Asiakasomistajan omat viinit ja samppanja

S-ommelier Jukka: “Asiakasomistajaviinit tulevat taas!”

Hei viininystävät!

Vuoden viinitilakierros on tehty – löysimme nautittavaksesi erinomaiset, espanjalaiset Botanicum Ibericum Organic puna-, valko- ja roseeviinit. Kaikki kolme viiniä ovat paitsi luomua myös vegaanisia! Kuohuviinimme on tällä kertaa herkullinen italialainen spumante, Canti Cantisecco Dry. Samppanjan ystäville tarjolla on puolestaan upean elegantti, joka hetkessä tyylikäs Philippe de Nantheuil Brut. Nyt kannattaa oitis tulla maistelemaan ja herkuttelemaan!

S-ommelier Jukka

Asiakasomistajan vegaaniset luomuviinit S-Etukortilla alk. 25,90 € (norm. alk. 39,90 €) ja Philippe de Nantheuil Brut -samppanja alk. 57,90 € (norm. alk. 89,90 €) / pullo

Pehmeä Botanicum Ibericum Organic Red on maultaan pyöreä ja suunmukainen – runsaasti tummia marjoja, mustaherukkaa ja karhunvatukkaa sekä mausteisuutta. Sopii moneen hetkeen, mutta erityisen hyvin liharuuille, tapaksille ja seurusteluun. Rypäleinä Tempranillo (90 %) ja Garnacha (10 %). Hinta S-Etukortilla alk. 25,90 € (norm. alk. 39,90 €) / pullo.

Pirteän hapokas ja kuivahko Botanicum Ibericum Organic White on maultaan raikkaan hedelmäinen. Tuoksu on puhtaan omenainen, mutta mukana on myös melonin ja päärynän aromeja. Kertakaikkisen raikas ja rapsakka aperitiivi, salaattien, kasvisruokien ja merenherkkujen kumppani! Rypäleinä Macabeo (70 %), Airen (25 %) ja Moscatel (5 %). Hinta S-Etukortilla alk. 25,90 € (norm. alk. 39,90 €) / pullo.

Raikas Botanicum Ibericum Organic Rose maistuu tuoreilta mansikoilta, vadelmilta ja punaiselta omenalta. Tuoksusta löydät sitrusta, herukkaa, melonia ja ruusunkukkaa. Rosee on helteisten päivien itseoikeutettu kuningas, keveiden kesäruokien ja viipyilevän hetkestä nauttimisen juoma. Rypäleenä Tempranillo (100 %). Hinta S-Etukortilla alk. 25,90 € (norm. alk. 39,90 €) / pullo.

Eloisan hapokas, vegaaninen Canti Cantisecco Dry on lähes kuiva, keskitäyteläinen kuohuviini, jossa on pienehköt kuplat ja hedelmäinen, omenainen, hennosti yrttinen maku – tuoksussa myös keltaista luumua ja melonia. Sopii paitsi alkumaljaksi myös esimerkiksi kalan, äyriäisten ja pastan kera nautittavaksi. Rypäleinä Glera, Trebbiano ja Garganega. Hinta S-Etukortilla alk. 25,90 € (norm. alk. 39,90 €) / pullo.

Elegantin mausteinen Philippe de Nantheuil Brut -samppanja on raikkaan hapokas, sitruksinen ja täynnä eleganttia mausteisuuta ja aromikkuutta. Sen pitkä jälkimaku on runsas ja tyylikäs. Erinomainen aperitiiviksi mutta toisinaan sitä voi käyttää läpi aterian tai sellaisenaan herkutteluun! Rypäleinä Pinot Noir, Pinot Meunier ja Chardonnay. Hinta S-Etukortilla alk. 57,90 € (norm. alk. 89,90 €) /pullo.

Saatavilla S-ryhmän ravintoloista kautta maan. Ei kerrytä Bonusta. (AL 51.2 §)

Ravintolaketjut

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Siipiyhtiö
Spaghetteria
Trattoria
VENN