Mikion juhlakauden menu 31.10 – 20.12.2025
Keittiömestari Juho on kehitellyt entistä parempia herkkuja juhlakaudelle
unohtamatta viime vuonna miltei loppuun myytyä aitoa japanilaista Wagyu A5 häränlihapihviä.
Mikion juhlakauden menu
Mikiossa voit juhlakaudella herkutella
koko menun
Waguy-härällä 95 € / henkilö, Ankalla 62 € / henkilö
tai Lohella 58 € / henkilö.
Voit myös tilata juhlakauden annokset erikseen.
Juhlakauden juomapaketti
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.