Le Blason menu
Le Blason on tuulahdus yrttien tuoksua ja pieni pala Ranskaa kauniin Vanajaveden rannalla.
MENU LE BLASON
YRTTIHÄRKÄÄ M
Yrttien ja valkosipulin kanssa suolattua naudan paahtopaistia, sauce viergeä, savusitruunamajoneesia, lipstikkaöljyä ja rapeaa sipulia.
***
NIERIÄ L, G
Pintasavustettua nieriää, valkoviinikermaa, pyreetä paahdetusta kukkakaalista ja jättikatkarapu-pinaatti-pinjansiemenpaistosta.
***
PASSIONPOSSET
Passionvanukas, lakritsigeeliä ja mantelikrokanttia.
KYLMÄSAVULOHTA MG
Tomaattista kurkku-avokadosalaattia, marinoitua punasipulia ja persilja-sitruunaöljyä.
***
PORSAANKARETTA
Iberico-porsaankaretta, tummaa tomaattikastiketta, pistouperunoita ja valkosipuli-herkkusieniä.
***
PASSIONPOSSET
Passionvanukas, lakritsigeeliä ja mantelikrokanttia.
ALKURUOAT
Yrttien ja valkosipulin kanssa suolattua naudan paahtopaistia,
sauce viergeä, savu-sitruunamajoneesia, lipstikkaöljyä ja rapeaa sipulia.
Sipulin ja valkosipulin kanssa haudutettuja etanoita, briossia sekä tryffelimajoneesia.
Suolakuoressa paahdettua porkkanaa, savuviinietikkaa ja rakuunacrèmeä, vihersalaattia.
Tomaattista kurkku-avokadosalaattia, marinoitua punasipulia ja persilja-sitruunaöljyä.
À LA BISTRO
Sämpylän välissä paahdettua portobellosientä, hummusta, emmentaljuustoa, rucolaa sekä tryffelimajoneesia. Lisäksi ranskanperunoita ja salt&vinegar-majoneesia.
Sämpylän välissä naudan jauhelihapihvi, emmentaljuustoa, tryffelimajoneesia, rucolaa ja relissi aurinkokuivatusta tomaatista.
Lisäksi ranskanperunoita ja salt&vinegar-majoneesia.
Chili-hunajaglaseerattua kanaa, valkosipuli-jogurttikastikkeessa pyöritettyä salaattisekoitusta, pisaratomaattia, avokadoa ja suolapähkinää.
Pariloitua kylmäsavutofua, pistouvinaigrettessa pyöritettyä salaattisekoitusta, puolikuivattua tomaattia, hummusta, granaattiomenaa ja verkkomelonia.
Valkosipuli-valkoviiniliemessä kiehautettuja sinisimpukoita. Lisäksi ranskanperunoita, tryffelimajoneesia ja paahdettua leipää.
PÄÄRUOKIA
Pariloitu 250 g:n entrecotepihvi, persilladea, kulhollinen perunoita, joiden kanssa kevätsipulia ja tomaatti-yrttisalaattia sekä salt&vinegar-majoneesia.
Punaviinillä ja yrteillä maustettu pata, jossa yön yli haudutettua häränniskaa, herkkusieniä, possunkylkeä ja pikkusipuleita. Lisäksi tarjoamme sahramikermassa haudutettua riisiä ja paahdettua Blasonin leipää.
Pintasavustettua nieriää, valkoviinikermaa, pyreetä paahdetusta kukkakaalista ja jättikatkarapu-pinaatti-pinjansiemenpaistosta.
Valkosipuliöljyssä paistettuja jättikatkaravun pyrstöjä, pinaatti-kesäkurpitsapaistosta, pistouöljyä ja sahramikermassa haudutettua riisiä.
Iberico-porsaankaretta, tummaa tomaattikastiketta, pistouperunoita ja valkosipuli-herkkusieniä.
Kylmäsavustettua tofua, kesäkurpitsaa, pinaatti-pinjansiemenpaistosta ja kulhollinen perunoita, joiden kanssa kevätsipulia ja tomaatti-yrttisalaattia sekä salt&vinegar-majoneesia.
JÄRLKIRUOKIA
Marenkia, vanilja-tuorejuustomoussea, hedelmiä, ruusuvesisiirappia ja suolapistaasia.
Passionvanukas, lakritsigeeliä ja mantelikrokanttia.
Köyhät ritarit, mansikka-raparperihilloa ja Jymy-luomuvaniljajäätelöä.