38 39 40
Lounas vko 38, 15.9. - 21.9. Lounas vko 38, 15.9. - 21.9. Kaikki lounaat sisältää runsaan salaattipöydän, päivän keiton, talon leipää ja levitteen, jälkiruokakahvit ja pienen makean.
Lounas tarjolla arkisin ma–pe 11–14.
Keskiviikko 17.9. Keskiviikko 17.9. Lohta, valkoviinikastiketta ja perunaa G L
Puuhiiligrillattua lohta, valkoviinikastiketta, pariisinperunoita ja paahdettuja juureksia
Viikon kasvislounas: Kasvislasagne
Revolution perunabriossin välissä puuhiiligrillattu 120g rotukarjan burgerpihvi, Jukolan Juuston Aito-cheddaria, Provencen salaattia, marinoitua tomaattia, pikkelöityä punasipulia, aiolia, BBQ-kastiketta. Lisäksi ranskanperunoita.
Revolution perunabriossin välissä vuohenjuustoa tai mustapapupihvi, Provencen salaattia, marinoitua tomaattia, pikkelöityä punasipulia, aiolia, BBQ-kastiketta. Lisäksi ranskanperunoita.
Revolution perunabriossin välissä puuhiiligrillattu 150g rotukarjan burgerpihvi, pekonia Jukolan Juuston Aito-cheddaria, Provencen salaattia, pikkelöityä punasipulia, aiolia, BBQ-kastiketta. Lisäksi ranskanperunoita.
Raikasta salaattia, marinoitua punasipulia, kurkkua, pisaratomaatteja, cantaloupemelonia, hunajamelonia ja tomaattivinegretteä
Valitse pääraaka-aine:
Puuhiiligrillattua kotimaista broileria & jalapeño-chilimajoneesia
Pariloitua vuohenjuustoa ja päärynä-viikunahilloketta
Puuhiiligrillattua Naudan Ulkofileetä G L
Kotimaista naudanulkofiletettä 150g, raikasta salaattia ja valkosipuli majoneesia. Lisäksi ranskanperunoita.
Torstai 18.9. Torstai 18.9. Puuhiiligrillattua kanaa, parmesaanikastiketta, pekonia ja tagliatelle pastaa
Viikon kasvislounas: Kasvislasagne
Revolution perunabriossin välissä puuhiiligrillattu 120g rotukarjan burgerpihvi, Jukolan Juuston Aito-cheddaria, Provencen salaattia, marinoitua tomaattia, pikkelöityä punasipulia, aiolia, BBQ-kastiketta. Lisäksi ranskanperunoita.
Revolution perunabriossin välissä vuohenjuustoa tai mustapapupihvi, Provencen salaattia, marinoitua tomaattia, pikkelöityä punasipulia, aiolia, BBQ-kastiketta. Lisäksi ranskanperunoita.
Revolution perunabriossin välissä puuhiiligrillattu 150g rotukarjan burgerpihvi, pekonia Jukolan Juuston Aito-cheddaria, Provencen salaattia, pikkelöityä punasipulia, aiolia, BBQ-kastiketta. Lisäksi ranskanperunoita.
Raikasta salaattia, marinoitua punasipulia, kurkkua, pisaratomaatteja, cantaloupemelonia, hunajamelonia ja tomaattivinegretteä
Valitse pääraaka-aine:
Puuhiiligrillattua kotimaista broileria & jalapeño-chilimajoneesia
Pariloitua vuohenjuustoa ja päärynä-viikunahilloketta
Puuhiiligrillattua Naudan Ulkofileetä G L
Kotimaista naudanulkofiletettä 150g, raikasta salaattia ja valkosipuli majoneesia. Lisäksi ranskanperunoita.
Perjantai 19.9. Perjantai 19.9. Porsaan leikettä, bearnaise kastiketta, kauden juureksia ja rosmariiniperunaa
Viikon kasvislounas: Kasvislasagne
Revolution perunabriossin välissä puuhiiligrillattu 120g rotukarjan burgerpihvi, Jukolan Juuston Aito-cheddaria, Provencen salaattia, marinoitua tomaattia, pikkelöityä punasipulia, aiolia, BBQ-kastiketta. Lisäksi ranskanperunoita.
Revolution perunabriossin välissä vuohenjuustoa tai mustapapupihvi, Provencen salaattia, marinoitua tomaattia, pikkelöityä punasipulia, aiolia, BBQ-kastiketta. Lisäksi ranskanperunoita.
Revolution perunabriossin välissä puuhiiligrillattu 150g rotukarjan burgerpihvi, pekonia Jukolan Juuston Aito-cheddaria, Provencen salaattia, pikkelöityä punasipulia, aiolia, BBQ-kastiketta. Lisäksi ranskanperunoita.
Raikasta salaattia, marinoitua punasipulia, kurkkua, pisaratomaatteja, cantaloupemelonia, hunajamelonia ja tomaattivinegretteä
Valitse pääraaka-aine:
Puuhiiligrillattua kotimaista broileria & jalapeño-chilimajoneesia
Pariloitua vuohenjuustoa ja päärynä-viikunahilloketta
Puuhiiligrillattua Naudan Ulkofileetä G L
Kotimaista naudanulkofiletettä 150g, raikasta salaattia ja valkosipuli majoneesia. Lisäksi ranskanperunoita.
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.
yhteystiedot yhteystiedot Ravintolaan on pääsy pyörätuolilla ma - ti 11:00 - 02:00 Keittiö: 11:00 - 22:30
ke 11:00 - 03:00 Keittiö: 11:00 - 22:30
to 11:00 - 02:00 Keittiö: 11:00 - 22:30
pe 11:00 - 02:00 Keittiö: 11:00 - 23:00
la 11:00 - 03:00 Keittiö: 11:00 - 23:00
su 12:00 - 02:00 Keittiö: 12:00 - 22:30
Ravintolaketjut Ravintolaketjut