RAVINTOLA GRILL IT!

Tapiola Gardenin viihtyisä Grill it! -ravintola yhdistää perinteisen grillauksen ja ensiluokkaiset raaka-aineet tuoreella tavalla. Ravintolan sielu löytyy keittiöstä: puuhiiligrilli, joka tuo lihan, kalan ja vihannesten aromit hyvin esiin. Tule maistelemaan grillipihvejä, kanavartaita ja herkullisia salaatteja!

 

Tästä voit tutustua Grill it! ravintolaan virtuaalisesti

Grill it! puuhiiligrillin tunnelmaa

Original Sokos Hotel Tapiola Garden

Asiakastyytyväisyys

3,8

Ruoka (3,9)
Palvelu (3,8)
Tunnelma (3,9)
Lapset (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 17.09.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Erittäin ystävällinen ja ihana ravintolahenkilökunta!”
“Mukava sijainti ja hyvä ruoka”
“Olutvalikoimassa parantamisen varaa”
“Terassin näkymät on hienot ja ilta-aurinko paistaa siihen kivasti”
“Tarjoilijat olivat ihan pihalla ja henkilökuntaa oli aivan liian vähän.”
“Sijainti veden äärellä.”
“Henkilökunnassa on naistarjoilija, joka ei hymyile ja on töykeä. Irish Coffeeta hän ei osannut tehdä, kuten kuuluu tai sitten hänellä ei ollut halukkuutta tehdä sitä. Kerman kuuluu olla löysäksi vaahdotettua eikä sitä kuulu kaataa suoraan purkista drinkin päälle. Tarjoilija kertoi, että meillä tehdään näin! (Myös ohjeistusta makeuteen!) Itse olen ravintola-alan ammattilainen ja tehnyt sadat Irish Coffeet ravintolakoulusta saamani ohjeen mukaan. En ole missään milloinkaan saanut niin makeaa ja epäonnistunutta kahvidrinkkiä. Palautin juoman sitä maistettuani ja se hyvitettiin kyllä konjakilla, mutta tilanteesta ja käynnistä jäi huono kokemus.”
“Arkilounaan monipuolisuus ja hyvä laatu ns. normaalihinnalla”
“Ruoka”
“Sijainti”
“Hidas palvelu. Tuntui, että ei paljon kiinnostanut kysyä halutaanko syödä tai juoda jotain. Sanottiin erikseen, että halutaan ruoka nopeasti, kun ollaan menossa Espoo -päivän konserttiin, mutta jopa se, että tultiin kysymään tilaukset, kesti kauan. Samoin ruuan pöytään tuleminen kesti todella pitkään siitä huolimatta, että tarjoilija sanoi, että ei mene kauan. Myös laskun saaminen kesti luvattoman kauan ja laite ei toiminut terassilla, joten jouduttiin porukalla jonottamaan ja maksamaan sisäpuolella.”
“Monipuolinen salaattivalikoima ja proteiinipitoiset lisukkeet Kasvisvaihtoehdot”
“Ksylitolipastillit päässeet välillä loppumaan:)”
“Lämmin pääruoka on tällä kertaa maustettu todella hyvin. Edellisellä kerralla maustaminen oli unohtunut. Oikein miellyttävä käynti, jo heti aulassa työntekijä tervehti. Asiakkaita näyttikin olevan enemmän kuin edellisillä kerroilla, asiakaspalvelu ja ruuan hyvä maustaminen olikin parantunut”
“Upean makuinen ruoka ja mukava ammattitaitoinen henkilökunta. Pääsimme pyynnöstämme meidän seurueen mielestä miellyttävämmälle puolelle ravintolaa syömään. Se oli kivaa ja sai kaikki tyytyväisiksi.”
“Ainut miinus tuli, kun yksi seurueestamme ei saanutkaan lisuketta, jonka oli tilannut. Tarjoilija kysyi ystävällisesti jotain toista lisuketta. Ystäväni pyysi kokin päättämään ja esim. grillattuja kasviksia. Pettymys tuli, kun kipossa tuli ihan perus-salaattia.”
“S-ravintola, näkymä altaalle”
“KALLIS!”
“Kaikki pelittää. Palvelu, tunnelma ja ruoka hyvä, eikä mitenkään liian fiiniä. Hinta-laatu -suhde ihan passeli.”
“Menu taisi olla vähän rähjäinen?”
“Annosta sai muokattua oman toiveen mukaan. Mainittiin tilatessa asiakasomistaja-skumpasta, vaikka olin tilaamassa toista kalliimpaa - tämä oli tosi kiva, sillä en ollut huomannut tällaista halvempaa, mutta hyvää vaihtoehtoa! Kiva terassi ja ammattitaitoinen meininki, paitsi selkeästi ekstraaja oli hyvin pihalla.”
“Sijainti”
“Vähän sottainen yleisilme”
“Hyvä tuplaespresso”
“Palvelu ja ruoka”
“Tunnelma”
“1. Sisareni vesilasissa oli huulipunaa. No lasi vaihdettiin heti kun siitä huomautimme. Ei kuitenkaan korvattu siinä ollutta kuplavettä. No sitä emme tarvinneet lisää. 2.Jälkiruoan sanottiin kestävän 10 minuuttia. Ajattelimme, että OK, näillä juomilla pärjäämme kyllä sen aikaa. Emme olleet tilaamassa enää lisää juomia. Se kesti 40 minuuttia. Se oli aivan liikaa. Siitä harmissani olin juuri hakemassa katsekontaktia tarjoilijaa ja perumassa jälkiruoan jä pyytämässä laskua kun meille vinkattiin, että jälkiruoka on tulossa, joten annoimme tulla. Se oli kuitenkin erinomaista.”
“Hyvä tunnelma, kiva näkymä altaalle, isot ikkunat ja tarpeeksi väljät tilat. Tarjoilija huomioi koko ajan ja palvelu oli nopeaa ja ystävällistä. Hyvä parkkipaikka.”
“Erittäin hyvä salaattipöytä. Aina kasvisruokavaihtoehto.”
“Ruoka on ok, sijainti loistava, maisemat ikkunan takana hienot”
“Ravintola on auki lounasaikaan ja sitten uudelleen avautuu klo 17.00. Me eläkeläiset emme halua syödä samaan aikaan muiden työlounastajien kanssa ja ravintola sulkee jo puoli kaksi ip., aivan liian aikaisin. Ja avautuu taas liian myöhään. WC:ssä oli järkyttävä haju, mainitsimme siitä parillekin tarjoilijalle, he vain ihmettelivät! Kahden hengen erilliset laskut menivär väärinpäin, ei voitu korjata.”
“Lounaalla salaattipöytä on yleensä todella hyvä!”
“Tarjoilija oli mahtava (rempseä naistarjoilija)”
“Ruokaa piti odottaa yli tunti tilauksesta vaikka ravintola ei ollut edes ihan täynnä”
“Sijainti”
“Lounasbuffetin salaatit olivat monipuoliset”
“Sijainti, sisustus”
“Kahvivalikoima niukka, kahvi ei ollut erityisen maukasta, wc-tila oli outo ratkaisu”
“Ruokalista voisi uusiutua tiheämmin, tulisi helpommin tavata myös ystäviä siellä”
“Loistava pippuripihvi!”
“Kalliit juomat. Lonkero yli kympin, hyi....”
“Sijainti ja vesiallas”
“Perus skottiviskit puuttuvat valikoimasta”
“Jazz-tapahtumat”
“Ruokapuoli kaipaa kehittämistä sekä maun että laadun osalta.”
“Hieno ja mukava sisustus, ravintola altaan ääressä. Lapsille oma lista ja lista on samalla tehtävälappu lapselle.”
“Ruoan tulo pöytään kesti kauan, vaikka ravintola ei ollut täynnä (tilasimme vain pääruuat, mutta aikaa meni 40 min) . Lasten ruokalista voisi olla laajempi. Tilasin kalaa, joka oli maistuvaa, mutta kalanpala oli pieni hintaan nähden. Vessat olivat siistit, mutta koko wc-alue haisi hirvittävälle viemärille. Sanoin asiasta tarjoilijalle.”
“Saamamme palvelu oli poikkeuksellisen hyvää. Ruokailua terassilla häiritsivät jonkin verran aggressiiviset ampiaiset, joiden pyydystämiseen tarjoilijamme (vaalea nainen) näki erikseen vaivaa. Tuli välitetty ja huomioitu olo.”
“Terassin ampiaiset ovat ainoa mieleeni tuleva asia.”
“Miellyttävä miljöö ja henkilökunta.”
“Baarin tarjonta on liian suppea. Lisäksi baarissa oli aivan liian vähän henkilökuntaa. Sama henkilö palveli hotelli- ja baariasiakkaita. Ei oltu varauduttu riittävästi Espoon Iskelmäfestareihin.”
“Sijanti ja mukavat näkymät”
“Tämä naispuolinen tarjoilija oli huumorintajuinen ja mukava asiakaspalvelija. Nimeä en muista. Mutta hieman pyöreähkö miellyttävä ihminen”
“Erinomaisen tuoreet ja raikkaat raaka-aineet. Hyvä ruoka. Ystävällinen ja hymyilevä palvelu ja astiat vietiin pois jouheasti kun ruokalaji oli saatettu päätökseen.”
“Ainoa, joka jäi puuttumaan oli se että ei tarjottu vaihtoehtoa syödä menu-lounasta vaikka ilmeisesti sellainen olisi ollut tarjolla. Henkilökunta olisi voinut välillä tiedustella, maistuisiko esim. viini pääruoan kanssa jne. :)”
“ruoka on laadukkaampaa alueen muihin lounaspaikkoihin verrattuna, esillepano on parempi ja ruoka on paremman makuista”
“Oli kyllä parhain ravintola kokemus suomessa. Lohi annos jonka söin niin oli aika edullinen verrattuna sen täydelliseen makujen yhteen sopivuuteen. Olen käynyt useamman kerran espoon hotellissa mut eka kerta kun kävin syömässä enkä enää muualle mene syömään kun tulen yöksi sinne.”
“Erittäin eläinystävällinen, niin Grillitin puoli kuin hotellikin, ruoka oli erittäin hyvää ja hienosti käytiin myös säännöllisesti kysymässä onko kaikki hyvin ja tarjoamassa lisätuotteita :)”
“Kaikki erittäin hyvin :)”
“Upea miljöö”
“Ystävällinen henkilökunta, aukioloajat.”
“Hyvä ja upea sijainti, ammattitaitoinen ja ystävällinen ja huomaavainen henkilökunta.”
“Miellyttävä miljöö ja sijainti, hyvin toimiva palvelu, monipuolinen lista”
“Iloinen, mukava henkilökunta!”
“Olin syömässä ryhmälle etukäteen varattua päivällistä, mikä selittää edellisiä 'Ei'-vastauksia ...”
“Kiva että on keittolounasvaihtoehto.”
“Ruoka on melko persoonatonta ja bulkkia. Ihan ok, mutta ei erityisen maukasta.”
“Ruoka on hyvää ja terassi sopivan vilpoisa ja allasta onm kiva seurata.”
“Tilasimme ruuan kanssa viinin. Kävin kaksi kertaa kysymässä sitä ja sain sen vasta paljon ruuan tuomisen jälkeen. Olisi kiva ollut aloittaa pullo ja ennen ruuan saapumista. (niin kuin pyysimme)”
“Kaikki hyvin, ainoastaan annokset hieman liian kalliita suhteessa kokoonsa.”
“Hinta.”
“Aamupalan maksaminen erittäin haastavaa, henkilökunta laahustaa keittiön ja salin väliä, salissa vain kesä apulaisia joiden päätehtävänä tuntuu olevan yhdessä pysyminen, eli majakka-perävaunu tyylillä toimitaan. Tiistaina 8.6 aamupalalla ei ollut leipää tarjolla lainkaan, korit ammottivat tyhjänä. Tarjolla lämpölampun alla paahdettua karjalanpiirakkaa joka oli jo lähempänä näkkileipää.”
“Miljöö”
“Söin grillattua lohta joka oli sisältä raakaa. En kuitenkaan maininnut siitä vaan jätin sisällön syömättä. Olisi varmaan pitänyt sanoa mutta se on niin kiusallista.”
“Lauantaina alkuiltapäivästä oli ihanan rauhallista. Istuimme kaveriporukalla sisällä ulosmenon lähellä ja ulkoa kuului veden liplatus ja ovesta kävi pehmeä kesätuuli. Kaikkien mielestä tunnelma oli rauhallisen leppoisa ja ihanan kesäinen, kuin etelässä!”
“Miellyttävä ilmapiiri ja sijainti.”
“Lokit vaanivat ruokaani ja hyökkäilivät.”
“Rauhallinen tunnelma, hyvät ruoat ja palvelu”
“Menun lohiannos (peruna) oli huonontunut aikaisemmasta (risotto)”