Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Aino kahvila & ravintola
Prismakeskuksessa sinua palvelee ravintolamaailma,jossa tarjolla on monipuolisen ruokalistan herkkuja, noutopöytälounas sekä Hesburgerin maukkaat pikaruoka-annokset. 
 
Annosvaihtoehtoja löytyy niin aikuisille kuin lapsillekin, unohtamatta snack-herkkuja tai jälkiruokia. Monipuolisen noutopöytälounaan, pizzojen ja kahvilatuotteiden lisäksi voi nauttia myös pastabaarin antimista, josta saa mukaansa nopeaa lounasruokaa take-away -annoksina.
Pub Vahti
Pub Vahti on perinteikäs seurusteluravintola Imatrankoskella, jossa se on toiminut samalla paikalla vuodesta 1971 lähtien. Meillä on usein viikonloppuisin live-esiintyjiä, seuraa ilmoitteluamme! Bändi-iltoina palvelemme 03 asti.
 
Meillä voit myös seurata urheilutapahtumia isosti 100 x 150 cm kokoiselta kankaalta. Lisäksi alueella on huippulaadukkaat Genelec-kaiuttimet lisäämässä katselunautintoa.
 
Meillä pääset katsomaan:
Formula 1, MM-jääkiekko, talvilajien maailmacupit, ravit, Veikkausliiga, Suomen Cup, Eurooppa-liiga, NBA, vapaaottelu, MM-ralli, Superpesis, Lentopallon Mestaruusliiga, Lentopallon Mestareiden liiga, Salibandyliiga, Vaahteraliiga
 
Pub Vahdin tarina
Imatrankosken kuuluisassa kulmauksessa alkoi ravintolatoiminta jo 1960-luvulla. Silloin osuuskaupan tavaratalon kupeessa toimi Matin Baari. Vuonna 1971 tavarataloa laajennettiin ja samassa yhteydessä lanseerattiin uutuutena ykkösluokan ravintola Vuoksenvahti.
 
Vuoksenvahdin historia ravintolana on poikkeuksellisen pitkä. Yli 45-vuotiseen taipaleeseen mahtuu monenlaista toimintaa tasokkaasta ala cartesta 70-luvun diskovillitykseen. Mutta ennen kaikkea Vuoksenvahti tunnetaan lämminhenkisenä juoma- ja seurusteluravintolana.
 
Viimeisin täydellinen uudistus Vuoksenvahdissa tehtiin vuosituhannen vaihteessa, jolloin keittiö purettiin ja asiakastiloja kasvatettiin. Kuluvalla vuosikymmenellä ravintola on tullut tunnetuksi suosituista bändi-illoistaan.
 
Syksyllä 2017 koitti aika mennä jälleen eteenpäin. Tällä kertaa uudistus tehtiin kahdessa osassa. Marraskuussa ravintolan uudeksi nimeksi vaihdettu Pub Vahti oli luonteva valinta, onhan Vuoksenvahti jo pitkään tunnettu lempinimeltään Vahti. Kevättalvella 2018 miljöötä uudistettiin ja Pub vahti valmistui lopulliseen muotoonsa vielä ennen terassikauden alkua.
 
Vahdin ravintolapäällikkönä on vuodesta 1989 saakka toiminut Ritva Munnukka. Ensimmäisen työvuoronsa Munnukka teki ravintolassa jo vuonna 1980.
 
- Toivotamme kaikki vanhat ja uudet asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi meille. Olemme henkilökuntani kanssa fiilistelleet uutta nimeä ja logoa ja pidämme niistä kovasti, kertoo Munnukka.
- Ja vaikka nimi katolla vaihtui, oven avattuasi sinua odottaa vanha tuttu ja kodikas Vahti, Munnukka jatkaa.
 
"Ravintola Vuoksenvahti on ollut "toinen kotini" Imatralla asuessani eli jo yli 30 vuotta. On aina ollut miellyttävää tulla kodikkaaseen ja lämminhenkiseen koko kansan ravintolaan ja tavata siellä erilaisia ihmisiä. Palvelu on ollut erinomaista, ja aina on löytynyt juttuseuraa, jossa ajatuksia on vaihdettu hyvinkin monista eri aiheista. Ravintola on kuin kaupungin sydän, joka sykkii lämpöä ja vanhojen aikojen romantiikkaa. Ne ovat tärkeitä asioita tässä koko ajan kylmenevässä maailmassa." - Heavy Tikkanen -
Tapahtumat
Lampun tietovisa
24.10.2018 keskiviikko

Tietovisa Lampussa

Lamppu

Kauppakatu 27, Lappeenranta
Vapaa pääsy
Kerää joukkue kasaan ja ota osaa kaupungin kovatasoisimpaan pubivisaan!

Four Geezers
26.10.2018 perjantai

Four Geezers

Lamppu

Kauppakatu 27, Lappeenranta
Vapaa pääsy!
Livemusiikkia Lampussa

eekoo soul esiintyjä anssi känsälä
26.10.2018 perjantai

Anssi Känsälä

Soul Bar & Piano

Brahenkatu 1, Lappeenranta
Vapaa pääsy!