Viini on runoutta pullossa
Haluamme tarjota asiakasomistajillemme vain parasta, joten tarjoamme uudet upeat viinit nyt edulliseen hintaan. Valikoimassamme on australialaista puna-, valko- ja roseeviiniä, italialaista kuohuviiniä sekä aiemmilta vuosilta tuttu Nicolas Feuillatten samppanja.
 
Asiakasomistajaviinit S-Etukortilla alkaen 21,90 € (norm. 29,90 €), samppanja alkaen  41,90 € (norm. 69,90 €), 75 cl pullo. Pääset nauttimaan viineistä S-ryhmän ravintoloissa kautta maan. Viinit eivät kerrytä bonusta. Hinnat voivat vaihdella alueosuuskaupoittain.
 
 
 
Hardys Stamp Sauvignon Blanc
Hardys Stamp Sauvignon Blanc on kuiva, kevyt ja hapokas valkoviini, jossa on ripaus sitrus- ja passiohedelmää sekä eksoottista guavaa. Aromissa on myös aavistus leikattua ruohoa. Tarkoin valitut Sauvignon Blanc -rypäleet loihtivat viiniin raikkautta ja harmonista kukkaisuutta. Hardys Stamp Sauvignon Blanc on mainio kaveri kalalle ja äyriäisille ja sopii hyvin myös kana- ja kasvisruokien kumppaniksi.
 
 
Hardys Stamp Shiraz
Hardys Stamp Shiraz on valintasi, kun haluat loistavan seuralaisen grillatuille liharuoille ja tomaattipohjaisille pastaruoille. Viini on kuiva, keskitäyteläinen ja intensiivinen punaviini. Mausta voit aistia hedelmiä, vadelmaa ja mustia kirsikoita yhdistettynä hituseen tammitettua vaniljaa. Kaakkois-Australian kuumat kesäpäivät luovat rypäleisiin upeassa balanssissa sokeria ja vivahteikkaita makuja.  
 
 
 
Hardys Stamp Shiraz Rose
Hardys Stamp Shiraz Rose on puolikuiva, kevyt ja hapokas roseeviini hippusella mausteisuutta. Tämä rosee on loistava seurusteluviini ja hyvä kumppani myös monille ruoille, etenkin savuisille ja mausteisille mauille.  Ammattitaidolla valitut rypäleet tuovat viiniin raikkautta ja harmonista kukkaisuutta.
 
 
Zonin Cuvèe Regal Extra Dry
Tämä eloisa kuohuviini on makumaailmaltaan kuiva, hedelmäinen ja hapokas. Koillis-Italiassa sijaitsevan Zoninin perheen viiniperinteet ovat lähes 200 vuotta vanhat. Rypäleet poimitaan käsin ja puristetaan hellävaraisesti, korkea ammattitaito ja pitkät perineet takaavat huippulaadun.
 
 
Nicolas Feuillatte Selection Brut 
Nicolas Feuillautten samppanja on kuningatar sarjassaan. Samppanja toimii hyvin aperitiivina, nautiskelujuomana tai vaikka läpi aterian. Nicolas Feuillatte Selection Brut on pehmeän hedelmäinen ja voit aistia siitä omenaa, makeaa päärynää ja raikasta sitrusta. Loppumaku on pitkä, tyylikäs ja eloisa.