Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
LähiStoppi Kiiminki Hesburger

Hesburger on erityisen tunnettu hampurilaisistaan sekä majoneeseistaan ja kastikkeistaan. Hesburgerin ruoka tehdään puhtaista, tuoreista ja ensiluokkaisista raaka-aineista ja se on monipuolista ja maukasta.

Tervetuloa herkuttelemaan!

Lisätietoa Hesburgeristalisätietoa tuotteista 

 

Presso Linnanmaa, Oulu
Linnanmaan ravintolamaailma palvelee seuraavasti 28.3. saakka
 
Pizza & Buffa Voit noutaa ruoat paikan päältä ja halutessasi voit tilata etukäteen nro 044 788 6420. Foodoran toimialueella voit tilata pizzoja myös Foodora-palvelusta.
Pizza & Buffa avoinna ma-to 11-18, pe 11-20, la 11-18 ja su suljettu
 
Hesburger Voit noutaa ruoat paikan päältä ja halutessasi voit tilata etukäteen Hesburger-sovelluksen kautta. Foodoran toimialueella voit tilata Hesburgerin valikoimaa myös Foodora-palvelusta.
Hesburger avoinna ma-la 10.30-21 ja su 12-21
 
Presso suljettu

 

xxx
 

Presso on sitä varten, että joka päivä olisi aikaa omalle hyvälle hetkelle. Haluamme vaalia läheistä ja kotoista kahvilakulttuuria. Kahvi on suomalaiseen makuun hyvää ja varmasti tuoretta. Pullat, sämpylät ja pikkusyötävät ovat herkullisen makuisia, paikan päällä leivottuja ja aina tuoreita – meillä on uuni kuumana koko päivän. Tottahan elämän pitää olla makeaakin. Anna meidän yllättää: kun kello kilahtaa, jotakin hyvää tuli juuri uunista.

Löydät meidät myös somesta: Facebook @RavintolamaailmaLinnanmaaOulu ja Instagramissa @ravintolamaailmalinnanmaa