RAVINTOLA GRILL IT!

Voimme iloksenne kertoa, että ravintolamme on jälleen avoinna!

Hotellin aulabaari palvelee päivittäin niin aulabaarin kun terassin asiakkaita klo 9.00 - 23.00 (anniskelu päättyy klo 22.00). Ruokaravintola Grill it! palvelee ma-la klo 17-22 (keittiö avoinna klo 21.30 saakka). Voit myös ruokailla ulkona tekemällä tilauksen sisällä. Pöytävaraukset ennakkoon ovat mahdollisia vain sisätiloihin.

Tapiola Gardenin viihtyisä Grill it! -ravintola yhdistää perinteisen grillauksen ja ensiluokkaiset raaka-aineet tuoreella tavalla. Ravintolan sielu löytyy keittiöstä: puuhiiligrilli, joka tuo lihan, kalan ja vihannesten aromit hyvin esiin.

Grill it! yhdessä hotellin kokoustilojen kanssa toimii erinomaisesti myös juhlatilana. Syntymäpäiväillallinen, ylioppilasjuhlat tai iso yritystilaisuus? Meillä järjestät kaikenlaiset juhlat ja tapahtumat, aina useiden satojen henkilöiden yritystapahtumiin. Valitse buffetruokailu tai pöytiin tarjoiltava herkullinen menukokonaisuus.

Ravintolaan on esteetön kulku. 

Tästä voit tutustua Grill it! ravintolaan virtuaalisesti

Grill it! puuhiiligrillin tunnelmaa

Original Sokos Hotel Tapiola Garden

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,5)
Tunnelma (4,2)
Lapset (5,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 15.06.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ainutlaatuinen henkilökunta tekee siitä meidän toinen koti. Tosin konsernin määrämät aukioloajat on tehnyt henkiökunnan kyky palvelemaan asiakaita vaikeammaksi.”
“hyvä sijainti ja ystävällinen palvelu !”