RAVINTOLA GRILL IT!

Tapiola Gardenin viihtyisä Grill it! -ravintola yhdistää perinteisen grillauksen ja ensiluokkaiset raaka-aineet tuoreella tavalla. Ravintolan sielu löytyy keittiöstä: puuhilligrilli, joka tuo lihan, kalan ja vihannesten aromit hyvin esiin. Tule maistelemaan grillipihvejä, kanavartaita ja herkullisia salaatteja! Alkuun suosittelemme Grilli it!:in kuuluisia martineja.

Ravintolan isot ikkunat päästävät luonnonvalon sisään ja tarjoavat näkymän Tapiolan kauniille keskusaltaalle. Kesäisin nautit puutarhakaupungin tunnelmasta ja keskusaltaan elämästä 100-paikkaisella terassillamme. Pimeän aikaan lisätunnelmaa ravintolaan tuo puulämmitteinen takka.

Grill it! yhdessä hotellin kokoustilojen kanssa toimii espoolaisten juhlatilana. Syntymäpäiväillallinen, ylioppilasjuhlat tai iso yritystilaisuus? Meillä järjestät kaikenlaiset juhlat ja tapahtumat, aina useiden satojen henkilöiden yritystapahtumiin. Valitse buffetruokailu tai pöytiin tarjoiltava herkullinen menukokonaisuus.

GARDEN BAR

Lue päivän lehdet ja nauti lasillinen viiniä viihtyisässä aulabaarissamme. Aula toimii myös tapiolalaisten omana sosiaalisena työhuoneena. Kysy cowork-passiamme!

Garden Barissa on tarjolla laaja juomavalikoima sekä pikkusuolaista ja makeaa syötävää. Alkoholijuomia tarjoilemme kello 9.00-1.30 välisenä aikana.

Baarin yhteydessä olevalla aurinkoisella terassilla nautitaan auringosta ja viilentävistä juomista kesäisin. Terassilla on myös mahdollista ruokailla. Kysy lisätietoja henkilökunnaltamme.

Garden Bar on auki joka päivä kello 09:00 - 01:30.Terassimenu on voimassa kesäisin ravintola Grill It!:in aukiolojen mukaisesti.

Tästä voit tutustua Grill it! ravintolaan virtuaalisesti

Grill it! puuhiiligrillin tunnelmaa

Original Sokos Hotel Tapiola Garden