Asiakasomistajaviinit

Vastuullisen viininystävän valinnat!
Kestävää kehitystä ja alhaista hiilijalanjälkeä unohtamatta herkullista makua. Asiakasomistajan vegaaniset luomuviinit alkaen 24,90 € (ilman S-Etukorttia alk. 36,90 €). Mukana myös tuttu Nicolas Feuillatte -samppanja alkaen 44,90 € (ilman S-Etukorttia alk. 76,90 €).
 

Saatavilla S-ryhmän ravintoloista kautta maan. Ei kerrytä Bonusta. (AL 51.2 §)

MGM/Barone Montalto on tuottaja, jolle kestävä kehitys on ollut toiminnan tärkein arvo ja periaate alusta pitäen. Yritys on perustettu 1991 ja he pitävät kokonaisvaltaisesti yllä kestävää kehitystä kaikissa tuotannon kanavissa sekä henkilöstöön liittyvissä asioissa. MGM on Italiassa ehdottomasti edelläkävijä näissä asioissa.
 

S-ravintoloiden asiakasomistajaviinit ovat tarjonneet viinitietoutta jo 20 vuotta. Vastuullisuus on kasvava trendi viinien kysynnässä. Lue lisää viineistä lehdistötiedotteestamme!

 
 
 
Valkoviini Barone Montalto Organic Bianco
Oljenkellertävän värinen mukavan hapokas ja raikas valinta. Kuivan valkoviinin maussa muun muassa kypsää melonia ja persikkaa. Sopii nautittavaksi esimerkiksi, kanan, kalan, salaatin tai kasvisruokien kanssa sekä tietenkin sellaisenaan. Rypäleet: 80 % Catarratto, 20 % Pinot Grigio. Luomu, vegaaninen.
S-Etukortilla alk. 24,90 €/plo (norm. alk. 36,90 €/plo). 
 
 
Punaviini Barone Montalto Organic Rosso
Keskitäyteläinen ja tummanpunainen viini, jonka hennon mausteisessa maussa mukana aavistus vadelmaa ja kirsikkaa. Erinomainen esimerkiksi burgerin, pastan, pizzan, lihan sekä ruokaisten kasvisruokien kanssa. Tai luonnollisesti vain nautiskeluun. Rypäleet: 80 % Nero D'avola, 20 % Merlot. Luomu, vegaaninen.
S-Etukortilla alk. 24,90 €/plo (norm. alk. 36,90 €/plo). 
 
 
Kuohuviini Barone Montalto Organic Brut
Kuiva, monipuolinen, raikas, tasapainoisen hapokas ja kukkea kuohuviini sopii erinomaisesti niin seurusteluun kuin juhlamaljaksi. Kuohuviini sopii loistavasti nautittavaksi myös antipastin, ruokaisien salaattien sekä äyriäisten kera. Rypäleet: 80 % Chardonnay, 20 % Pinot Grigio. Luomu, vegaaninen.
S-Etukortilla alk. 24,90 €/plo (norm. alk. 36,90 €/plo). 
 
 
Samppanja Nicolas Feuillatte Brut 
Nicolas Feuillautte -samppanja toimii yhtä hyvin aperitiivina, nautiskelujuomana tai vaikka läpi aterian. Nicolas Feuillatte Selection Brut on pehmeän hedelmäinen, jossa voi aistia omenaa, makeaa päärynää ja raikasta sitrusta. Loppumaku on pitkä, tyylikäs ja eloisa. Ja se maistuu monelle – Nicolas Feuillatte on maailman kolmanneksi suurin samppanjatuottaja. Rypäleet: 40 % Pinot Noir, 40 % Pinot Meunier, 20 % Chardonnay. Ei luomu, ei vegaaninen.
S-Etukortilla alk. 44,90 €/plo (norm. alk. 76,90 €/plo).