Rosso on suomalaisten oma italialainen ravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, maukkaita pizzoja – unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Rosso on ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Asiakastyytyväisyys

3,9

Ruoka (3,7)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (3,9)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 29.09.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Perusmättöä. Jotain on nälkään syötävä”
“Rossolla on yksi lempi annokseni, lohta, peruna muussia ja tattikastiketta. Otan yleensä aina tämän annoksen. En ollut moniin kuukausiin käynyt Rosossa ja teki mieli niin paljon tätä annosta. Mutta edellinen käyntini oli kyllä hieman pettymys. Kala oli hieman kuivaa, annos oli pienempi ja herkulliset paistetut vihannekset olivat vaihtuneet kaalisalaattiin muistaakseni. Ja tästä annoksesta en olisi maksanut 21€ , ei todellakaan ollut hintansa arvoinen. Ruoka oli kyllä ihan hyvää mutta ei sellaista kuin edellisillä käynneillä. Olen kyllä ennen ollut aina tyytyväinen tähän annokseen ja ruoka on ollut todella hyvää. Tarjoilija palveli ammattimaisesti.”
“Hyvä lounas, olen kyllä jäänyt kaipaamaan keittoa lounaalla se on otettu pois lounaslistalta.”
“Positiivinen yllätys. Teidän brändin on hieman '80' lukua ja ruoan taso ei ole viime vuosina ollut kummoista. Puhun nyt ketjusta yleensä, en Ison Omenan toimipisteestä. Pienenä vitsinä mentiin sisään ja annettiin mahdollisuus ja tullaan käymän toistekkin.”
“Ruoka oli hyvää ja ruoka tuli nopeasti. Viihtyisä paikka.”
“Hyvää perusruokaa ja paljon vaihtoehtoja.”
“Oma ruokani oli erittäin hyvää (pizza), ystäväni pasta oli liian tulista, naapuripöydän asiakkaan pizza oli palanut pohjasta”
“Oikein hyvä ja sujuva ravintolakäynti”
“Edullista ja hyvää ruokaa, ravintola lapsiystävällinen, siisti ja viihtyisä paikka”
“Kokonaisarvioinnin perusteella”
“Ihan kiva peruspaikka. Ei erityisen jännittävä, mutta tänne on helppo tulla ja käymme myös mielellämme S-etu paikoissa. Ruoka on myös aina ihan ok. Jäimme kaipaamaan valikoimasta poistettua leipäpöytää mutta mietimme, että ehkä se on poistettu väliaikaisesti koronan takia.”
“Viihtyisä paikka, laskua joutui odottamaan aika kauan josta pieni miinus.”
“Nyt toimi kaikki oikein hyvin. Jälkkärijäätelön hintakin on nyt sopiva, niin niitäkin tuli maistettua.”
“Hyvä ruoka (pizzat), mukava henkilökunta kiireenkin keskellä, hyvä sijainti”
“Ihana henkilökunta ja hyvä kokki”
“Ravintola on tuttu ja turvallinen. Ruoka ja palvelu hyvää.”
“Perustavintakin, helppo tulla ja asioida. Kaikille löytyy syötävää.”
“Siisti, kiireetön, hyvä maku, välimatkat viereisiin pöytiin.”
“Hyvä ruoka. Tosin hinnat ovat kallistuneet. Leipä oli lopetettu ilta-aikaan. Ihmeteltiin sitä ja tarjoilija kertoi, että vain lounaalla saa leipää.”
“Suosittelen mutta kerron myös mihin en ollut tyytyväinen”
“Ruoka on lounasaikaan laatu-hintasuhteeltaan hyvää. Helppo koota itselle mieluisa annos osista. Viihtyisä ympäristö. Siisti ravintola, mikä etenkin näin Korona-aikaa on iso plussa.”
“Alussa ei ollut pöytiinohjausta ja pöydillä oli likaisia astioita. Hetken odottelun jälkeen löysimme vapaan pöydän ja saimme palvelua n. 10 minuutin odottelun jälkeen. Loppy sujui hyvin.”
“Sopi hyvin treffipaikaksi.”
“Maittava lounas ja ystävällistä palvelua”
“Pasta ei ainakaan maistunut siltä miltä piti. Kermainen piti olla.. Pizza nyt oli pizza, ei mikään curmee ateria.”
“Meidät huomioitiin hyvin koko ajan.Ruoka oli todella hyvää”
“On ok”
“Henkilökunta oli ammattitaitoista ja ystävällistä. Ruoka oli maistuvaa. Henkilökunta ns ”unohti” meidät kun olimme valmiit, astioita ei kerätty ja maksu tehtiinkin kassalle. Tilanne oli outo mutta muuten loistava palvelu.”
“Hyvät pizzat, lounaalla maltillinen hintataso”
“food was tasty.”
“Lounasaika päättyy klo 14, pitäisi olla klo 15 asti.”
“Pizzat olivat hyviä, mutta melko haaleita. Niiden saaminen kesti melko kauan. Samoin laskua sai odottaa kauan. Palvelu oli muuten ystävällistä.”
“I would recommend with a feedback that there may not be butter for bread, and spices like salt pepper on the table..”
“Kiire”
“Hyvä paikka”
“Oikein ihana palvelu, hintalaatusuhde kohdillaan. Siisti mukava ravintola.”
“Siisti perusruokapaikka, josta saa hyvää perusravintolaruokaa. Nykyisin tosin lista on melko suppea.”
“Jag anser att personalen (talar främst om servitörerna) inte välkomnar kunderna tillräckligt. Jag har upplevt rätt många gånger att det är svårt att få kontakt till dem, att de inte är så vänliga med tanke på att de arbetar med kundservice. Det känns ofta att jag som kund är till besvär då jag frågar dem om någonting och jag upplever att de ser det som besvärligt och jobbigt att det ofta kan dröja lite längre för mig att beställa min mat och bestämma mig helt enkelt. Då de upprepade gånger kommer för att kolla om jag är klar att beställa och jag inte är det känns det som om jag inte skulle få ta så mycket tid på mig. Dessutom kan det vara ganska svårt att få personalens uppmärksamhet och hjälp då man skulle behöva dem. Överlag skulle jag uppskatta ett mycket vänligare bemötande! Ens lite fler leenden, dvs. vänlighet och ett gladare bemötande. Annars är restaurangen Rosso i Iso Omena mycket bra! Det är en av de bästa för vår familj och den enda restaurang som vårt barn alltid vill gå till, självmant föreslår och som barnet går med på att äta på. Detta beror säkert mycket på underhållningen för barn dvs. tabletterna som finns där. Otaliga gånger har ändå jag och de jag besökt Rosso med undrat varför i all världen det finns så några Rosso-restauranger kvar? Många av dessa Rosso-restauranger har slutat på flera orter och de ser ju ut att var populära och omtyckta och utbudet mycket bra! Därför är jag trots allt mycket tacksam över att det finns en Rosso i Iso Omena!”
“Ravintola helposti saavutettavissa ja esteetön. Hyvä ruoka, viihtyisä ympäristö. Korona-ajan ohjeet otettu huomioon.”
“Jäi hyvin ammattitaitoinen vaikutelma”
“Monipuolinen ruokalista. Ei maustettu voimakkaasti vaan sopivasti. Annoskoko sopiva. Tunnelma mielyttävä. Henkilökunta ystävällistä.”
“Salaatti oli pienehkö pääruoan salaatiksi ja jäin vielä nälkäiseksi sen syötyäni.”
“Vierailustamme jäi hyvä fiilis, isoin plussa tuli siitä, että ruoka tuli nopeasti pöytään. Ruoka kuitenkin oli aika mautonta, siihen kannattaisi jatkossa panostaa enemmän. Sama kokemus oli molemmilla seurueemme aikuisella.”
“Ruoka oli maistuvaa ja hygieniasta huolehdittiin todella hyvin.”
“Ruoka ja palvelu hyvää”
“Ruokalistalta löytyy pihvistä pizzaan, joten seurueena helppo valinta. Ruoan laatu on hyvä, jos ei etsi ihan huippugourmeta.viimeksi pippuripihvi oli todella hyvä.”
“Palvelu sujui hyvin, ruoka oli maukasta ja sitä oli tarpeeksi. Meitä oli 4 henkilöä 30-40 ikäisiä, olemme hyvin erilaisia, mutta silti jokaiselle löytyi jotain.”
“Ihan hyvä paikka, mutta kallis”
“Iso Omenan ravintolatarjoamassa Rosso erottuu positiivesti muista.”
“Kaikki hyvä”
“Mahtava palvelu, henkilökunta oli todella ystävällistä”
“Rauhallinen paikka, kaikki sujui hyvin”
“Perussettiä. Ei mitään wau elämystä mutta kaikki meni ihan kivasti ja ruoka oli ihan hyvää”
“Ruoka oli ihan ok. Ei mitään erikoista. Kaikki oli periaatteessa hyvin, mutta ravintola ei kuitenkaan ollut niin kiva, että tulisin välttämättä uudelleen”
“Palvelu hyvää ja ammattitaitoista. Iloisuus.”
“Siisti ravintola, jossa hyvä hinta-laatusuhde. Löytyy myös vegaanisia vaihtoehtoja.”
“Henkilökunta oli epämiellyttävä. Ruoka oli ihan hyvää.”
“Viihtyisä paikka ja hyvää ruokaa”
“Minulla on aina ollut hyvä kokemus Rosso ravintoloiden käynnistä. Henkilökunta on ammattimainen ja ystävällinen ja lapsenikin vihhtyy erittäin hyvin Rossossa. Erityisesti mahdollisuus käyttää IPadeja houkuttelee lastani tulemaan teille syömään. Hän tykkää viihdyttää itsensä lasten videopeleillä Ipadilla :)”
“Paikka helppo löytää ja ihan mukava paikka. Sopiva kohtaamispaikka”
“Muuten meni kivasti, mutta salaatista jossa piti olla mansikoita niin ne puuttuivat. Saimme hyvitystä laskussa, mutta mielummin otan priima tuotteen / palvelun kuin alennuksen.”
“Erityisruokavaliota noudattavat huomioitu hyvin esim. gluteeniton ruokavalio”
“Rauhallinen asiansa osaava henkilökunta. Hyvä ruoka.”
“Hyvää ruokaa”
“Rosson valikoima on hyvä”
“Maistuvaa vegeruokaa. Paras ravintola Ompussa. Palvelu ystävällistä.”
“The restaurant was really good followed by staff. The minus is there's no salaatti buffet and where I was sitting it was very, but very cold, even with my jacket on, I was shaking.”
“mukava paikka ja palvelu”
“Monipuolinen menu. Keskeinen sijainti, mutta rauhallinen tunnelma, ei hälinää.”
“Pöytiinohjaamista / asiakkaan ottamista ravintolaan sai odottaa hetken aikaa, mielessä kävi jo toinen ravintola. Ravintolassa täyttöaste oli noin 50% niin kenties oli kiire tai sitten ei. Kun päästiin pöytiin niin tarjoilu ja asiakaspalvelu oli hyvää. Lehtipihvin ulkonäköön voisi kenties panostaa hieman enemmän.”
“Mukava paikka perheen kanssa.”
“Henkilökunta todella ystävällistä ja palvelualtista! Rossoa ei ikävä kyllä enää ole Helsingissä, jossa asun, joten lähimmät Rossot ovat joko Iso Omenan tai Keravan Rosso. Isoon Omenaan pääsee kätevästi metrolla AB-lipulla, kun taas Kerava 'jää tuonne D-vyöhykkeelle..' Kaipaamme mieheni kanssa Hakanienen Ympyrätalon Rossoa , jossa söimme ennen noin kerran kuussa. Rosso on lisäksi kivasti uusinut lookinsa 80-luvun oranssista ja punaisesta tällaiseen coolimpaan lookiin, kuten esim. Porissa, Kouvolassa ja Kuopiossa olen nähnyt. Rosson menun antipastit ja alkupalat ovat edelleen erittäin 'miu mau mukkaan' - tosin lempparini Pasta Mare oli muuttunut koostumukseltaan, sekä pastan että kastikkeen puolesta. Entinen resepti oli parempi ja maukkaampi. Mutta tulen/tulemme jatkossakin Ison Omenan Rossoon, oli niin kiva iltapäivä-dinner meillä! Kiitos :)”
“Kaikki periaatteessa ok, mutta Ilmapiiriä hieman heikensi nuoren tarjoilijan kova työ kahden vanhemman tarjoilijan ollessa melko passiivisia. Ei tuntunut nallekarkit olevan tasan jaettu.”
“Hyvä palvelu ja ruoka.”
“Voisin suositella ravintolaa.”
“viihtyisä paikka”
“Ruoka hyvää, palvelu asiallista ja sopiva hintataso.”
“Tuli huijattu olo kun salaatissa mainittiin erikseen että mukana mansikkaa ja kun on kesä ja sato parhaillaan niin sit oli noin puolikas mansikka kolmessa osassa!”
“Helppo tulla, takuuvarma menu. Sisustus on vähän synkkä, sen vuoksi jäi kymppi antamatta.”
“Ottamani fantasiapizza oli todella herkullista. Parhaita pizzoja, joita olen syönyt! Paprikahillo, vuohenjuusto, mozzarella ja kevätsipuli muodostivat todella toimivan kombon.”
“Ruoka hyvää. Palvelu pelaa.”
“Jäi hyvä fiilis =)”
“Kiva ja idyllinen paikka. Mukava henkilökunta. Asiat hoidettu hyvin näin koronankin aikana.”
“Ehdottoman ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka”
“Hyvää oli”
“Käymme suht usein, koska Rossossa löytyy vaihtoehtoja myös lapsillemme ja koska lapset tykkäävät tableteista ja piirustustehtävistä kovasti. Minua kuitenkin on ärsyttänyt useampana kertana se kuinka kauan joudumme odottamaan palvelua.”
“Viihtyisä, hyvä ruokapaikka.”
“Hyvä ruoka.”