À la carte À la carte
Keittiömme suosittelee Keittiömme suosittelee Tartare de boeuf [pieni] G L
Hinta: 13,00 €
Asiakasomistajahinta: 11,00 €
Klassinen naudanlihatartar. Lisäksi dijonnaisea, tiristettyjä kapriksia, salottisipulia ja rapeaa perunaa.
Lohi – Saumon à la provençale G L
Paahdettua lohta, aromaattista tomaattioliivikastiketta, tiristettyjä kapriksia ja kukkakaalia, pistoukreemiä ja paahdettu kukkakaalipyree.
Härkäruukku – Ragoût de boeuf G L
Hinta: 26,00 €
Asiakasomistajahinta: 22,00 €
Fransin klassikko – Härkäruukku: mureaksi haudutettua naudan poskea tattikastikkeessa ja perunapyree.
Pippuripihvi – Steak au poivre G L
Pippuripaistettua naudan sisäfileetä, kermaista pippurikastiketta ja pikkelöityjä viherpippureita. Lisäksi perunaa kolmella tapaa ja vinaigrettekastikkeella maustettu vihreäsalaatti.
Cerise VEP
Hinta: 11,00 €
Asiakasomistajahinta: 9,50 €
Suklaamoussea, piparkakku-suklaakeksi, konjakilla maustettuja kirsikoita ja kirsikkageeliä. Saatavilla myös vegaanisena.
Tartare de boeuf [pieni] Hinta: 13,00 €
Asiakasomistajahinta: 11,00 €
Lohi – Saumon à la provençale Härkäruukku – Ragoût de boeuf Hinta: 26,00 €
Asiakasomistajahinta: 22,00 €
Pippuripihvi – Steak au poivre Cerise Hinta: 11,00 €
Asiakasomistajahinta: 9,50 €
Hors d’œuvre • Froids [kylmät alkuruoat] Hors d’œuvre • Froids [kylmät alkuruoat] Leipää – Pain L
Hinta: 3,50 €
Asiakasomistajahinta: 3,00 €
Talon leipäkori; hapanjuurileipää ja patonkia. Lisäksi vaahdotettua ruskistettua voita ja yrttilevitettä.
Lohirillette – Rillettes de saumon VL GP
Hinta: 13,00 €
Asiakasomistajahinta: 11,00 €
Lämminsavulohirillette, paahdettua briossia, marinoitua fenkolia ja sydänsalaattia. Pyydettäessä gluteenittomana.
Fransin leikkelevalikoima; maalaispateeta, ilmakuivattua kinkkua ja salamia. Lisäksi dijonnaisea, pikkelöityjä tomaatteja ja latva-artisokkaa, punasipulimarmeladia sekä cornichons-kurkkuja
Tartare de boeuf [pieni] G L
Hinta: 13,00 €
Asiakasomistajahinta: 11,00 €
Klassinen naudanlihatartar. Lisäksi dijonnaisea, tiristettyjä kapriksia, salottisipulia ja rapeaa perunaa.
Hors d’œuvre • Chauds [lämpimät alkuruoat] Hors d’œuvre • Chauds [lämpimät alkuruoat] Etanat – Escargots au Pastis L
Pastis-valkosipulivoissa gratinoituja etanoita ja hapanjuurileipää. Täydennä annosta roquefortjuustolla +3 €.
Sinisimpukoita vermuttikastikkeessa ja hapanjuurileipää. Tilaa lisäksi ranskalaiset perunat ja aioli +6 €.
Perinteinen pekoni-sipulipiiras ja vinaigrettekastikkeella maustettu vihreäsalaatti.
Soupe G L VEP
Hinta: 11,20 €
Asiakasomistajahinta: 9,50 €
Paahdettua kukkakaalikeittoa. Lisäksi tomaattifenkolihilloketta ja tiristettyä kukkakaalia. Saatavilla myös vegaanisena.
Les plats principaux [pääruoat] Les plats principaux [pääruoat] Talon lämmin kinkku-juustoleipä, ranskalaisia perunoita ja aiolia.
Siika – Filet de lavaret à la meunière G L
Ruskistetussa voissa paistettua siikaa, tiristettyjä kapriksia ja piparjuuriperunapyree.
Lohi – Saumon à la provençale G L
Paahdettua lohta, aromaattista tomaattioliivikastiketta, tiristettyjä kapriksia ja kukkakaalia, pistoukreemiä ja paahdettu kukkakaalipyree.
Tartare de boeuf [suuri] G L
Klassinen naudanlihatartar. Lisäksi dijonnaisea, tiristettyjä kapriksia, salottisipulia ja rapeaa perunaa.
Härkäruukku – Ragoût de boeuf G L
Hinta: 26,00 €
Asiakasomistajahinta: 22,00 €
Fransin klassikko – Härkäruukku: mureaksi haudutettua naudan poskea tattikastikkeessa ja perunapyree.
Talon pihvi – Steak à la maison G L
Talonpihvi naudan ulkofileestä, tiristettyjä ja valkosipulivoissa pyöriteltyjä perunoita ja béarnaisekastiketta.
Pippuripihvi – Steak au poivre G L
Pippuripaistettua naudan sisäfileetä, kermaista pippurikastiketta ja pikkelöityjä viherpippureita. Lisäksi perunaa kolmella tapaa ja vinaigrettekastikkeella maustettu vihreäsalaatti.
Maksaa – Foie de boeuf lyonnais G L
Pariloitua naudanmaksaa, pekonia, dijonkermakastiketta, punasipulimarmeladia ja perunapyree.
Kana – Poulet G L
Hinta: 23,00 €
Asiakasomistajahinta: 19,50 €
Yrttimarinoitua kananpoikaa, linssipekoniragouta ja palsternakkapyree
Juuriselleri – Céleri-rave à la provençale G VE K
Hinta: 21,00 €
Asiakasomistajahinta: 17,90 €
Tattiglaseerattua juuriselleriä, aromaattista tomaattioliivikastiketta ja palsternakkapyree
Kanasalaatti – Salade de la Maison G L
Fransin kanasalaatti: Broileria, linssejä, aiolia, tuoreita yrttejä, pikkelöityä tomaattia, cornichonskurkkuja, viinirypäleitä ja vihersalaattia
Talon oma annos. Kysy lisää henkilökunnalta!
Les desserts [jälkiruoat] Les desserts [jälkiruoat] Juustot – Fromages PÄ
Hinta: 12,00 €
Asiakasomistajahinta: 10,20 €
Talon parhaat juustot. Lisäksi briossia, paahdettuja manteleita ja tomaatti-fenkolihilloketta.
Ranskalaisen keittiön rakastettu keikauskakku karamellissa haudutetuista omenoista. Lisäksi vaniljajäätelöä.
Suklaanamelakaa, kristallisoitua suklaata, suklaajäätelöä ja suklaakakkua.
Citron et Myrtille G VE
Hinta: 10,00 €
Asiakasomistajahinta: 8,50 €
Sitruunamaustettua tuorevuustokreemiä, mustikkahilloketta ja vaniljajäätelöä.
Cerise VEP
Hinta: 11,00 €
Asiakasomistajahinta: 9,50 €
Suklaamoussea, piparkakku-suklaakeksi, konjakilla maustettuja kirsikoita ja kirsikkageeliä. Saatavilla myös vegaanisena.
Jäätelöt – Sélection de glaces G
Jäätelöpallo 4 €
Jäätelökastike 1,50 €
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.
yhteystiedot yhteystiedot Ravintolaan on pääsy pyörätuolilla Meillä on lasten leikkipaikka
Ravintolaketjut Ravintolaketjut