Kesän makuja
Kesälistamme annosten maut kruunaa keittiömme sydän on Mibrasa – kuumana hehkuva espanjalainen puuhiiligrilli, joka antaa ruokaan aidot savun aromit ja hiiligrillin maun.
Kesän makuja Torerossa 4.6.-28.8.
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.