Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä.
 
Perjantaisin ja lauantaisin klo 20.00 Amarillossa katetaan The Table – elämyksellinen ateria uniikkeine juomineen ja ruokineen johon kuka tahansa voi ottaa osaa pöytävarauksella. Tämä on elämys, jonka jokaisen täytyy kokea!
 
Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 22.09.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä kokemus”
“Asioiminen oli helppoa. Käynti liittyi matkalla tehtyyn iltapalalle poikkeamiseen. Annokset olivat hyvät. Itselleni tosin liian runsas. Sain loput mukaan. Myös seurassa ollut oli tyytyväinen. Palvelu ystävällistä ja rentoa. En kaipaa ylimääräistä 'kruusailua'. Voin suositella ystävillenikin, en ihan pahimmille nirppanokille ehkä.”
“Rento ja asiantunteva asiakaspalvelu.”
“olimme ryhmänä (yhteislasku) ja varaaja oli sopinut laskumaksun. Tämä ei sitten virka-ajan jälkeen onnistunutkaan.”
“Osaava henkilökunta, hyvää juokaa, vielä paremmat juomat.”
“Ruoka on pääsääntöisesti hyvää ja ravintola sijaitsee hyvällä paikalla.”
“Ihan hyvä ruoka ja palvelu.”
“Kun tulin sisään kukaan ei moikannut vaikka kaksi entertaineria katsoi minua, tulin yksin oluelle ja 8 wingssille, kysyin saako istua ikkunan viereisiin sohvatuoleihin niin sanottiin että niis on aika huono syödä mutta mee jos haluat, muuten kaikki hyvin, niin ja välikäyntiä ei tehty eikä kysytty haluanko lisää jotain. Mutta mukava paikka ja mukava henkilökunta muuten. T: ex- entertainer ??”
“Voisiko olla muita kasviksia tarjolla kun papuja?”
“Hyvät ruuat”
“Palvelu oli todella hyvää ja ruoka myös.”
“Ruoka oli täydellistä ja juuri sitä, mitä haettiin”
“Miellyttävä, rento meininki. Ystävällinen palvelu.”
“Yksi piste tippui siitä, että olen kasvissyöjä (syön myös kalaa ja maitotuotteita) ja ruokalista oli kovin lihapainotteinen. Toki syömistä löytyi ja se oli maukasta, joskin aavistuksen liian tulista.”
“Mukavan rento tunnelmaltaan, sopivan asiallinen palvelultaan ja itse ruoka maistui erittäin hyvältä. Annosten koko oli sopiva. Hintalaatusuhde on kohdillaan. Ainut toive mitä osaan näin äkkiseltään keksiä on stella artois-oluen saaminen tähänkin ravintolaan.”
“Upea miljöö, hyvä palvelu. Olisi kiva, jos järkkäisitte K-40 illan! Mielelläni tulisin ystävieni kanssa koko illaksi aikuiseen seuraan”
“Kaikki meni hienosti, ja ruoka oli buenoo. Kun asiakas syönyt,niin toivoisin että tultaisiin heti käymään vieressä niin saisi tilattua laskun nopeammin.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Ruoat ja palvelu hyvää. Ravintola siisti sekä tunnelma miellyttävä”
“Maukas ruoka. Hieno sisustus”
“Tämä oli minun näkemys”
“Moitteetonta toimintaa ????”
“Hyvät hampparit ja pihvit sekä maistuvat jälkkärit. Henkilökunta on ammattitaitoista ja ottaa asiakkaat hyvin huomiion. Kaikkea listalla ollutta ruokaa ei ollutkaan tarjolla (Flank steak), siitä ainoat miinukset.”
“Miellyttävä kokemus ja rauhallinen hyvä fiilis”
“Ruoka oli maistuvaa ja sitä oli annoksissa riittävästi. Maut olivat kohdillaan ja ruokaa saatiin sopivan ajan kuluttua tilaamisesta.”
“Ammttitaitoisia tarjoilijoita ja maistuvat ruuat.”
“Perus hyvä lounaspaikka, tulen uudestaan”
“Ruoka oli erittäin maukasta ja annos oli sopivan kokoinen. Henkilökunta oli ystävällistä. Oli ihan mukava hääpäivän viettoilta.”
“Oli todella maittavat antimet ja henkilökunnan palvelu pelasi aivan mahtavasti.”
“Ihan ok perusravintols”
“Paikka viihtyisä ja ruoka vastasi pääosin Amarillon laatua. Söin Cobb-salaatin joka oli aika vaisu. Puolisoni söi kanaa ja hän sai vaihdettua kastikkeen helposti sellaiseen joka ei allergisoi. Mitään ylistyssanoja tuskin tuttaville tarjoilisin mutta viihtyvyyden vuoksi voisin suositella.”
“Ihan hyvä ruoka ja tunnelma”
“Vuohenjuustokana oli täydellistä ja palvelu hyvää”
“Kallis, mutta herkullinen ravintolakokemus.”
“Rento ja mukava ravintola”
“Nopeasti tuli ruoka pöytään, palvelu OK”
“Hyvä meininki kaikin puolin.”
“Kaikin puolin jäi hyvä hyvä fiilis Amarillo Hämeenlinnasta. Saman päivän aikana tuli käytyä kaksi kertaa syömässä Amarillossa kun olimme siskon kanssa viettämässä päivän Hämeenlinnassa”
“Hämeenlinnan Amarillossa on aina mukava vieraillä, koska tarjoilijat ovat aina olleet ystävällisiä ja huomioon ottavia sekä ohjeistavat vaatiessa. Myöskin ravintolassa on aina ollut hyvä ja leppoisa meininki. Teillä on erittäin mukava käydä ??”
“Hyvä ruoka, parempi mieli”
“Hyvä musiikki”
“Perus mukava ravintola, ruoka kohtuu hintsidts”
“Ensimmäinen ja ehkä ainoa kertani kyseisen kaupungin Amarillossa, rilloissa käyn kyllä noin yleensä ja voin suositella kavereillekin.”
“Ruoka oli erittäin hyvää, se jopa ylitti odotukset. Palvelu oli asiantuntevaa ja ystävällistä!”
“Aina varma valinta, valkosipulimajoneesidippi on herkullinen! Kivat drinkit, miellyttävä tunnelma. Hyvä hintataso.”
“Hyvä ruoka, hyvä palvelu”
“Todella hyvä ruoka, loistava asiakaspalvelu ja mukava tunnelma”
“Oli hyvä kokemus”
“Ruoka oli hyvää mut perus S-ryhmän massakamaa”
“Kaikki oli ihan hienosti eli palvelu ja ruoka. Ja kohtuu hintaan.”
“Asiat ovat hyvin kohdallaan ravintolassa.”
“Mukavan rento ravintola”
“Hyvä sijainti, maukas ruoka, joustava palvelu”
“Sijainti on erinomainen. Ravintola tunnelmallinen. Ihan asialliset hinnat ja silti fiilis että on oikeassa ravintolassa eikä missään ruokalassa.”
“Ravintola oli ihan asiallinen ja palvelu ystävällinen. Eikä ravintola ole tarkoitettukaan fine dining-ravintolaksi, joten ruoka oli sen mukaista ja ihan riittävän laadukasta.”
“Hyvä sijainti ja maukas ruoka”
“Henkilökunnan asenne oli loistavaa”
“Hieno paikka”
“Kun löytää ravintolan”
“Sijainti hyvä, palvelu hyvää ja nopeaa”
“Sijainti hyvä. Ruoka tasokasta.”
“Todella ystävällinen palvelu, ruoka tuli nopeasti ja oli todella hyvää”
“Palvelu oli yleisesti ottaen hyvää.”
“Voisin suositella, mikäli joku tuttu on menossa hämeenlinnaan”
“Nuori naistarjoilija oli ihanan reipas ja asiallinen, silti rento. Ei näyttänyt kiirettä, vaikka tilauksemme teko kestikin. Mikää pyyntö ei ollu 'ongelma', vaan saimme 'totta kai onnistuu!' Vastauksen pyyntöihimme. Lapset saivat flippericoinseja, ja aikset saivat nauttia ruuasta 'rauhassa' lasten pelatessa. Todella positiivinen kokemus, ja asiakaspalvelija huippu. Kiitos! Terkuin Maria, hänen äitinsä, ja siskonsa sekä 3 lasta ❤”
“Olin ensimmäistä kertaa ja asiointi sujui kaikin puolin mutkattomasti. Ruoka tuli nopeasti pöytään ja se oli hyvää sekä laadukasta. Asiakaspalvelu oli ystävällistä.”
“Erittäin hyvää ruokaa.”
“Kiva rento paikka. Ei tarvitse pönöttää. Tilaa on paljon, ei tarvitse luikerrella tuoleja ja pöytiä hipoen liikkuessaan.”
“Olimme puolisoni kanssa pääsääntöisesti tyytyväisiä ravintolaan; ruoka oli maukasta, mutta odotimme turhan pitkään sitä, että tilauksemme otettaisiin vastaan.”
“Pöydässä oleva vesi pullo voitaisiin tuoda ruokailijoille tilatessa (seisonnut lämmin vesi )”
“Tarjoilijat olivat hitaita ja valikoivat asiakkaita , nuoret ensin ja vakioasiakkaat”
“Hei, Ruokamme oli eräällä seurueessa olevalla kylmää ja tarjoilijan kommentti oli hieman nenäkäs kun seuruuseemme kuuluva hlö tästä mainitsi. Tarjosivat sitten kylläkin jälkiruoat näille kahdelle hlölle joilla ruoka oli ehtinyt jo jäähtyä ennen pöytäämme tuloa. Ruoan laatuun nähden mielestäni suhteellisen kovat hinnat verrattuna esim. Hkissä käydessämme useissa huipputason ravintoloissa.”
“Henkilökunta oli ystävällistä ja ravintola suht miellyttävä. Ruoka oli osittain hyvää mutta lisuke oli liian suuri ja mauton. Alkupalojen dippi oli yhteinen, eikä sopinut korona-aikaan. Olisin toivonut jokaiselle omat alkupala-astiat tai sitten niitä ei olisi tarvinnut tarjota lainkaan.”
“Ainoa miinus ko. ravintolassa oli epäselvyys siitä, missä ruokailemaan tulossa oleva odottaa. Eteisessä oli lappu, jossa luki että tiskillä on palvelu. Jonotin jonkun aikaa pelkkien drinksun ostajien kanssa. Sillä tavalla selkeämpää olisi ohjaus voinut olla. Muuten kaikki oli todella sujuvaa”
“Meillä meni mukavasti ruokailu ja ruoat saatiin nopeasti. Hämeenlinnassa vain ei ole kovaa kilpailua hyvistä ravintoloista..”
“OK”
“Harmillisesti ravintola oli täynnä, ääntä/hälyä liikaa. osa tuotteista loppunut, joten en saanut haluamaani annosta. Ruoka oli kuitenkin hyvää ja lämmintä sekä palvelu erinomaista..”
“Asiointi oli sujuvaa ja tarjoilijat hymyssä suin.??”
“Amarillon ruoka on aina ollut mieleeni. Nyt keittiössä oli tuotepuutteita mikä on sinänsä ymmärrettävää että näin joskus voi käydä. Tarjoilijamme ei kuitenkaan ihan ollut kartalla mitkä kaikki oli loppunut keittiöstä. Lisäksi vierailun isoisomiinus oli että tarjoilija haisi pahasti tupakalle mikä on erittäin epämiellyttävää. Ja onneksi harvinaista nykypäivänä.”
“Iloinen huomaavainen henkilökunta. Isot annokset.”
“Tyytyväisiä ollaan”
“Ruoka oli erinomaisen hyvää”
“Pöytään tullut ruoka ei vastannut tilausta. Siis toinen oli ok, mutta toinen ei.”
“palvelu ja ruoka olivat hyvää viihtyisät tilat ja hyvällä paikalla. vihanneksia olisi voinut olla vähän enemmän.”
“Rento ja viihtyisä ravintola. Lounaspöydän perunasalaatti oli älyttömän hyvää.”
“Ruoka oli hyvin standardia ei mitään sävähdyttävää.”
“Rento tunnelma, ystävällinen ja avulias henkilökunta, selkeä menu.”
“Perustasoinen ravintola jos haluaa sen tyylistä ruokaa.”
“Henkilökunta huomioi lapset tosi hyvin!! Ehdottomasti suosittelen lapsiperheille ja porukoille”
“Palvelu hidasta eikä erityisen ystävällistä. Ruoan odotusaika jälleen kerran erittäin pitkä, noin 45 minuutti. Tästä ei myöskään kerrottu etukäteen.”
“Hyvä yökerho”
“Henkilökunta oli mukavaa ja iloista, ruoka tuli nopeasti ja kun omalla paikkakunnalla ei ole enää Amarilloa.”
“Erittäin kohtelias , huolehtiva ja tehokas palvelu joka kompensoi hyvin hiukan keskinkertaista ruokaa”
“Oli oikein hyvä ruoka, mukava tunnelma ja ystävällinwn + joustava palvelu!”
“Sopivan lähellä ja henkilökunta iloista”
“Ei ollu mikään muu auki ;)”
“Mycket folk just den tidpunkten och vi var hungriga, men vi lyckades hitta ett bord på terassen och maten och drycken smakade mycket gott. Vi kunde fortsätta vårt besök i staden med magarna mätta. Personalen var kunnig och bemötte oss väl.”
“Kaikin puolin hyvä ravintola ja erityisesti asiakaspalvelu oli sujuvaa!”
“Ranskalaisia aivan liian vähän.”
“Kokonaisuudessaan hyvä kokonaisuus, ruokailemaan mahtuu ilman pöytävarausta”
“Ruoka kelvollista, mutta vähän tulista omaan makuun. Seurueen erillisten laskujen tekemisessä oli ongelmaa, jouduttiin useita kertoja korjaamaan. Koska seurueeni oli jo tilannut ja syönytkin, saapuessani, minua ei huomioitu vaan jouduin hakemaan palvelua tiskiltä...”
“Erinomainen kokonaisuus”
“Perustason ravintola. Hyvää ruokaa, ok palvelu, ei kuitenkaan mitenkään erityisesti muista ravintoloista erottuva. (miinuksena somersbyn siidereiden poisto valikoimasta)”
“Sujuva lounaspaikka keskellä kaupunkia.”
“Hyvä sijainti ja sopiva meille Saimme pöytävarauksemme helposti.”
“Kiva paikka, hyvä asiakaspalvelu, maukkaat ruuat”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Olemme usein valinneet tämän ravintolan pysähtyessämme Hämeenlinnaan ohikulkumatkalla. Aina varma valinta”
“Nachos con salsa 5/5!”
“Meitä oli iso porukka tulossa syömään, saimme hyvin kaikille sopivan pöytäpaikan ja tarjoilu/tarjoilijat olivat asiantuntevia ja palvelualttiita”
“Suosittelisin erityisesti sekasyöjille. Suosin enemmän kasvisruokia.”
“Miljöö ja palvelu ??”
“Ei huono..”
“Tilausvaiheessa meni jotain pieleen ja jouduimme odottamaan kuivin suin pitkään. Ei tuotu juomia eikä naposteltavaa kuin n. 20-30 min päästä kuin vuoropäällikkö(?) huomasin meidän hämilliset ja odottavat katseemme. Sitten saimme vielä toisen annoksen ensin väärin, mutta nopeasti se korjattiin. Lopuksi tilanne ystävällisesti pahoiteltiin ja tarjoilija antoi oma-aloitteisesti 10% alennuksen loppusummasta. Tämä oli hieno ele ja tulimme iloisiksi ja varmuudella tulemme vielä uudestaan.”
“Oli hienoa huomata, että myös lapsi otettiin todella hyvin huomioon koko vierailun ajan. Ruoka oli hyvää (porsaanposki), mutta kastike niin tulista, että se piti kaapia pois. Lapsen annos puolestaan oli todella hyvä, joskin salaatti olisi voinut oikeasti olla salaatti, eikä vain salaatinlehden päälle oleva tomaatinviipale.”
“Ihan kiva paikka, ruokalistaan kaipaisin pizzaa ja risottoja.”
“Hyvä vaihtoehto perheille”
“Mukava henkilökunta ja hyvä ruoka. Meillä oli hääpäivä ja se huomioitiin hyvin.”
“Ruoka ja palvelu oli ok. Henkilökunnan keskinäinen juttelu ja kovaääninen naureskelu koko asiointimme aikana oli häiritsevää.”
“Työntekijä oli kiireinen eikä jaksanut keskittyä meihin. Antoi ruokalistan eteen ja sanoi että siinä on vaihtoehdot, rahasti ja sanoi että pöydät on tuolla. Lisäksi lounaana oleva broileritäytteinen tortilla huono. Täyte mautonta mössöä ja tortilla sitkeä johon veitsi ei tahtonut pystyä. Meiltä.molemmilta se jäi syömättä.”
“Palvelu hyvää”
“Hyvä sujuva asiakas palvelu. Hyvä ruoka. Kylmä juoma. Siisti mukavasti sisustettu paikka. Mielllyttävä tausta musiikki. Erittäin osaava mies tarjoilija.”
“Saimme hyvän lounaan ja annos oli kuuma.”
“Ihan hyvä ruoka ja palvelu normaalia, ei mitenkään erityistä, sunnuntaina klo 16 paljon porukkaa ja näytti aluksi ainakin olevan liian vähän työntekijöitä. Ei elämys mutta ok jos nälkä on.”
“Olemme kahdesti isomman perheen kesken käyneet syömässä, edellisellä kerralla palvelu oli ihana ja sujuvaa vaikka ravintola oli täysi. Viimeisin kerta olikin sitten erimaata; tilauksen antamisesta lähtien kaikki kesti, olimme melkein syönneet kun tarjoilija seuraavan kerran kävi, silti jatkotilauksen tai käyntiä sai odottaa. Ruuat olivat hyviä, tarjoilijamme ei kuitenkaan lasta pahemmin huomioinut, saimme etsimällä etsiä syöttötuolia vaikka sanoimme sellaisen tarvitsevamme. Ravintolassa tuntui olevan hiljaista joten verrokkina edelliseen käyntiin suurinpiirtein samantyylisillä annoksilla olimme ulkona 1,5h saapumisesta, tällä kertaa keikka kestikin 2,5h ja lasku haettiin kassalta kun ei sitä muuten kai olisi saanut. Ikävä kokemus, plussana edellinen kerta ja mahtava ruoka”
“Listalta löytyy jokaiselle jotakin ja nälkä ei jää”
“Hyvä ruoka, hyvä henkilökunta”
“Loistavaa palvelua”
“Hyvä ja hyvä sijainti.”
“Perusravintola, johon voi mennä kun muut ei auki. Ruoka ei mitenkään mainitsemisen arvoista, mutta vie nälän.”
“Hyvä ilmapiiri kaikki toimi”
“Ruoka oli hyvää, palvelu ystävällistä mutta hidasta, alku nachot unohtuivat”
“Hyvä ruoka ja palvelu. Terassille paistoi aurinko”
“Kiva ravintola, hyvät ruuat ja juomat ja tosi mukava henkilökunta!”
“Hyvä sijainti. Avarat tilat.”
“mukava paikka”
“Tullessamme ravintolaan,tiskille tilaamaan,palvelu oli välinpitämätöntä ja heikkoa. Lasten ruoka-annoksista ei jaksettu kertoa mitään. Ruoka oli kokonaisuutena heikko, alkusalaatista lähtien. Tällä hinnalla saa Hämeenlinnasta loistavasti laitetun lounaan.”
“Meitä palveli aivan mahtava tarjoilija!!”
“Tunnelma oli hyvä, henkilökunta ystävällistä ja osaavaa. Tunnelma oli rento, ei tarvinnu pönöttää! ??”
“Sopivassa paikassa”
“Minulla ei ole tapana suositella, mutta jos joku tuttava matkustaa Hämeenlinnan ja kyselee sopivaa ruokapaikkaa, niin suosittelen.”
“Olen erittäin tyytyväinen asiakaspalveluun, vaikka jouduimme odottaan ruokaa yli 45min, sillä tarjoilija oli unohtanut bongata meidän tilauksen. Tarjoilija pahoitteli paljon ja antoi meille jälkiruuan ilmaiseksi. Palvelu oli silti erinomaista.”
“Ravintola sopii kaikenlaisille ja kaikenikäisille, palvelu ystävällistä.”
“Meitä ei huomioita, vaikka monta tarjoilijaa terassilla. Yksi pariskunta huomoitiin ennen meitä. Joudun pyytämään, että saisimmeko listat ja tilata. Nachoja emme saaneet, joten ruokien yhteydessä pyysin, että mekin sellaiset saisimme, kun näimme niitä muilla. Myös laskua jouduimme pyytämään. Olimme 'näkymättömiä'.”
“Palvelu oli kohteliasta,valikoima huono.Lähinnä burkereita.Kaipasimme Suomalaista ruokaa.Uusia perunoita paistettua kalaa/silakoita/lohikeittoa ym.Torilta saimne lohikeittoa.Seisovaa pöytää ei ollut missään?”
“Hyvä palvelu, hyvä ruoka ja hyvä sijainti.”
“Ei ole mitään huonoa sanottavaa.”
“Burgeri jonka söin don ama? Oli helposti elämäni yksi parhaimmista, olen amerikassa ja muualla maailmassa reissatessa syönyt useita burgereita, mutta tämä meni helposti top 3 Suosikkeihini, annoin lisä terveiset kokille erittäin loistavasta kokonaiseuudesta ja mausta!”
“Perusvarmaa ruokaa. Mutta ainakin hampparilistalla voisi olla ihan yhden pihvin perus juustohampurilainen. Sellainen kyllä hoitui onneksi erikseen pyydettäeasä. Muutenkin lista voisi olla monipuolisempi myös vähän lihaa tai pellkkää kasvisruokaa syöville.”
“Kokemus oli positiivinen, mutta en kokenut olevani erityisen tervetullut.”
“Loistava asiakaspalvelu”
“Ruoka oli erinomaista. Ruokailimme terassilla, jossa liian lähelle tulevat linnut häiritsivät ruokailua.”
“Palvelu ei ole hyvää, ruoka on. Minulla on tunne kuin olisin henkilökunnalle rasite heidän hengailuun. Ikinä ei oikein huomioida mitenkään, olen käynyt useasti. Haluan avauksen tunnelman takaisin, olisiko ollut porukkaa jostain lainassa?!”
“Ystävällinen,asinn osaava henkilökunta”
“Amarillosta on samaa kokemusta kun Suomessa kaikkialta mitä asiakaspalveluun tulee. Se on kömpelöä ja 'ei kiinnosta' tasolla välillä. Mutta nyt pari edellistä kertaa rillossa osunu kohdalle niin ystävällinen, pirteä ja loistava asiakaspalvelija että pelkästään jo hänen vuokseen mennään rilloon mielellään uudestaan. ??”
“Ravintolan yleisilme, erityisesti kalustus oli vieraanoloinen. Meitä ei miellyttänyt, mutta sehän on vain osa kokonaisuudesta. Ruokalista käydessämme oli aika pieni eikä millään tavalla muistuttanut, että on kesäaika. (Valitettavasti aniharva suomalainen ravintola muuttaa mitenkään ruokalistaansa vuodenaikojen mukaan.)”
“Oli ruuhkaa, meille kerrottiin heti suoraan että ruoan saapuminen kestäisi 45 min. Saimme haluamamme kun sitä pyysimme, esim. lapsen aterimet. Juomat pikaisesti ja ruokakin ennen 45 min:a.”
“Ulkona syömistä häiritsi hieman tupakointi. Ruoka oli hyvä mutta hampurilaisessa oli liikaa voimakasta sinappia. Myös kaksi muuta seurueesta huomasi saman voimakkaan sinapin.”
“Ruoka oli todella hyvää!!”
“Burgerin kasvispihvi oli kuiva mutta muuten ruoka oli ok. Lisäksi wchen mennessäni liukastuin lattialla olleeseen liukkaasen ruuan tähteeseen.”
“Ruoka on hyvää ja tuli nopeasti”
“Ruoka on ollut aina hyvälaatuista, palvelu ystävällistä ja asiantuntevaa!”
“Minulla ei ole kovin paljon kokemusta Hämeenlinnalaisista ravintoloista. Käsitykseni mukaan kovin montaa hyvää ruokaravintolaa ei kaupungissa liene.”