Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä.
 
Perjantaisin ja lauantaisin klo 20.00 Amarillossa katetaan The Table – elämyksellinen ateria uniikkeine juomineen ja ruokineen johon kuka tahansa voi ottaa osaa pöytävarauksella. Tämä on elämys, jonka jokaisen täytyy kokea!
 
Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.10.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Enpä tiedä koska olisin viimeksi syönyt noin hyvän pihvin. Täydellinen medium. Onnistui helposti, että jätti annoksesta perunat pois ja tilalle pyysin vain itse annokseen jo valmiiksi kuuluvia kasviksia lisää. Puolisolleni tuli pienenä yllätyksenä kasvisten joukosta chili. Mutta hänkin piti annoksesta, vaikka naama ehkä vähän punoitti??"”
“Palvelu oli erinomaista ja ruoka hyvää ja kaikki sujui hyvin ja leppoisasti.”
“"Aina hyvä lounas! Valitettavasti annos tuntui jäävän vähän pieneksi, mutta hyvää se oli! "”
“"Hyvät ruuat, tarjoilijat, baarissa oleva henkilökunta kaikki mukavia ja tuttuja "”
“"Ruokalista olematon, melko suppea, ei tullut valinnan vaikeutta kahden annoksen välillä ja ruokalista ei houkutellut tulemaan uudestaan. Samat suppeat raaka-aineet eri muodoissaan. Jäi mielikuva ettei halvemmalla tätä enää pysty toteuttamaan. Itse annokset olivat ihan ok ja palvelu hyvää, mutta ei tosiaan tullut ajatusta, että tullaan uudestaan."”
“Ruoka oli todella hyvää!”
“"Tarjoilijamme oli ihan mahtava ja todella ammattitaitoinen. Ruoka oli herkullista (varsinkin pannukakut!) tulimme hyvään aikaan, eikä ravintolassa ollut ruuhkaa."”
“Voisin suositella ravintolaa ja tulla uudestaan esim ystävän kanssa”
“Tuli hyvä fiilis asioidessa”
“The Table hämeenlinnassa oli loistava!”
“Palvelu oli poikkeuksellisen ystävällistä. Mukana oli ihmisiä joilla on ruokarajoitteita ja heidätkin huomioitiin hyvin ja 1v lapsi myös”
“Olin yllättynyt ruoan mausta. Todella hyvää.”
“Ihan ok luokan ruokaravintola”
“"Ruoka on aina hyvää! Listalla paljon hyviä annoksia, ei meinaa ikinä osata päättää mitä haluaisi. Mutta ei joudu pettymään :)"”
“"Toiminta sujuvaa, mukavaa palvelua ja hyvää ruokaa!"”
“"Ruoka, tunnelma ja asiakaspalvelu oli hyvää."”
“"Ystävällinen palvelu, hyvä ruoka ja viihtyisä ympäristö. Helppo tulla."”
“"Siisti paikka ja kiva kun liian ahdasta, siis sisustus antaa tilaa. Palvelu ja ruoka hyvää, myös sijainti hyvä."”
“Ruoka oli oikein hyvää”
“Ystävällinen palvelu ja maistuva ruoka.”
“"Miljöö pitäisi olla lämpimämpi, tarjoilu sujuvampaa. Meidän lisäksi ravintolassa oli vain kaksi muuta pientä ryhmää ja jouduimme odottamaan jälkiruoan tilaamista n. 20 min eli liian kauan. Käyn amarillossa vain koska on hyvällä keskeisellä paikalla, jonne meidän porukan on helppo tulla. Ruoka ei minua miellytä suuremmin. Lisäksi musiikki on liian kovalla ruokailijoille eikä sen latukaan sovi ruokailuun. "”
“Hyvä ruoka parempi mieli ;-)”
“Hampurilainen on aina ollut mehevän hyvää”
“Ruoka ei ollut erityisen maistuvaa. Muutoin paikka siisti ja asiallinen.”
“"Ruoka on hyvää. Henkilökunnalla tuntui oleva kova kiire, puuttui lautasta ja osa annoksen lisukkeita puuttui. Piti pariin kertaan hakea itse tiskiltä. Henkilökunta ystävällistä , mutta kiireistä. Ei kiva."”
“Palvelu sujui joustavasti ja ruoka oli hyvää”
“Kohtelias palvelu ja maukas lounas”
“Drinkki tehtiin väärin ohjeista huolimatta (kollegan ei asiakkaan ohje)”
“Ekalla kerralla listalta ei meinannut löytyä mieluista tilattavaa ruokaa. Nyt oli ihan oikeetakin ruokaa listalla (pihviä).”
“"Kaikki toimi, ei huomautettavaa. Henkilökunta mukavaa ja asiakaspalveluhenkistä. Ovat oikealla alalla."”
“"Erittäin ystävällinen ja kohtelias vahtimestari ja näin jo ulko-ovella oli erittäin tervetullut olo, mukava ja ystävällinen tarjoilija, ruuat tuli nopeesti ja oli herkullisia, lasku saatiin nopeasti.Myös koronaturvallisuutta oli selkeästi mietitty, tästäkin jäi hyvä fiilis. Alusta loppuun erittäin hyvä kokemus ja tullaan taatusti uudestaan - iso kiitos Amarillon jengille! :) "”
“"Hyvä ruoka,hinta ok"”
“"Lauantaina iltapivällä ei ollut muutaravintolaa, johon olisi päässyt syömään ilman ennakkovarausta. Palvelu oli todella laadukasta."”
“"Kelpo [lounas]ravintola, tilava ja esteetön."”
“"Viihtyisä ravintola, hyvä sijainti, erittäin hyvä ruoka"”
“"Hyvä ruoka sopivalla paikalla, kaunis sisustus, hyvä palvelu."”
“Frittituotteet oli pehmeitä”
“Sunnuntai- iltanakin sai ruokaa vielä yhdeksän jälkeen. Matkailijalta isot plussat”
“Hyvä lounas”
“Ruoka oli hyvää”
“"Mukavat tarjoilijapojat, kanafajitas oli superhyvä, ylitti odotukset. Kaverin annos puolestaan oli yllättävän tylsä. En muista annoksen nimeä, mutta sisälsi ainoastaan kanaa ja ranskalaisia ja hinta kuitenkin 20e. Siitä miinusta. Muuten ihan 5/5."”
“Toisen kansallisuuden meluisa käyttäytyminen vieressä oli hieman haitaksi.”
“Kaikinpuolin hyvä paikka”
“Erittäin maukas ruoka ja ystävällinen henkilökunta.”
“"Todella hyvä palvelu, jota kehun kyllä kaikille. Amarillon tyyppiset paikat ovat minulle ns. tarveruokailuun juuri sopiva paikka. "”
“"Palvelu voisi olla nopeampaa sekä ruoka on ollut joka kerta viileää, kun olemme käyneet. On varmaan yleinen ongelma, kun jotakin foliontapaisia näyttivät laittavan ruokien päälle keittiössä. Ruoka on sinänsä hyvää, kunhan se olisi oikean lämpöistä! Paikka on sinänsä mukava ja toivon, että toiminta vielä hieman paranisi."”
“Hyvää ruokaa ja miellyttävä tunnelma.”
“Asiakaspalvelu oli loistava aivan kuten ruokakin”
“"Palvelu on ystävällistä, asiantuntevaa ja nopeaa. Kasvissyöjänä toivoisin vielä enemmän vaihtoehtoja ruokalistalle. Muita asiakkaita ravintolassa oli vähän, meidät olisi voinut sijoittaa vähän kauemmaksi toisesta seurueesta."”
“Amarilloa perinteisesti.”
“"Hyvä ruoka, ystävällinen henkilökunta, ruuan tuleminen kestää liian kauan."”
“"hyvää ruokaa, hyvät kasvisvaihtoehdot, hyvää paikkaa jos verrat muihin kaupungissa"”
“"Väärä lastenannos tuotiin ja jouduttiin odottamaan, korvattiin kyllä jäätelöllä"”
“Kokonais kuva ja palvelu sekä ruoka täytti odotukset.”
“Takuuvarma valinta. Sopivan rento tunnelma.”
“"Lounas ajelle kyllä, ruoka oli hyvää ja annos oli silmää miellyttävä ja ihan riittävä."”
“Kokemus oli todella hyvä ja ruoka vielä parempaa.”
“Ruokapuolella palvelu toimi asiantuntevammin kuin baaritiskillä.”
“Hyvä sijainti ja palvelu”
“Rento ja kohtuuhintainen paikka. Sopivan kokoiset annokset”
“Takuu varma. Salaattipöytä saisi olla moipuolisempi.”
“"Hyvä perusravintola, mutta kuitenkin ketjupaikka"”
“"Ruoka oli hyvää,ravintola keskeisellä paikalla,helppo tulla,s-kortti käy (tarjoukset)"”
“Kaikki tuli jo mainittua mutta pysäköinti on vähän haasteellista.”
“Ystävällinen palvelu ja henkilökunta”
“"Ruoka oli hyvää ja palvelu toimi pääasiassa hyvin, mutta välillä oli hieman epäselvyyttä siitä, kenen tarjoilijan ""alueeseen"" kuuluimme. Olen itse työskennellyt myös a la carte-ravintoloissa paljonkin, joten ehkä peilaan osittain siihen, mitä itse olen kokenut. Tyytyväisiä kokonaisuutena olimme vierailuumme??"”
“"Kyllä voi suositella, kokonaisuus kohdallaan. Tosin Hämeenlinnan vaihtoehdot ovat vähissä ainakin kyseisenä ajankohtana (sunnuntai ip), mutta juuri nyt onkin etumatkaa hyvä kasvattaa!"”
“"Oltiin kaveriporukan kanssa drinkkejä nauttimassa, paljon oli väkeä mutta niin taitaa aina olla. Tiskin takana työntekijät painoi hommia kovasti, joten jonotusaika oli kohtuullinen. Iso kiitos työntekijöille, ketkä mahdollisti hyvän ja sujuvan illan, sekä palvelun!"”
“Ensi vaikutelma oli hyvä joten suosittelisin yhdeksän arvoisesti.”
“palvelu ja ruoka olivat hyvää.”
“Hinta-laatu kohdillaan.”
“Ravintolan sisustus miellytti ja henkilökunta oli todella ystävällistä. Ruoka vastasi odotuksia ja 7 hengen seurueemme oli tyytyväinen valikoimaan.”
“"Ystäväni pyysi moscow mule drinkin ilman alkoholia. Baarimikko sanoi ettei tiedä miten se tehdään ilman alkoholia. Ohjeistin että ginger ale ja limeä. Baarimikko toi ginger joe juoman. Jolloin pyysin ginger alea ei ginger joeta. Baarimikko ei tiennyt mikä on ginger ale, jolloin kysyin että mitä laitat moscow muleen. Ja hän näytti ginger ale pullon, ja sanoin että juuri tuota alunperin pyydettiin. Aika hankalasti saatiin loppu peleissä sitä mitä halusimme"”
“"Ei mitenkään erikoista,palvelu ravintolaan saavuttaessa heikohkoa ja amatöörimäistä."”
“Kohtalaisen hyvä ja viihtyisä ruokapaikka.”
“"Ruoka oli hyvää, vaikka ranskalaiset/lohkoperunat olivatkin ihan liian suolaisia. Henkilökunta oli ystävällistä. Palvelu pelasi hyvin. Tunnelma sisällä oli lämmin, ilmastointi teki olon sopivan viileäksi. "”
“Siisti ystävällinen paikka”
“"Linnut häiritsivät epämiellyttävästi ruokailua ,tekemällä ryöstöretkiä naapuripöytien ruuantähteille ja norkoilemalla ruokaa. Lapsia pelotti. Pöydät olisi voinut tyhjentää heti asiakkaan lähdettyä. Asiakkaat joutuivat hätistelemään lintuja."”
“"Siisti, mukavanoloinen ravintola."”
“Edellä valittujen kommenttien perusteella laadukas ravintola”
“"Keittiö ei mitenkään erinomainen, mutta ruoka perheelle maistuvaa ja hintansa arvoista. Toissa kerralla kala oli kaksi kertaa raakaa ja viime kerralla yhden seurueemme annos unohdettiin. Nämä laskevat arvosanaa. Tilanteet kyllä hoidettiin sitten hyvin ja saimme hyvitystä annoksista."”
“Hyvä sijainti ja taattua Amarillo-meininkiä. Isot tilat sisällä.”
“Ravintolassa oli paljon porukkaa joten ruoan tulo pöytään kesti kauan joka on kyllä ymmärrettävää. Ulkona syödessä jännitti kun lokit pyöri melkein pöydissä ettei tulisi ulostetta ruokiin kun ravintolan katos oli nostettu ylös.”
“Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta!”
“Tarjoilu pelasi ja ruoka oli hyvää??”
“Ruoka oli maittavaa”
“Palvelu ystävällistä ja ruoka oli hyvää.”
“"Henkilökuntaa oli aivan liian vähän, ensin odotettiin että joku tulisi ohjaamaan pöytään, kun ei mitään tapahtunut menimme sisälle , jossa meitä ei huomioitu vähään aikaan. Samoin tilauksen tekemistä saimme odottaa ja kysyessämme kauanko kestää ruuan valmistuksessa,kerrottiin 30 min. Tämä hieman kylläkin alittui. Ruokailun jälkeen sitten odottelimme, että saimme tilata laskun ja sen jälkeen odottelimme, että se tuodaan. Ruoka oli maittavaa, mutta muuten en ollut viakuttunut. Söimme terassilla ja oli erittäin harmillista, kun tupakkapaikka oli sisäkulmassa juurikin pöydän vierustalla. kenties sille voisi löytyä joku toinen paikka, oli alkuun kiva huomata ettei pöydissä poltettu."”
“Amarillossa on aina hyvä ruoka. Aion käydä jatkossakin ystävien kanssa. En asu Hlinnassa.”
“Palvelu ja ruoka oli erinomaista.”
“Erittäin hyvä suosittelu ruokavalinnasta. Maistui todellakin!”
“Hyvä paikka.”
“"Viihtyisä, kiva sisustus. Henkilökunta huomioi kivasti lapset. Ystävällinen palvelu."”
“"Miinuksena oli sotkuisuus sunnuntaina, mutta ymmärrettävää sillä varmasti lauantaina jäjiltä ei ollut ihan kaikkea viellä siistitty. Pöydät tahmaisia tuopinkuvia pöydässä ja kätkettyjä tuoppeja edellisyöltä kukkasten joukossa. Ruoka hyvää, palvelu pirteää, ripeää ja asiantuntevaa. "”
“Nopea palvelu”
“Hyvä ruoka ja palvelu.”
“Lomatkan ruokailu oli miellyttävä kokemus.Lounas oli todella hyvä.”
“"Hyvä ruoka, hyvä sijainti Sokos hotellilta, kaupungissa, hyvä palvelu. Palvelu oli vähän hidasta, porukkaa liikkeellä paljon, tosi kuuma ilma, mutta nou hätä, tarjoilija pahoitteli alkuun, että yks sairaana, me lomallla, joten tiedettiin odotella n 0,45 min ruokaa. Mahtava palvelu/.huolenpito muuten??"”
“Toinen meistä söi talon burgerin mikä oli kauniisti esillä ja maut kohdillaan. Itse otin premiumburgerin ja se ei maistunut miltään ja annos täysin väritön”
“Odotus ja kiireiseltä tuntuva henkilökunta”
“Ruoan tulo kesti mielestäni luvattoman kauan puolityhjässä ravintolassa. Valitettavasti olen kuullut samaa muiltakin”
“Ruoka jota tilasin lohta ja katkarapua annoksessa oli vaan 3 katkarapua ja lisuke kasviksissa oli melkein pelkkää paprikaa.Kun pyysin kasviksilla.”
“"Laskutuksessa oieni ongelma, mutta muuten erittäin viihtyisä ja maukas kokemus"”
“Hyvä ruoka.”
“"Saimme pitkään odottaa ovella pöytiin ohjaamista. Monesti tarjoilijat kävelivät ohitsemme, mutta kukaan ei ottanut katsekontaktia saati sanonut, että pieni hetki, palvelemme teitä ihan kohta. Tuli olo ettei meitä sinne kaivattu."”
“"Ammattitaitoinen henkilökunta kiireestä huolimatta, sali vajaalla, palvelu toimi."”
“"Hämeenlinnan Amarillo on ollut jokaikisellä käyntikerralla positiivinen kokemus, lounasaikaan rauhallinen ja rento fiilis, ruoka on hyvää ja viikonloppu iltaisin meno on aina huikea ❤️"”
“Onnistunut käynti.”

Raflaamosta löytyi 1 lounasravintolaa läheltäsi: