Lounas vko 18, 29.4. - 5.5.
Tervetuloa Presson lounaalle!
Lounas on tarjolla ma-pe 10.30-14, la 11-15 ja su 12-14.30.
Muista myös lounaspassi, joka 11. lounas veloituksetta.
Maanantai 29.4.
Lounas: 10:30-14:00. Tervetuloa Presson lounaalle.
Muista myös lounaspassi, joka 11. lounas veloituksetta.
Tiistai 30.4.
Lounas: 10:30-14:00. Tervetuloa Presson lounaalle.
Muista myös lounaspassi, joka 11. lounas veloituksetta.
Torstai 2.5.
Lounas: 10:30-14:00. Tervetuloa Presson lounaalle.
Muista myös lounaspassi, joka 11. lounas veloituksetta.
Perjantai 3.5.
Lounas: 10:30-14:00. Tervetuloa Presson lounaalle.
Muista myös lounaspassi, joka 11. lounas veloituksetta.
Lauantai 4.5.
Lounas: 11:00-15:00. Tervetuloa Presson lounaalle!
Viikonloppuisin myös kasvisvaihtoehto saatavilla lounaalla!
Sunnuntai 5.5.
Lounas: 12:00-14:30. Tervetuloa Presson lounaalle!
Viikonloppuisin myös kasvisvaihtoehto saatavilla lounaalla!
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.