Break Sokos Hotel Flamingo spa airport shuttle bus jumbo hyvät unet hotellivierailu pyjamabileet familon

Onnellisia unia Flamingossa

Hyvät yöunet ovat yksi hotelliloman parhaita puolia. Mukava ja tukeva sänky, puhtaat lakanat, pimeä huone ja sopiva lämpötila: siinä ainekset kunnon yöuniin. Tervetuloa onnellisille yöunille Break Sokos Hotel Flamingoon!

Onnellisia unia Flamingossa

Hyvät yöunet ovat yksi hotelliloman parhaista puolista. Laadukas sänky, puhtaat lakanat, pimeä huone ja sopiva lämpötila: siinä ainekset kunnon yöuniin. 

Break Sokos Hotel Flamingossa nukahdat laadukkaalle Familon-vuoteelle. Sänky tukee mukavasti luonnollista nukkumisasentoa ja sopii kaikille vartalotyypeille. Vahva ja napakka kaksoisjousitus tekee sängystä tukevan. Hyvä sijauspatja viimeistelee nukkumismukavuuden. Familon-vuoteilla ja patjoilla on Allergiatunnus, joten vuode sopii herkällekin nukkujalle.

 

Break Sokos Hotel Flamingo, Vantaa

Majoitus alkaen 59 €/hlö/vrk/2 hh

Hintaan sisältyy:

  • majoitus
  • aamiainen


Näin varaat: Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista. 

Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän omistajille. Hinta vaihtelee päivän mukaan.

Lisätietoja: Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 020 1234 600, ma-pe klo 8-20. Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.

 

Millainen asento, sellainen tyyny

Huoneissamme on tarjolla kaksi erilaista tyynyä, matalampi ja korkeampi. Valitse sinulle sopivin. Nukutko mieluiten selälläsi? Tätä nukkumisasentoa tukee polvitaipeiden alle aseteltava tyyny. Kylkimakuullakin kannattaa käyttää lisätyynyjä apuna polvien välissä. Jos nukut vatsallasi, valitse matalampi tyyny.
Puhtaat valkeat lakanat kuuluvat mielestämme elämän pieniin nautintoihin. Kääriydy suihkun tai kylvyn jälkeen puhtaisiin lakanoihin, pehmoisen Familon-peiton alle. Asettele tyyny itsellesi sopivaksi. Kauniita unia!

Hotellihuoneessa on ihanan pimeää

Kyllä. Yöllä kannattaa nukkua pimeässä. Pimeä huone auttaa nukahtamaan ja pysymään unessa. Huoneissamme on pimennysverhot, joilla valo pidetään ulkona niin kauan kun sinä nukut.
Nukkumiselle ideaalilämpötila on +20 tai vähän alle. Hotellihuoneidemme peruslämpötila on 21 astetta, mutta voit viilentää huonetta tarpeidesi mukaan

Näin autat Nukkumattia:

  • Sulje tietokone ja älypuhelin ajoissa
  • Rauhoita mieli kaksi tuntia ennen nukkumaanmenoa
  • Hetki hyvän kirjan äärellä rauhoittaa.
  • Pimennä huone.
  • Älä mene nälkäisenä nukkumaan, juo vain vähän ennen nukkumaanmenoa.
  • Kiitä kaikista elämässäsi olevista hyvistä asioista.


Hyvää yötä ja kauniita unia!

Alk 59 EUR/hlö/vrk/2 hh Asiakasomistajalogo