rekrybotti HOK-Elanto ravintola-ala työpaikka

Unelmien ravintoladuunia tarjolla!

Joko olet kuullut Rekrybotista? Juuri lanseerattu Rekrybotti tekee ravintola-alan työnhausta helppoa ja nopeaa – ei enää pitkiä hakulomakkeita ja monimutkaisia hakuprosesseja!
Palvelun käyttöön tarvitset vain puhelimesi ja muutaman minuutin aikaa. Jos olet unelmoinut työstä ravintola-alalla, ota suunnaksi facebook.com/rekrybotti – siellä se unelmaduunisi odottaa!
 
Rekrybotti on siellä missä hakijatkin
HOK-Elannolla on pääkaupunkiseudulla noin 90 ravintolaa, ja näihin ravintoloihin haetaan jatkuvasti lisää ammattitaitoista työvoimaa. Perinteisten rekrytointikeinojen rinnalle haluttiin kehittää uusia keinoja löytää potentiaalisia työntekijöitä – ja näin syntyi Rekrybotti. 
 
– Rekrybotti ei poista eikä korvaa perinteisiä rekrytointikanaviamme, mutta se menee mobiililaitteilla sinne missä suuri osa nuoremmista hakijoista tällä hetkellä on, HOK-Elannon henkilöstöjohtaja Antero Levänen sanoo. 
 
Helpompaa työnhakua Rekrybotin avulla
Rekrybotin avulla hoidat työnhaun näppärästi missä vain, milloin vain. Rekrybotin löydät Facebookista ja Messengeristä helposti haun kautta, ja palvelu toimii mainiosti sekä suomeksi että englanniksi. 
 
– Facebookissa toimiva Rekrybotti hoitaa ensikontaktin hakijaan ja sen jälkeen yhteydenpito siirtyy rekrytoinnin alkuvaihetta puolestamme hoitavalle yhteistyökumppanille Staffpointille. Työnhaku Rekrybotin avulla onnistuu minuutissa tai kahdessa ja sen voi tehdä kätevästi kännykällä, kertoo HOK-Elannon ravintolatoimialajohtaja Henriikka Puolanne
 
Rekrybotin tarkoituksena on parantaa erityisesti nuorten hakukokemusta ja saada nuoret ammattilaiset unelmiensa ravintoladuuniin. Onnea työnhakuun!
 
 
Testaa Rekrybottia nyt osoitteessa facebook.com/rekrybotti ja löydä unelmiesi ravintoladuuni!
 
Näin helppoa se on:
1) Etsi Rekrybotti Facebookista tai Messengeristä hakusanalla rekrybotti.
2) Aloita keskustelu. Valitse keskustelun kieleksi suomi tai englanti – Rekrybotti osaa molempia!
3) Vastaa Rekrybotin esittämiin kysymyksiin valmiiden vastausvaihtoehtojen avulla ja anna lopuksi yhteystietosi. Valmista!