Kitchen
Mikion Kitchen -annokset perustuvat tuoreisiin ja laadukkaisiin raaka-aineisiin. Keittiöpäällikkö Juho tiimeineen on koonnut ensimmäiseen ruokalistaan makuja Aasian eri kolkista, painottaen aluksi Japani-Korea-akselia.
Mikion listalta löydät mm. kimchiä, tempuraa, ramen-keiton ja gochujang orange chicken -annoksen sekä kiinalaisia höyrysämpylöitä bao buneja.
Kitchen recommends
Snacks & Starters
Alkuruokana, bar snackinä tai jaettavaksi
Bao buns
Höyrytetty bunisämpylä valitsemallasi täytteellä
Gyozas
Japanilaiset dumplingsit. Höyrytetyn ja paistetun taikinanyytin
sisältä löytyy herkullisia makuja, valitse omasi
Mains
Soups & Woks
Ramen
Maailman valloittanut japanilainen nuudelikeitto, joka sisältää vehnänuudeleita, maukasta lientä, paahdettua maissia, kevätsipulia, pikkelöityä punasipulia ja nori-levää.
Sides
Sweets
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.