Rosso on suomalaisten oma italialainen ravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, maukkaita pizzoja – unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Rosso on ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,1)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 02.03.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ei valittamista.”
“Hyvä palvelu, kattava ruokalista, ei tarvi odottaa liian kauaa”
“Huomioiva, ammattitaitoinen,huumorintajuinen henkilökunta”
“Ruoka on ihan hyvää. Täällä saa muutakin kuin etnistä syötävää”
“Tilaamani salaatti ei ollut kovin kummoinen. Se (vuohenjuusto) oli ehtinyt jo hieman jäähtyä ja salaatin seassa oli 'kantapaloja' Palvelu oli ystävällistä.”
“Hyvä kokonaisuus”
“Salaatti keskinkertainen.”
“Maukas ruoka. Ystävällinen henkilökunta. Tilava ravintola.”
“Oli oikein ammattitaitoinen, asiantunteva ja palvelualtis, ystävällinen tarjoilija (vanhempi naishenkilö) niin tunsi tulleensa tervetulleeksi ravintolaan”
“Hinta oli hieman liian korkea muihin verrattuna, mutta laatu oli hyvä.”
“Olen italialainen ja Kun tulen syömään teille oloni on kun olla kotimaassa ja ruoka on erinomaista!”
“Hyvä palvelu ja miellyttävä ilmapiiri, sopiva sijainti.”
“Ruoka oli hyvää ja sen puolesta mielelläni tulen uudestaan. Palvelu hieman jäi harmittamaan. Meitä ei huomioitu, kun tulimme odottamaan pöytiin ohjausta, vaan tarjoilijat kiirehtivät vain ohi katsomatta. Ymmärrän tietenkin kiireen, mutta pieni ystävällinen nyökkäisy vaikka, että meidät on huomattu olisi kiva. Palvelu pöydässä oli nopeaa ja perus ystävällistä, vaikka tarjoilijastamme huokui kiire ja kertoi hyvin robottimaisesti suositukset ja kiiruhti pois.”
“Ei nyt ihan ylivoimaisen hienoin paikka... ja satuttiin aikaan, kun oli paljon lapsia paikalla... Yleisilmä oli hämärä... ja menuun lukeminen oli sen takia hankalaa, kun ei nähnyt, vaikka oli lukulasit päässä... Vaihtoehtoina olisi tietty isompikirjaisin menu tai valaistuksen kirkastaminen... tai vaikka lisävalomahdollisuus siihen hetkeen kun lukee menuta - seuralaiseni ei tykännyt kännykän taskulampun käytöstä, joten hän luki minulle menun:)”
“Paras rafla Ompussa”
“Mukava paikka”
“Tunnelma oli viihtyisä, rentouttava vallitsevasta tilanteesta huolimatta, henkilökunta välitti asiakkaista, hygieniaan oli kiinnitetty huomiota selkeästi ja pöytä järjestelyjä mietitty rajoituksiin sopiviksi. Tykkäsimme koko perhe ????”
“Kaikki sujui niinkuin kuuluikin. Ei moitittavaa.”
“Ihan ok, toinen tarjoilija oli hiukan takakireä”
“Pippuripihvi oli ABC tasoa”
“Iso Omenan Rosso on aika tunkkainen ja ahdas. Salaattibuffa on surkea, todella surkea. Lista on kallis suhteessa ruoan laatuun. Esimerkkinä vaikkapa lehtipihvi, joka on porsasta ja maksaa 24e. Aivan järjetön hinta. Pääruoka ei saisi olla tällaisessa perheravintolassa yhtään yli 20e. Nyt punaiselle lihalle on laitettu suhteeton hinta, kaikki pihvit olivat 25e luokkaa, vaikka ne eivät ole edes erityisen laadukkaita. Tytär tilasi medium-pihvin, joka ei ollut erityisen medium. Oma tapaslautanen oli surkea, pelkkää transrasvaa foccatiaa myöten. Ainoa hyvä puoli Rossossa on, että myös alakoululainen löytää lastenannoksia.”
“Kaikki ok, viihtyisä”
“Ruoka oli hyvää ja paikka viihtyisä.”
“Rosso on yksi Ison Omenan ainoista 'kunnon' ravintoloista, joissa saa pöytiintarjoilua. Miljöö voisi olla tunnelmallisempi. Viimeksi ruokaa piti odottaa lähes 40 minuuttia, mutta tästä kyllä varoitettiin ennenkuin istuuduimme. S-edut houkuttelevat käymään.”
“Minun ruuasta löytyi luupala. Henkilökunta olisi korvannut ruuan mutta sanoin että jäätelö riittää. Mutta kuinka ollakkaan tarjoilija toi annoksen maksavan lahjakortin ja jäätelön:) Ruoka omaa tietämättömyyttäni valitsin väärän mutta muut seurueestani piti ruuasta. Kiitos tosi paljon ystävällisestä reagtiosta tähän luun palaan.”
“2/3 ruoasta ei ollut hyvää, ainoastaan pizzan valinnut oli tyytyväinen ruokaansa.”
“Ostosten jälkeen syömässä. Kiva oli levähtää ja syödä ennen kotimatkaa.”
“Perushyvä ravintola”
“Palvelu hyvää ja ruoka- annos myös maukas ja sopivan kokoinen.”
“Hyvä ruoka, viihtyisä paikka.”
“Mukava työporukka, kiitos”
“Pitsa oli todella hyvää”
“Ystävällinen ja ammattattitaitoinen palvelu.”
“Ei mitään moitittavaa! Olen tyytyväinen ??”
“Ei ole valittamisen aihetta”
“Mahtava ruoka,henkilökunta ja sijainti”
“Tarjoilija oli ihana, ammattitaitoinen ja sopivasti läsnä. Hän osasi saada meidät tuntemaan itsemme tervetulleiksi ja tärkeiksi. Super kiitokset tarjoilijalle.”
“Nopea ja hyvä palvelu”
“Olen aina pitänyt Rosso-ravintoloista, aina nähtyäni Mika Kaurismäen leffan Rosso. Tälläkin kertaa palvelu oli ystävällistä ja ruoka maittavaa. T: Kaarina Lehto”
“Syön Rossossa aina pihvin, valikoimaa on toki paljon... viimekerran pihvikokemus oli hyvä, joten ehdin jo suositella kaverille. Ja tykkään alkusalaattipöydästä, ihan paras.”
“Hyvä palvelu ja ruoka??!”
“Erinomainen ravintola!”
“+ Palveleva henkilökunta + Sisustus 9- + Ruoka hyvää + Salaattipöytä - Lisää kasvis/vegaanisia vaihtoehtoja”
“Ruoka oli hyvää ja asiointi sujuvaa. Ravintolan sijainti oli hyvä. Hintataso oli turhan korkea.”
“Rosso-tyyppisenä ravintolana toimi erinomaisesti ja täytti omat silloiset ruokailutarpeeni vallan mainiosti. Tilaamani annos oli hyvä ja voin suositella sitä varauksetta muillekin.”
“Hieno ja tunnelmallinen paikka, tosin ruokannokset ovat aika pienia!! voisi olla suuremmat.”
“Pizza is great. but other items are ok, not that great also portion is small.”
“Oli mukava käynti, hyvät ruoat ja juomat.”
“Ravintola oli mukava ja luotan itse s-ryhmän kassatyötekijänä että s-ryhmän ravintoloissa on hyvä palvelu. Tarjoilija osasi myös kertoa talon viinistä ammattimaisesti, kiitos siitä.”
“Ruoka oli hyvä ja muuten ihan Ok”
“Hyvää ruokaa ja mukava henkilökunta, siisti ravintola ja koronarajoitukset hyvin huomioitu.”
“Lounasruuat olivat muilta osin melko valmisruuan makuisia. Pizzat olivat hyviä. Odottaisin myös muilta lounasruuilta hiukan tasokkaampaa rakennetta ja makua. (otimme lihapullia ja lasagnea)”
“Sujuva ja nopea palvelu, hyvä lounasvalikoima, maukas ruoka”
“Minulla on hankala ruokavalio, ja olen tottunut että ravintoloissa voin saada lähinnä lehtipihvin ranskalaisilla ilman maustevoita. Tällä kertaa listaukseen kielletyistä ruoka-aineista suhtauduttiin että ai eikö muuta, ei mitään ongelmaa. Salaatinkastikkeet ja muu tarkistettiin nopsaan ja minulla oli turvallinen olo syödä - kaikkialla ei ole kun ei ole varmuutta sekoittaa ko henkilökunta laktoosi-intoleranssin ja maitoproteiiniallergian. Olen oikein tyytyväinen sekä henkilökuntaan että ruokaan.”
“Yes it is a very nice place with professional staff. Ambiance is also good. I like the location as eell”
“Ravintolassa on käy seinän vierus penkeillä ikävä veto. Lounas aikaan tarjolla ei ole jälkiruokaa, esim. Keksiä kahvin kanssa”
“Hyvä lounaspaikka”
“Tosi ystävällinen ja asiakaspalveluhenkinen henkilökunta, hyvää ruokaa/juomaa, viihtyisää tunnelmaa”
“Miellyttävä paikka!”
“Miellyttävä kokemus kokonaisuudessaan”
“Kaikki oli muuten hyvä mutta oma ruokani (vegaaninen pasta) mautonta, ei edes suolaa lähes yhtään”
“Tuntui siltä.”
“Rosso on tuttu ja turvallinen, mutta sopivasti uudistunut ravintola. Listalta löytyy varmasti vaihtoehtoja jokaiselle. Rossoon on helppo tulla ja palvelu on aina ammattitaitoista. Harmi, että Rossoja ei enää löydy monestakaan paikasta/kaupungista.”
“Lounaslistalta tilatun annoksen 40 min odotusaika lounasaikaan on liian pitkä. Itse lounas oli maistuva, mutta odotusajan takia jäi vähän ikävä fiilis.”
“Isossa Omenassa keskeinen paikka, löytyy rauhallinen pöytä, iltalehdet luettavina. S- ponus.”
“Tila olio hyvä, kirjahyllytyyppiset 'väliseinät', näki läpi, mutta lasit esti keskustelun kuulumisen toiselta puole. Toimi hyvin. Suositeltu viini sopi hyvin ruokaan.”
“Hinta-laatusuhde kohdallaan lounasaikana”
“Palvelu oli loistavaa. Tunsimme olevamme tärkeitä. Söin tällä kertaa pizzaa ja se oli erinomainen, minun makuuni.”
“Hyvä ruoka, ystävällinen henkilökunta, miellyttävä tunnelma”
“Kaikki sujui vaivattomasti ja asianmukaisesti.”
“Ruma sisustus ja valaistus aivan liian heikko.”
“Hyvä henkilökunta”
“Ystävällinen tarjoilija”
“Rauhallinen paikka. Siisti. Korona rajoitukset oli huomioitu pöytien turvaväleissä.”
“On huomioitu korona ajan tarjoilu hylieenisesti”
“Saamme allergiselle lapsellemme ruokaa, joten tulemme myös jatkossa.”
“Ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Ruoka yllätti minut positiivisesti. On vähän aikaa kun olen viimeksi käynyt.”
“Maten har blivit bättre jämfört med hur den var på våren, före coronana. Skulle dock önska lite mera variation i lunchrätterna. Det har i princip varit samma mat till lunch i flera år. Några av rätterna kan återkomma men något nytt borde det vara, i alla fall varje månad.”
“Ruoka oli hyvää. Lounasannoksien koot ovat pienentyneet merkittävästi (ei koske pizzoja), vaikka hinta on noussut.”
“Kiitos”
“COVID aikana salaattibuffet pitäisi poistaa”