Lappee mukana Ylen saunapäiväkampanjassa

"Saunapäivä tulee! Heinäkuun viimeisenä lauantaina pidetään koko Suomen saunabileet!" Lappeenrannassa saunotaan myös; tottakai!

Mikä Saunapäivä?

"Ylen kesän 2019 kärkihankkeen, Saunapäivä-kampanjan, tavoitteena on juhlistaa suomalaista saunomiskulttuuria positiivisella ylpeydellä sekä saada yhden päivän aikana kaikki mahdolliset saunat Suomessa auki ja suomalaiset yhdessä saunomaan, kohtaamaan toisensa ja pitämään hauskaa!

– Haluamme saada suomalaiset havahtumaan siitä, miten ainutlaatuinen saunakulttuuri meillä on! Juhlistamme saunaa juuri nyt, koska yleiset saunat ja yhdessä saunominen ovat kovassa nousussa ja suomalainen saunomisen kulttuuri on ensimmäinen asia, jota Suomesta haetaan Unescon aineettoman kulttuuriperinnön listalle, Saunapäivän tuottaja Tiina Klemettilä sanoo."

Saunapäivä / yle.fi

Original Sokos Hotel Lappee on mukana Ylen saunapäiväkampanjassa lauantaina 27.7.2019!

Heinäkuun viimeisenä lauantaina Lappeen privaattisaunaan pääsee saunomaan ilman varausta sekä aamulla, että illalla! Saunaan mahtuu yhtäaikaa enintään 15 henkilöä. Ennakkovarauksia emme kuitenkaan ota. Mikäli suosio on suuri, pääsee asukassaunan puolelle myös saunomaan. Sauna on sekasauna ja saunatiloissa on käytettävä omaa uimapukua! Pukeutuminen tapahtuu kuntosalin pukuhuoneessa (miehet) sekä naisten saunan pukuhuoneessa (naiset). Privaattisaunan oleskelutilassa on tarjolla makuvesiä ja pientä suolaista syötävää. Alkoholipitoisia juomia voi noutaa Soul Bar & Pianosta (erillismaksusta).

Sauna on avoinna yleisölle 27.7.:

aamulla klo 8-12
ja illalla  klo 16-20

Hinta 15 €/ hlö sisältää:

  • pyyhkeen
  • tarjolla makuvesiä
  • sekä pientä suolaista
  • lisämaksusta saunavihta à 5 €

Maksu tapahtuu hotellin vastaanotossa, josta saa avaimen saunalle.
HUOM! Omat alkoholipitoiset juomat ovat ehdottomasti kielletty (anniskelulaki)!

Pakkaa uikkari ja omat kosmetiikkatavarasi mukaan ja tule tutstumaan meidän upeisiin saunatiloihin.

Tervetuloa saunomaan!

 

 

 

15 EUR/hlö Asiakasomistajalogo