Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Aino kahvila & ravintola
Prismakeskuksessa sinua palvelee ravintolamaailma,jossa tarjolla on monipuolisen ruokalistan herkkuja, noutopöytälounas sekä Hesburgerin maukkaat pikaruoka-annokset. 
 
Annosvaihtoehtoja löytyy niin aikuisille kuin lapsillekin, unohtamatta snack-herkkuja tai jälkiruokia. Monipuolisen noutopöytälounaan, pizzojen ja kahvilatuotteiden lisäksi voi nauttia myös pastabaarin antimista, josta saa mukaansa nopeaa lounasruokaa take-away -annoksina.
Pub Vahti
Pub Vahti on perinteikäs seurusteluravintola Imatrankoskella. Pub Vahti on toiminut samalla paikalla vuodesta 1971 lähtien! 
 
Meillä on usein viikonloppuisin live-esiintyjiä, seuraa ilmoitteluamme! Bändi-iltoina palvelemme 03 asti.
 
Meillä voit seurata urheilutapahtumia isosti! Meillä on nyt videotykki ja 100 x 150 cm kangas. Lisäksi alueella on huippulaadukkaat Genelec-kaiuttimet lisäämässä katselunautintoa.
 
Nyt entistä enemmän kanavia katsottavana:
 
SM-liiga, Formula 1, MM-ralli, hiihtolajit, nyrkkeily, tennis (ATP ja Wimbledon), timanttiliiga, leijonakiekko, valioliiga, mestarienliiga, NBA, NFL, UEFA Europa League, Englannin Championship, MotoGP, Nascar Sprint Cup Series, Superpesis...
 

Pub Vahdin tarina

Imatrankosken kuuluisassa kulmauksessa alkoi ravintolatoiminta jo 1960-luvulla. Silloin osuuskaupan tavaratalon kupeessa toimi Matin Baari. Vuonna 1971 tavarataloa laajennettiin ja samassa yhteydessä lanseerattiin uutuutena ykkösluokan ravintola Vuoksenvahti.
 
Vuoksenvahdin historia ravintolana on poikkeuksellisen pitkä. Yli 45-vuotiseen taipaleeseen mahtuu monenlaista toimintaa tasokkaasta ala cartesta 70-luvun diskovillitykseen. Mutta ennen kaikkea Vuoksenvahti tunnetaan lämminhenkisenä juoma- ja seurusteluravintolana.
 
Viimeisin täydellinen uudistus Vuoksenvahdissa tehtiin vuosituhannen vaihteessa, jolloin keittiö purettiin ja asiakastiloja kasvatettiin. Kuluvalla vuosikymmenellä ravintola on tullut tunnetuksi suosituista bändi-illoistaan.
 
Syksyllä 2017 koitti aika mennä jälleen eteenpäin. Tällä kertaa uudistus tehdään kahdessa osassa. Marraskuussa vaihtui ravintolan nimi. Uusi nimi Pub Vahti on luonteva valinta, onhan Vuoksenvahti jo pitkään tunnettu lempinimeltään Vahti.
Kevättalvella uudistetaan miljöötä ja ennen terassikauden alkua Pub Vahti valmistuu lopulliseen muotoonsa.
 
Vahdin ravintolapäällikkönä on vuodesta 1989 saakka toiminut Ritva Munnukka. Ensimmäisen työvuoronsa Munnukka teki ravintolassa jo vuonna 1980.
 
- Toivotamme kaikki vanhat ja uudet asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi meille. Olemme henkilökuntani kanssa fiilistelleet uutta nimeä ja logoa ja pidämme niistä kovasti, kertoo Munnukka.
- Ja vaikka nimi katolla vaihtui, oven avattuasi sinua odottaa vanha tuttu ja kodikas Vahti, Munnukka jatkaa.
 
"Ravintola Vuoksenvahti on ollut "toinen kotini" Imatralla asuessani eli jo yli 30 vuotta. On aina ollut miellyttävää tulla kodikkaaseen ja lämminhenkiseen koko kansan ravintolaan ja tavata siellä erilaisia ihmisiä. Palvelu on ollut erinomaista, ja aina on löytynyt juttuseuraa, jossa ajatuksia on vaihdettu hyvinkin monista eri aiheista. Ravintola on kuin kaupungin sydän, joka sykkii lämpöä ja vanhojen aikojen romantiikkaa. Ne ovat tärkeitä asioita tässä koko ajan kylmenevässä maailmassa."
 
- Heavy Tikkanen -
Tapahtumat
17.3.2018 lauantai

Dark Ride Brothers Pub Vahdissa

Pub Vahti

Koskenparras 5, Imatra
Saksalais-suomalainen Pop & Rock bändi countrymusiikin sävyttämänä.

30.3.2018 perjantai

Suomi-Pops Tops & Flops Pub Vahdissa

Pub Vahti

Koskenparras 5, Imatra
Tule nauttimaan live-musiikista pitkäperjantaina.

31.3.2018 lauantai

Netta Skog Pub Vahdissa

Pub Vahti

Koskenparras 5, Imatra
Hevimusiikkiin suuntautunut haitaristi ja laulaja.