Aittarannan Jouluinen Lounas 15.-19.12.2025
Aittarannan Jouluinen Lounas 15.-19.12.2025
Jouluinen Lounas
Jouluinen Lounas
Joululounaamme aloitetaan runsaan ja kauniisti katetun alkusalaattipöydän antimilla, joka on täynnä jouluisia makuja ja tuoksuja.
Alkusalaattipöytä sisältää:
Vihersalaattia, tomaattia ja kurkkua (M,G)
Jouluista hedelmäsalaattia (M,G)
Rosollia (M,G)
Silliä (maustettu ja perinteinen (M,G)
Comte-juusto salaattia (L,G)
Punajuuri-aurajuusto salaattia (L,G)
Perunasalaattia (L,G)
Herneitä (M,G)
Pääruoka tarjoillaan lautasannoksena pöytään. Juhlava kokonaisuus sisältää:
Savustettua lohta (M,G)
Joulukinkkua keittiömestari Vesan tapaan (M,G)
Perunaa (M,G)
Porkkana- ja lanttulaatikkoa (L,G)
Sorsan piirakoita (L,pyynnöstä G)
Lopuksi hemmottelemme sinua makealla päätöksellä:
Perinteinen luumukiisseli kermavaahdon (L,G) kera, piparkakkuja (L,G) sekä kahvia, teetä ja lämmintä glögiä.
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.