Bistro Ranta sijaitsee maisemassa, jossa ajattelulle on tilaa. Otarannassa, elämää sykkivän Aalto-yliopiston läheisyyden tuntee, mutta se on samalla sopivan etäällä. Bistro kutsuu heitä, joille elävä luonto on voiman ja inspiraation lähde.

Meille saapuvat vieraaksi he, jotka haluavat antautua palveltavaksi. He, jotka tietävät jo odottaa jotain mestarillista. Siihen velvoittaa jo sijaintimme paikassa, jonka mestarit ovat rakentaneet.

Radisson Blu Hotellissa sijaitsevassa bistrossamme tarjoilemme aamuisin myös Super Breakfast -aamiaisen ja kesäisin voit nauttia sen vaikka kauniilla terassillamme.

Tervetuloa kokemaan se itse. Mestareidemme otteessa, Bistro Rannassa.

Olemme joulutauolla, ja ravintolamme on suljettuna 18.12- 20.1.2022. Katso lähimmät avoinna olevat ravintolat: https://www.raflaamo.fi/fi/helsinki  Rauhallista joulua ja nähdään pian! 

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.01.2022 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ruoka oli todella hyvää ja sitä oli riittävästi”
“Ruokalista voisi olla kattavampi (varmaan korrona-aika supistanut).”
“Rauhallinen ilmapiiri.”
“Positiivinen asiakaskokemus. Seuraava kerta on jo suunnitelmissa. Ruokalista oli hyvä ja hintatasokin kohtuullinen.”
“Ihana tunnelma ja hyvää ruokaa!”
“Hyvä palvelu”
“"Meitä palveli (pe 8.10 klo 17.30-19) mieshenkilö, joka oli äärimmäisen kohtelias ja palvelualtis, vaikka vaikuttikin ehkä vielä vähän kokemattomalta. Mahtava asenne, hänelle lämmin kiitos onnistuneesta illasta! "”