51 52 1
Lounas vko 51, 15.12. - 21.12. Lounas vko 51, 15.12. - 21.12. Lounas sisältää salaatin, leipää sekä kahvin/teen. Lounaspassilla joka 10. lounas veloituksetta valitsemassasi HOK-Elannon ravintolassa.
Maanantai 15.12. Maanantai 15.12. Persilja-valkosipulivoilla täytetty broilerimurekepihvi, perunamuusia, tummaa timjamikastiketta ja raikasta salaattia
Kermaista herkkusieni-pekonikastiketta ja pennepastaa
Rosson mehukas soija-linssikasvispihvi, tomaattikastiketta, pikkelöityä punasipulia, raikasta salaattia ja paahdettuja perunoita
RestaurantsPage.availableWithDailyMenusLink
Tiistai 16.12. Tiistai 16.12. Lihapullat kermakastikkeella G L
Lihapullia, kermakastiketta, perunamuusia, suolakurkkua ja puolukkaa
Kermaista herkkusieni-pekonikastiketta ja pennepastaa
Rosson mehukas soija-linssikasvispihvi, tomaattikastiketta, pikkelöityä punasipulia, raikasta salaattia ja paahdettuja perunoita
RestaurantsPage.availableWithDailyMenusLink
Keskiviikko 17.12. Keskiviikko 17.12. Grillattua porsaan ulkofileetä G L
Grillattu porsaan ulkofileepihvi, italialaista maustevoita, ranskalaisia perunoita ja raikasta salaattia
Kylmäsavulohi-katkarapupasta L
Katkarapuja, kylmäsavulohta, kevätsipulia, friteerattuja kapriksia, täyteläistä kermakastiketta, pennepastaa ja rucolaa
Vöneriä maukkaassa tomaattikastikkeessa, pikkelöityä punasipulia ja Chavrevaahtoa rapeaksi paahdetun focaccialeivän välissä. Lisäksi raikasta salaattia ja ranskalaisia perunoita
RestaurantsPage.availableWithDailyMenusLink
Torstai 18.12. Torstai 18.12. Grillattua broileria mestarinkastikkeella G L
Grillattua broileria, lempeän tulista mestarinkastiketta, rapeaksi paahdettua perunaa ja raikasta salaattia
Kylmäsavulohi-katkarapupasta L
Katkarapuja, kylmäsavulohta, kevätsipulia, friteerattuja kapriksia, täyteläistä kermakastiketta, pennepastaa ja rucolaa
Vöneriä maukkaassa tomaattikastikkeessa, pikkelöityä punasipulia ja Chavrevaahtoa rapeaksi paahdetun focaccialeivän välissä. Lisäksi raikasta salaattia ja ranskalaisia perunoita
RestaurantsPage.availableWithDailyMenusLink
Perjantai 19.12. Perjantai 19.12. Porsaanleike pippurikastikkeella G L
Rapeaksi paistettu porsaanleike, Rosson kermaista pippurikastiketta, ranskalaisia perunoita ja raikasta salaattia
Kylmäsavulohi-katkarapupasta L
Katkarapuja, kylmäsavulohta, kevätsipulia, friteerattuja kapriksia, täyteläistä kermakastiketta, pennepastaa ja rucolaa
Vöneriä maukkaassa tomaattikastikkeessa, pikkelöityä punasipulia ja Chavrevaahtoa rapeaksi paahdetun focaccialeivän välissä. Lisäksi raikasta salaattia ja ranskalaisia perunoita
RestaurantsPage.availableWithDailyMenusLink VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.
yhteystiedot yhteystiedot Ravintolaan on pääsy pyörätuolilla
Ravintolaketjut Ravintolaketjut