Paketti sisältää juhlatilan sekä noutopöydän. Varaukset minimissään 30 henkilölle, 68 €/hlö.
Lakeus-salissa (pinta-ala 189 m²) 30–120 henkilölle tai Lakeus- sekä Pohojanmaa-saleissa (pinta-ala 215 m²) min. 150 henkilölle.
PÄÄRUOAT
Perinteistä joulukinkkua (G)
Porkkanalaatikkoa (L, G)
Imellettyä perunalaatikkoa (L)
Lanttulaatikkoa (L, G)
Paahdettua merilohta ja kermaista hummerikastiketta (L, G)
Pitkään haudutettua häränrintaa ja tummaa madeirakastiketta (M, G)
ALKUPALAT
Vihersalaattia ja vinegretteä (VE, G)
Pikkelöityjä kasviksia (VE, G)
Rosollia (VE, G) ja vatkattua punajuurikermaa (L, G)
Granaattiomena-fetasalaattia (G, L)
Jouluista palsternakka-päärynä-Aurajuustosalaattia (L, G, PÄ)
Kartanon metsäsienisalaattia (L, G)
Waldorfin salaattia (L, G, PÄ)
Kananmunaa tillikreemillä (L, G)
Lasimestarin silliä (M, G) ja Pohjanmaan tilliperunaa (L, G)
Katkarapuskagenia (L, GP)
Graavattua lohta ja hovimestarinkastiketta (M, G)
Savustettua jäämerenlohta ja kaprismajoneesia (M, G)
LEIPÄPÖYTÄ
Jouluisia leipiä, kirnuvoita (L, G), punajuurihummusta (VE) ja yrttituorejuustolevitettä (L, G)
JÄLKIRUOAT
Joulutorttuja (L, GP)
Piparkakkuja (L, GP)
Piparkakku-tiramisua (L)
Suklaakonvehteja
Marmeladeja (VE)
Ranskalaista briejuustoa (G) ja viikunahilloa (M, G)
Kahvia ja teetä
Autamme mielellämme myös mahdollisen ohjelman räätälöinnissä. Ohjelma voi sisältää mm. karaoken, DJ:n tai oman bändin! Ohjelma alk. 250 €.
Varaukset ja lisätiedot myyntipalvelusta Seinäjoen Sokos Hotellien myyntipalvelusta myyntipalvelu.seinajoki@sokoshotels.fi tai arkisin klo 9–16 puh. 010 764 8100 (pvm/mpm).
Näissä ravintoloissa
- Torikatu 2, 60100, Seinäjoki
- Torikatu 2, 60100, Seinäjoki