Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Kulma Coffee Shop, Savonlinna

Tule viettämään päiväsi kiireettömin hetki Kulma Coffee Shop kahvilaamme kauppakeskus Sokokselle! 

Kulma Coffee Shop on viihtyisä ja nykyaikainen kahvila, joka tarjoaa aina tuoreita ja raikkaita itsetehtyjä tuotteita tai miten olisi lasillinen kuohuvaa shoppailun lomassa! Kahvilassa viihtyvät kaikenikäiset asiakkaat kahvikupin ja herkullisen kahvileivän äärellä.

Perinteisen suodatinkahvin lisäksi tarjoamme laajan valikoiman maukkaita erikoiskahveja. Kahvihetkesi kruunaa suussa sulavat itsetehdyt juustokakkumme ja marjapiirakat sekä perinteiset tuoreet pullat ja viinerit.

Valikoimista löytyy myös raikkaat smoothiet ja rahkat sekä ihanat jäätelöannokset ja pirtelöt, joita pääset kesällä nauttimaan suurelle aurinkoiselle terassillemme.

Tuoreista, kotimaisista raaka-aineista valmistetut täytetyt leivät ja croissantit sekä lämpimät ciabatat ja bagelit vievät nälän ja kielen mennessään. Lisäksi runsas salaattipöytämme tarjoaa raikkaiden kasvisten lisäksi herkulliset ruokaisat salaatit sekä monipuolisen leipävalikoiman lisukkeineen.

Meiltä löytyy myös herkulliset gluteenittomat tuotteet, jotka tulevat suoraan paikalliselta gluteenittomalta leipomolta, Glutexolta.

Meillä on myös A-oikeudet.

Opera Grill & Bar

Opera Grill & Bar on Savonlinnan kauppatorilla Saimaan aalloilla toimiva kesäravintola.

Ravintolan erikoisuutena on puuhiiligrilli ja ruokalistan herkut onkin pääosin siinä valmistettuja. Opera Grill & Bar tarjoaa myös pikkusuolaisia maittavien juomien kyytipojaksi.

Tervetuloa ruokailemaan tai drinkille ja nauttimaan upeasta Saimaa maisemasta!

 

Ryhmävaraukset ja tiedustelut 

Myyntipalvelu p. 010 764 2000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai sales.suur-savo@sok.fi

Tapahtumat
Hää- ja juhlamessut, Mikkeli, savonlinna, pieksämäki, häät, hääpaikka, häätalo, juhlapaikka, juhlatalo, Mikkelin Klubi, Olavinlinna, Gastropub Eino, Original Sokos Hotel Vaakuna, original Sokos Hotel Seurahuone, Ukko bistro & Deli,
19.1.2019 lauantai

Hää- ja juhlamessut 19.1.2019

Olavinlinna ravintolat

Olavinlinna, Savonlinna
Osuuskauppa suur-Savon ravintolat on mukana Kauppakeskus Stellassa järjestettävillä Hää- ja juhlamessuilla.

26.1.2019 lauantai

DJ HARALD RELOAD @ Tamino

Tamino & Mefisto

Kauppatori 4-6, Savonlinna

2.2.2019 lauantai

Joku Paikallinen Bändi @ Mefisto

Tamino & Mefisto

Kauppatori 4-6, Savonlinna