Hophaus Tahko viihdyttää joka viikko

Tahkon Hopparissa viihdytään viikoittain stand upin, livemusiikin, pubivisojen ja muiden teemailtojen parissa. Tutustu viikko-ohjelmaan ja tule viihtymään Hophausin tapahtumiin!

MAANANTAISIN

Pubivisa klo 19.30

Haluatko testata tietosi ja voittaa mahtavia palkintoja samalla kun nautit hyvästä seurasta? Tahkon Hophausin pubivisa on täydellinen tapa viettää iltaa ystävien kanssa! Tule mukaan yksin tai tiimeinesi ja osoita taitosi monipuolisissa kysymyksissämme.

TIISTAISIN

Viiniä ja virkkausta -ilta klo 16-00

Joka tiistai järjestettäviin viiniä ja virkkausta -iltoihin voit saapua virkkaamaan, kutomaan tai tekemään muita mieleisiäsi "siisteiksi sisätöiksi" lukeutuvia käsitöitä. Nappaa omat kutimet mukaan tai tule virkistämään ruostuneita virkkaustaitoja baarin lainavälineillä ja langoilla.

TORSTAISIN

Stand up -torstai klo 20.30

Torstaisin Hopparissa viihdytään stand upin parissa. Esiintyjälistaan voit tutustua Raflaamon Tapahtumat -sivulla.

PERJANTAISIN JA LAUANTAISIN

Hophaus Live 22.30

Viikonloppuisin nautitaan livemusiikista. Laidasta laitaan, rokista suomiräppiin, tunnetuista artisteista nouseviin nimiin ja parhaisiin bilebändeihin. Hophaus Live tarjoaa viihdykettä jokaiseen viikonloppuun, nyt koko kevään ilman pääsymäksua! Katso keikkakalenteri Raflaamon Tapahtumat -sivulta.

Ravintolaketjut

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN