Gato Negro Nine Lives Reserve
Cabernet Sauvignon  


Rubiininpunainen, kypsän hedelmäinen ja pehmeän tanniininen viini on tulvillaan mansikkaa ja kirsikkaa. Hedelmäiset maut sulautuvat pehmeästi pippurin, mustan teen ja vaniljan sävyihin. Sopii mainiosti grillatun ruoan, punaisen lihan ja kypsien juustojen makua korostamaan.  

Nine Lives Reserve Cabernet Sauvignon on Suomen tunnetuimman viinibrändin parhaista rypäleistä valmistettu. Vuonna 1865 perustettu Viña San Pedro on Chilen vanhimpia viinitaloja ja ylipäätään yksi Chilen vanhimmista yrityksistä. Vuonna 2010 aloitetun 360º Sustainability –ohjelman myötä viinitalo on palkittu ponnisteluistaan ympäristöasioiden ja kestävän kehityksen parissa. Kestävä kehitys on kirjattu yhdeksi konsernin kuudesta strategisesta tavoitteesta kuin myös yhdeksi yrityksen arvoista. 

Gato Negro Nine Lives Reserve  
Sauvignon Blanc
 

 Vihertävän keltaisen viinin intensiivinen tuoksu on  tulvillaan sitrusta ja greippiä. Pehmeässä ja tasapainoisessa maussa on raikasta  hapokkuutta. Suosittelemme viiniä vähärasvaisen kalan, äyriäisten, salaattien ja  mietojen juustojen kanssa nautittavaksi.  

 Tämä Cabernet Sauvignon on myös Gato Negron parhaista rypäleistä valmistettu.  Gato Negro saapui Suomeen ensimmäisten chileläisisten viinitalojen joukossa, ja on  sekä Suomen tunnetuin että myydyin viinibrändi. Maailmanlaajuisesti Gato Negroa  myydään yli 70 maassa ja viidessä maanosassa.
Nederburg 1791 Rosé  

Etelä-Afrikkalainen Nederburg tarjoaa hempeän vaaleanpunaisen, raikkaan ja hedelmäisen roseeviinin. Nederburg sopii hyvin nautittavaksi sellaisenaan, savustetun lohen, raikkaan salaatin tai kasvisruoan kanssa.  

Viiniköynnökset ovat jopa yli 30 vuotta sitten istutettuja, ja ne sijaitsevat 50–150 metriä merenpinnan yläpuolella vaihtelevassa maaperässä. Viinitarhat sijaisevat Paarlin, Wellingtonin, Durbanvillen, Stellenboschin ja Darlingin alueella. Rypäleet poimitaan aina vuoden ensimmäisinä kuukausina. 

Saatavilla rajoitetun ajan. 

 


Carrington Vintage Brut  

Kuplia kaipaaville australialainen Carrington on elegantti vaihtoehto. Erittäin kuiva, keskihapokas ja kypsän sitruksinen kuohuviini on oiva juomavaihtoehto ruokaisille salaateille, kalalle sekä äyriäisruoille ja kevyille liharuoille. Sopii mainiosti seurusteluun sekä aperitiiviksi.  

Carrington Vintage Brut -kuohuviiniin käytetään vain tarkoin valittuja rypäleitä, jotka takaavat viinin tuoreuden ja sitrushedelmien aromit. Rypäleet puristetaan välittömästi niiden saapuessa kellariin, minkä jälkeen perinteinen käyminen voi alkaa. 

 

 

 

 

 

Nicolas Feuillatte Champagne Brut  

Viinikavalkadin tyylikäs kuningatar on ehdottomasti Nicolas Feuillautten samppanja, joka toimii yhtä hyvin aperitiivina, nautiskelujuomana tai vaikka läpi aterian. Nicolas Feuillatte Champagne Brut on pehmeän hedelmäinen, jossa voi aistia omenaa, makeaa päärynää ja raikasta sitrusta. Loppumaku on pitkä, tyylikäs ja eloisa.  

Nicolas Feuillatte peri 1970-luvulla viinitilan ja perusti yrityksen, Champagne Nicolas Feuillatten. Nykyään Nicolas Feuillatte on maailman kolmanneksi suurin samppanjatuottaja.