joulu, buffet, tammer, jouluaatto, grand hotel, jouluruoka

Tervetuloa viettämään joulua mestarin otteeseen Bistro Tammeriin

Tunnelmallinen jouluaatto syntyy ihmisten aidosta läsnäolosta ja ruokapöydän herkuista, kaikessa rauhassa nautittuna. Bistro Tammer palveluksessanne!

Vietä Mestarin otteessa lämminhenkinen jouluaatto. Perinteinen joulujuhlan tärkein ateria katettuna meillä Bistro Tammerissa 24.12.2020 klo 12.00, 15.00 ja 18.00. Varaa paikkasi ajoissa!

52 € / hlö (S-etukortilla 47 € / hlö), lapsilta (1-12v.) veloitamme1€ / ikävuosi.

Varaukset myyntipalvelustamme puh. 020 1234 630 (arkisin klo 09.00 - 16.30) tai sales.tampere@radissonblu.com tai täältä.

Tervetuloa rentoutumaan kanssamme valmiiseen pöytään!

 

MESTARIN JOULU 2020

Vihreää salaattia

Rosollia ja punajuurikermaa

Metsäsienisalaattia

Waldorfinsalaattia

Lämminsavustettua lohta

Graavattua lohta ja sinappikastiketta

Vanhan ajan maustesilakkaa

Sillivalikoima

Siian-ja kirjolohen mätiä, smetanaa ja sipulihakkelusta

Paikallista lihahyytelöä

Keitettyjä pikkuperunoita ja tilliä

Perinteistä joulukinkkua ja Tammerin sinappia

Palvattua kalkkunaa ja viikunahilloketta

Porkkana-, lanttu-ja perunalaatikkoa

Leipävalikoima ja kirnuvoita

Juustoja

Puolukka-kermahyytelöä

Suklaamoussea

Hedelmiä

Kahvi / tee

 

TURVALLISESTI TERVETULOA!

Vieraidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Teemme kaikkemme, että ravintoloidemme turvallisuus ja hygienia ovat erityisen hyvin hoidettu. Tällä hetkellä kiinnitämme näihin asioihin erityisen suurta huomiota. Tässä keskeisimpiä nostoja toimenpiteistämme ja ohjeita asiointiin yhteisen turvallisuuden takaamiseksi.

Kannustamme niin henkilökuntaamme kuin vieraitamme jäämään kotiin pienimmänkin sairausoireen ilmettyä.

Pidämme erityisen hyvää huolta käsihygieniasta, johon kannustamme myös asiakkaitamme. Olemme varmistaneet saippuan, käsidesin ja käsipyyhkeiden riittävyyden kaikissa tiloissamme.

Olemme tehostaneet siivous- ja hygieniakäytäntöjä läpi ravintolan. Puhdistamme tehostetusti erityisesti kosketuspintoja kuten ovenkahvat, pöytien pinnat, syöttötuolit ja maksupäätteet.

Suosittelemme korttimaksua käteisen sijaan.

Muistutamme turvavälin pitämisestä ravintolassa. Huomioimalla turvavälit voit omalta osaltasi edesauttaa pitämään huolta sekä omasta että muiden terveydestä.

Ravintola- ja kokoustilojen turvaetäisyyksistä huolehdimme vähentämällä asiakaspaikkoja sekä ottamalla käyttöön lisätiloja ja ravintolan puitteista riippuen tarjoilujen osalta myös kattausaikoja. Jokaiselle asiakkaalle on varattu oma istumapaikka.