Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä.
 
Perjantaisin ja lauantaisin klo 20.00 Amarillossa katetaan The Table – elämyksellinen ateria uniikkeine juomineen ja ruokineen johon kuka tahansa voi ottaa osaa pöytävarauksella. Tämä on elämys, jonka jokaisen täytyy kokea!
 
Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,1)
Lapset (4,6)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 07.04.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Lupsakkaa murretta puhunut tarjoilija oli plussaa.”
“Ruoka oli hyvää, saatavilla gluteiinittomana, plussaa! Ainut pieni miinus lounasaikaan oli, että alkusalaatti oli vielä kesken kun lämmin ruokamjo tuli, ja näin ollen ehti jäähtymään pöydässä hieman. Mutta maku korvasi tämän 'haitan'.”
“On aina hyvä tunnelma Amarillossa!”
“Hieno sisustus, hyvä palvelu”
“Mistä itse pidän, voin suositella muille ja seisoa päätökseni takana.”
“Amarillo on ihan kiva paikka, hyvää ja laadukasta ruokaa”
“Palvelu oli ripeää ja ystävällistä, ruoka oli hyvää”
“Nopea palvelu, maistuva ruoka”
“Hyvä paikka ja hyvä ruoka”
“Ruoka oli hyvää ja iso plussa runsaasti gluteenittomasta valikoimasta. Osalta tarjoilijoista sai huonoa asiakaspalvelua”
“Henkilökunta on ystävällistä ja positiivinen asenne kohdallaan. Ruoka tuli nopeasti ja oli maukasta. Henkilökunta osaa ottaa myös esimerkiksi erilaisuutta huomioon ystävällisesti (mm. taannoin pyörätuolissa oleva down-ystäväni kohdattiin ja huomioitiin ihanasti 'normaalisti').”
“Hyvää ruokaa ja viihtyisä. Musiikki ehkä meni vähän liian ajoissa liian kovalle, kun ihmiset vielä olivat syömässä. Musiikki voisi olla kovemmalla esim alkaen 22-23, syöminen on epämiellyttävää jos korvan juuressa mankka pauhaa.”
“Ruokalista melko suppea. Uuniperuna täysin mauton!”
“Kun tulimme ravintolaan meidät otettiin vastaan erittäin hyvin ja tunsimme olevan tervetulleita. Kävimme lounasaikaan ja tilasimme natsolastuja alkupalaksi, aluksi hieman harmitti kun huomasin että salaattipöydässä oli myös natsolastuja. Kun tilaamamme natsolastut saapuivat ilahduimme kun ne olikin itsetehtyjä eikä ollut samoja kun salaattipöydässä (todella herkullisia). Lapset huomioitiin hienosti koko ajan, että myös he viihtyisivät. Ruoka oli todella maukasta ja tunnelma ravintolassa loistava. Tuli mieleen että tännehän voisi joskus tulla vaimon kanssa istumaan iltaa, ku n oli niin viihtyisä paikka ja sisustettu hyvällä maulla. Paikat ja pöydät olivat puhtaita mihin ei monessakaan ravintolassa nykyään tunnu panostettavan. Koko henkilökunta oli todella mukavaa. Varmasti tulemme toistekkin jos Hämeenlinnassa vierailemme ja voimme suositella kaikille. Kiitos”
“viittaan kokemukseeni”
“Uskon, että moni muukin kokisi laadukkaan ruokailuhetken tässä ravintolassa.”
“tavallisille suomalaisille tavallinen rafla!”
“Ystävällinen tarjoilija”
“siisti, mukava ilmapiiri. Hyvät ruuat”
“Alles gut.”
“I really liked the place, welcoming and the particular place with various environments and furnishings. --------Courtesy and kindness of the waitresses and the really goog and delicious food, I definitely recommend it to everyone and if I go back over there I will come to visit you. Thanks so much.”
“Hyvä ruoka, viihtyisä paikka ja mukava henkilökunta.”
“Henkilökuntaa riitti...mutta toivoisin järjestelmällisempää tapaa esim. Kun tilaa juomaa lisää saimme odottaa todella kauan että tarjoilija huomasi meidät ja olimme syömässä”
“Ei moitittavaa”
“Aivan ihana paikka”
“Henkilökunta otti erikoistoiveemme vastaan upeasti! Loistava palvelu siis.”
“Pääruoan esillepano jotenkin suttuinen ja lohi mennyt ns. Yli”
“2v lapselle tuotiin vesimelonia ilmaiseksi hienosti huomioitu!”
“Hyvää ruokaa, siistiä”
“Tarjoilijat todella palvelualttiita. Hyvä ruoka! Sisustus miellyttävä.”
“Olen aina syönyt erittäin hyviä ruokia ja on ollut mukava tunnelma. Voittaa samankaltaiset kilpailevat paikat, vaikka onkin inasen kalliimpi.”
“Todella siisti ja hienosti sisustettu ravintola. Tarjoilija oli huippu tyyppi ja isoimmat pointsit siitä. Musiikki soi mielestäni ajoittain liian kovaa. Ruoka oli aika perus Amarillo meininkiä, mutta ihan maistuvaa. Söin crispy chicken hampurilaisen ja annos oli liian iso. Sämpylä oli valtava ja ranuja puoli lautasta täynnä. Kana oli kyllä tosi hyvää siinä välissä. Varmaan kyllä tullaan työporukan kanssa uudestaankin syömään Hämeenlinnan Amarilloon. ??”
“Ravintola oli hienosti sisustettu ja rauhallinen, vaikka oli paljon asiakkaita. Ainoa huono puoli oli, että ainakin meidän kahden hengen pöydässä oli niin pimeää, ettei ruokalistaa nähnyt lukea, jos oikein muistan, pöytämme yllä ei ollut valoa lainkaan.”
“Amarillosta tietää mitä saa, hyvä hinta-laatusuhde”
“Tarjoilija oli iloinen ja aidon tuntuinen. Viereistä pöytää palvellut tarjoilija teki vaikutuksen moni allergista asiakasta palvelimessaan. Tästä tulin hyvälle mielelle. Jo henkilökunnan vuoksi suosittelisin!”
“Henkilökunnalla tuntui yhteistyö pelaavan tosi hyvin ja vaikka heillä oli hieman kiire niin ravintolan tunnelma pysyi kiireettömänä.”
“Viihtyisä ilmapiiri kaikkinensa”
“Hyvä ruoka. Ystävällinen henkilökunta, josta huokui ammattitaito ja palvelualttius. Jälkiruokien ja pääruokien suosittelu oli plussaa.”
“Hyvää palvelua ja sopiva hintataso.”
“Tunnelma oli hyvä, palvelu oikein hyvää ja ruoka maistui ja näytti hyvältä.”
“Yksi Hämeenlinnan parhaista ravintoloista ja sopii ravintolaksi monenlaisessa tilanteessa ja seurassa”
“Hämeelinnan paras s-ryhmän paikka.”
“Hieno kokonaisuus”
“Hyvä ja helppo poiketa.”
“Käymme Tampereella asuvina satunnaisesti Hämeenlinnassa, joten suosittelusijaa juuri tälle ravintolalle ei laajasti, vaikka ensikokemus olikin erinomainen. Toisaalta Tampereen Amarillo ja sen kehitys nousivat tajuntaan. Tämä huikea ketjukokemus vie eteenpäin myös täällä.”
“Hyvä ruoka, hyvä mieli”
“Ruoka on aika hintavaa tämmöselle opiskelija budjettiselle.”
“Ei ollut oikein sopivia ruokia meille, eläkeikäisille. Myös laktoosittomia tuotteita oli erittäin vähän.”
“:)”
“Hyvä paikka”
“Tarjoilija ei tarpeeksi huomioinut tarpeitani, ei suositellut juomia tai ehdottanut jälkiruokaa.”
“Hyvä siisti paikka maksamisen kanssa ongelmia varsinkin henkilökunta-alennuksen kanssa”
“Mutkatonta ja mukavaa poiketa.”
“Xx”
“Maistuva ruoka ja hyvä palvelu”
“Hyvä sijainti, erinomainen ruoka ja palvelu. Siisti ravintola.”
“Perus ravintolaruokaa, melko viihtyisä paikka.”
“Erinomainen palvelu.”
“Hyvä ruoka, viihtyisä ravintola”
“Palvelu oli erittäin hyvää, erityisruokavaliot huomioitiin hienosti, ruoka oli maukasta”
“Hyvä asiakaspalvelu, tuote vastasi odotuksia.”
“Olimme toista kertaa uudessa Amarillossa, tämä käynti oli onnistunut ja annokset oli hyviä.”
“Hyvä tunnelma ja osaavat baarimikot!”
“Hyvä meininki!”
“Listaan toivoisi vaihtelua, kausivalintoja tms”
“Kaikki sujui kutakuinkin hyvin niin mikä jottei.”
“Hyvä sijainti. Hyvä arkiruoka”
“Positiivinen yllätys”
“Hyvä ruoka, tunnelma ja asiakaspalvelu”
“Pääasia eli ruoka oli todella hyvää, kasvissyöjällä se ei aina ole itsestäänselvyys”
“Hyvä henkilökunta, rouhee meininki yössä”