Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Asiakastyytyväisyys

3,9

Ruoka (3,9)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (3,9)
Lapset (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 20.02.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“kaiken väenpajouden keskellä toimiva ja siisti”
“Hyvä palvelu????”
“Ravintolan sijainti on keskeinen Omenassa, joten sinne on helppo löytää.”
“Ruokaja lounas lista”
“Meitä ei huomioutu olenkaan,odottelimme tarjoiliaa koko ajan. Näimne vain yhden tarjoilijan joka hoiti kaikkia pöytyä!! Lisää henkilökuntaa! Edellis viikolla söimme sellossa ja palvelua oli siellä erinomaista! Siksi kokeilimme iso omenaa, mutta pettymys tuli palvelusta”
“Kokonaisuus”
“Hyvällä paikalla! HOK-Elannon ravintola.”
“Tarjoilija oli mahtava persoona”
“Tunkkaisen näköinen kokonaisuus”
“Suomi 100-menu oli erittäin kaunis,maukas ja hyvä!”
“Andy osasi hommansa. Muuten asiakaspalvelu oli laimeaa.”
“Salaattipiste oli naurettava. Leipä oli hyvää. Lounasajan lopulla oli sekä kahvi että maito viety pois.”
“Hyvä sijainti, miellyttävä ympäristö, hyvä palvelu ja hyvä ruoka”
“Hyvä kokonaisuus”
“Huomaavainen ja reipas henkilökunta. Hyvä ruoka.”
“Jotenkin ahdas.”
“Hyvä tunnelma”
“Hyvä ruoka ja tunnelma”
“Ehkä hiukan vähäinen valikoima”
“Minulla on ollut huonoja kokemuksia suositteluista, joten en periaatteessa suosittele. Hankkikoon kukin itse omat arvionsa.”
“Iloinen, ammattitaitoinen ja kärsivällinen tarjoilija ja kiva lounasmenu, kkun itse saa valita, mitä haluaa eli koota oman annoksensa.”
“Kahdessa naapuripöydässä oli lapsia: 1. meteliä riitti, kun lapsi oli eri mieltä kuin vanhemmat, jotka eivät osanneet hiljentää tai hoitaa tilannetta ja 2. estoton imetystilanne meihin päin, vaikka olisi voinut kääntyä hieman seinään päin. Puklaava vauva ei herätä ruokahalua, päinvastoin. Naisena tuo häiritsi minua vähemmän kuin seuralaistani...”
“Tunnelma, hyvä ruoka”
“Palvelu oli hyvää, sekä ruoka oli hyvin valmistettu ja hyvää.”
“Hieman tukkoinen, jonkin verran väljyyttä voisi olla hyväksi”
“Kiva ilmapiiri, tilaratkaisulla luodaan intiimi tunnelma”
“Valaisimet vilkkuivat, oli pakko ruuvata lamppu irti ettei saa päänsärkyä. Leivät loppu, huomautin asiasta - 'täytän kohta, voit sitten tulla hakemaan'. Kyllä tällaisessa tilanteessa pitäisi käydä tarjoamassa leipää pöytään...”
“Tarjoilija (Andy..?? ) oli ystävällinen, avulias ja joustava.”
“pitkä reagointiaika jonottaviin, pöytäänohjauksessa oleviin asiakkaisiin”
“Vegaaninen alkupalapöytä!!! ?? Ja erinomainen vegaanipizza. Olisi mukava saada täytteeksi esimerkiksi härkistä / nyhtistä. Sieniallergikkona joutuu jättämään proteiinin (ainoan proteiinvaihtoehdon, eli herkkusienet) pois, jolloin proteiini jää kokonaan pizzasta pois. Maku vegepizzassa on hyvä! Ja olenkin jo käynyt syömässä useamman kerran Rossossa vegaaniystävieni kanssa. Hiukan lisää vaihtoehtoja, niin ravintola hipoo jo täydellisyyttä. 10+++ vegaanisesta alkupalapöydästä.”
“Ei mitään, paitsi ehkä pidemmällä juoksussa vegaanivaihtoehtojen niukkuus.”
“Kiva, avara tila, hyvä salaattipöytä, hyvä palvelu”
“Sain väärän ruuan, tosin pikaisesti sain myös asiasta sanottuani tilaamani ruuan.”
“Ruoka on aina ollut hyvää”
“Ei viime käynnillä, mutta muutaman kerran aikaisemmin olen saanut tarjoilijan jota ei ole taidettu oikein perehdyttää kunnolla, vaikutti tietömättömältä asioista, unohti tuoda lisädipin yms. pientä. Yhden kerran laskun tilattuamme meidät vain unohdettiin n. puoleksi tunniksi ja ravintolassa oli meidän lisäksemme vain kaksi muuta pariskuntaa asiakkaina. Katsoimme salin toiselle puolelle kuinka tarjoilijamme vain seisoi ja tuijotti tyhjyyteen ja lopulta katosi jonnekin takahuoneeseen. Jouduimme pyytämään laskun toiselta tarjoilijalta, joka sitten toikin laskun hyvin nopeasti.”
“Alkusalaattipöytä, Yst henkilökunta”
“Kauppakeskuksissa aina hälinää ravintolan ulkopuolelta”
“hyvä sijainti”
“Olen käynyt nyt vasta yhden kerran lounasasiakkaana. Ihan mahtavaa oli, että sai valita itse lihan, lisukkeen ja kastikkeen. Söin broileria , pastaa ja parmesaania ja lisäksi valitsin sienikastikkeen. Ihan superhyvää. Alkukeittona oli tarjolla vuohenjuustokeittoa ja sekin taivaallisen makuista. Ihana lounaskokemus.”
“Valinnat”
“Meitä palvellut naishenkilö oli palvelualtis. Ilmeisen pitkä päivä isäinpäivänä, mutta kaikki sujui hyvin. Ruoka oli hyvää! Meitä oli 7 hengen seurue ja kaikki olivat tyytyväisiä.”
“Alkupala/salaattipöydästä oli kulhot aikalailla tyhjiä, kun menimme. Jonkin aikaa piti odotella, mutta sitten homma toimi.”
“Hyvä ruoka, miellyttävä ympäistö (oli hienoa, että varatut pöydät olivat looseissa/pöydissä erikseen, ja kun sanominne, että meillä on pöytä varattuna, meidät vietiin heti pöytään). Ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta, ruoka tuli nopeasti. Ravintolan sijainti on tosi kätevä. Sisustus oli valoisa ja tunnelmallinen.”
“Tarjoilija oli ystävällinen ja ammattitaitoinen”
“Lasten lista aika suppea”
“Hyvä rauhallinen tunnelma Sopii seurusteluun, kuulee hyvin toisen puheen. Maukas ruoka ja luonteva tarjoilu.”
“Ihan viihtyisä, varsinkin jos istuu kauempana kauppakeskuksen puoleisista lasiseinistä ja ottaen huomioon, ettei omenassa ole kovin montaa viihtyisää ravintolaa pidempään oleskeluun.. ruoka on hyvää ja palvelu kohtuullisen hyvää”
“Sijainti kauppakeskuksessa vähentää viihtyisyyttä. Kuitin saaminen myös tässä ravintolassa kestää turhan kauan, jos ei ota jälkiruokaa palvelu tyrehtyy. Tarjoilija oli lisäksi viimeksi ilmeisen haluton avaamaan viinipulloa, jotta toinen meistä saisi maistaa otammeko koko pullon vai jotain muuta..”
“Ruoka on herkullista, ja palvelu kohteliasta”
“Ei se ole halpa”
“Pitsat olivat yllättävän hyviä. Salaattipöytään toivoisi vähän enemmän valikoimaa.”
“Helppo lähestyä ravintolaa, hinta, lämminhenkinen.”
“Menu on suht pieni.”
“hyvä ruoka ja miellyttävä ilmapiiri”
“ystävällinen henkilökunta”
“Salaattipöydässä oli todella hyviä alkupaloja ja tilaamani pizza oli hintansa väärti, sekä parempaa kuin esimerkiksi kilpailijoilla.”
“Sisustus on vähän outo, mutti tölkkejä ja kukka ruukkuja”
“Hinta-/laatusuhde OK.”
“Ajoittain ruuhkainen, ruuan saaminen voi kestää pitkään.”
“Hinta laatusuhde hyvä”
“Ihana ruoka”
“Hankala saada paikka isolle seurueelle ja lasten ateria ”welhon eväs sekä Onni oravan pizza ateria” olivat lasten makuun mauttomia ja epäterveellisiä. Kolmas lastenannos kanapastaa juustolla oli todella maukas ja houkutteleva niin lapsen mieleen kuin aikuisenkin”
“Sopiva ruokalista”
“Erittäin hyvä pizza. Aivan eri kuin Ympyrätalon Rossossa. Nyt tuli Italia- fiilis! Margarita täydellinen !!”
“Mentiin klo 20.15 aikaan jolloin ravintolassa palvelu todella hidasta. Päätimme kuitenkin jäädä ja se kannatti ! Tunnin päästä oli jo asiat paremmin, vähemmän asiakkaita.”
“Ruoka”
“Tarjoilija oli aluksi hieman nihkeä tulostamme. Ehkä siksi koska ravintolassa oli paljon muitakin asiakkaita?”
“Keliakiaa sairastaville, kuten minulle löytyi gluteenitonta ruokaa. Vaimolla ei ole keliakiaongelmia, silti otti samanlaisen annoksen. Vitsailin tarjoilijalle, että tullaan kaukaa, n. 400 metrin päästä ja on syötävä, että jaksaa mennä Prismaan. Oikeastikin asumme 400 metrin päässä, ja menimme Prismaan.”
“Kiva, nopea palvelu. Lounas ok. Muulloin ruoka 6-7, pettymys. Kysyttiin muistuiko, annoin kommenttini, johon vastattiin: ' niin kullakin on makunsa'. Olin tyrmistynyt! Jäi mieleen ettei välitetty mitä sanoin. Ruoka ei nyt ollut mitään ihmeellistä, ihan Mättöä! Jälkiruoka, Rosson suklaakakku aivan karmea, itsekin teen parempaa.”
“Ruoan laatu, kotona tehty samoista raaka-aineista paljon parempaa. Kulinaristi kun olen niin myös hyvin kriittinen mistä maksan.”
“Viihtyisä, hyvä salaatti ja leipä”
“Kiireisinä aikoina henkilökuntaa liian våhån”
“Oikein maistuvaa ruokaa ja mukava ilmapiiri. Ravintola jossa on mukava viettää hetki ystävien kanssa seurustellen, ja samalla nauttien hyviä ruokia. Laaja valikoima annoksia, jokaiselle löytyy varmasti mieluisaa syötävää.”
“Palvelu oli erittäin ystävällistä ja ruoka hyvää”
“Hyvä sijainti, maistuva salaattipöytä”
“Osalla seurueen jäsenistä ei olleet mieltä tyydyyttävät ruoat ja heille jäi hieman vaisu mieli asiasta joka nousi puheeksi jälkeenpäin.”
“Hyvä hinta-laatusuhde”
“Koska melkein kaikki muut ravintolat ovat aasialaisia tämä on hyvä kun haluaa syödä muuta kun kiinalaista”
“Palvelu on aika hidasta”
“Mukavat avoimet silti kivasti jaetut ravintolatilat”
“Ruoka on hyvää sekä ravintola on viihtyisä istua pidempäänkin!”
“Ehhhkä joskus viikonloppuisin ruuhka-aikaa on paljon ihmisiä joten ruokaa juotuu odottamaan (tämä kyllä kerrotaan) mutta jos kovin iso nälkä niin ei moni jaksa odotella. Mutta tämähän vain kertoo hyvästä ravintolasta!”
“Ruoka hyvää”
“Liian hidas palvelu, salaattipöytä todella ala-arvoinen”
“Ruoka ja hintalaatu- suhde Mukavat tarjoilijat.”
“Freesit ruuat ja miellyttävä ilmapiiri”
“Hinta ; )”
“Lounasaikana ruokaan sisältyvät salaatti ja keitto”
“Edullinen ja valikoima.”
“Ystävällinen toimiva palvelu toimi hyvin vaikka paikka täysi, ruoka maistuvaa.”
“Ruoka tuli nopeasti vaikka varoiteltiin vähän puolen tunnin ajasta. Ihmisiä oli aika paljon, mutta nopeasti päästiin pöytään.”
“Kaipailtiin salaattipöytää takaisin eikä pelkkiä tapaksia. Mukana voisi olla myös perussalaatteja tarjolla. Pöydät on aika lähekkäin toisiaan, vähän ahtaan tuntuista”
“sijainti”
“hieman kallis”
“Herkullinen ruoka jota ei tarvinnut liian kauaa odotella”
“Ystävällinen ja sujuva palvelu. Tarjoilijaa ei tarvinnut odotella vaikka ravintola oli täynnä.”
“Salaattipöydän valikoima oli vähäinen. Valkosipulileipä oli pettymys. Odotin isompaa ja maukkaampaa. Bruschetta puuttui listalta.”
“Lounasruokia oli sopivan monta erilaista, kuoharitarjous happy hour-aikaan oli kiva ylläri. J”
“Jälkiruokia olisi saanut olla useammanlaisia.Valkoviini oli vähän liian kallista. Naulakoita voisi olla enemmän, ettei tarvitse takkinsa päällä istua.”
“Erittäin hyvä fantasiapitsa veden kanssa ja alkuruokien kanssa vain 10,30e. Tosin alkusalaatti oli tylsä ja kämäinen, mutta pisteet tarjoilijan lempeästä ja osaavasta suosittelusta ja huomioimisesta.”
“Huono halvan kuuloinen musiikki, huono alkusalaatti/tylsä leipä.”
“S-ryhmä, viihtyisä, hyvä tuore leipä ja salaatti.”
“Tunnelma hyvä sekä palvelu. Hintataso kohtuullinen, paitsi alkoholi. Olutpulllo ,6.70- euroa oli mielestä paljon.”
“Ks. Edellinen vastaus.”
“HYVÄ SIJAINTI JA HYVÄ HINTATASO”
“RUUHKAA LOUNASAIKAAN”
“Iso valikoima ruokia, edulliseen hintaan”
“Ruoka oli hyvää (joskin hieman liian kallista), palvelu oli ystävällistä ja allergiani otettiin tosissaan ja hyvin huomioon. Tarjoilija oli mukava ja hymyili.”
“Lamput oli jotenkin omituiset niin että tuli silmiin kurja olo. Ei se suosittelua vähennä, mutta viihtyvyyttä hieman.”
“Erikoisruokavalioni aiheuttamat toivomukseni otettiin ystävällisesti vastaan ja huolehdittiin, että kaikki oli kuten olin toivonut.”
“Ruoka pääsääntöisesti hyvää”
“Viime kerralla osa ruuasta oli kylmää. Ilmeisesti tuote ollut pakastettu. Ilmoitin asiasta tarjoilijalle joka pahoitteli asiaa ja sanoi että hyvitykseksi saan esim jälkiruokaa. Laskun tuonut toinen tarjoilija ei tiennyt asiasta ei hyvitystä ei jälkiruokaa. Vähän paha mieli.”
“Selkeä monipuolinen menu, jossa useita eri vaihtoehtoja pääruoalle, lisäkkeille ja kastikkeelle. Toimii erinomaisesti. Edullinen hinta/laatusuhde. Hyvä keitto ja salaatti/leipä buffet. Erittäin huomaavainen palvelu. Kävimme testaamassa 3 hengen voimin ja kohta tulemme isommalla porukalla”
“Monipuolinen valikoima lounaalla.”
“Henkilökunta oli ystävällistä.”
“Lounaspitsa laadullisesti heikko.”
“Iloinen henkilökunta ja herkullinen ilmaisjälkiruoka”
“Ystävällinen henkilökunta”
“Ensin tuotiin väärä annos, tosin sen vaihto onnistui melko nopeasti. Tilasimme viinipullon jonka tarjoilija toi pöytään mutta kertaakaan hän ei täydentänyt enää laseja vaan jouduinme itse kaatamaan viinimme.”
“Edullinen ja mukava ilmapiiri”
“Antipastopöytä! Henkilökunta! Lapsimyönteisyys; saa/mahtuu tulla vaunujen kanssa, tilata lasten ruuat, muut asiakkaat ymmärtäväisiä, hyllyillä sisusteina paljon katseltavaa. Käynnissä oli vieläpä yllätykseksi lasten päivät ja sai ilmaisen auton sekä skootterin, uskomatonta!”
“Hinta hiukan kallis(tukit?)”
“Kiireettömyys, siisteya, kiva henkilökunta. Viime kerralla pieni kaunis ele - ravintolapäällikkö tuli ystävällisesti tarjomaan makupalan, valkosuklaa-mustikkajälkiruuan.”
“Ah,ihana risotto ja mukava ilmapiiri..”
“Monipuolinen lounas ja erittäin hyvä palvelu”
“Ystävällinen henkilökunta, hyvä ruoka.”
“Lapsille voisi olla leikkitila.”
“Henkilökunta ja ruoka/juoma”