RAVINTOLA GRILL IT!

Tapiola Gardenin viihtyisä Grill it! -ravintola yhdistää perinteisen grillauksen ja ensiluokkaiset raaka-aineet tuoreella tavalla. Ravintolan sielu löytyy keittiöstä: puuhiiligrilli, joka tuo lihan, kalan ja vihannesten aromit hyvin esiin. Tule maistelemaan grillipihvejä, kanavartaita ja herkullisia salaatteja!

 

Tästä voit tutustua Grill it! ravintolaan virtuaalisesti

Grill it! puuhiiligrillin tunnelmaa

Original Sokos Hotel Tapiola Garden

Asiakastyytyväisyys

3,9

Ruoka (3,9)
Palvelu (3,8)
Tunnelma (3,9)
Lapset (3,5)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 15.10.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Tällä kertaa tarjoilija oli tosi ystävällinen ja auttavainen. Palvelusta tuli hyvälle tuulelle. Myös kurpitsarisotto oli hyvää.”
“Yleensä ruokaa joutuu odottelemaan pitkään ja listalla on aina samat vaihtoehdot tarjolla. Keittoja ja salaatteja voisi olla enemmän pääruoksi.”
“Ruoka oli hyvää.”
“Tarjoilija oli uusi tai puutteita ammattitaidossa. Pieniä mokia koko ajan.”
“Maukas ruoka, hyvät parkkipaikat, aukioloaika.”
“Tällä kertaa servetit olivat nuhjuiset ja huonosti pestyt. Lisäksi illan esiintyjät avasivat ääniään, emme tieneet tästä kun asetuimme meille varattuun pöytään.”
“Alkupalat olivat hyvät mitkä syötiin.”
“Toiselle meistä tuli alkupala, vaikka tilasi pääruoan. Pahoiteltiin, mutta olisi voitu hyvittää jotenkin. Ihmeteltiin vaan, että onpas pieni pääruoka. No näillä mentiin.”
“Kurpitsarisotto oli avian ihanaa kuten yleensä teidän risotto!”
“Istuimme ikkunan vieressä, joka oli häiritsevän likainen! Tuli epäsiisti vaikutelma.”
“Erinomainen henkilökunta”
“Aamiaisen hinta hyvä”
“Aamiainen voisi olla hieman kattavampi”
“Jotenkin persoonaton ravintola.”
“Mukava tunnelma. Erikoisruokavaliot huomioitu.”
“Tunnelma”
“RUokalista voisi uusiutua pikkuhiljaa”
“Erittäin mukavat ja osaavat tarjoilijat”
“Mukava henkilökunta.”
“Ruuan taso liian vaihtelevaa.”
“Keskeinen sijainti Tapiolassa. Kivat puitteet.”
“Ruokalista muuttuu harvoin. Ruoan laatu vaihtelee.”
“Huomioitiin asiakkaan toive pöytävarauksen yhteydessä; ikkunan vierestä. Toivomus juhlakattauksesta toteutettu, samoin käytännön järjestelyistä ( kukat ja lahjat).”
“Henkilökunta oli ystävällinen ja palvelualtis ja ehdotti oma-aloitteisesti juomatilauksen suhteen meille edullisempaa vaihtoehtoa”
“Kiva lounaspaikka (olen töissä, en asu lähellä Tapiolaa), hieman kaukana työpaikasta joten käyn satunnaisesti kun aikataulu sallii ja ruokalista houkuttavat. Ruoka aina hyvää, kun tulee tiettyä syömään, salaatti monipuolinen ja karkit hyviä poislähtiessä:) Olen käynyt myös puolison kanssa kun oli hoitovapaalla, tykkäsimme ja taapero viihtyi leikkinurkassa.”
“hyvä palvelu”
“Palvelu oli tällä kertaa poikkeuksellisen hyvää. Uusi ruokalista oli myös parempi ja monipuolisempi, eteenkin menut.”
“Nopea ja ystävällinen palvelu. Rauhallinen paikka ja kauniit näkymät isoista ikkunoista.”
“Joka lounaalla on kasvisruokaa, joka on usein hyvin tehtyä.”
“Ravintolan yleisilme on väsähtänyt ja nuhjuinen. Valoa ja raikkautta tarvittaisiin.”
“Siistit ja asialliset tilat”
“Kabinetissa ei ole tilaa likaisille astioille kokousruokailun päättyessä.”
“Salaattipöytä”
“Hyvä ruoka ja ihanat maisemat valaistun kulttuurikeskuksen suuntaan.”
“Tarjoilija oli kovin ammattitaidoton.”
“Erittäin ystävällinen ja ihana ravintolahenkilökunta!”
“Mukava sijainti ja hyvä ruoka”
“Olutvalikoimassa parantamisen varaa”
“Arkilounaan monipuolisuus ja hyvä laatu ns. normaalihinnalla”
“Ruoka”
“Sijainti”
“Hidas palvelu. Tuntui, että ei paljon kiinnostanut kysyä halutaanko syödä tai juoda jotain. Sanottiin erikseen, että halutaan ruoka nopeasti, kun ollaan menossa Espoo -päivän konserttiin, mutta jopa se, että tultiin kysymään tilaukset, kesti kauan. Samoin ruuan pöytään tuleminen kesti todella pitkään siitä huolimatta, että tarjoilija sanoi, että ei mene kauan. Myös laskun saaminen kesti luvattoman kauan ja laite ei toiminut terassilla, joten jouduttiin porukalla jonottamaan ja maksamaan sisäpuolella.”
“Monipuolinen salaattivalikoima ja proteiinipitoiset lisukkeet Kasvisvaihtoehdot”
“Ksylitolipastillit päässeet välillä loppumaan:)”
“Lämmin pääruoka on tällä kertaa maustettu todella hyvin. Edellisellä kerralla maustaminen oli unohtunut. Oikein miellyttävä käynti, jo heti aulassa työntekijä tervehti. Asiakkaita näyttikin olevan enemmän kuin edellisillä kerroilla, asiakaspalvelu ja ruuan hyvä maustaminen olikin parantunut”
“Upean makuinen ruoka ja mukava ammattitaitoinen henkilökunta. Pääsimme pyynnöstämme meidän seurueen mielestä miellyttävämmälle puolelle ravintolaa syömään. Se oli kivaa ja sai kaikki tyytyväisiksi.”
“Ainut miinus tuli, kun yksi seurueestamme ei saanutkaan lisuketta, jonka oli tilannut. Tarjoilija kysyi ystävällisesti jotain toista lisuketta. Ystäväni pyysi kokin päättämään ja esim. grillattuja kasviksia. Pettymys tuli, kun kipossa tuli ihan perus-salaattia.”
“S-ravintola, näkymä altaalle”
“KALLIS!”
“Kaikki pelittää. Palvelu, tunnelma ja ruoka hyvä, eikä mitenkään liian fiiniä. Hinta-laatu -suhde ihan passeli.”
“Menu taisi olla vähän rähjäinen?”
“Annosta sai muokattua oman toiveen mukaan. Mainittiin tilatessa asiakasomistaja-skumpasta, vaikka olin tilaamassa toista kalliimpaa - tämä oli tosi kiva, sillä en ollut huomannut tällaista halvempaa, mutta hyvää vaihtoehtoa! Kiva terassi ja ammattitaitoinen meininki, paitsi selkeästi ekstraaja oli hyvin pihalla.”
“Sijainti”
“Vähän sottainen yleisilme”
“Hyvä tuplaespresso”
“Palvelu ja ruoka”
“Tunnelma”
“1. Sisareni vesilasissa oli huulipunaa. No lasi vaihdettiin heti kun siitä huomautimme. Ei kuitenkaan korvattu siinä ollutta kuplavettä. No sitä emme tarvinneet lisää. 2.Jälkiruoan sanottiin kestävän 10 minuuttia. Ajattelimme, että OK, näillä juomilla pärjäämme kyllä sen aikaa. Emme olleet tilaamassa enää lisää juomia. Se kesti 40 minuuttia. Se oli aivan liikaa. Siitä harmissani olin juuri hakemassa katsekontaktia tarjoilijaa ja perumassa jälkiruoan jä pyytämässä laskua kun meille vinkattiin, että jälkiruoka on tulossa, joten annoimme tulla. Se oli kuitenkin erinomaista.”
“Hyvä tunnelma, kiva näkymä altaalle, isot ikkunat ja tarpeeksi väljät tilat. Tarjoilija huomioi koko ajan ja palvelu oli nopeaa ja ystävällistä. Hyvä parkkipaikka.”
“Erittäin hyvä salaattipöytä. Aina kasvisruokavaihtoehto.”
“Lounaalla salaattipöytä on yleensä todella hyvä!”
“Tarjoilija oli mahtava (rempseä naistarjoilija)”
“Ruokaa piti odottaa yli tunti tilauksesta vaikka ravintola ei ollut edes ihan täynnä”
“Sijainti”
“Lounasbuffetin salaatit olivat monipuoliset”
“Sijainti, sisustus”
“Kahvivalikoima niukka, kahvi ei ollut erityisen maukasta, wc-tila oli outo ratkaisu”
“Ruokalista voisi uusiutua tiheämmin, tulisi helpommin tavata myös ystäviä siellä”
“Loistava pippuripihvi!”
“Kalliit juomat. Lonkero yli kympin, hyi....”
“Sijainti ja vesiallas”
“Perus skottiviskit puuttuvat valikoimasta”
“Jazz-tapahtumat”
“Ruokapuoli kaipaa kehittämistä sekä maun että laadun osalta.”
“Hieno ja mukava sisustus, ravintola altaan ääressä. Lapsille oma lista ja lista on samalla tehtävälappu lapselle.”
“Ruoan tulo pöytään kesti kauan, vaikka ravintola ei ollut täynnä (tilasimme vain pääruuat, mutta aikaa meni 40 min) . Lasten ruokalista voisi olla laajempi. Tilasin kalaa, joka oli maistuvaa, mutta kalanpala oli pieni hintaan nähden. Vessat olivat siistit, mutta koko wc-alue haisi hirvittävälle viemärille. Sanoin asiasta tarjoilijalle.”
“Saamamme palvelu oli poikkeuksellisen hyvää. Ruokailua terassilla häiritsivät jonkin verran aggressiiviset ampiaiset, joiden pyydystämiseen tarjoilijamme (vaalea nainen) näki erikseen vaivaa. Tuli välitetty ja huomioitu olo.”
“Terassin ampiaiset ovat ainoa mieleeni tuleva asia.”
“Miellyttävä miljöö ja henkilökunta.”
“Baarin tarjonta on liian suppea. Lisäksi baarissa oli aivan liian vähän henkilökuntaa. Sama henkilö palveli hotelli- ja baariasiakkaita. Ei oltu varauduttu riittävästi Espoon Iskelmäfestareihin.”
“Sijanti ja mukavat näkymät”
“Tämä naispuolinen tarjoilija oli huumorintajuinen ja mukava asiakaspalvelija. Nimeä en muista. Mutta hieman pyöreähkö miellyttävä ihminen”
“Erinomaisen tuoreet ja raikkaat raaka-aineet. Hyvä ruoka. Ystävällinen ja hymyilevä palvelu ja astiat vietiin pois jouheasti kun ruokalaji oli saatettu päätökseen.”
“Ainoa, joka jäi puuttumaan oli se että ei tarjottu vaihtoehtoa syödä menu-lounasta vaikka ilmeisesti sellainen olisi ollut tarjolla. Henkilökunta olisi voinut välillä tiedustella, maistuisiko esim. viini pääruoan kanssa jne. :)”
“ruoka on laadukkaampaa alueen muihin lounaspaikkoihin verrattuna, esillepano on parempi ja ruoka on paremman makuista”