PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Presso, Kemi

Kahvittelu piristää

Presso on positiivinen pilkahdus päivässä ja kiireen seisauttava lepohetki sinua varten. Lämminhenkiseen kahvilaan on mukava poiketa tuoreelle kahville vaikka joka päivä. Tuoksu houkuttelee uunituoreiden leivonnaisten ääreen ja reilusti täytetyt leivät tarjoavat rehtiä vatsantäytettä. Osa Presso-kahviloistamme tarjoaa myös monipuolisen lounaspöydän.

Ravintolamaailma Prisma Kemi

Kemin Ravintolamaailma sijaitsee kauppakeskus Coronassa ja siellä palvelevat Presso, Hesburger ja Rosso Express.

Presso on lämminhenkinen ja mutkaton kahvila, jossa kahvi on aina tuoretta ja pulla vastaleivotun lämmintä. Seisahda hetkeksi ostosten lomassa nauttimaan suussa sulavista leivonnaisista, raikkaista sämpylöistä ja patongeista. Hemmoittele itseäsi pirtelöllä tai jäätelöannoksella. Isomman nälän yllättäessä voit nauttia herkullisesta lounasbuffeestamme. Presso on positiivinen pilkahdus päivässä, se on arjen juhlaa ja tarjoaa mukavan lepohetken kiireen keskelle.

Rosso Expressin pizzat ovat taattua Rosso-laatua! Herkulliset ohutpohjaiset original- tai ruispizzat sekä mehevät pannupizzat tarjoavat helpon ja vaivattoman ratkaisun ruokailuun mihin aikaan päivästä tahansa. Ota mukaan tai syö heti!

Hesburgeristamme saat aina herkullisen hampurilaisen iloisen asiakaspalvelun kera. Nauti ateriasi viihtyisässä ravintolassamme tai ota annoksesi kätevästi mukaan. Meillä on lupa herkutella!

Tapahtumat
22.5.2018 tiistai

Public Cornerin Musabingo tiistaisin

Public Corner Keskustori, Tampere

Keskustori 5, Tampere
Tervetuloa pelailemaan tiistaisin klo 19.

23.5.2018 keskiviikko

Baaripähkinä

Amarillo, Mikkeli

Hallituskatu 5, Mikkeli
Joka keskiviikko Baaripähkinä Amarillossa klo 19!

25.5.2018 perjantai

Baaribingo @ Amarillo

Amarillo, Mikkeli

Hallituskatu 5, Mikkeli
Joka perjantai Baaribingo Amarillossa klo 20!