RAVINTOLA GRILL IT!

Hotellin aulabaari palvelee päivittäin niin aulabaarin kuin terassin asiakkaita klo 9.00 - 23.00 (anniskelu päättyy klo 22.00). Ruokaravintola Grill it! palvelee ma-la klo 17-22 (keittiö avoinna klo 21.30 saakka). Voit myös ruokailla ulkona tekemällä tilauksen sisällä. Pöytävaraukset ennakkoon ovat mahdollisia vain sisätiloihin.

Tapiola Gardenin viihtyisä Grill it! -ravintola yhdistää perinteisen grillauksen ja ensiluokkaiset raaka-aineet tuoreella tavalla. Ravintolan sielu löytyy keittiöstä: puuhiiligrilli, joka tuo lihan, kalan ja vihannesten aromit hyvin esiin.

Grill it! yhdessä hotellin kokoustilojen kanssa toimii erinomaisesti myös juhlatilana. Syntymäpäiväillallinen, ylioppilasjuhlat tai iso yritystilaisuus? Meillä järjestät kaikenlaiset juhlat ja tapahtumat, aina useiden satojen henkilöiden yritystapahtumiin. Valitse buffetruokailu tai pöytiin tarjoiltava herkullinen menukokonaisuus.

Ravintolaan on esteetön kulku. 

Tästä voit tutustua Grill it! ravintolaan virtuaalisesti

Grill it! puuhiiligrillin tunnelmaa

Original Sokos Hotel Tapiola Garden

Asiakastyytyväisyys

3,8

Ruoka (3,8)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (3,8)
Lapset (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 14.09.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ystävälliset työntekijät. Mukava sijainti”
“"42-v. hääpäiväillallisella saimme maistuvaa ruokaa ja juomaa kahdelle ihmiselle, jotka muistelivat ruokaillessaan asumistaan 70- ja 80-luvulla Tapiolassa, Westendissä, Otaniemessä ja Kuitinmäessä. Saimme ystävällistä palvelua. Ravintolan kyljessä oli käyntiaikaan remontti, jonka kuivaimet ilmeisesti aiheuttivat jonkin verran ääntä taustalle, mutta remontti valmistunee joskus..:)"”
“Olimme perjantai-iltana terassilla kolmen sukupolven voimin. Ruoka oli jo jäähtynyttä kun saimme sen pöytään. Burger ja kanavarras olivat molemmat kuivakoita. Sisällä tiskille pitkä jonotusaika.”
“Melko kiva rafla ketjuhotellun paikaksi. Omalta kannalta sijainti maksimaalisen hyvä.”
“Asioin työmatkoillani ja ruoka on erittäin maistuvaa. Syön mielelläni illalliseni paikan päällä.”
“"Paikka remontissa, joten taso ei samaa kuin aikaisemmin. Hieno paikka ja aina mukava käydä"”
“Ruoka ja tarjoilu toimi hyvin. Ainoa asia josta emme pitäneet oli se että yhdellä henkilökunnan jäsenellä ei ollut maskia korona-aikaan.”
“Hyvä palvelu ja ruoka todella hyvää!”
“Vähän jännä mielikuva jäi henkilökunnasta. Aika monta lasia tms astiaa tippui lattialle lyhyen vierailumme aikana ja tarjoilija hipsi hiljaa selän taakse ja alkoi asettelemaan ruokailuvälineitä ym olkani yli. Kaikki olivat kuitenkin ystävällisiä.”
“Mukava paikka!”
“"Ruokalista on selkeä, ei liian pitkä ja vaihtoehtoja löytyy. Meillä moniallergikko perheessä joten hänelle vaikeampi löytää mutta ravintolassa joustettiin. Siitä huolimatta kanaan jäi jotakin maustetta joka ei ehkä ollut sopiva. Johtuu hänen allergioistaan. Muutoin palvelu oli hyvää ja aktiivista. Kun olisimme halunneet maksaa, tarjoilijat eivät tätä muutamasta kädenheilautuksesta huolimatta huomanneet vasta kun aloimme nousta pöydästä sen merkiksi, tarjoilija tuli tarjoamaan maksumahdollisuutta."”
“Trevligt ställe på hotellet. Kan både sitta ute och inne”
“Mukava terassi”
“Hyvää asiakaspalvelua ja hyvää ruokaa.”
“Erinomainen palvelupäällikkö iltaisin. Kiitos”
“Kaikinpuolin hyvä kokemus ja ystävällinen henkilöstö”
“"Ruoka oli ihan hyvää, tunnelma miellyttävä. Käynnissä oleva remontti sekä viiveet palvelussa hieman ""rokottivat"" täydellistä kokonaiskuvaa."”
“"Oli pienet ennakkoluulot ketjuravintolasta, mutta ruoka pääsi todella yllättämään erinomaisella maullaan. Henkilökunta oli ystävällistä ja hoiti palvelutilanteet erittäin hyvin. "”
“"Ruoka ja palvelu oli hyvää, siinäpä ne tärkeimmät. "”
“Olen aikasemmin vain nauttinut juomaa ja nyt söin Tofu vartaat jotla olivat yllättävän hyvät”
“Kanavarras oli herkullinen!”
“Erittäin tasokas paikka. Henkilökunta ammattitaitoinen ja ystävällinen. Ravintola siisti ja kaunis”
“Grill It Tapiola on muodostunut omien kokemusten perusteella tasaiseksi suorittajaksi. Tila viihtyisä.”
“"Ravintola on mutkaton ja iso terassi mikä näin helteellä on hyvä asia. Ravintola suljettiin kovin aikaisin ja olisimme vielä syöneet jotain pientä, mutta olimme myöhässä. Samppanjatarjous oli miellyttävä yllätys sillä seurueemme oli iso. Ruokalista on sopivan lyhyt ja riittää hyvin. Olemme viettäneet paikassa kolmet perhejuhlat ja käyneet muutenkin silloin tällöin. Meille sijainti on hyvä eli kävelymatkan päässä."”
“Kaikki oli ok”
“Ruoka oli uskomattoman maukasta. Lista oli aika pieni mistä valita. Rapu alkuruoka oli taivaallinen. Samoin hamppari oli todella hyvää. Ihana grillin maku”
“Mukava ilmapiiri koronasta huolimatta.”
“"Hyvä sijainti ja ystävällinen henkilökunta. Menu tylsä ja samoin aterian esillepano. Hinta myös ruuan tasoon nähden korkea ja terassillekin toivoisi pöytiin tarjoilua. Positiivinen yllätys kuitenkin! En ollut innoissani lähdössä tähän ravintolaan, mutta paikka oli erittäin siisti ja vegehampurilainen yllättävän hyvän makuinen."”
“"Hyvä, keskeinen sijainti, hyvät parkkialueet, miellyttävät tilat. Ruokalistan testaus seuraavalla kerralla."”