Siirry pääsisältöön

Menut ryhmille

Menut ryhmille

Pöytiin tarjoiltavat menut ovat saatavilla yli 10 hengen seurueille.

Hyödynnämme tarjoiluissamme täysjyvätuotteita, hedelmiä ja vihanneksia sekä muita raaka-aineita satokauden mukaan, sillä ekologisuus sekä hyvinvointisi on meille tärkeää.

Hinnat eivät sisällä tilavuokraa. Pyydämme valitsemaan seurueelle yhtenäisen menun, ja ennakkoon ilmoitetut ruoka-aineallergiat huomioimme erikseen.

Tilaukset 21 vrk ennen tilaisuutta myyntipalvelustamme p. 020 1234 730 tai sales.oulu@radissonblu.com.

Pidätämme oikeuden hinta- ja raaka-ainemuutoksiin.

Lautasmenut ryhmille

Lautasmenut ryhmille

Tyylikäs tilaisuus, juuri sinulle valmistetut annokset, lautaisilta tarjoiltuna. Minimi 10 henkilöä.

VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.

yhteystiedot

yhteystiedot

aukioloajat

aukioloajat

Ravintolaketjut

Ravintolaketjut