Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä.
 
Perjantaisin ja lauantaisin klo 20.00 Amarillossa katetaan The Table – elämyksellinen ateria uniikkeine juomineen ja ruokineen johon kuka tahansa voi ottaa osaa pöytävarauksella. Tämä on elämys, jonka jokaisen täytyy kokea!
 
Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!

Asiakastyytyväisyys

3,8

Ruoka (3,6)
Palvelu (3,6)
Tunnelma (4,1)
Lapset (3,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.03.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä sijainti ja magee sisustus, avaruus ja mielettömän hyvä ruoka.”
“Erittäin mukava henkilökunta.”
“Oltiin testiasiakkaita joten ilmeisesti oli alkukankeuttta. Ruuan saaminen kesti todella kauan ja osa ruuista oli jo ehtinyt jäähtyä. Pääruuasta jälkiruokaan kesti 2 tuntia, jouduttiin lisäämään parkkiaikaa kesken ruokailun niin kauan kesti ruokien tulo.”
“Ruoka oli erittäin hyvää”
“Ruokani unohtui ja sain ruokani kun muu seurue oli saanut syötyä jo, minulle ei sanottu mitään hyvitys vaihtoehtoa vaan piti itse kysyä että saako alennusta tai mitään hyvitystä, lisäksi musiikki oli hieman liian kovalla ja erittäin jumputusmaista, toiveena kunnon musiikkia eikä kovalla olevaa klubitus musiikkia.”
“Raikas ilmapiiri”
“Hienosti remontoidut tilat, hyvä tunnelma, menevä musiikki, hyvä ruoka (jota voitiin muuttaa omien mieltymysten mukaan helposti)”
“Musiikki oli ehkä vähän liian lujalla”
“Ilmapiiri oli mukava ja rento sekä sisustus hauska. Henkilökunnalla oli yritystä, vaikka välillä huomioiminen unohtuikin.”
“Ketjuravintolassa on ketjuravintolan annokset ja henki, hyvässä ja pahassa. Ehkä annosvalintani ei osunut nappiin, mutta annos maistui melko keskinkertaiselta. Odotimme ruokiamme tunnin verran, eikä sinä aikana yksikään tarjoilijoista käynyt luonamme esim. tarjoamassa lisäjuomia. Yhdelle tarjoilijoista oli selkeästi terotettu, että pitää olla hauska ja rempseä, ja hän nauroikin hämmentävää tekonaurua tuodessaan annoksia. Ymmärsin, että konseptiin kuuluvat jonkinlaiset 'entertainer'-tarjoilijat, mutta ei pitäisi pakottaa heitäkään tekemään mitään itselleen epäluontevaa. Mutta harjoitteluvaiheessahan tässä vasta ollaan, asiat varmasti paranevat tulevaisuudessa!”
“Rento tunnelma ja viihtyisät tilat”
“Jouduimme odottamaan noin puoli tuntia ennen kuin ruokatilauksemme tultiin ottamaan vastaan. Ensin sitä käytiin kysymässä melkein heti sen jälkeen kun olimme saaneet listat ja sitten sitä ei meinattu tulla ottamaan ollenkaan.”
“Isot, siistit ruokailutilat ja viihtyisä yökerhopuoli, sekä mukava henkilökunta.”
“Yökerhon puolella oli vain yksi baaritiski, missä oli vain kaksi työntekijää, joten jonoa oli kokoajan ja juomia ei oikein saanut. Baarityöntekijät eivät kiinnittäneet huomiota (tai huomanneet), kuka on odotellut pisimpään.”
“Siisti ja upea sisustua. Mahtuu isompikin porukka samaan pöytään.”
“Pöytää ei putsattu ja siivottu ennenkuin pyysin. Hampurilaiset olivat todella palaneita, kovia ja kuivia. Ruokaa sai odotella tunnin. Lapsille ei löytynyt leikkipaikka, tarjoilijoilla ei aikaa/liian vähän.”
“Siisti yleisilme”
“Ruoka oli mautonta ja melkein kylmää”
“Alku aina hankalaa, ruokaa odotettiin tunti.”
“Siirto, viihtyisä”
“Vettä piti hakea itse, ruoka melko kylmää”
“Rento tunnelma, siisteys.”
“Tilasin jäitä lonkerooni ja niiden tulo kesti puoleen lasiin asti. Kaiken mukavan keskellä yksittäistapaus...”
“Erinomainen asiakaspalvelu”
“Tyylikäs paikka”
“Ruoka ei ollut kovin maukasta. Perus kanaburger jossa ei juuri makua. Henkilökunta ei ollut sydämellä mukana. Palautetta ei osattu ottaa vastaan: Tiskillä oleva mies: työkaverini ääneen mietti että melko pieni lounasvalikoima kun vain burgereita. Tähän mies vastasi että 'no me ollaan vasta avattu niin ei ole vielä paljoa vaihtoehtoja' Miten 'just avattu' tähän liittyy jos ravintolasta kyse... ? Salaattia hakiessani toinen asiakas kommentoi tarjoilijanaiselle yhdestä likaisesta lautasesta. Nainen vain nappasi lautasen mukaan sanomatta mitään. Ruokaa tuodessa toinen miestarjoilija meni vain hämilleen kun työkaverini kommentoi haaleahkoa ruokaa. Katsoi vain ja lähti pois. Eli yhteenvetona, henkilökunta voisi yrittää parantaa käytöstä/toimintaansa. Hämeenlinnassa on nyt 100m säteellä 4 Burger ravintolaa. Miksi tulisin amarilloon uudelleen? En osaa sanoa...”
“Vihdoinkin on siisti ravintola kävelykadulla”
“Erittäin kalliit annokset. Hampurilainen kuiva ja täysin mauton, samoin ranskalaiset. Jos listassa lukee bbq-kastike + valkosipulimajoneesi, ei riitä, että niitä on sipaistu teelusikallinen sämpylän pintaan. Listassa myös mainittua cheddaria ei annoksesta löytynyt. Ranskalaiset täysin mauttomat ja halvinta mahdollista laatua.”
“Sisustus”
“ketjuravintola”
“Viihtyisä ja siisti. Kivan näköinen sisustus”
“Hidas tarjoilu”
“Yleisilmeeltään siisti ja todella hieno paikka.”
“Henkilökunta-alennuksen saaminen hankalaa varsinkin baarin puolelta tilatessa. Kaikki eivät osanneet/tienneet miten ale annetaan ja yhdellä kerralla koko maksupääte ei kai toiminut tms. en saanut selkoa että minä ongelma oli”
“Tunnelma kohdillaan.”
“Tilasin ruokani ilman chiliä ja se tuli chilin kanssa ja olen aika varma että meidät ubohdettiin koska odotimme ruokaa melkein tunnin ja meidän jälkeen saapunut pariskunta sai ruokansa ennen meitä. Tarjoilija tuli kysymään meiltä onko kaikki täällä hyvin ja kysyin häneltä kauanko ruokaan vielä menee ja hän kävi tarkistamassa ja tuli kertomaan että ihan hetki vielä. Tämän jälkeen kului ehkä 10min joten luulen, että ruokia alettiin vasta tällöin valmistaa ja siksi myös annos tuli chilin kanssa.. Toinen oli se että tilasimme tacoja ja nämä 'tacot' muistuttivat enemmän tortillaa ja olivat pienempiä kuin normaalit tacot.”
“Todella iso ja viihtyisä paikka.”
“Ruokalista suppea.Liian meksikolainen.Ruokarajoitteisen vaikea löytää sopivaa annosta.”
“Kiva ilmapiiri ja hyvä palvelu”
“Ruokalistasssa parantamisen varaa”
“Viihtyvyys, tunnelma”
“Ruoassa kesti hieman liian kauan, koska odoteltiin yli tunti ruokia. Meidän seurueen neljästä pihvistä vain 1 oli kypsyydeltään sellainen kuin piti, se hieman harmitti, mutta se asia hyvitettiin laskussa kyllä. Ja tarjoilija unohti tuoda oluen joka tilattiin samaan aikaan ruokien kanssa.”
“Palvelun hitaus”
“Oli erittäin hienosti sisustettu. Hienoin paikka Hämeenlinnassa tällä hetkellä. Isot väljät tilat ja valoisa. Erittäin onnistunut sisustus. Odotellaan jo terassin aukeamista ja alakerran ruokaravintolan avajaisia. Kiitos Amarillo.”
“Viihtyisyys, siisteys, ruokalista”
“Upea sisustus ja kivoja annoksia listalla.”
“Laskutus/rahastus meni väärin, mutta olkoon se alkukankeutta :)”
“Ihanan palvelualtis ja iloinen henkilökunta”
“Burgerin ranskalaisten kanssa ei tullut mitään dippiä tai salaattia mukana”
“Erittäin viihtyisä paikka ja hyvää ruokaa.”
“Positiivista ilmettä Hämeenlinnaan”