Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Kulma Coffee Shop, Savonlinna

Tule viettämään päiväsi kiireettömin hetki Kulma Coffee Shop kahvilaamme kauppakeskus Sokokselle! 

Kulma Coffee Shop on viihtyisä ja nykyaikainen kahvila, joka tarjoaa aina tuoreita ja raikkaita itsetehtyjä tuotteita tai miten olisi lasillinen kuohuvaa shoppailun lomassa! Kahvilassa viihtyvät kaikenikäiset asiakkaat kahvikupin ja herkullisen kahvileivän äärellä.

Perinteisen suodatinkahvin lisäksi tarjoamme laajan valikoiman maukkaita erikoiskahveja. Kahvihetkesi kruunaa suussa sulavat itsetehdyt juustokakkumme ja marjapiirakat sekä perinteiset tuoreet pullat ja viinerit.

Valikoimista löytyy myös raikkaat smoothiet ja rahkat sekä ihanat jäätelöannokset ja pirtelöt, joita pääset kesällä nauttimaan suurelle aurinkoiselle terassillemme.

Tuoreista, kotimaisista raaka-aineista valmistetut täytetyt leivät ja croissantit sekä lämpimät ciabatta- tai bruschettaleivät vievät nälän ja kielen mennessään. Perinteiseen makuun löydät meiltä myös paikalliset Laurikaisen lörtsyt sekä Suur-Savon osuuskaupan leipomon karjalanpiirakat. Lisäksi runsas salaattipöytämme tarjoaa raikkaiden kasvisten lisäksi herkulliset ruokaisat salaatit sekä monipuolisen leipävalikoiman lisukkeineen.

Meiltä löytyy myös runsas valikoima vegaanisia tuotteita ja herkulliset gluteenittomat tuotteet tulevat suoraan paikalliselta gluteenittomalta leipomolta, Glutexolta.

Meillä on myös a-oikeudet.

Night & Bar Tamino

Night & Bar Taminon tanssilattia iskee kipinää aamun pikkutunneille - discon huuma on kuumaa!

Meillä nautitaan villeistä bileistä ja kylmistä juomista. Tamino on osa Original Sokos Hotel Seurahuoneen ravintolakokonaisuutta, joten viikonloppuisin tunnelman vaihtaminen yökerho Mefiston puolelle onnistuu näppärästi samalla pääsymaksulla.

Tapahtumat
7.10.2017 lauantai

Iskelmä Seurahuone: Janne Tulkki & Tulinen Sydän

Night & Bar Tamino

Kauppatori 4-6, Savonlinna

20.10.2017 perjantai

Arttu Lindeman

Night & Bar Tamino

Kauppatori 4-6, Savonlinna

18.11.2017 lauantai

Iskelmä Seurahuone: Eija Kantola & Omega

Night & Bar Tamino

Kauppatori 4-6, Savonlinna