokonaisuus toimi ja paikassa oli tosi kiva fiilis. Voisin tulla kaverin kanssa, pariskuntana, vanhempieni kanssa, työkavereiden kanssa, ihan loistava paikka.”
“Helppo tulla, hyvä sijainti, tyylikäs ravintola, ruoka on ollut hyvää”
“sisustus”
“Hyvää ruokaa”
“Vaihtoehtoja oli vähän. Toivoisin kalavaihtoehtoa”
“ruoka”
“Ruoka tuli nopeasti. Asiakaspalvelu oli sujuvaa ja ystävällistä.”
“Hyväntuulinen henkilökunta”
“Sisustus ja tunnelma hyvä.”
“Ruokalista voisi olla erilaisempi. Tuntuu, että Amarillossa ylipäätään menu ollut vuosikausia sama. Harmillisesti viikonloppuna Amarillo takaosaan jossa söimme soi musiikki liian kovaa yökerhon auettua. Musiikki oli niin kovalla että haittasi harmillisesti juttelua pöytäseurueelle. Onneksi ruokailun aikana musiikki ei ollut kovalla.”
“Mukava henkilökunta, rauhallinen ympäristö sekä todella hyvät ruuat.”
“Viihtyisä”
“Ruoka oli tällä kertaa hieman mautonta.”
“Huumorilla varustettu henkilö kunta, joka ei ollut työhönsä tympääntyneitä”
“Erittäin ihana ja ystävällinen henkilökunta. Edellisen paikan huono asiakaspalvelukokemus pyyhkiytyi lähes kokonaan pois mielestä Amarillon hyvän ja ystävällisen palvelun vuoksi. Kiitos ❤️”
“Jalopenodippi oli todella hyvä!”
“Ruokien maussa yleisesti parantamisen varaa. Ystävän valkosipuliannos oli mauton, kastikkeessa oli kokonaisia valkosipulin kynsiä ja maku kastikkeesta puuttui. Itse tilasin kanatortillan, samanlaisen pystyy aika helposti valmistamaan myös kotona, miksi maksaa siitä n. 20 euroa ravintolassa, kun maku ei ole mitenkään 'ihmeellinen' mitä ravintolassa odottaisi?”
“Henkilökunta aktiivista ja ystävällistä”
“Pöytä ei ehkä paras mahdollinen.olisin kaivannut ehkä intiimänpää soppea.ensi treffit.”
“Henkilökunta osaavaa ja mukavaa. Iso plussa Old Rosie siiderin löytymisestä valikoimistanne. Kannattaa myös hankkia muutama pullo Henry Westons omenasiideria vastaisuuden varalle.”
“Miesten vessaan kulku osittain naisten vessan kautta herätti ihmetystä”
“Tarjoilijat ihanan asiakaspalveluhenkisiä, miellyttävä asioida! Ravintolan viihtyisyys ja sijainti myös puoleensavetävät.”
“Huonoja kokemuksia ilta-aikaan ravintolaan saapuessa (jonottaessa) sekä terassilla ollessa, portsareiden käytös näyttäytynyt kyseenalaisena muutamaankiin otteeseen ja siten laskenut tunnelmaa.”
“kivat Puitteet”
“Ruoka oli kylmää ja juomista ei tarjoiltu.”
“Hyvä ruoka”
“Terassilla pörräsi myös kärpäsiä ja ampiaisia ruoan kimpussa”
“Mihinköhän tarjoilijalla oli kiire? Ravintolassa oli seurueemme lisäksi vain muutama asiakas, emmekä silti saaneet huikattua tarjoilijalle, että maksaisimme. Aika kauan jouduimme odottamaan..”
“kiva sisustus ja ystävällinen henkilökunta”
“Olemme mieheni kanssa ruokaharrastajia ja teemme paljon mm. etnisiä ruokia myös kotona. Olimme pikkuisen pettyneitä ruoan tasoon, vaikka ymmärränkin, että suuren ketjun on varmaan viisasta panostaa keskimääräiseen.”
“Kuohujuoma oli kuivaa, mutta tarjoilija ehdotti että hän lisää siihen mansikkasiirappia niin siitä tulee makeampaa . Tämä oli loistava ehdotus, koska en pidä kuivista juomista.”
“Ystävällinen ja iloinen henkilökunta. Siistit tilat.”
“Tilava, tilaus tuli hoidettua nopeasti ja ruoka valmistui hyvässä ajassa.”
“Tarjoilijat juoksivat paikasta toiseen ja ruokailuvälineet tippuivat juoksun aikana. Varsinkin kun istumapaikka oli käytävän vieressä, tarjoilijoiden juokseminen ja hypyt rapusissa häiritsivät ruokailua. Mielestäni, vaikka olisi kuinka kiire tahansa, tarjoilijoiden pitäisi käyttäytyä hillitymmin.”
“Viihtyisät tilat”
“Söin jonkun burger annoksen ja siinä ollut juusto ei maistunut hyvältä, mutta saattoi olla ettei vaan sopinut omaan makuun yhtään. Dippi ei kuulunut annoksen hintaan vaan täytyi ostaa erikseen”
“Todella iso paikka, siisti ja ei turhan kalliit juomat.”
“Juomia sai jonottaa aika paljon, johtuu tosin varmaan vain asiakkaiden paljoudesta.”
“Siisteys ja tunnelma, ruoka hyvää.”
“Yökerho on erittäin miellyttävä ja aina soi hyvä musiikki.”
“Hyvä ruoka ja keskeinen sijainti.”
“Valaistus on turhan hämärä, osassa pöydistä ei näe edes lukea ruokalistaa. Henkilökunnan aito palvelualttius oli hiukan kateissa...”
“Erinomaisen maukas ruoka ja muutenkin miellyttävä kokemus.”
“Viihtyisä paikka ja hyvää ruokaa. Ystävällinen henkilökunta.”
“Ruoka oli melko hyvää, ja paikka oli suht siisti.”
“Pihvi oli hiukan palanut, nuoremmat tarjoilijat eivät jaksaneet aina hymyillä.”
“Henkilökunta oli aktiivista”
“Ruokalista oli mielestäni suppea liharuokien osalta”
“Mahtava sisustus ja tunnelma, iloista henkilökuntaa. Plussaa siisteistä vessoista!”
“Musiikki voisi olla enemmän mukaansa tempaavaa ja erilaista, nyt soitettiin ei niin relevanttia musiikkia (esim Despasito).”
“Kiva sisustus. Hyvä sijainti. Ruoka ihan ok”
“Ruoka-annos oli hiukan liian suuri minulle ja miehelleni. Perunoita jäi valitettavasti molemmilta syömättä.”
“Tunnelmallinen, tilava (ainakin arkipäivänä ennen klo 22)”
“Ruuassa piti olla sipulia mutta ei ollut, ei muuta moitittavaa”
“Melko uusi tarjoilija Neea, oli koko ajan tosi positiivinen ja jaksoi palvella meitä iloisesti. Samoin nuori mies, mahdollisesti vuoropäällikkö. Huumori kohdillaan, jäi tosi hyvä fiilis.”
“Kesäaikana olisi ihanaa, jos tarjoilu olisi myös terassille.”
“Ystävällinen palvelu, nachot salaattipöydässä. Lapsen annos oli hintaansa nähden tosi hyvä, lapsi tykkäsi valtavasti.”
“Oli vaikea löytää ravintolaa, google maps ei ollut ihan tarkasti kohdalla, eikä selvinnyt, että kävelykadulla on sisäänkäynti. Lährökohtana oli tieto Amarillosta ja vaimo halusi sinne, sekä tuntematon kaupunki. Soitto amarilloon auttoi, niin löydettiin perille. Mutta tuota voisitte hiukan koittaa selventää tai tarkastakaa jollain toisella vantaalaisella, että löytääkö perille vai ei.”
“Sijainti ja mukava terassi.”
“Tilasin valkosipulisen kana-annoksen, menussa mainittiin 'valkosipulisalsa'. Odotukseni oli täysin jotain muuta kuin mitä annos lopulta oli. Kana oli ihan hyvää mutta päällä oli paholaisen hillon tyyppinen jossa oli 1 valkosipulinkynsi kokonaisena. Myös ihmetytti että majoneesin tms tilalla annoksessa oli kastikkeena ketsuppia. Annos oli laatuunsa nähden myös kallis. Samoin erään toisen ryhmämme ruokailijoista annos oli kyllä suhteettoman kallis. Pihvi oli erittäin pieni vaikka maksoi lähes 30€.”
“Uusi ilme on hyvä ja sopiva aikuisille.”
“Lapsiperheet.”
“Viimeksi ruokaillessamme Amarillossa pöydän alla lattialla lojui pizzan paloja. Pieni asia, joka pisti silmään, mutta ei kuitenkaan vähennä halukkuutta asioida Amarillossa tai suositella sitä.”
“Henkilöstö ja sisustus, sekä sijainti”
“Hyvä ja iloinen palvelu.”
“Lapsi ystävällisyys, palvelualttius, ammatillisuus”
“Lastenhoitotaso puuttuu”
“Henkilökunta oli ihan super!”
“Siisti uusi paikka”
“Ruokalista ehkä vähän suppea”
“Hyvä palvelu”
“Miellyttävä, huumorintajuinen henkilökunta”
“Edullinen ja hienosti stailattu ravintola. Sekä vaihteeksi uusi ravintola Hämeenlinnassa, jota oon kaivannut. Tanssipaikka on myös kiva lisä, tuo monipuolisuutta ravintolaan. :)”
“Hmm.. vielä en keksi semmoista, koska kaikki käyntini ovat olleet hyviä kertoja. :) Mies tarjoilijat/baarimikot ovat olleet todella mukavia ja kohteliaita. Ehkä naiset voisivat ottaa heistä vielä lisää mallia. :)”
“Hyvä musiikki”
“Lounaslista on aika tylsä parin käynyi kerran jälkeen”
“Koimme miellyttävän yllätyksen, kun maksettuamme jo laskun jäimme vielä seurustelemaan. JA MITÄ SITTEN TAPAHTUIKAAN: olisi mukavaa saada kuitenkin vielä kahvit, hyvät kahvit saimme ystävällisen tarjoilijan tuomana ilman veloitusta. Kiitos! Viihtyisä ruokailupaikka!”
“Tilat ja patio.”
“todella hyvä ruoka ja hinta-laatusuhde, toivon, että jatkavat samaan malliin”
“Kävin Amarillossa heti avajaisviikon jälkeen ja silloin ruuan tulo kesti melkein tunnin. Olen kuullut myös jälkikäteen, että ravintolasta on sanottu, että Amarillin konseptiin kuuluu, että ruuantulo kestää kauan ja moni tästä syystä välttelee paikkaa. Nyt kumminkin uskaltauduin kesälomalla kaverin kanssa kokeilemaan, kun ei ollut kiire itsellä mihinkään. Ja mikä positiivinen yllätys!! Ruoka tuli todella nopeasti ja oli tosi maistuvaa! Henkilökunta oli avuliasta ja ystävällistä ja tarjoilu pelasi hyvin myös terassille. Hieno juttu, että ruuantuloa on nopeutettu, nyt tulen varmasti uudestaankin.”
“Ennen oli maineessa, että ruuan saaminen kestää ja henkilökunta ei käy odottaessa edes kysymässä ottaisiko esim. juomaa lisää.”
“Ravintolassa työskentelee erittäin positiivinen ja energinen mieshenkilö, joka tulee hänestä aidosti.”
“Pihviannokset voisivat olla isompia. Siis itse pihvi. Viime kerralla valitettavasti toinen annos ha pihvi oli sitkeä, mutta se kyllä vaihdettiin heti ja mkä oli positiivista, sillä yleensä tällaista ravintoloissa usein kyseenalaistetaan.”
“Burger buffa oli loistava”
“Tilaamani anos oli aivan liian iso ja hävetti, että oli pakko jättää osa syömättä kun ie vain jaksanut. Ruokahävikin aiheuttaminen pilasi lopputunnelman vaikka ruoka maistuikin hyvältä. Ymmärrän, että on vaikeaa tai työlästä tehdä samasta anoksesta S / M / L kokoja, mutta ekologisesti ja esteettisestikin se on toivottavaa. Varsinkaan ilta-aikaan monikaan ei halua kovin runsasta / raskasta annosta syödä, koska se vaikuttaa mm. unen laatuun eikä nukahtaminenkaan ylitäydellä vatsalla ole parhaimmillaa. Ulomailla olen tähän annoskoon valinnan mahdollisuuteen monessa paikassa tutustunut, joten ehkä se onkin vain ns. järjestelykysymys. Sisältöähän siinä ei tarvitse muuttaa, pelkästään niiden määrät.”
“no ne annoskoot!”
“Burger buffa oli hyvä idea”
“Siisti paikka, miellyttävä tunnelma, ammattitaitoinen henkilökunta.”
“Ruoka oli hyvää”
“Henkilökunta voisi olla ystävällisempi nyt oli vähän tympeä vastaanotto joka vähän pilasi tunnelmaa ei ollut tervetullut olo.”
“Hyvä ruoka joka toteutettiin toiveeni mukaan. Ihana kuparin värinen sisustus”
“Välimatka kotikaupunkiini Forssaan”
“Hyvä olutvalikoima”
“Siistit tilat ja perushyvä ruoka.”
“Asiakaspalvelu. Tarjoilijoihin oli vaikea saada kontaktia, kun yritimme tilata lisää juotavaa ja lopuksi laskua; heilutimme käsiä useaan otteeseen, ennen kuin tarjoilija reagoi. Tarjoilija ei kysynyt missään vaiheessa, otammeko lisää juotavaa. Jouduimme myös itse ottamaan ruokailuvälineet viereisestä pöydästä.”
“Asiakaspalvelu oli loistavaa! Tarjoilija huomioi seurueen lapset ja palveli muutoinkin upeasti.”
“Leikkipaikka puuttui”
“Hyvä tunnelma ja hyvä dj. Toimi hyvin myös baarina ja tanssilattia oli suuri. Ylipäätään hyvin tilaa ja miellyttävä fiilis.”
“En itse syönyt ravintolassa, enkä ehkä söisi siellä. Ehkä tämä on vain käsitykseni, mutta luulen, että ruoka on kallista ja ketjumaista. Tosin ravintola oli viihtyisä ja siinä mielessä voisin istua siellä myös iltaa pienen purtavan kera.”
“Hyvä ruoka”
“Lokit häiritsivät terassilla”
“Otin kuvan keskellä ravintolaa olleesta isosta päydästä joka oli kauniisti koristeltu ja tunnelma oli hyvä. Sen äärellä olisi mukava viettää isolla porukalla iltaa. Enemmän tällaista.”
“Ruoka oli melko kallista. Kanasalaatti oli kauniisti aseteltu, mutta olisi voinut sisältää enemmän aineksia. Aika tavallinen hintaan nähden.”
“Hyvä tunnelma ja maukas ruoka”
“Hidas asiakaspalvelu, tuli vähän unohdettu fiilis. Wc-pönttö oli todella likainen alapuolelta! hiukan kallis hinta.”
“Noora”
“hyvän näköinen ravintola”
“narikka on todella typerästi tiskin takana ja aiheuttaa näin tungosta ensimmäiselle tiskille.”
“Hyvä ja iloinen palvelu vaikka oli kiire päivä.”
“Hyvä sijainti ja hyvä ruoka”
“Meille ei heti sanottu että alkusalaatti kuuluu annokseen. Selvisi kyllä kysymällä.”
“Vain yksi vessa kunnossa vaikka porukkaa täynnä. Ruoka oli todella nafti, ei sitä mitä odotti”
“Hyvä ruoka ja tunnelma.”
“WC ei vetänyt kunnolla.”
“Hyvä palvelu”
“Lounas on hintansa arvoinen.”
“Paikan leima nuorison bilepaikkana. Lounasta lukuunottamatta annokset eivät kaikki ole hintansa arvoisia.”
“Hymyilevä henkilökunta ja tarjoilija toi tytölle laastarin kun matkalla tuli pieni naarmu.”
“Vegaaniset annokset huippuja”
“Huonot kokemukset tarjoilijoiden kanssa”
“Tunnelma ja yleisilme ovat houkuttelevia. Ihmisen oli helppo olla.”
“Listalla on vain vähän vegaanisia vaihtoehtoja. Myös lastenlistalla saisi olla vegaanisia vaihtoehtoja. Syömämme vegaanisnnokset olivat kyllä hyviä.”
“Ama-burgeri oli maistuva”
“Mukava henkilökunta”
“Siisti, viihtyisä ja tilava ravintola.”
“Ruokalistan valikoima on hieman kulunut, mutta mahtaako sille ketjusta johtuen mitään..”
“Miespuolinen tarjoilija (silmälasit ) ,usein ottamassa maksuja vastaan. Erittäin ammattitaitoinen herrasmies.”
“Rempseät työntekijät, hieno paikka ja erinomaiset sapuskat (ja juomat).”
“Suosittelisin kyllä, mutta tarjoilija oli vähän turhan äänekäs.??MUTTA ehdottoman ystävällinen...”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu ensiluokkaista!”
“Hyvä ruoka”
“Kahdet erilaiset tapakset ovat olleet erittäin maistuvia; muuta en ole vielä maistanut. Sopii minulle hyvin, koska jos istuu alkuiltaa yksin tai ystävän kanssa, syön mielelläni jotain pientä, mutta kunnollista.”
“Ehkä on enemmän nuorisopaikka; itselleni ei niin merkitystä, koska menen sinne, missä saan hyvää purtavaa, istuupa siellä minkä ikäistä väkeä tahansa.”
“Kiva sisustus”
“Yksipuolinen ruokalista”
“Olin avajaisviikolla ja silloin ei vielä 'homma ' pelittänyt ja ruoka oli vähän hätäseen tehty. NYT oli loistava annos ja palvelu pelasi ?? Voin kyllä suositella!”
“Runsaat annokset, uusi siisti ravintola”
“Sisään tullessa asiakkaan huomioiminen.”

Raflaamosta löytyi 1 lounasravintolaa läheltäsi: