Ala Carte menu 25.9 alkaen
Ala Carte menu 25.9 alkaen
RIPAKSET
RIPAKSET
Ripakset eli Rikalan tapakset! sopivia vaikka jaettavaksi
ALKUPANNUT
ALKUPANNUT
Valintasi mukaan perinteinen etanapannu, katkarapupannu tai
kasvisversio ruusukaalilla. Kaikki pannut tarjoillaan maalaisleivän
kanssa, jonka saat myös gluteenittomana.
PÄÄRUOAT
PÄÄRUOAT
PAIKALLISIA JA PIENTUOTTAJIEMME RAAKA-AINEITA
JALOTOFU (JALOFOODS), TAMMISAARI
KIRAKAN TILA, PERNIÖ
ASPIN KALALIIKE, SALO
ROSALA BAGAREN, ROSALA
VAANELAN PUUTARHA, PERNIÖ
LIHAKAUPPA ROSLUND, HELSINKI
VELJESTEN KURKUT, PERNIÖ
PELTOLAN JUUSTOLA, SUONENJOKI
VUOROVETTEN JÄÄTELÖ, SALO
KUIRON LEIPOMO, SALO
KYHERÖISEN KANALA. MARTTILA
LIHAN ALKUPERÄ
BROILER, ATRIA SUOMI
NAUDAN PETITE TENDER, LIHAKAUPPA ROSLUND, SUOMI
NAUDAN SISÄFILE, HK FOODS FINLAND, SUOMI
NAUDAN MAKSA, ATRIA, SUOMI
KIRAKAN SAVUKALKKUNA, SAVUSÄRVIN OY, SUOMI
BURGERJAUHELIHAPIHVI, LIHAKAUPPA ROSLUND, SUOMI
PEKONI, ATRIA, SUOMI
POSSUN KYLKI, HK FOODS FINLAND, SUOMI
BURGERIT
BURGERIT
FLÄTIKÄT
FLÄTIKÄT
Rikalan rapeat flat breadit eli flätikät!
Yrttiöljyllä valeltu rapea pannuleipä
Saatavana myös gluteenittomana
LAPSILLE
LAPSILLE
JÄLKIRUOAT
JÄLKIRUOAT
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.