Rosso on suomalaisten oma italialainen ravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, maukkaita pizzoja – unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Rosso on ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (3,9)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,0)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 26.10.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Palvelu ja ruoka oli erinomaista!”
“"Ruoka vastasi odotuksia, harmi kun Hämeenlinnan Rosso lopetti. Palvelu oli nopeaa ja asiantuntevaa. Salaattipöytä voisi olla monipuolisempi. Käydään toistekin,kun sinnepäin tullaan."”
“Ihan ok perusravintola. Istuminen avoimien ovien vieressä häiritsi”
“lounasruokaa nopeasti”
“Hyvä menu ja erittäin hyvä palvelu. Tilaa löytyy useimmiten.”
“"hyvä ruoka, selkeä ja siisti ympäristö. ruoka tuli nopeasti"”
“"Ripeä palvelu, kattava ruokalista (vegaanina myös hyvin esitetty ruokavalioon sopivat annokset)"”
“"Viihtyisä paikka, maukas ruoka, hyvä sijainti "”
“"Rosson hinta-laatusuhde erinomainen. Lounastarjinta hyvä, vaihtoehtoja myös kasvissyöjille ja terveellisiä vaihtoehtoja. Salaatti pöydästä iso plussa (sekä lounaskahveista)! Henkilökunta osaavaa ja ystävällistä. "”
“"hyvä hintalaatusuhde, kiva ja mukava perus ravintola "”
“"Ihan ok, pieneen nälkään voisi olla enemmän vaihtoehtoja. "”
“"Pizza oli viileää, lautanen oli todella kylmä, eikä pizzakaan ollut kovin lämmintä. Lämmitetyt lautaset auttaisivat asiaa. Tai pizza oli seisunut lisäksi."”
“"Vastaanotto oli ankea. Jouduimme seisomaan odottamassa pöytää niin, etteivät nuoret (aasialaistaustaiset) naistarjoilijat edes tervehtineet ohikulkiessaan, joten emme tietäneet, noteerattiinko meitä ollenkaan. Vihdoin tuli keski-ikäinen tarjoilija ja ohjasi meidät ystävällisesti pöytään ja saimmekin ystävällisen, huolehtivaisen miestarjoiijan huolehtimaan tarpeistamme. Jos olisimme olleet ensimmäistä kertaa tulossa Rossoon, niin olisimme kääntyneet ovelta ja valinneet uuden ""kantapaikan kuukausitapaamiseemme"""”
“Ruoka on yksi laadukkaisimmista mitä on saatavilla ja henkilökunta mukavaa”
“Ruoka oli hyvää”
“Kaikki toimi hyvin”
“Petra oli huippu!”
“Vaikka asiakkaita ravintolassa oli vähän kesti todella pitkään saada tilaamani salaattiannos.”
“Hyvä salaattipöytä ja hyvä lista ja rento asiakaspalvelu. Lapset huomioidaan hyvin ja listalta löytyy kivat paketit esim. Pizzalounaspaketti. Maukkaat annokset.”
“Hyvää ruokaa !”
“Ihana henkilökunta ja hyvä fiilis”
“"Ruoka oli todella hyvää ja ravintola oli siisti ja viihtyisä. Tarjoilija oli hieman ""yli-innokas"", kaikki hoitui kyllä todella hyvin, mutta ""yli-innokkuus näkyi ehkä pienenä sähläyksenä ja itse olisin kaivannut vähän rauhallisempaa palvelua. Kokemus kokonaisuutena oli kuitenkin hyvä ja aion asioida paikassa uudestaankin."”
“Toimiva kokonaisuus.”
“"Ruoka monipuolista, jokaiselle löytyy sopiva annos. Helppo käydä. "”
“Ihan hyvä paikka”
“Se on hyvä ja mutkaton ravintola.”
“Takuuvarmaa palvelua ja ruokaa.”
“Palvelu oli ystävällistä ja ruoka oli hyvää!”
“Olin ystävän ja hänen lapsenlapsensa kanssa lounaalla. Meidät huomioitiin ja vauvalle tarjottiin omaa pikku lautasta sormiruokaa varten. Jäi hyvä mieli.”
“"Mukava ja rauhallinen tunnelma, hyvä palvelu ja allergiat otettiin hyvin huomioon. Ruoka erinomaista. "”
“The grilled-pork chop which I took at lunch time was not so good. I suggest the pork chop should be add much more spice.”
“Hinta/laatusuhde on hyvä.”
“"Hyvä ruoka ja palvelu, mutta monesti pitkä odotusaika"”
“"Ravintolassa on mukava olla. Asiointi tuntuu kuin olisin ulkomailla, Italiassa. Koristelu ja sommittelu, ainakin Isossa Omenassa, erottautuu kaikista muista ostoskeskuksen ravintoloista. Kokemukseni Rosso-ketjun ravintoloista on hyvä. Suosikki ravintolani Isossa Omenassa. "”
“"Pidän ROSSO:sta. Siellä on rauhallinen tunnelma. Aikaisemmassa kysyttiin suositteliko tarjoilija jotakin tiettyä, ei hän kerennyt kun tilasin heti bravuurini Al Capone pizzan. Hyvä paikka !"”
“"Rossossa on mukavan kodikas tunnelma, jonne on ihana tulla. Lapsetkin viihtyy ja otetaan hyvin huomioon."”
“Hyvä ruoka”
“Palvelunoli erittäin hyvää Mutta:ruoka - annoksessa oli puute-”
“Kaikki toimi hyvin”
“"Ruoan tilaus oli nopeaa, mutta tarjoilijoiden huomion kiinnittäminen laskua varten oli haastavaa ha se kesti. Olin syömässälapselapseni kanssa, joten häntä en voinut jättää yksin pöytään odottamaan. "”
“Ruokalista oli monipuolinen ja mukana oli paljon gluteenitonta ruokaa.”
“"Palvelu parantunut, kun vertaan aikaan ennen koronaa. Helppo tulla. Tietää etukäteen, mitä saa."”
“En perustelisi”
“"Ilahduttavaa oli, että sain pyytäessäni lasten annoksen lohta, muusia ja sienikastiketta. Annos oli juuri sopiva minulle ja herkullinen sillä en halunnut syödä paljoa enkä halua syödä roskaruokaa, jota Isossa Omenassa on tarjolla ihan liikaakin (hampurilaiset jne.)"”
“"Useimmat tarjoilijoista ystävällisiä, helposti lähestyttävä menu, hyvät omistaja viinit."”
“Rosso on paras!!”
“"Hyvä ruoka ja palvelu, edullinen lounas"”
“mukava paikka”
“Edullinen lounas. Vaihtoehtoja riittävästi.”
“En suosittele VIELÄ yhden käynnin jälkeen”
“Oikein hyvä lounaspaikka”
“Kaikki osa-alueet olivat toimivia.”
“"Käytiin lounaalla isäni kanssa, viihdyimme ja ruoka oli hyvää"”
“Hyvät pizzat ja erityisesti ruispohjan saatavuus. Ystävällinen henkilökunta.”
“Aina lämmin vastaanotto. Lapseni valitsisi aina Rosson kun saa valita ruokapaikan. Tyttärelle on jäänyt mieleen kun 2vuotiaana sai henkilökunnalta Onni-orana pehmolelun ravintolassa. (Nyt on 5v) Ruoka hyvää ja palvelu on erittäin hyvää!”
“Kaikki ok”
“"Hyvä palvelu, hyvät maut ruuissa sekä juomissa"”
“Kaikki ok”
“"Korona tilanne oli otettu huomioon rajaamalla joka toinen pöytä käytöstä, mistä tuli turvallinen olo asioida ravintolassa."”
“"Maksa oli ""kengän pohjaa"". Valkosipulikastike ei sopinut mielestäni maksan lisukkeeksi. Olisiko mahdollista saada Jallu tai konjakkikermakastiketta maksan kanssa? Annokset eivät olleet kovin näyttävän näköisiä"”
“Ihan sopiva miljöö ja lähellä missä asun.”
“Hyvä ruoka ja palvelu.”
“Kaikki oli sujuvaa????”
“"Sijainti on hyvä, samoin atmosfääri lounaspalaverin pitämiseen. Tarjoilu asianmukaista vaikka tarjoilija vaihtui ruokailun aikana. Toivottiin rapeutta ranskalaisiin. Järjestyi ripeästi. Suola piti noutaa itse. Kysymys alkuvaiheessa, maistuuko jäi myöhäiseksi. Asiakasetu viini on positiivinen tekijä kilpailijoihin verrattuna. Joskin pullollinen on lounaalla ylimitoitettu esim 2:lle. Pienellä satsauksella asiakaspalveluun paikasta saa erinomaisen. Tarjoilijoiden asenne palveluun oli sinänsä positiivinen."”
“Henkilökunta osaavaa ja mukavaa sekä palvelu lämminhenkistä. Ruoka oli hyvää ja turvavälit oltiin huomioitu.”
“"Ruoka ihan hyvää, mutta ruokalista lyhyt ja pysynyt samana "”
“"Hyvää ruokaa, ystävällinen ja sujuva palvelu"”
“Kiva kokemus uudistuneesta Rossosta monen monen vuoden jälkeen”
“"Kaikki oli sujuvaa, palvelu hyvää ja ruoka maukasta."”
“Ruoka ja palvelu oli ok.”
“Hyvä ruoka”
“"Kaikki toimi hyvin, ruoka hyvää ja henkilökunta tosi ystävällistä ja mukavaa. Myös pojan pähkinäallergia huomioitiin kunnolla. Kiitos! "”
“"Ruokalista oli mielestäni monipuolinen (kaikille löytyi jotain mieleistä) ja osa annoksista oli bonushintaisia. Se on hyvä. Ruoka oli maukasta, mutta annokset aika pieniä. Pippuripihvin kanssa oli kastiketta liian vähän ja pannacotta - jälkiruoka oli aivan liian pieni. Palvelu oli ystävällistä. Musiikilla voisi luoda enemmän italialaista tunnelmaa."”
“"Miljöö oli saatu miellyttäväksi ja intiimiksi. Naapuri pöytäseurue ei ollut ihan selän takana. Pizza oli oikein hyvää ja rapeaa. Vaikka tarjoilija oli nuori, osasi hän asiansa. Ei ehkä ihan niin sujuvasti kuin kokeneempi, mutta hyvin hän hoiti tehtävän sekä oli ystävällinen"”
“"Ruoan esillepano (sisäfilepihvi) ei ollut ihmeellinen tai juurikaan kutsuva. Maku oli hyvä, mutta ensivaikutelma hinta/laatu suhteesta oli pettymys."”
“Ihan perushyvää ruokaa”
“Ystävällunen palvelu”
“Portionen med höna (lunch) var mycket liten!. Salladsbordet ensidigt.”
“Tunnelma hyvä. Maukkaat ja runsaat ateriat. Sopii hienosti ellei hae ihan luksusta.”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu.”
“Hyvä ruoka”
“Rosso was like a hidden gem to me and didn't know how I missed it. The food was very delicious and attractive as well. The kid was paid special attention to and she completed her food before us which is always a surprise.”
“Ruoka oli hyvää. Henkilökunta mukavanoloista. Kiva ilmapiiri. Ainut miinus oli kauppakeskukseen tulo kun oli korjaustöitä eikä päässyt halliin kuin yhtä kautta.”
“Käynnistä jäi hyvä vaikutelma”